2025-08-24 0 瀏覽
今年生日🎂朋友訂左尖沙咀海底撈佢哋食材都可以,不過款式好似少咗啲假錢小小貴自助水果🍉吧得兩款 餐前小食兩款 ,一款糖水自己撈主打生日氣氛,一班人開開心心,店員唱歌
今年生日🎂朋友訂左尖沙咀海底撈
佢哋食材都可以,不過款式好似少咗啲
假錢小小貴
自助水果🍉吧得兩款
餐前小食兩款 ,一款糖水自己撈
主打生日氣氛,一班人開開心心,店員唱歌
2025-07-15 379 瀏覽
每一次想打邊爐都會諗起海底撈,佢個蕃茄湯好飲就每次都會飲幾碗,另外牛肉都切得好薄,六兩六就食得。另外一直以來海底撈服務都非常之好,就算香港的服務都係遠比其他餐廳好,一直會繼續支持

2025-07-09 529 瀏覽
Allan服務態度很好 食物質素不錯 環境氣氛很正海底撈是一家知名的火鍋連鎖餐廳,以其優質的服務和多樣的菜品而聞名。以下是一些海底撈的服務特色:服務員會根據顧客的需求提供建議,並確保用餐體驗愉快免費小吃和飲品 在等位時可以享用免費的小吃和飲品,增添等待的樂趣。餐廳設計經典而舒適,提供各種火鍋底料和新鮮食材,讓顧客可以自由搭配。部分餐廳提供自助點餐系統,顧客可以通過平板電腦進行點餐,方便快捷。
Allan服務態度很好 食物質素不錯 環境氣氛很正

2025-06-12 946 瀏覽
即管上去睇吓有冇午餐🍱好耐冇去,原來仲有火鍋套餐⋯太好了每次去都僅有一樣嘢⋯嚇親你🤣🤣今次係掟箭,笑死我,超級簡單,靚仔服務員仔細教你點樣容易掟中🤣求求其都掟中,我揀咗大麥拉格啤酒❤️每樣少少,好多選擇❤️最愛撈麵(其實係即拉的麵條)❤️套餐有幾款肉食選擇(我選了羊肉$98)❤️還配搭三選一的九宮格❤️有一大杯飲品👍好想讚呢度嘅服務員,你會感受到個個都好想盡力氹你開心⋯👍 食個lunch,無啦啦都笑咗😆👍多謝你們用心的服務🫶👍埋單:$149
即管上去睇吓有冇午餐🍱
好耐冇去,原來仲有火鍋套餐⋯太好了

每次去都僅有一樣嘢⋯嚇親你🤣

🤣今次係掟箭,笑死我,超級簡單,
靚仔服務員仔細教你點樣容易掟中
🤣求求其都掟中,我揀咗大麥拉格啤酒

❤️每樣少少,好多選擇
❤️最愛撈麵(其實係即拉的麵條)
❤️套餐有幾款肉食選擇(我選了羊肉$98)
❤️還配搭三選一的九宮格
❤️有一大杯飲品

👍好想讚呢度嘅服務員,你會感受到個個都好想盡力氹你開心⋯
👍 食個lunch,無啦啦都笑咗😆
👍多謝你們用心的服務🫶
👍埋單:$149
草原羔羊肉套餐拼A
草原羔羊肉套餐拼A
2025-04-06 1212 瀏覽
Book左位都要等問左店員幾次都系叫我哋等多陣。平日夜晚都超多人呀!!唯有食住零食糖水等入座。第一次系香港食海底撈,服務都唔錯。食物種類大致上差唔多!特別推介蟹柳同海帶。海帶好滑身好易入湯底既味👍🏻👍🏻蟹柳唔會一煮就散開,可以原條入口好好食。皇帝菜都好新鮮。蕃茄湯同菇湯都幾好味😋好夾好多野食。小食海帶都幾開胃
Book左位都要等

蕃茄湯同菇湯都幾好味😋好夾好多野食。小食海帶都幾開胃

2025-01-10 2159 瀏覽
星期五晚上突然約家人來吃晚飯,順便慶祝家人生日。服務很好,不方便帶來生日蛋糕,可是海底撈職員準備了慶祝生日的物品,而且給生日壽星送了很多驚喜,一家人非常開心,一定會再來。每次來看變臉都不會生厭,希望繼續有類似的表演。

每次來看變臉都不會生厭,希望繼續有類似的表演。
2025-01-10
慶祝紀念
生日
2024-11-22 2511 瀏覽
这家火锅店我吃了很多次了,麻辣锅底是我的最爱,锅底越煮越香,强烈推荐剥皮鱼配麻辣锅底,每次必点!尖沙咀海底捞店的店员服务热情周到很有礼貌,倒水加汤也会及时响应,每次都都是吃饱喝足!

