火土燒肉

Hearth Yakiniku by ATUM
2023-01-13 87 瀏覽
⛺️餐廳以露營為主題 室內採用露營風的裝潢 每個角落擺滿專業露營用具如帳篷 露營櫈等 為客人提供戶外露營的體驗 餐廳環境偏暗 配以一盞盞暖黃的燈光 氣氛洋溢浪漫的氛圍 讓食客彷佛置身郊野露營一樣🔥.想品嚐牛肉不同部位 可點選全牛特選拼盤 包括牛肋肉 牛舌 牛胸腹 牛三筋和雪花牛小排 牛三筋於坊間較為少見 入口豐腴嫩滑 油花較多 牛味突出 牛里脊肉細緻軟嫩 牛胸腹則油花適中 肉嫩味濃 純樸的牛肉香在炙燒後慢慢散發 越吃越滋味🥩.另外這裡的松阪豬頸肉也很推介 口感脆嫩有嚼勁 月見醬燒飯團也是人氣之選 飯團外層燒至香脆 上枱後熱騰騰的 篤破蛋黃後蛋汁緩緩流下 飯團整體口感更濕潤 醬油調味亦剛剛好🍙.心血來潮想與朋友享受露營樂趣 這裡確實是不二之選💆🏻‍♀️.▪️全牛特選拼盤 | $458▪️牛胸腹配月見松露醬汁| $118▪️松阪豬頸肉 | $98▪️月見醬燒飯團 | $38
心血來潮想與朋友享受露營樂趣 這裡確實是不二之選💆🏻‍♀️
▪️全牛特選拼盤 | $458
▪️牛胸腹配月見松露醬汁| $118
▪️松阪豬頸肉 | $98
▪️月見醬燒飯團 | $38
  • 月見醬燒飯團
  • 全牛特選拼盤
2023-01-12 3246 瀏覽
💖 火土燒肉 (尖沙咀)✨尖沙咀河內道18號K11 Art Mall3樓314號舖〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️近排發現身邊好多朋友成日都會去露營,每一次去露營做好準備好多唔同嘅嘢食‼️除咗BBQ、打邊爐仲有食壽司🥺我都好想感受吓入邊露營一邊食嘢🤣可惜我真係太怕蛇蟲鼠蟻😵‍💫當我以為呢一世都冇機會嘅時候朋友推介左呢一間餐廳俾我🤫呢間餐廳,好彩用咗露營風嘅設計去裝修⛺️好有feel🤣可以俾我打卡呃like,仲要唔使有蚊咬😆佢哋嘅餐具擺放得好整齊,全部都係露營嘅廚具🤣真係好有feel。淨係醬汁都有分紅酒汁同埋燒肉汁😍我自己比較鍾意食佢嘅紅酒汁,因為會令到啲肉甜啲😳-燒肉煙花蛋糕🎂 $488超級建議大家生日可以叫呢個😳,賣相好吸引😍有煙花蠟燭,打卡一流🤤職員總會是不是留意我哋嘅需要,會幫忙打卡👍🏻非常貼心😚呢個煙花蛋糕嘅牛肉分為牛三筋同雪花牛小排,其實份量都幾足夠兩個人食🙌🏻-醬油帆立貝🐚 $88呢個帆立貝有三粒,我自己就覺得比起牛油帆立貝相對抵食啲😆雖然話就話係用咗醬油,但係食落口一啲都唔鹹🥰佢嘅醬汁比較稀,可以攞嚟撈飯😋-松葉蟹肉蟹膏拌飯🍚 $88估唔到佢呢個拌飯竟然撈勻咗之後燒8

💖 火土燒肉 (尖沙咀)
✨尖沙咀河內道18號K11 Art Mall3樓314號舖

-燒肉煙花蛋糕🎂 $488

-醬油帆立貝🐚 $88

-松葉蟹肉蟹膏拌飯🍚 $88

估唔到佢呢個拌飯竟然撈勻咗之後燒8分鐘就食得🥳唔使等好耐就有得食😌蟹肉嘅份量鋪滿成個飯,撈勻咗之後淡淡蟹肉絲同蟹膏☺️ 好識食咁樣將啲甲羅燒到埋落個飯度撈埋一齊食🤩

