餐廳: 渝味曉宇重慶老火鍋 (太子集團中心)
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-10-05 2524 瀏覽
行街兩頭望 比我見到個九宮格麻辣鍋🌶 勁想食!但最後都係揀左駌鴦鍋.. 店鋪面積大 仲好乾淨企理望到維多利亞港🌊同摩天輪🎡 🎆 一去到比碗糖水你潤下先🥕冰糖紅棗雪耳糖水🥕駌鴦麻辣鍋(重慶辣+大骨滋補)我主攻重慶辣~ 比較多麻香辣用上等既青海牛油爆炒唔同既香料再加入唔同既辣椒同花椒!🥕麻辣牛肉(半份) $42都係滑牛黎 但醃得勁入味! 好驚喜!辣既程度再提高🥕黑豚腩肉(半份) $42🥕 美國安格斯優質肥牛 (半份) $119肥瘦均勻 仲有靚油花淥完有濃郁既牛香味🥕曉宇嫰牛肉(半份) $42真係好滑 肉質鮮嫰 爽口🥕八頭鮮鮑 (半份) $58鮑魚係時令菜式黎! 都洗得乾淨而且好鮮甜!!! 爽口彈牙係基本~自製辣豉油😂其實佢有正宗既調味教學但我係一個嗜辣的人 唔辣睇唔入眼😂
行街兩頭望 比我見到個九宮格麻辣鍋🌶 勁想食!
但最後都係揀左駌鴦鍋..

店鋪面積大
仲好乾淨企理

望到維多利亞港🌊同摩天輪🎡 🎆
一去到比碗糖水你潤下先
🥕冰糖紅棗雪耳糖水

🥕駌鴦麻辣鍋(重慶辣+大骨滋補)

我主攻重慶辣~ 比較多麻香辣
用上等既青海牛油爆炒唔同既香料
再加入唔同既辣椒同花椒!

🥕麻辣牛肉(半份) $42

都係滑牛黎 但醃得勁入味! 好驚喜!
辣既程度再提高

🥕曉宇嫰牛肉(半份) $42

真係好滑 肉質鮮嫰 爽口

🥕八頭鮮鮑 (半份) $58

鮑魚係時令菜式黎! 都洗得乾淨
而且好鮮甜!!! 爽口彈牙係基本~

自製辣豉油😂

其實佢有正宗既調味教學
但我係一個嗜辣的人 唔辣睇唔入眼😂
2020-10-04
2020-08-30 3389 瀏覽
渝味曉宇以「舌尖上的中國」紅遍港九,吃過都說激麻激辣很過癮,加上午市免湯底優惠,下午人流仍然絡繹不絕。疫情陪伴我們已達九個月,反覆無常,最近有所緩和,與朋友相約到尖沙咀逛街及吃飯。尖沙咀分店同樣以古色古香營造氣氛,一大幅玻璃直入天然光線,更光猛舒適。鴛鴦麻辣鍋午市湯底免費,選了大骨滋補拼普通辣鴛鴦鍋。大豬筒骨、玉米及蘿蔔等熬製湯頭,湯底咸香鮮甜,適合各種菜類及海鮮。麻辣鍋麻香惹味,主涮肉類,更香濃更突顯肉香。田園菜藍三款菜包括娃娃菜、生菜及西洋菜,款款新鮮水靈,燙後入口鮮甜可口。白鱔半份約三大片,皮薄肉厚身肥沃,涮熟後肉身挺起、彎曲,在鍋里涮過時也同樣爽口彈牙,肉滑油潤香嫩。美國安格斯優質肥牛肥牛大片厚身,色澤紅白相隔,脂肪分佈平均,入口爽口彈牙,牛味香濃。鴨血半份包含六大片鴨血,質感細緻滑嫩,味道麻香滑溜多汁。鮮鵝腸鵝腸只需要燙十秒即可享用,方便快捷。鵝腸爽口彈牙不肥膩,豐腴鮮美。曉宇嫩牛肉新鮮滑牛肉對比肥牛毫不遜色,入口滑嫩柔軟,鮮牛香嫩肉味濃郁,牛肉厚身富質感。曉宇苕粉苕粉寬闊厚身,易夾易撈不黏鍋底。質感煙韌彈牙,易飽肚。總括來說,食材新鮮選擇多,包含不少肉類及內臟,配料可選半份