2024-10-27 3196 瀏覽
心血來潮打邊爐🫕抬頭見到就入咗去staff好nicevibe好正😚可能鄰近萬聖節,好多staff都扮鬼扮馬野食新鮮,cp值過關!終於畀我睇到變臉🎭!!!開心嘅火鍋🍲!!美甲姐姐都好好傾💁🏻‍♀️貓眼整得好睇🐾特別推薦菌湯🍄同埋番茄湯🍅記得要加濃!!!記得要加濃!!!記得要加濃!!!重要嘅嘢要講3次🫡!番茄湯可以加埋番茄架🍅餸就幾好好多可以半份半份咁揀啱晒我地呢啲小鳥胃嘅人🙈🙈
心血來潮打邊爐🫕
抬頭見到就入咗去

staff好nice
vibe好正😚
可能鄰近萬聖節,好多staff都扮鬼扮馬

野食新鮮,cp值過關!
終於畀我睇到變臉🎭!!!
開心嘅火鍋🍲!!
美甲姐姐都好好傾💁🏻‍♀️
貓眼整得好睇🐾

特別推薦菌湯🍄同埋番茄湯🍅
記得要加濃!!!

重要嘅嘢要講3次🫡!
番茄湯可以加埋番茄架🍅

餸就幾好好多可以半份半份咁揀
啱晒我地呢啲小鳥胃嘅人
🙈🙈

2024-10-27
今日同朋友行街,行行下,感覺有啲肚餓,朋友就話想打邊爐,咁啱行過見到呢間,朋友話食過話呢間覺得唔錯,而我就未食過,咁就去咗呢間食,上到去等咗15分鐘就有位,坐低咗之後,就有位職員招呼我哋,佢比咗條圍裙我哋,佢見到我哋頭髮長又派咗條橡筋比我哋紮頭髮,之後佢就俾咗部平板我哋落單,點緊單途中,朋友話一定要點拉麵,因為佢話會有人出嚟响我哋面前做拉麵呢個動作,佢話想睇,咁就一定要點啦!食到咁上下,突然有個職員出嚟做變臉表演,我覺得好得意,好精彩。整體嚟講食物質素還好,但有啲貴,服務很好,我哋埋單時,職員仲送咗幾包小食比我哋,我哋都好滿意!
湯底:麻辣、蕃茄
牛小排,翼板肉,蝦滑,墨魚滑,淮山,竹笙
蝦拼魚
幼麵
變臉表演
2024-09-22
15 分鐘 (堂食)
湯底:麻辣、蕃茄
牛小排,翼板肉,蝦滑,墨魚滑,淮山,竹笙
蝦拼魚
變臉表演
小食
一直都很喜歡海底撈的氣氛,總會帶給你比預期更多的服務,這次特意帶了三個未去過的朋友去感受下氣氛!開始時一切正常!包括有生日佈置給到2位朋友!他們家一般是有一位主要服務生跟進的,我們這枱的服務生(一個男的)一點都不認真!1. 追家菜色,追了三次一直沒有2. 想要一個汽球花,追了二次,再問就說沒有了,再問另一位小姐姐,她很熱心的幫忙送過來了3. 埋單時核對發現多算了半份跟他說,(未講前:1706),講完佢話減返再出過張單($1729)我提出來為什麼扣半份還要多付錢,他面帶不悅再改一次!!!他就是每一句服務的話都說了,但不如不要說更好那種!明明所有服務生都共同努力維持這家的氛圍,只需要有一位像這樣的服務生就能毀掉!

1. 追家菜色,追了三次一直沒有

2024-08-22
慶祝紀念
生日
2024-08-11 3187 瀏覽
同同事嚟慶祝生日,我哋係午餐時間嚟嘅,發現佢哋有午市套餐好抵,最終係揀咗午市套餐。一個套餐入邊包肉一碟、九宮格配料拼盤、飲品、糖水,真係好豐富!我哋總共有五位同事,最後叫咗四個套餐,都飽到食唔晒😂😂😂呢度嘅服務真係好好,侍應好有禮貌。至於重頭戲就梗係唱生日歌同跳舞表演啦,幾個職員又跳又唱,氣氛又真係好好㗎!仲要生日嗰位主角原來有禮物送返㗎(入邊係一包湯底同零食)嚟慶祝生日,真係一個好好嘅選擇。

我哋總共有五位同事,最後叫咗四個套餐,都飽到食唔晒😂😂😂

呢度嘅服務真係好好,侍應好有禮貌。

仲要生日嗰位主角原來有禮物送返㗎(入邊係一包湯底同零食)

嚟慶祝生日,真係一個好好嘅選擇。
2024-06-16 2772 瀏覽
我覺得有時做嘢都唔係可以完完全全搵到人同自己夾份食打邊爐,所以如果自己一個人喺公司做嘢,又想食嘢嘅話突然覺得海底撈出咗呢個一人外賣,都真係超級方便要自己做嘢嘅香港人基本我想食嘅材料,例如係寬粉、海帶、午餐肉、鴨血!都真係乜都有總之自己一個食就是爽!