-甲羅燒🦀 $88

大家記得撈均隻蛋先燒,大約5-8分鐘左右就食得😏食甲羅燒就會諗起喺大阪食嘅個個🤭回憶滿滿
2023-01-11
本身聖誕節諗住去野餐🧺但天氣太凍🥶所以就去左呢度扮露營🤣3個人坐卡位,可以自成一角,坐得好舒適👍🏻食物調味好適當,唔會好似一般燒肉店咁勁鹹🙅🏻‍♀️最推介月見醬燒飯團🍙好好食😋燒肉拼盤咩都有,又唔怕叫多浪費~海鹽菠蘿梳打都好好飲🍍最重要係職員服務態度真係好好👍🏻除咗主動幫我哋影相,仲換燒網換得好密,收碟又收得快,見我地燒到火災咁🔥即刻過嚟救我哋❤️仲要係個個職員都咁好😍-整體來講係好好嘅一餐🥰希望下次可以坐到露營位,個feel應該更正🏕️*・゜゚・*:.。.☻.。.:*・☆・*:.。. ☻.。.:*・゜゚・*

食物調味好適當,唔會好似一般燒肉店咁勁鹹🙅🏻‍♀️

最推介月見醬燒飯團🍙好好食😋

燒肉拼盤咩都有,又唔怕叫多浪費~海鹽菠蘿梳打都好好飲🍍

• 月見醬燒飯團
  • 海鹽菠蘿梳打
  • 燒肉拼盤
2023-01-08 139 瀏覽
好特別嘅露營主題餐廳🫢成個環境裝修同風格都好有露營感覺🏕️連餐具 燈 紙巾架 凳都係露營專用用品😍勁有儀式感!好似真係Camping緊咁😂如果真係想坐帳幕位置 記得要提早book位!餐廳定價都比較貴 份量唔多 不過勝在環境加分..🌟全牛特選拼盤 ($458)牛外橫膈膜 ($98)牛里脊肉 ($98)松阪豬頸肉 ($98)阿波酢橘雞爽肉 ($78)🌟蒲燒鰻魚件 ($108)月見醬燒飯糰 ($38)迷你甜番薯 ($38)黑糖蕨餅 ($48)-個全牛特選拼盤(牛肋肉、牛舌、牛胸腹、牛三筋、雪花牛小排)食到幾款牛部位 每款都可以試到 全部都好好食🤤.黑糖蕨餅就唔推薦 冇黑糖蜜 冇黑糖味道 而且唔Q軟彈牙 食咗一舊已經唔想食🥲.
好特別嘅露營主題餐廳🫢
成個環境裝修同風格都好有露營感覺🏕️
連餐具 燈 紙巾架 凳都係露營專用用品😍
勁有儀式感!好似真係Camping緊咁😂
如果真係想坐帳幕位置 記得要提早book位!
餐廳定價都比較貴 份量唔多 不過勝在環境加分

🌟全牛特選拼盤 ($458)
牛外橫膈膜 ($98)
牛里脊肉 ($98)
松阪豬頸肉 ($98)
阿波酢橘雞爽肉 ($78)
🌟蒲燒鰻魚件 ($108)
月見醬燒飯糰 ($38)
迷你甜番薯 ($38)
黑糖蕨餅 ($48)

「 尖 沙 咀 • 火 土 燒 肉 」呢間位於尖沙咀K11 Art Mall嘅火土燒肉 一直我都好想試 終於腸胃好少少就嚟試試 呢間餐廳以Camping🏕️做主題 用咗好多露營嘅用品帶入餐廳做擺設 有露營餐具、坐位、露營帳篷、露營燈 好多打卡嘅位☺️ 係室內都可以享受下露營嘅感覺 餐廳用心佈置怪不得吸引大量客人嚟光顧 我地入座嘅時候都差不多滿坐了🥩燒肉拼盤呢款就可以咩都試吓 最好係可以將我地唔食嘅牛舌換成其他部位嘅牛肉 呢個燒肉拼盤有牛肋肉、牛胸腹、牛舌(我地唔食所以換走咗)、雞腿肉、豚五花、豚助條 最好係試哂豬牛雞 每樣都好高質 雞腿肉燒完都好嫩滑 而牛肋肉我係最鍾意 肉味好香 諗唔到想食咩嘅你可以選擇呢個拼盤 推介😚👍🏻🥩雪花牛小排配燒肉汁牛小排嘅花紋就知好靚好高質 油脂分布得好香 非常juicy 咬落去成個口都係好香嘅油脂 🦀味噌蟹肉甲羅燒呢個蟹肉甲羅燒裝住大量蟹膏仲有鮮甜嘅蟹肉同蛋汁攪拌🧈 蒜蓉牛油金菇牛油金菇係用錫紙裝住 有大量蒜蓉同牛油夾埋一齊食真係無得輸🐟鯛魚燒鯛魚燒有兩件 一件吉士一件紅豆 店員提醒我地用細火燒一燒就食得 吉士個件好特別 吉士旁係有煙煙韌韌嘅麻薯 超有咬口
「 尖 沙 咀 • 火 土 燒 肉 」