鴛鴦麻辣鍋

午市湯底免費,選了大骨滋補拼普通辣鴛鴦鍋。

田園菜藍

白鱔

美國安格斯優質肥牛

鴨血

半份包含六大片鴨血,質感細緻滑嫩,味道麻香滑溜多汁。

鮮鵝腸

曉宇嫩牛肉

曉宇苕粉
苕粉寬闊厚身,易夾易撈不黏鍋底。質感煙韌彈牙,易飽肚。

總括來說,食材新鮮選擇多,包含不少肉類及內臟,配料可選半份更富彈性,高質配上舒適環境,很不錯。
  • 極品鵝腸
  • 曉宇苕粉
  • 大骨滋補鴛鴦鍋
2020-06-25 3083 瀏覽
有疫情到而家一路都冇去過打邊爐,連冬天都過埋,近期情況好轉,決定要去滾一滾,止下心癮。朋友帶我嚟到太子集團中心,話有間重慶麻辣火鍋好過癮,午飯時段湯底仲要唔使錢,聽到都覺得吸引!𨋢門一打開,麻香同辣味已經撲鼻而來,侍應帶我哋到窗邊嘅位置,景觀十分開陽,邊行邊見到每台都有個麻辣火鍋,大家都食到面紅耳赤,一路索鼻一路係咁食! 依家好多餐廳都用Apps落單,呢間都唔例外,掃一掃QR code就會見到版面俾你揀湯底,麻辣係必點嘅,為咗試多啲唔同嘅味道,就叫咗個鴛鴦鍋,另一邊要大骨湯底。湯底一嚟到,麻辣味已經非常重,到湯滾開之後,麻辣味就更加犀利,食到鼻癢癢又心癢癢!另一邊廂大骨湯底清甜,可以中和返另一邊嘅辣味!食物選擇種類好多,我自己最鍾意就係呢度有半份嘅食物選擇,啱晒兩個人一齊嚟食,份量剛好又可以試多幾款唔同嘅嘢食!見到牆身貼咗期間限定鮮活海蟶同埋餐牌嘅桂花蚌試,大家淥嘅時候記得唔好放太耐,如果唔係縮水就唔好食,煮起兩樣都咁鮮甜,桂花蚌仲有爽口嘅感覺,讚!另外推介嘅係曉宇嫩牛肉,嚟到嘅時候已經睇得出牛肉新鮮度,放落湯底灼一灼,夾起點上醬汁,入口嫩滑又易咬開,仲好有牛肉味,呢個都係必點!打邊爐

打邊爐唔少得蝦滑,貪佢容易滾起又好味,呢度嘅蝦滑用手打到起晒膠,食落彈牙又有鮮蝦味,掂啊!

午市免湯底,仲可以對住呢個靚景慢慢打邊爐,仲要有半份食物叫,咁抵下次要帶埋媽咪嚟試先得!
2020-06-20
2020-06-25 933 瀏覽
夏天食打邊爐別有一番風味我哋今日去咗食麻辣火鍋,一入到門口已經聞到一陣一陣一陣麻辣清香,而且個環境都十分唔錯㗎,可以一邊欣賞維港嘅景色一邊食麻辣火鍋,真係人生嘅一大享受!我哋嗌咗一個鴛鴦火鍋,分別一邊係麻辣湯底,一邊係豬骨湯底~~當佢一上個麻辣鍋,真係全場都充滿曬嗰一陣吧麻辣味,真係好香好香聞到都想食!😋😋我好鍾意食菜,除咗嗌得咗好多蔬菜之外,另外我哋都嗌咗一啲海鮮同埋肉類!葉分別有鮮冬菇,粟米,同笋,而我最鍾意食嘅就係佢嘅功夫笋片,師父砌到好透過而且咬起上嚟又爽又脆真係好好味!鮮冬菇係新鮮麻辣湯底嘅,真係想一啖接一啖。食到又香又濃嘅鮮冬菇味仲配埋麻辣味!海鮮方面就有聖子同埋蝦膠!啲蝦膠好新鮮,而且唔使等好耐,廿零三秒就可以食得真係又爽口又彈牙👍👍以肉類方面嗌咗有肥牛仲有鮮牛肉💖😘佢哋啲鮮牛肉真係不得不讚,令我哋食完又再重新order多一次!啲牛肉非常之滑,入口即用。真係好食到一啖接一啖,食到唔停得口!😍😍😍正到卑!!!
夏天食打邊爐別有一番風味

葉分別有鮮冬菇,粟米,同笋,

鮮冬菇係新鮮麻辣湯底嘅,真係想一啖接一啖。
食到又香又濃嘅鮮冬菇味仲配埋麻辣味!
海鮮方面就有聖子同埋蝦膠!

