2021-04-25 43 瀏覽
食韓燒一定要有豬五花,濟州黑豚食得多,今次去炑八食南韓東南面近釜山嘅慶州五花肉。坐低先上粟米芝士及泡菜蛋,食完可以再添加韓式小菜有三小碟,豆芽、小蘿蔔同泡菜,都係可以添加嘅,仲有沙律同包肉生菜。兩款期間限定慶州豚套餐,我點咗平D嘅慶州豚肉的神話,佢少咗炒年糕,牛肉種類有啲唔同但平$200,比較化算。有慶尚北道產地認證証嘅慶州豬五花肉肥瘦肉紅白相間黃金比例,充滿肉汁又有彈性,再配合牛拼盤同大八爪魚二人份剛剛好另外點依個餐仲可以加$20有梳打飲

坐低先上粟米芝士及泡菜蛋,食完可以再添加

有慶尚北道產地認證証嘅慶州豬五花肉
二人份剛剛好

另外點依個餐仲可以加$20有梳打飲

2021-04-25 122 瀏覽
我算係炑八韓烤的粉絲🥳, 因為都很喜歡這裏的烤肉, 星期六晚上到位於太子彌敦道749號歐亞銀行大廈地庫的炑八。 第一次到這間分店,餐廳門口已經見到宋仲基紙牌, 進店內環境不算太大油煙, 餐具亦沒有油膩感, 座位亦寬闊。 📌今次見到有期間限定慶州豚肉的神話套餐$498, 喜歡試新嘢的我當然不能錯過。 ✨✨✨✨✨✨套餐包括有:⭕霜降牛小排📝~肉質嫩腍有嚼勁,油花分佈均勻,肉汁豐厚。⭕蔥蒜牛五花📝~ 肉質新鮮, 配上蔥蒜口感更棒!⭕特製護心肉📝~護心肉燒香後油脂不多, 味道濃郁帶鮮嫩。⭕梨汁雞肉🐔📝~梨汁的香甜和雞肉的鮮嫩相融合一起🤤, 鮮嫩美味。⭕慶州五花肉🐽📝~ 厚切肉嫩的五花肉, 燒至金黃色味道特別香, 我喜歡配上生菜和泡菜一起吃😋, 更加滋味。⭕薄切牛舌📝~ 薄切牛舌好容易就燒熟, 口感爽脆美味。⭕大八爪魚🐙📝~ 入口Q彈有嚼勁,鮮味重。⭐點套餐之後,店員為我們送上前菜、沙律、芝士粟米和爐邊蛋, 又香又滑的爐邊蛋更是我的最愛。⭕柚子梳打 $20& 青檸梳打$20📝~ 兩杯飲品好解渴, 味道清甜。一向都很喜歡炑八, 價錢親民,肉質新鮮,餐廳更經常推出不同款的期間限定套餐, 令客人可以吃

✨套餐包括有:

⭕霜降牛小排📝~肉質嫩腍有嚼勁,油花分佈均勻,肉汁豐厚。

⭕蔥蒜牛五花📝~ 肉質新鮮, 配上蔥蒜口感更棒!