🥩燒肉拼盤

🐟鯛魚燒

🍑完熟水蜜桃梳打
有好香嘅水蜜桃味 烤肉飲梳打係最爽同可以減膩

🍍海鹽菠蘿梳打
呢杯海鹽菠蘿梳打造型特別因為餐廳以露營為主 所以呢個飲品係用露營杯嚟裝住 杯邊佔滿咗海鹽 杯內有新鮮菠蘿 成杯野好fresh
2023-01-01 134 瀏覽
露營主題燒肉🏕️想試呢間餐廳好耐啦 襯宜家冬天 食燒肉就啱晒😋 餐牌有多款肉類選擇 我地就食咗A5宮奇和牛西冷 有專人幫我地燒 入口即溶 再配上佢嘅黑松露蛋漿 特別滋味😍 仲試咗雪花牛小排 肉質淋身 牛味都好香👍🏻 月見雞肉棒都值得一試 燒到外層脆口 入面仲有粒粒嘅雞軟骨 口感一流🤩 最後就叫咗個蟹肉飯 蟹膏味好香 燒3分鐘啱啱好 仲會有飯焦 好有驚喜味道好濃郁🥳呢度嘅裝修好用心 連d餐具都係用露營套裝 絕對係一個難忘嘅體驗⛺️
露營主題燒肉🏕️
想試呢間餐廳好耐啦 襯宜家冬天 食燒肉就啱晒😋
仲試咗雪花牛小排 肉質淋身 牛味都好香👍🏻

💛呢排天氣凍左好多 尤其今日🥶 (大家要小心身體咁凍嘅日子同大家介紹間暖笠笠嘅餐廳🥰冬天想camping又怕凍唔使擔心!呢間餐廳絕對滿足到你哋😚Camping主題燒肉店 滿滿露營用品!帳篷 凳 餐具 杯 廁紙架 天遮!!! 裝備齊過我自己去露營 定價少少偏貴 不過計埋環境 我覺得都合理所以整去到推薦大家去!✨-🍘【月見醬燒飯糰】$38✨必叫✨呢個真係超好食!!!一共叫咗成3個🤣飯團最表面係蛋黃 一吉流晒出嚟勁治療!飯團本身已經有調味 外層燒至飯焦脆脆地整體真係超正!!!全餐最推薦呢個😋-🥩【燒肉拼盤】$378每次食燒肉通常都會叫個拼盤 每款肉都試下 睇下邊款啱食再單點~呢間啲肉質素整體唔錯 最鍾意牛肋肉鐘意有提供燒肉汁&紅酒汁可以點~✨ -🥚【雪花牛小排 月見松露醬汁】$138✨推薦✨呢個推薦主要原因係個月見松露醬汁!個汁真係超級無敵香松露味!點乜都正!點其他肉又得 點飯又得!-🐂【薄切香蔥牛舌】$88-🐂【牛外横臈膜】$98-🐂【牛里脊肉】$98-🐖【厚燒豚腩肉 柚子胡椒】$168叫呢個要有心理準備 因為成條肉有一半以上都係肥膏🙈一定一定要用細火燒!我哋用咗中至大火 第一次燒到著哂火
💛

呢排天氣凍左好多 尤其今日🥶 (大家要小心身體
咁凍嘅日子同大家介紹間暖笠笠嘅餐廳🥰
冬天想camping又怕凍唔使擔心!
呢間餐廳絕對滿足到你哋😚
Camping主題燒肉店 滿滿露營用品!
定價少少偏貴 不過計埋環境 我覺得都合理
所以整去到推薦大家去!✨

🍘【月見醬燒飯糰】$38
✨必叫✨
呢個真係超好食!!!一共叫咗成3個🤣
飯團最表面係蛋黃 一吉流晒出嚟勁治療!
飯團本身已經有調味 外層燒至飯焦脆脆地
整體真係超正!!!全餐最推薦呢個😋

