2018-01-11
放題食過好多間,呢間係其中一間我會返頭食既。👍🏻之前兩次都無加錢食埋燒肉,今日見凍凍地就加幾十蚊食埋個燒肉放題,會員有八折。計返三百幾蚊都ok既🙈首先黎d刺身,新鮮就一定架喇,特別要提魷魚有驚喜,平時唔食開魷魚既我都覺得勁好食,要encore!燒肉方面一落單無耐服務員就送左一碟海鮮黎比我地燒。睇住d硯燒到卜一聲開左果下最開心🙈蝦麻麻地,可能我燒得唔岩火候🤔🤔燒肉類質素都ok既,但唔會及燒肉店咁多唔同種類同級數選擇,不過下次再黎應該會主攻日式放題🤤,唔加燒肉。卷物炸物熟食老梗野唔多講喇,保持到水準。服務員一見到我寫完落單紙係台面就會主動過黎收,呢點值得一讚👍🏻而且最重點: 食幾次都完全無漏單!放題最怕嗌左好耐唔黎原來賣哂但無通知搞到係咁重複入單🤦🏻♂️甜品有movenpick無得輸,可惜無Tiramisu 味,如果唔係一定唔只食一杯🤤🤤🤤寫住咁多先,黎食記得做會員呀,食夠唔記得幾錢加廿蚊就做到,拆左抵食👍🏻
卷物炸物熟食老梗野唔多講喇,保持到水準。