⭕特製護心肉📝~護心肉燒香後油脂不多, 味道濃郁帶鮮嫩。

慶州豚肉

⭕薄切牛舌📝~ 薄切牛舌好容易就燒熟, 口感爽脆美味。

薄切牛舌

⭕大八爪魚🐙📝~ 入口Q彈有嚼勁
,鮮味重。
大八爪魚

前菜和沙律

柚子梳打 $20& 青檸梳打$20

一向都很喜歡炑八, 價錢親民
,肉質新鮮,餐廳更經常推出不同款的期間限定套餐, 令客人可以吃到更多口味, 保持新鮮感。👍🏻😊

2021-04-24
薄切牛舌
大八爪魚
前菜和沙律
柚子梳打 $20& 青檸梳打$20
  • 柚子梳打$20&青檸梳打$20
2021-04-24 33 瀏覽
而家潮食梗係韓牛, 其實慶州豚肉都好出名, 今日就試下韓燒正宗慶州五花腩!慶州勝利豚套餐呢個套餐有牛、有豚肉, 可以滿足曬我嘅要求。韓牛前胸肉、醬油牛小排、薄切牛舌、慶州五花腩、慶州豬梅肉、韓風墨魚、辣炒年糕。套餐加廿蚊仲有梳打飲!慶州五花腩每份都有原生地慶州認定證, 肉質特別爽口有彈性, 油脂旺盛多汁, 微微燒焦香噴噴, 夾埋生菜食就啱曬!醬油牛小排紋理清晰, 脂肪分佈均勻, 肉質嫩滑甘香, 醮少許岩鹽嚟食, 更加突出濃沃嘅牛味!辣炒年糕韓國年糕軟熟煙韌有嚼勁, 仲有魚糕同紅蘿蔔絲, 滲透辛辣醬汁, 超級惹味!藍天使梳打、柚子檸檬梳打藍天使梳打色彩迷人, 藍色的糖漿有淡淡梅子味道。柚子檸檬 酸酸甜甜, 冰涼解渴, 感覺消滯減膩。

慶州勝利豚套餐

慶州五花腩

醬油牛小排

辣炒年糕

藍天使梳打、柚子檸檬梳打

2021-04-24 28 瀏覽
早前喺其他地方食過炑八都覺得唔錯,今日同朋友喺太子想食韓燒都揀返左呢間。水準都係同上次一樣幾唔錯。今日叫咗嗰個係慶州豚肉的神話($498),入邊嘅肉包括霜降牛小排、蔥蒜牛五花、薄切牛舌、護心肉、梨汁雞肉等等全部都係肉,分量足夠兩人用!店員首先上咗大量嘅前菜同埋整咗個泡菜蛋同埋芝士粟米,呢啲嘢都係可以任食既,我尤其係鍾意個芝士粟米同埋大豆芽菜👍係咁多款肉類方面全部都係好食既,我同朋友都一致認為薄切牛舌同埋護心肉係咁多款肉入邊係最好食嘅。個牛舌燒一燒兩邊各5秒其實就食得,佢係我最鍾意食嘅牛舌既切法。另外仲有一個原條嘅慶州豬五花肉部位,呢個豬肉更加係由餐廳認證,證明佢係由韓國慶尚北道出品,呢個肉既肉汁果然豐富。而且個肉質地彈牙,加埋醬配埋生菜食可以減輕個油膩感。另外都要特別推介下呢兩隻梳打,我自己就叫咗藍天使梳打。藍天使梳打就即係波子汽水口味。開飲品藍色嘅都幾靚,開頭以為好甜但係原來加咗梳打水就中和返嗰浸甜味變得啱啱好。👍 而朋友就叫咗個蜜桃梳打,我就無試到啦,不過擺埋一齊影得幾靚🤣

韓國濟州黑豚肉出名就係人都知,韓國慶州又出名啲咩呢?原來慶州嘅豬肉都好出名,炑八韓烤就引入期間限定嘅慶州豚肉😆當然要去試下~🌠 慶州豚肉的神話套餐套餐當然有一向無限任性添加嘅前菜、爐邊芝士同泡菜蛋外, 亦有齊霜降牛小排、 蔥蒜牛五花、薄切牛舌、特製護心肉、慶州五花肉、梨汁雞肉同大八爪魚😆單係爐邊芝士粟米同泡菜蛋都已經加咗4次😜爐邊蛋夠香嫩,泡菜爽口帶微酸辣😆芝士夠香濃配粟米真係一流!主角慶州五花肉🌟具黃金比例口感,肥瘦肉比例完美,偏小肥而肉質軟,燒烤後非常香口單吃怕油膩都可以配生菜、泡菜等包住嚟食,可以降低油膩感,突出五花肉嘅香😆牛小排🌟本身油脂含量多,鐘意燒到6,7成熟,食落Q彈帶微酥脆,個人推薦包生菜食,會中和油膩感,但同時食到牛香😜薄切牛舌🌟因為薄切口感較有嚼勁, 油脂分佈均勻,咬落充滿肉汁,真係好惹味青檸梅子梳打😆 柚子檸檬梳打食燒烤又點少得飲品,青檸梅子梳打味道酸酸甜甜,青檸味清新,好岩夏天飲柚子檸檬梳打味道透心涼,柚子果香甜濃,檸檬帶微酸,邊燒邊食,好正!