🥩【燒肉拼盤】$378
每次食燒肉通常都會叫個拼盤
每款肉都試下 睇下邊款啱食再單點~
呢間啲肉質素整體唔錯 最鍾意牛肋肉
鐘意有提供燒肉汁&紅酒汁可以點~✨
🥚【雪花牛小排 月見松露醬汁】$138
✨推薦✨
呢個推薦主要原因係個月見松露醬汁!
個汁真係超級無敵香松露味!
點乜都正!點其他肉又得 點飯又得!
🐂【薄切香蔥牛舌】$88
🐂【牛外横臈膜】$98
🐂【牛里脊肉】$98
🐖【厚燒豚腩肉 柚子胡椒】$168
叫呢個要有心理準備 因為成條肉有一半以上都係肥膏🙈
一定一定要用細火燒!
我哋用咗中至大火 第一次燒到著哂火 全部燶晒
店員好好幫我哋換咗一份 又見時間有啲趕 幫我哋燒埋~
腩肉燒至金黃色 表面焦脆 油脂感滿滿
食落係唔錯 不過真·好肥
🐟【蒲燒鰻魚件】$108
有點小貴 不過好好味!
鰻魚厚身 燒完之後魚皮焦脆 魚肉嫩滑 帶少少魚油香~
🌽【牛油粟米粒】$38
🐟【鯛魚燒】$48
一件紅豆 一件吉士
細火慢慢燒熱食~
吉士果件有驚喜!煙煙韌韌 有啲麻薯嘅口感!
Drinks
🐖【海鹽菠蘿梳打】$38
🐱【晴王麝香葡萄梳打】$52
🍹【巨峰提子可爾必思】$38
菠蘿梳打&可爾必思大大杯 性價比高啲~
✨推薦指數:9/10
💰人均消費:$342.2
⏳等候時間:0mins (booked)
🥩全牛特選拼盤 $458一次試哂牛既唔同部位,牛三筋、雪花牛小排、牛肋肉、牛舌、牛胸腹,每個部位都好高質好好食😋油花好均勻,牛胸腹會瘦啲,牛舌非常爽口值得一讚😝🥩烤肉拼盤 $378有齊哂豬牛雞:牛肋肉、牛舌、牛胸腹、豚肉燒、豚五花🐽、雞腿肉🍗,雖然始終覺得牛最好味,但估唔到豬同雞都好食,豚肉肥瘦均勻👍🏻,juicy有肉汁,雞肉嫩滑,燒到個皮微脆更佳😝🦪吉列炸廣島蠔 $58炸得好脆,蠔好大隻,好新鮮👍🏻,點埋沙律醬一流😝外型好炸雞翼😂🥗椰菜火山胡麻沙律 $48食咁多肉,要食返啲菜balance返,麻醬多,面頭有明太子,椰菜脆卜卜😉🦀松葉蟹肉蟹膏拌飯 $88超多蟹肉,每一啖都係食到蟹肉,蟹味十足👍🏻,加上有流心蛋,飯更加Creamy有黏性😝✨餐廳以露營為主題,就連餐具同埋枱的佈置都係露營嘅用具,QR code 自助點餐,餐廳好通風,衣物頭髮唔會一浸油煙味👍🏻好滿足既燒肉店
全牛特選拼盤

烤肉拼盤
吉列炸廣島蠔
松葉蟹肉蟹膏拌飯
2022-12-27 120 瀏覽
上星期同家姐去咗K11行街,行行下見到呢間以⛺camping做主題嘅燒肉店😍 而家仲做緊優惠,即刻試下٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 餐廳嘅座位都好有camping style,連餐具都係露營用品,真係好似去咗camping 咁️😆🐮全牛特選拼盤 $458作為牛魔王,挑選了全牛拼盤,有牛肋肉、薄切香蔥牛舌、牛胸腹、牛三筋同雪花牛小排。我最鍾意牛三筋同薄切香蔥牛舌。牛三筋牛味濃郁,雪花牛小排雪花分佈平均、牛胸腹肉質結實。👅薄切香蔥牛舌 $88 牛舌控叫多咗碟薄切香蔥牛舌,但因為喜歡牛舌所以叫多一碟。另外仲可以揀唔同醬汁,我就揀咗黑松露蛋黃汁😋,就咁加香蔥已經好好食,牛舌爽口彈牙,唔錯。🐣阿波酢橘雞爽肉 $78見到好多人推介就試下,雞爽肉肉味鮮嫩,肉汁豐富,值得一試。😆🦀味噌蟹肉甲羅燒 $88 估唔到呢度可以自己整甲羅燒 ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 燒之前要將蟹肉、蟹膏同鵪鶉蛋黃撈勻,燒幾分鐘就食得。🥰 蟹膏夠晒鮮味,有好多蟹肉,送飯一流🤤🤤🍙玉子海苔飯 $28食燒肉一定要配飯(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎) 好似牛角飯,紫菜加蛋黃冇得輸。🤭