總之自己一個食就是爽!

我仲擔心蛋糕冇得擺,原來買左蛋糕入嚟可以幫你存放,其實門口個服務態度已經好好👍🏻,一坐入黎個姐姐會好親切派濕紙巾俾你抹手,跟住會俾個袋你袋住啲手袋、衫(避免分布啲衫有味道)又會俾條橡筋你扎住啲頭髮,真親切☺️有提供圍裙,又會親自幫你拎啲小食、水果盤,又有得手機叉電,仲有食到一半,我哋枱侍應姐姐超好人,冇咁多人時候幫隔油😳🫢 個姐姐仲攞埋糯米糍俾我哋食。真心估佢唔到。其實呢度成個團隊個服務態度真係好好。👍🏻👍🏻👍🏻真心值得讚👍🏻👍🏻👍🏻食物又好食👍🏻
食物又好食👍🏻
2024-03-19 3187 瀏覽
朋友生日要去海底撈打邊爐慶祝一吓🥰店員知道朋友生日即遞上生日牌、心想事成牌比我們打卡影相留念🥰亦好細心為我們送上三碗豬肚湯填吓肚😘今次我們點了胡椒豬肚雞湯底濃濃胡椒味,足料豬肚同滑雞👍前菜蓮藕片黑魚片生菜滑牛肉 脆脆毛肚胖胖噠糍杷👍生日壽星送長壽麵小食生日牌令到生日好有氣氛🥰👍🌟真係要大大讚賞全店各店員🥰服務好貼心兼細心👍👍
朋友生日要去海底撈打邊爐慶祝一吓🥰

亦好細心為我們送上三碗豬肚湯填吓肚😘

今次我們點了胡椒豬肚雞湯底
濃濃胡椒味,足料豬肚同滑雞👍

前菜

蓮藕片

黑魚片

生菜

滑牛肉

脆脆毛肚

胖胖噠糍杷👍

生日壽星送長壽麵
生日長壽麵( 送)

生日牌
令到生日好有氣氛🥰👍

🌟真係要大大讚賞全店各店員🥰服務好貼心兼細心👍👍
生日長壽麵( 送)
  • 生日長壽麵(送)
  • 生日長壽麵(送)
2024-02-08 3258 瀏覽
海底撈火鍋是一家知名的火鍋連鎖品牌,我最近有幸光顧了他們的一家分店,以下是我對這次用餐的評價。首先,環境方面,海底撈的分店裝潢雅致,氛圍溫馨。餐廳內的座位寬敞,舒適度很高,而且桌上還有一個蓋子,可以用來保持食物的溫度。此外,餐廳的服務生非常友好和專業,總是笑臉迎接客人,並迅速處理客人的需求。其次,食材的品質非常出色。海底撈的火鍋店以其新鮮的海鮮和優質的肉類而聞名,這次我點了一份鮮蝦、牛肉片和豬肉片。這些食材都非常新鮮,口感鮮嫩。此外,他們的蔬菜和豆腐也很新鮮,增添了火鍋的口感和營養價值。第三,海底撈的湯底選擇多樣,有麻辣、清湯、番茄等多種口味可供選擇。這次我選擇了麻辣湯底,湯底的味道很濃郁,辣度也適中,讓我回味無窮。而且,他們還提供了多種調料和蘸料,讓我可以根據個人口味來調配湯底的味道,增添了用餐的樂趣。最後,海底撈的服務非常周到。他們的服務生會幫助客人處理食材,並隨時關注客人的需求。當我的湯底快用完時,服務生會主動幫我添加湯底,確保我可以持續享受美味的火鍋。總的來說,我對海底撈火鍋的用餐體驗非常滿意。他們的環境舒適,食材新鮮,湯底美味,服務周到。如果你喜歡火鍋,我強烈推薦你去海底撈品

總的來說,我對海底撈火鍋的用餐體驗非常滿意。他們的環境舒適,食材新鮮,湯底美味,服務周到。如果你喜歡火鍋,我強烈推薦你去海底撈品嚐一下,你一定會有一個愉快的用餐體驗。
2024-02-02
10 分鐘 (堂食)