🌠 慶州豚肉的神話套餐

主角慶州五花肉🌟

牛小排🌟

薄切牛舌🌟

青檸梅子梳打😆 柚子檸檬梳打
  • 前菜
2021-04-21 31 瀏覽
通常想食韓國燒肉既時候,第一間諗起既一定係炑八😌貪佢夠曬就腳又好味。果日見到炑八新出左個慶州勝利豚套餐好似都唔錯,就約左朋友去最方便既太子分店試一試🤩一坐低就上左小菜同一大兜沙律,炑八既沙律真係好好食,非常新鮮而且夠凍,有柚子醬味酸酸甜甜好開胃🥳呢度泡菜、生菜、爐邊蛋同粟米芝士都可以任添,唔洗擔心唔夠食!燒肉方面有韓牛前胸肉、醬油牛小排、薄切牛舌、慶州五花肉、慶州豬梅肉、韓風魷魚,睇到都覺得飽到上心口😂 當中最好食就係韓牛前胸肉,好軟好重牛味🤤而慶州豬肉都比一般豬肉香甜,口感彈牙,值得一試👍🏻個餐仲有辣炒年糕,加20仲可以有杯蘇打,真係好抵食!

個餐仲有辣炒年糕,加20仲可以有杯蘇打,真係好抵食!

2021-04-20 34 瀏覽
今日同男朋友去旺角行完街❤️突然好想食韓國燒烤,經過見到呢間韓國燒烤店就入咗去食韓燒😍😍見到有個餐$498,好平我哋就即刻叫黎食餐廳非常乾淨座位亦都好舒服一坐到位到就俾咗好多前菜😋😋仲可以任食添㗎,食就可以再加______________________________\廢話唔多講,呢個餐都算係好抵食食物質素亦都好高韓牛勁重牛味,鍾意食牛嘅朋友一定要試重點黎啦個個豚肉好好食!必食啊
今日同男朋友去旺角行完街❤️
我哋就即刻叫黎食

餐廳非常乾淨座位亦都好舒服
一坐到位到就俾咗好多前菜😋😋
仲可以任食添㗎,食就可以再加

廢話唔多講,呢個餐都算係好抵食
食物質素亦都好高
韓牛勁重牛味,鍾意食牛嘅朋友一定要試

重點黎啦個個豚肉好好食!必食啊

2021-04-18 62 瀏覽
.📍炑八韓烤 📍香港太子彌敦道749號歐亞銀行大廈地庫這間的午市套餐真的是划算到不行,是便宜而且份量大的好選擇,點了個雞排蛋包飯(42hkd),感覺肉的比例比飯還多,用的是甜甜的照燒醬跟黑胡椒做調味,包裹著飯的蛋皮也是嫩滑的,還會按人頭給一些韓式小菜,整個下午都撐到不行😂算是這邊的上班族褔音吧!
📍炑八韓烤
📍香港太子彌敦道749號歐亞銀行大廈地庫

2021-04-18 48 瀏覽
Happy Friday帶家姐出街食個韓燒開心吓🥳 我哋去到炑八點咗個 #慶州豚肉的神話 嘅套餐,有豬、牛、雞、仲有八爪魚🐙👍🏻 店內仲有時播家姐至愛 Blackpink嘅歌🎶🎵😚😋霜降牛小排 - 呢個最吸引,啲雪花紋實在太靚,短燒一陣就食得,入口即溶😋😋蔥蒜牛五花 - 欣賞佢蔥蒜醃料,食落口特別滋味😋薄切牛舌 - 顧名思義真係超薄切,一路燒一路見到啲汁流出,家姐都話想encore😝😀特製護心肉 - 食落去比其他牛肉更有口感😋梨汁雞肉 - 肉質嫩滑,而且佢醃製醬汁帶甜味,比較特別😋大八爪魚 - 家姐不嬲都好鍾意食八爪魚,見到大大隻仲可以原隻燒,佢當然興奮🤩慶州豬五花肉 - 呢個簡直係重頭戲,呢塊五花腩肉超大塊,仲具有黃金比例 (油脂同肉),充滿肉汁仲好有彈性。雖然有肥膏,但係燒出嚟啲油真係好香,剪成細細舊再加豆瓣醬同埋蒜頭,用生菜包住食一流!任食前菜都有幾款,當然有我最鍾意嘅kimchi ,encore左兩碟🤟🏻而家姐就最like個粟米芝士同埋蛋,又係可以不停refill (我地都refill左3次😝)食韓燒再飲埋2杯梳打特飲,真係爽,我地兩個都捧住個肚走😆
Happy Friday帶家姐出街食個韓燒開心吓🥳