🐮全牛特選拼盤 $458

👅薄切香蔥牛舌 $88

🐣阿波酢橘雞爽肉 $78

🦀味噌蟹肉甲羅燒 $88

🍙玉子海苔飯 $28
2022-12-25 121 瀏覽
喺K11入面特色燒烤,環境一流,服務一流,一間好適合打卡的餐廳,食物質素平均都好好味😋,紫菜飯😋,蟹籽沙律份量好十足,唯獨有一款牛肉比較靭,不過唔記得叫咩名🤣😰希望好快又可以再去食番餐🙏🏻
2022-12-24 142 瀏覽
今次陪朋友嘗試呢間餐廳,體驗減100分,食物質素非常一般。如果你係為打卡,,呢間店舖絕對滿足到你嘅需要。如果你係追求食物嘅性價比,大家可以選擇其他餐廳。牛肉拼盤食物質素都唔差,有埋牌仔話你知係邊款食物,可惜醃料比較一般,感覺上似係求其到啲燒肉汁俾你就算。價錢忘記咗,不過一食嘅第一個感覺就覺得唔抵。海鮮拼盤呢個我覺得好差。大蝦未溶雪,生蠔一pat水咁俾你,淨係賣相都唔得。呢個真心唔使嗌呢個反而好高質素,外脆內軟,蛋味亦好濃。呢個超級推介!

牛肉拼盤

海鮮拼盤

呢個反而好高質素,外脆內軟,蛋味亦好濃。呢個超級推介!

2022-09-11
位於尖沙咀K11 Art Mall新開左一間以露營為主嘅日式燒肉店😍其實都開咗一段時間終於可以試下🤣當日選擇中下午去食,有午市套餐選擇,溫馨提示原來佢哋係三點半落場,當日兩點幾先去到所以都食得比較趕🥲由門口其實已經有濃濃嘅露營風俾佢吸引住😂入邊更加好得意有好大嘅帳幕🤣,座枱非常之闊落,最得意係餐具都係用咗露營嘅主題,仲有露營燈😍⛺️講返燒肉套餐,套餐叫咗一個係全牛,有牛肋骨,仲有蔬菜有茄子,秋葵,南瓜等,有一碗麵豉湯,味道幾好飲,唔會太鹹另一個有豬同牛,牛嘅口感不過不失,油脂分布均勻叫左巨峰提子梳打水,太多冰唔係太過鍾意…唔記得咗去少冰🙈,不過味道唔差最後甜品叫左抹荼雲呢拿雪糕,抹茶粉真係特別多😂食落去有啲抹荼粒粒🙈🙈整體來講。影相嘅玩味性比較大,食嘢嘅話不過不失😄
由門口其實已經有濃濃嘅露營風俾佢吸引住😂