以肉類方面嗌咗有肥牛
仲有鮮牛肉💖😘

正到卑!!!
  • 功夫萵筍片
2020-06-18 2627 瀏覽
今日放假就約咗個好耐冇見既朋友去烚吓烚吓,去咗試呢個重慶麻辣火鍋,一嚟到已經聞到好大陣麻辣味,充斥住鼻腔🤤好彩有預先訂座,嚟到已經有八成滿座😅(如果午市時間嚟,湯底仲會係免費,好抵食😍淨係比茶芥同醬料錢,每位$20再加一服務費🤗)仲有餐廳好貼心,每人都會有一條圍裙提供,可避免醬汁、火鍋湯底彈到👍🏻😅而離開既時候,接待處又會有薄荷糖可以清一清口腔👍🏻被安排入坐之後,店員每人奉上一碗雪耳紅棗糖水,好特別,第一次食火鍋係先食糖水打底先,先滋一滋潤🤪朋友唔係好食得辣,但又想過下辣癮,我哋點左個鴛鴦麻辣火鍋,另一邊係蕃茄濃湯做湯底😍 麻辣湯底果邊麻辣得嚟唔會好咸,辣得嚟好過癮,好適合涮肥牛,唔洗點醬料都已經好夠味🌶蕃茄濃湯湯底果邊,除左切片蕃茄之外,仲會有少量金菇,同埋我同朋友都一致認為蕃茄味可以再濃啲(蕃茄控無誤🍅😍)🌟美國安格斯優質肥牛 $119🌟值得一讚嘅係呢度所有火鍋配料都有半份咁落單,岩曬我哋眼闊頭窄嘅人,樣樣都想試,但又怕大太份;係呢度就可以試得多啲唔同既配料🤤肥牛係火鍋必點之一,牛肉肉質細嫩而不油膩,放係麻辣湯底果邊一流😍🌟現炸豆皮 $32🌟炸豆皮大大片,好滿足😍味道有啲似食緊響鈴
好彩有預先訂座,嚟到已經有八成滿座😅