😋蔥蒜牛五花 - 欣賞佢蔥蒜醃料,食落口特別滋味
😀特製護心肉 - 食落去比其他牛肉更有口感
😋梨汁雞肉 - 肉質嫩滑,而且佢醃製醬汁帶甜味,比較特別

食韓燒再飲埋2杯梳打特飲,真係爽,我地兩個都捧住個肚走😆
  • 大八爪魚
  • 牛舌
  • 厚切五花腩
2021-04-17 40 瀏覽
有個朋友話想食燒肉,但係又見到韓國燒肉係有咁多餐廳,又因為而家其實疫情,又想搵一間就會打咗針又會做好少少防疫措施嘅餐廳,所以就去咗炑八啦, 雖然等朋友等耐咗,但係上啲菜式係都叫店員等陣先上, 等到朋友嚟到先上菜,我坐左咁耐啲店員都唔介意我坐,服務態度有非常之客氣, 一開頭佢哋已經上好曬啲韓式嘅小菜,有醃咗嘅蘿蔔啦,泡菜啦,同埋麻油既芽菜呢啲,如果唔上真係都唔算唔正宗嘅韓國餐啦, 啲泡菜都幾甜唔辣得太過份, 之後佢哋就上個神話啦,本來就係兩個人食嘅份量係啱啱好,但係佢一上咗去就見到啲肉嘅份量多到一個點,佢啲牛肉同埋豬肉我都覺得佢有用雪梨嘅汁嚟醃過,落去有一陣鮮甜而又唔會有血肉嘅味道
2021-04-16 26 瀏覽
可能係全香港最抵食嘅韓牛餐廳!朋友果然冇介紹錯,經常都滿座要早啲訂座!前菜韓式有芽菜,泡菜,沙律🥗夠曬誠意!烤爐邊有無限任添嘅粟米芝士同埋蛋漿!唔夠食同服務員講聲就得!好貼心🥰慶州豚肉的神話套餐$498霜降牛小排、蔥蒜牛五花、薄切牛舌、特製護心肉、慶州五花肉、梨汁雞肉呢個套餐真心無!得!輸!出邊凍肉舖買韓式牛肉都唔止呢個價錢!因為全部都係高質素韓國🇰🇷產品!牛小排油脂分布均勻入口即溶兩邊各10秒就食得!大大嚿慶州五花腩有品質證書!望落好多脂肪,將兩邊燒到金黃色,食落就一啲都唔肥膩反而係爽口嘅豚肉出面真係好少食到!牛脷切得好薄,食牛脷最怕就係韌,呢度切得薄特別爽口!未試過咁爆燒超大隻章魚🐙啖啖肉爽口彈牙!加埋一人一杯梳打$20神石榴士多啤梨梳打有一粒神石榴同埋新鮮士多啤梨🍓,甜度剛剛好!荔枝梳打有新鮮原粒荔枝!

前菜韓式有芽菜,泡菜,沙律🥗夠曬誠意!

慶州豚肉的神話套餐$498
呢個套餐真心無!得!輸!

牛小排油脂分布均勻入口即溶兩邊各10秒就食得!

牛脷切得好薄,食牛脷最怕就係韌,呢度切得薄特別爽口!
未試過咁爆燒超大隻章魚🐙
啖啖肉爽口彈牙!

加埋一人一杯梳打$20
神石榴士多啤梨梳打

有一粒神石榴同埋新鮮士多啤梨🍓,甜度剛剛好!
荔枝梳打有新鮮原粒荔枝!

• 前菜
  • 護心肉
2021-04-16 28 瀏覽
都好耐冇嚟呢度食,之前多數去旺角或者荃灣分店食午餐,今日有機會試吓太子店晚餐。呢個推廣緊嘅慶洲豚肉神話套餐$498,都好似幾吸引,有牛有豬又有大八爪魚。前菜除咗有一般嘅韓國泡菜,仲有西式沙律菜,但只有泡菜可以追加,沙律冇得追加。薄切牛舌都幾薄,一啖食落去軟林林,口感一流,唔係好似牛舌,因為一般牛舌冇咁淋。梨汁雞肉及護心肉亦都唔錯,燒耐佐都唔會變質感。大八爪魚真係好大隻,好少地方見到咁大隻八爪魚,燒嘅時候要一啲功夫,但都幾有咬口。霜降牛小排就真係高質,肉脂紋理分明,食落去亦有少少溶化感。主角當然係慶州豚肉,旁邊嘅蔬菜及薯仔都切到豬仔樣,豚肉唔會鞋口亦唔韌,加埋生菜一齊食冇咁肥膩。梳打特飲都算幾抵-$38/杯,食燒肉加D特色飲品,感覺唔會太dry。