另一個有豬同牛,牛嘅口感不過不失,油脂分布均勻
整體來講。影相嘅玩味性比較大,食嘢嘅話不過不失😄

2022-12-22 115 瀏覽
尖沙咀K11露營燒肉店⛺️✨🦥餐廳以露營為主題,不論是佈置,還是餐具,都是露營的用品,讓你置身於露營的感覺之中,很有特色!🌲🏕️食物方面亦有質素,牛肉的品質也很有保證,其他食物也經過心機來構思!🥩桌子上的露營產品內,原來是餐具,很有趣呢!✨《A5宮崎和牛西冷》$368整片A5宮崎和牛西冷,雪花的紋理非常美麗,更配有醬油生雞蛋的醬汁。店員會幫忙燒此和牛,看著動感的火焰🔥,真令人治癒!而家牛肉的肉質很嫩,是入口即溶,多麼的幸福感!《塩蔥牛舌包》$138共有四塊,用了長長的蔥包著厚厚的、肥美的牛舌,賣相吸引,肉質也很嫩滑,有爽彈的口感!《牛油燒廣島蠔》$78以錫紙盤盛著的,共有三隻肥美的廣島蠔,以牛油燒的方式,很惹味!《醬油帆立貝》$88同樣地是以錫紙盤盛著的,也是有三件,以醬油醃製,很入味!《茄子》$38《玉子海苔飯》$28吃燒肉不能不吃紫菜飯呢!高碗紫菜飯加了生雞蛋,送燒肉簡直一流!無得輸!《七味芝麻吞拿魚燒》$138賣相滿特別的,以七彩顏色的芝麻粒粒包住整件條狀的吞拿魚,只需要把四面輕微燒一燒便可進食。口感軟綿綿,很有驚喜!《牛胸腹(塩醬)》$118厚厚的牛胸腹,賣相已吸引,且切得大件且厚
尖沙咀K11露營燒肉店⛺️✨🦥

桌子上的露營產品內,原來是餐具,很有趣呢!✨

《A5宮崎和牛西冷》$368

《塩蔥牛舌包》$138

《牛油燒廣島蠔》$78

《醬油帆立貝》$88
同樣地是以錫紙盤盛著的,也是有三件,以醬油醃製,很入味!

《茄子》$38

《玉子海苔飯》$28

《七味芝麻吞拿魚燒》$138

《牛胸腹(塩醬)》$118
厚厚的牛胸腹,賣相已吸引,且切得大件且厚肉,啖啖肉的感覺!

總結:有趣高質的露營燒肉店。

🇭🇰⛺glamping露營主題日式燒肉🥩估唔到而家可以係室內感受到露營BBQ 既樂趣🤣餐廳位於K11 用左露營風主題 由帳篷🏕️露營櫈 擺設 露營燈去到精緻露營餐具🍴都用哂心機 真係幾細緻同特別😍😍餐廳住座位都好闊落 燈光暗暗地 感覺唔錯🥰食物水準都唔差 拍拖gathering可以👌🏻🥩燒肉拼盤(💰$378)👍🏻推薦睇左menu 樣樣都想試下燒肉拼盤有齊豬有齊🐃牛肋肉 牛舌 牛胸腹 🐖豚肉燒 豚五花 🍗雞腿肉整體黎講咁多款肉都唔錯 每款都有2-3件 肥美軟腍 油脂豐富👩🏻最鐘意牛肋肉 肉味好濃又juicy😍牛胸腹油花平均🐃雪花牛小排 (💰$138)👍🏻推薦牛小排油脂超重 非常juicy‼️‼️燒香左之後咬開油脂充滿成個口腔好正好邪惡 配埋飯食一流🤤🤤🐚醬油帆立貝(💰$88/3pcs)帆立貝大大粒 加左醬油煮熱 入口鮮 爽口彈牙😯🌽牛油粟米粒(💰$38)味道清清地 份量都比想像中多🍙玉子海苔飯(💰$28)飯+蛋汁+紫菜飯 送燒肉真係必點價錢都好合理🍊靜岡蜜柑梳打(💰$52)味道唔算好有記憶點 不過味道清新唔會太甜 味道解膩
🇭🇰⛺glamping露營主題日式燒肉🥩

🐃雪花牛小排 (💰$138)👍🏻推薦
牛小排油脂超重 非常juicy‼️‼️
燒香左之後咬開油脂充滿成個口腔
好正好邪惡 配埋飯食一流🤤🤤

🐚醬油帆立貝(💰$88/3pcs)
帆立貝大大粒 加左醬油煮熱
入口鮮 爽口彈牙😯

🌽牛油粟米粒(💰$38)
味道清清地 份量都比想像中多

🍙玉子海苔飯(💰$28)
飯+蛋汁+紫菜飯 送燒肉真係必點
價錢都好合理

🍊靜岡蜜柑梳打(💰$52)
味道唔算好有記憶點
不過味道清新唔會太甜 味道解膩
2022-12-17 129 瀏覽
估唔到係K11入面會有間火土燒肉以露營主題既餐廳,裝修好靚好有型格,仲可以不拍照📷打下卡,食物以燒烤為主,坐位寬闊,今次book唔到帳幕位,不過坐卡位都好,肉類好新鮮好好味😋,叫咗個蜆都好鮮味😋