🌟美國安格斯優質肥牛 $119🌟

🌟現炸豆皮 $32🌟

炸豆皮大大片,好滿足😍味道有啲似食緊響鈴,留意到點菜單上面有教係滾1分鐘就食得,涮大概1分鐘,口感更佳🤗

🌟手打墨魚滑 $46🌟

口感好彈牙,鮮味濃郁,充滿住墨魚本身既鮮味,上面仲有少量蟹籽做點綴🤤呢個墨魚滑可以再encore😍

🌟手打香菜牛肉滑 $42🌟

食落好似酒樓既牛肉球,係差了喼汁做醬料😂食落係有好香濃香菜味道,但又不會遮蓋了本身牛肉既香味🤗

🌟鮮活海蟶 $39🌟

季節限定 - 只有四月至八月提供;見到有半份可以點就點嚟試吓,又有驚喜😍好鮮甜,食落唔會有沙,好新鮮,大概涮5分鐘就食得🤗

• 美國安格斯優質肥牛
  • 鴛鴦鍋
2020-11-18 12 瀏覽
上次和妹妹中午食過這間火鍋之後,真係好掛住呢一間野嘅麻辣湯底,今次帶埋爸爸媽媽嚟食,爸爸媽媽都表示很喜歡😊我們叫咗一個二人套餐另外再單點了安格斯牛肉和生蠔同埋魚卜我哋嗌左鴛鴦火鍋一個係麻辣湯底,另一個係蕃茄湯底點知道麻辣湯底實在太好味啦我哋叫左小辣,本人唔係好食得辣但係接受到,蕃茄湯底亦好濃味嘅茄汁味今次係第二次嚟,喜歡食麻辣湯底嘅朋友可以嚟試吓😊
我們叫咗一個二人套餐
另外再單點了安格斯牛肉和生蠔同埋魚卜
我哋嗌左鴛鴦火鍋一個係麻辣湯底,另一個係蕃茄湯底
點知道麻辣湯底實在太好味啦
今次係第二次嚟,喜歡食麻辣湯底嘅朋友可以嚟試吓😊
2020-11-12 0 瀏覽
尖沙咀有一間火鍋環境好靚,有落地大玻璃窗,採光度十足,喺呢度打邊爐都好寫意。我哋叫咗一個辣嘅火鍋,唔好睇小佢四川嘅辣到真係好辣㗎,呢度嘅美國安格斯肥牛都幾好食,牛肉味濃,性價比高, 仲叫咗啲蔬菜手工萵筍同皇帝菜,買單$500左右
食物好味,環境比較坐得密,仲要限時,火鍋有限時,食得唔夠開懷。待應服務就好好,值得一讚。食物質素好,有糖水送,不過幾得意,係坐低有,唔係飯後有的。生蠔大大隻又新鮮
  • 鴛鴦鍋
  • 紅棗雪耳糖水
2020-11-02 144 瀏覽
武漢肺炎關係,半年都冇出街打邊爐咁濟 .呢間渝味曉宇係中國大陸好出名,係香港都有唔少分店, 見佢5點前埋單免鍋底($39/位)就緊係要去食下過口癮。渝味曉宇重慶老火鍋 (太子集團中心)分店環境舒服乾淨闊落,仲望到小小海景,同囡囡黎食都唔錯一入座,立即送上一碗暖暖雪耳紅棗糖水 滋潤一下。呢度係用QR code點菜的,方便又環保今日叫左好多好多食物,手打墨魚滑,手打蝦滑,八頭鮑魚,桂花 蚌,美國安格斯肥牛,炸豆皮,白鱔片。樣樣都好正,食材夠新鮮。最欣賞這裡食物可以點半份,很適合兩個人來打邊爐,不怕食物太多和可以 嘗試多款食物。湯底叫左鴛鴦湯底:麻痺湯底同蕃茄湯底美國安格斯肥牛火鍋的最佳拍檔放入麻辣湯底裡面,真係好正架。而且牛肉快熟,安格斯牛肉肥瘦分明,越吃越想再叫多碟。手打墨魚滑墨魚滑鮮味,而且彈牙,不會只係一舊粉,而是有粒粒墨魚,有咬口食得出係新鮮材料 打到起晒膠,爽口又彈牙。現炸豆皮一淥就林,不會過厚過硬,有豆香,好味呀八頭鮑一份四隻,,非常新鮮,夠厚肉又夠爽桂花蚌浸30秒就得,爽口彈牙其他就正正常常火鍋店水準,埋單連埋每人$20茶芥,$700幾,tst黎講算抵食
武漢肺炎關係,半年都冇出街打邊爐咁濟 .

一入座,立即送上一碗暖暖雪耳紅棗糖水 滋潤一下。
呢度係用QR code點菜的,方便又環保

湯底叫左鴛鴦湯底:麻痺湯底同蕃茄湯底

美國安格斯肥牛

手打墨魚滑

現炸豆皮
一淥就林,不會過厚過硬,有豆香,好味呀

八頭鮑
一份四隻,,非常新鮮,夠厚肉又夠爽

桂花蚌
浸30秒就得,爽口彈牙

2020-11-01 82 瀏覽
上年有黎過一次,見天氣又凉左又想起呢度😍 就約左朋友黎打邊爐~今次仍然係叫鴛鴦😂 普通辣湯+山珍菌湯辣湯好正!睇落有好多辣椒但我都仲接受到😂近排午市仲做緊湯底免費,好抵!今次encore左唔少上次食過既野!建議大家如果係第一次黎的話,一定要試下”曉宇必點”啲菜式,因為真係好有特色,係香港食火鍋真係好少有得食呢啲。我個人最推介的就係重慶耗兒魚、稻田毛肚、鮮黃喉、手打蝦滑!同上次黎食一樣,非常新鮮同好味😍 可能因為香港人少食呢類火鍋配菜,都唔係太了解要煮幾耐,餐廳好貼心咁會係碟邊插張細牌仔,寫上煮食時間俾客人參考~葷菜方面我地仲叫左曉宇嫩牛肉、黑䐁腩肉、鴨血。素菜就有功夫莴笋片、海帶頭、凍豆腐。認真每樣菜都覺得好好味,我地一共加左三次單😂估唔到兩個人可以食到咁多野!👆🏻耗兒魚、黃喉、嫩牛肉👆🏻手打蝦滑👆🏻毛肚👆🏻曉宇茗粉👆🏻莴笋👆🏻鴨血、冬瓜👆🏻海帶頭👆🏻黑豚腩肉👆🏻凍豆腐真係超正!!等天氣凉啲一定會再黎😍
今次仍然係叫鴛鴦😂 普通辣湯+山珍菌湯
辣湯好正!睇落有好多辣椒但我都仲接受到😂
近排午市仲做緊湯底免費,好抵!