梨汁雞肉及護心肉亦都唔錯,燒耐佐都唔會變質感。

霜降牛小排就真係高質,肉脂紋理分明,食落去亦有少少溶化感。

2021-04-14
5 分鐘 (堂食)
2021-04-16 30 瀏覽
食韓燒梗係揀中基oppa都去嘅嗰間炑八韓烤la!我哋每逢有新套餐推出都會嚟聚下,一來套餐抵食,以來坐得舒服,同埋勁鍾意呢度有爐邊蛋同埋芝士粟米,連埋前菜都係無限添加㗎!超正囉!🔸慶州勝利豚套餐韓牛前胸肉😋😋😋😋😋沒有太多多餘的脂肪,卻有滿滿的牛肉味和踏實的口感,肉質都好軟熟,完全唔使點醬汁就咁食已經好好味!醬油牛小排😋😋😋😋😋睇見個雪花已經知道係高質!輕輕烤一下兩邊已經食得,一放落個口即刻feel到勁香油花噴岀來,肉質嫩滑到好似完全不用咀嚼咁!so yummy!薄切牛舌😋😋😋😋爽實嘅質感又有另一番好味,最鍾意將牛舌夾泡菜一齊食。慶州五花肉😋😋😋😋😋將五花肉煎到兩邊金黃食真係好香好香㗎!而且呢個五花肉完全無豬羶味,肉質好清,就算油花咁多食落都唔會覺得好漏,好神奇喎!最好味嘅食法梗係加埋包飯醬同埋菜片一齊食啦!慶州豬梅肉😋😋😋😋😋見到呢舊肉零油花以為會好鞋,點知仲係軟綿綿嘅質地,超乎想像地好吃!而且因為冇乜脂肪,感覺食咗完全唔會肥!勁正!韓風墨魚🦑😋😋😋😋超級彈牙!觸鬚燒完口感中間有啲脆脆地,而且本身醃左辣醬夠晒入味!辣炒年糕😋😋😋年糕大大碟,唔算好辣,食起嚟煙煙韌韌!食韓燒最好就梗係配梳

🔸慶州勝利豚套餐

辣炒年糕😋😋😋年糕大大碟,唔算好辣,食起嚟煙煙韌韌!

食韓燒最好就梗係配梳打啦!我呢款柚子梳打夠晒韓feel啦!

2021-04-13 629 瀏覽
記得三年前,同女朋友第一次飯會就係「𝗠𝗲𝗼𝗕𝗸𝗮𝗻𝗴 𝗞𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻 𝗕𝗕𝗤 & 𝗕𝗮𝗿」到食韓燒😂三年後嘅今日,再次重遊,回味當年嘅點點滴滴.最近新推出嘅期間限定「慶州燒肉套餐」分為兩款,$498同$698兩者都有三款牛同兩款豬當然,後者份量更大而我地最終都揀左呢一 𝘀𝗲𝘁🤣PS. 煎菜除左沙律外,都係無限𝗲𝗻𝗰𝗼𝗿𝗲架😎.【韓牛前胸肉】食過和牛,澳洲牛,美國牛而韓牛就相對上很少食🥺原因係韓牛嘅管理同規定極為嚴謹每隻韓牛都有出身証明,列明父系母系評級仲要一定係閹牛所以產量不多,以往絕少出口,非常矜貴呢!選用由韓國濟洲島直接入口嘅1++韓牛脂肪分佈均勻,燒烤後嘅牛胸肉肉質鬆軟,牛味更係濃厚呀🥳.【醬油牛小排】韓式醬油醃製而成嘅牛小排本身牛小排嘅油花紋理夠哂集中加入醃製醬汁烤熟後,香濃入味,焦香脆嫩又帶鹹鹹甜甜油而不膩,好有咬口😋.【薄切牛舌】建議加少少海鹽去燒烤口感軟脆,再加點檸檬汁再可提味😈.【慶州五花肉】出自韓國慶州嘅五花肉一層肥一層瘦,層層相間香氣十足嘅五花肉配上生菜韓式辣醬同海鹽,勁正呀🥳.【慶州豬梅肉】豬梅肉味道更香濃入有咬口之餘,脂肪香香而不膩肉質細嫩無論係烤熟食定係包生菜食
記得三年前,同女朋友第一次飯會
三年後嘅今日,再次重遊,回味當年嘅點點滴滴