👆🏻耗兒魚、黃喉、嫩牛肉

👆🏻手打蝦滑

👆🏻黑豚腩肉

👆🏻凍豆腐
真係超正!!等天氣凉啲一定會再黎😍
2020-10-28 113 瀏覽
既然沒有機會去旅行,就來乾脆一個偽重慶之旅吧!那裏最有名就是麻辣火鍋了,馬上出發去吃一次期待已久的重慶老火鍋!大概是因為做完運動的關係,所以一到達已經非常肚子餓了!店員隨即奉上一碗紅棗雪耳糖水,除了可以墊墊肚子之外還有解辣的作用呢!我衝着重慶麻辣而來,本來想點很有名氣的九宮格麻辣,但朋友不太吃辣所以還是點了鴛鴦湯底,另外一邊是滋補大骨鍋,裏面有一條大大的豬筒骨,來不及拍照就比我消滅了!是有多麼的飢餓呀!而重慶麻辣湯底亦沒有令我失望,非常香濃的花椒味道,而且不會過分麻辣,連朋友都大讚!第一次吃重慶火鍋,原來醺醬是自己調和的,分別有蒜蓉、香蔥、香油、醬油和醋,然後用特色的長木筷子邊燙邊吃,好過癮呀!美食上桌了!一定是相機先吃!羊肉片很鮮嫩,燙幾下就可以了!曉宇嫩牛肉真的很嫩滑,濃濃的牛肉鮮味非常推薦!招牌手工肉丸不單止賣相漂亮而且口感也非常彈牙,吃得出的手工!桶蠔很肥美鮮甜,還有溫馨提示要燙多久!這個真的很貼心!店員推薦的「曉宇十大必點菜餚」,我們選了鮮鵝腸,非常爽脆!喜歡吃鵝腸的朋友千萬不要錯過!貴妃蚌和手打蝦滑也很鮮甜!安格斯肥牛片燙幾下就可以了!入口即溶又充滿油香,很好吃!但如果分量

美食上桌了!一定是相機先吃!

桶蠔很肥美鮮甜,還有溫馨提示要燙多久!這個真的很貼心!

店員推薦的「曉宇十大必點菜餚」,
我們選了鮮鵝腸,非常爽脆!喜歡吃鵝腸的朋友千萬不要錯過!貴妃蚌和手打蝦滑也很鮮甜!安格斯肥牛片燙幾下就可以了!入口即溶又充滿油香,很好吃!但如果分量大些會更加好呢!

牛骨髓、竹笙、腐皮、皇帝菜味道就是一般的正正常常吧!

最後埋單大概是$700多,兩個人食飽到捧腹走!而且食物質素和環境絕對對得起這個價錢了!推薦給大家!
2020-10-28 95 瀏覽
最近有點愛上了吃麻辣,我姐說主打重慶老火鍋的渝味曉宇很不錯,但由於最近在減肥的關係,所以我們訂了午餐時段,感覺上可以多些時間消化,不至於太邪惡的說!這裏的裝修很前衛,感覺光猛又開陽,有點像西餐廳的感覺!相信晚上來的話這裏的景觀也不錯呢!剛坐下店員便奉上清甜的雪耳糖水,非常適合現在乾燥的天氣,點餐方面掃QR code用手機下單就可以了最喜歡它可以點半分的非常適合女生們可以多試幾樣。餐廳也很貼心地提供了圍裙以防辣汁彈到衣服,不說還不知道,原來重慶火鍋的其中一個特色是要用長長的木筷子呢😜湯底我們選了大骨滋補鍋和曉宇麻辣重慶鍋,由於第一次吃麻辣火鍋,開頭還很擔心會很辣,結果是出乎意料之外地有濃濃的花椒香味香但也不會太麻,辣得過癮但不會辛辣!很有驚喜!我們點了羊肉片、曉宇嫩牛肉、招牌手工肉丸、牛骨髓、桶蠔、竹笙、腐皮、皇帝菜,當然少不了「曉宇十大必點菜餚」的鮮鵝腸、貴妃蚌、手打蝦滑和安格斯肥牛片❤️個人覺得所有食物都非常新鮮有水準,特別是曉宇嫩牛肉,口感非常嫩 滑,手打蝦滑亦彈牙鮮甜!羊肉片不會太羶,配合麻辣燙很OK!部份食物例如桶蠔和鵝腸還附有溫馨提示最佳煮食時間呢!兩個人吃得飽飽的才人均300

羊肉片不會太羶,配合麻辣燙很OK!

部份食物例如桶蠔和鵝腸還附有溫馨提示最佳煮食時間呢!

兩個人吃得飽飽的才人均300多元!以這個質素來說算是性價比高。

臨走的時候電梯旁還有薄荷糖放題,可以讓口氣清新一下!

下次有機會還會再來!

2020-10-24
  • 鵝腸
  • 大骨滋補鴛鴦鍋
2020-10-19 122 瀏覽
唔知係咪因為之前堂食無晚市既關係,所以而家都習慣左會早左食飯,其實早食飯都有好多好處,一黎無咁多人,二黎可能會平d,三黎仲可以無咁肥添,所以而家去到5點就會開始好肚餓。今日喺尖沙咀行街行到咁上下時又開始餓餓地,見呢排開始轉涼梗係要打邊爐啦,於是就去左呢間我想試好耐既餐廳,果然無令我失望。首先一定要讚下個環境,其實我有時都好怕去d喺商廈入面既餐廳,因為硬係會覺得環境唔舒服。呢間餐廳環境絕對一百分,乾淨,企理,座位闊落,完全無油煙味,最正係個大落地玻璃,我5點半到啱啱好仲可以睇到個日落,而家光猛得黎帶點柔和,所以食得勁舒服。食物質素當然無得彈,我想食呢間好耐既原因,係因為川菜打邊爐同普通打邊爐唔同既地方,首先湯底既麻辣感覺,唔會只係一味既死辣,係辣得黎帶香既感覺,雖然我最後都係怕辣無叫到佢最出名既九宮格,但係鴛鴦鍋都已經好足夠。其次係食物品種方面,呢一間有好多好特別我又想試既火鍋料,好似重慶耗兒魚,勁滑勁有魚鮮味。叫好絕對要讚既係食物質素勁高,好似蝦滑真係好足料好多蝦,鴨血好滑好入味,桂花蚌勁鮮甜,萵荀好爽口,肥牛更加係無得頂既。呢間渝味曉宇絕對係充滿特色非常值得一試既餐廳。

2020-10-19 94 瀏覽
差唔多成年無食麻辣火鍋,有得食就最緊係食間高質素既😆渝味曉宇既衛生程序都有做足,個日我地被安排去一張獨立既枱,隔離就係窗同牆,一定唔會有人!嗌左鴛鴦湯底,野菌同埋重慶辣~野菌湯底既料仲可以當多款餸食,正😋而家仲做緊下午五點前湯底免費,好抵食!一坐低就整碗滋潤糖水補一補潤一潤先🤣打邊爐食牛是基本的,除左肥牛,我地仲嗌左牛心椗,推介之選!牛心椗淥完之後係好脆口嫁!肥牛肥瘦都算均勻,入口即溶🤤兩款牛都好味到encore左碟😝仲嗌左炸豆皮、蓮藕片、土豆片、黃喉、鴨血、粟米🤤全部嗌左半份,份量非常適合兩個人!如果多人食嗌半份,就可以留多啲capacity嗌多啲唔同配菜😆食麻辣火鍋要解辣,除左飲野,仲可以做啲咩?就係嗌紅糖糍粑!外脆內chewy既糍粑配上甜甜的紅糖,係不敗既搭配👍🏻食完真係感覺好滿足☺️一解麻辣火鍋相思之苦👍🏻

一坐低就整碗滋潤糖水補一補潤一潤先🤣

食完真係感覺好滿足☺️一解麻辣火鍋相思之苦👍🏻