最近新推出嘅期間限定「慶州燒肉套餐」
分為兩款,$498同$698
兩者都有三款牛同兩款豬
當然,後者份量更大而我地最終都揀左呢一 𝘀𝗲𝘁🤣
PS. 煎菜除左沙律外,都係無限𝗲𝗻𝗰𝗼𝗿𝗲架😎

【韓牛前胸肉】
食過和牛,澳洲牛,美國牛
而韓牛就相對上很少食🥺
原因係韓牛嘅管理同規定極為嚴謹
每隻韓牛都有出身証明,列明父系母系評級
仲要一定係閹牛
所以產量不多,以往絕少出口,非常矜貴呢!
選用由韓國濟洲島直接入口嘅1++韓牛
脂肪分佈均勻,燒烤後嘅牛胸肉
肉質鬆軟,牛味更係濃厚呀🥳

【醬油牛小排】
韓式醬油醃製而成嘅牛小排
本身牛小排嘅油花紋理夠哂集中
加入醃製醬汁
烤熟後,香濃入味,焦香脆嫩又帶鹹鹹甜甜
油而不膩,好有咬口😋

【薄切牛舌】
建議加少少海鹽去燒烤
口感軟脆,再加點檸檬汁再可提味😈

【慶州五花肉】
出自韓國慶州嘅五花肉
一層肥一層瘦,層層相間
香氣十足嘅五花肉配上生菜
韓式辣醬同海鹽,勁正呀🥳

【慶州豬梅肉】
豬梅肉味道更香濃
入有咬口之餘,脂肪香香而不膩
肉質細嫩
無論係烤熟食定係包生菜食一樣掂👍

【韓風墨魚】
墨魚切成方塊狀
入口彈牙又鮮香😘

【辣炒年糕】
煙煙韌韌嘅年糕沾滿韓式辣醬
味道甜甜辣辣,好有咬口
仲有吾少韓國魚片呢😋

【青檸梅子梳打。菠蘿梳打 $20】
套餐價加$20就有一杯啦~
味道清甜,但略嫌梳打吾夠氣
2021-04-11
2021-04-13 31 瀏覽
今晚約了好朋友吃晚餐,許久不見,不用寒暄熱身,大家拿起筷子就邊吃邊聊天。餐廳好大,座位多,坐得舒服自在。來這裡當然是吃肉,點了個套餐。▶️慶州豚肉的神話$498前菜有醃蘿蔔、芽菜、泡菜和沙律等。⭐️醬油牛小排牛小排有一點厚度,烤起來入口特別香嫩。⭐️蔥蒜牛正花牛正花油脂充沛,烤完之後入口特別香,肉味濃郁。⭐️醬油牛舌入口爽脆,薄薄一片夠清爽。⭐️特製護心肉烤完入口特別有有嚼勁,愈嚼愈香。⭐️慶州五花肉最香口一定是五花肉,也是韓國人最愛,入口微脆,油脂充足,配菜吃很棒。⭐️梨汁雞肉雞肉軟嫩。⭐️大八爪魚最後是烤大八爪魚,吃起來很新鮮,十分爽口。⭐️荔枝梳打淡淡荔枝味很清爽。⭐️菠蘿梳打菠蘿夠香甜。

餐廳好大,座位多,坐得舒服自在。

來這裡當然是吃肉,點了個套餐。

▶️慶州豚肉的神話$498

前菜有醃蘿蔔、芽菜、泡菜和沙律等。

⭐️醬油牛小排
牛小排有一點厚度,烤起來入口特別香嫩。

⭐️蔥蒜牛正花
牛正花油脂充沛,烤完之後入口特別香,肉味濃郁。

⭐️醬油牛舌

入口爽脆,薄薄一片夠清爽。

⭐️特製護心肉
烤完入口特別有有嚼勁,愈嚼愈香。

⭐️慶州五花肉

⭐️梨汁雞肉
雞肉軟嫩。

⭐️大八爪魚

最後是烤大八爪魚,吃起來很新鮮,十分爽口。

⭐️荔枝梳打
淡淡荔枝味很清爽。

⭐️菠蘿梳打

菠蘿夠香甜。