2022-01-04 452 瀏覽
平民價日式料理🎄🎄😍 份量大 價錢平 最緊要味道唔差 抵食 可以周不時食下😚 - 牛肉壽喜燒 ($74) 好香 勁多配料‼️ e.g. 牛肉 金菇 芋絲 豆腐 etc. 湯底夠濃 牛肉味香 而且肥牛勁多 真係好多肉😍‼️ 不過肉質麻麻 肥位勁多 食到好油 個湯都勁油~😭 底下仲有超多粉絲 好索汁 好食☺️ 加$18就可以追加烏冬 - 三文魚刺身 ($52/5pcs) 非常大件 勁肥美厚身 而且好新鮮 ‼️ 吞拿魚都係too💯 - 豬軟骨拉麵 ($62) 拉麵普通 豬軟骨份量多 幾入味⭕️ 有1-2件都ok 但其他都有D乾 好難咬🤪 - 軟殻蟹牛油果卷 ($74) 賣相OK 牛油果有D黑 扣分 不過整體係不錯👌🏽 入面嘅軟殻蟹好鬆脆 都幾好味👅 - 油甘魚鮫 $58 鍾意魚嘅油脂香就叫啦~👅 - -📍水戶日本料理 大埔寶湖道1號富盈門地下3號舖
平民價日式料理🎄🎄😍
 份量大 價錢平 最緊要味道唔差 抵食
可以周不時食下😚

牛肉壽喜燒 ($74)
湯底夠濃 牛肉味香 而且肥牛勁多 真係好多肉😍‼️
不過肉質麻麻 肥位勁多 食到好油 個湯都勁油~😭
底下仲有超多粉絲 好索汁 好食☺️
加$18就可以追加烏冬

三文魚刺身 ($52/5pcs)
非常大件 勁肥美厚身 而且好新鮮 ‼️
吞拿魚都係too💯
 豬軟骨拉麵 ($62)
拉麵普通 豬軟骨份量多 幾入味⭕️
有1-2件都ok 但其他都有D乾 好難咬🤪

軟殻蟹牛油果卷 ($74)
賣相OK 牛油果有D黑 扣分
不過整體係不錯👌🏽
入面嘅軟殻蟹好鬆脆 都幾好味👅

油甘魚鮫 $58
 鍾意魚嘅油脂香就叫啦~👅
📍水戶日本料理 大埔寶湖道1號富盈門地下3號舖
2021-12-24
6天前 0 瀏覽
係大埔行完鐵路博物館, 可以去附近既食日本野🇯🇵裝修好雅致, 好有居酒屋feel🏮🥢深海池魚刺身薄切🐟 (16片 $138)肉質爽口, 甜美油香😍配埋醃蘿蔔蓉+薑蓉同蔥花食, 味道更升一級☺️平時深海池魚好貴, 而度$138食到16片好抵😙🥢壽司🍣 ($18 ~ $54)有好多款既壽司, 價錢都算ok😗我叫左三文魚, 金目鯛, 深海池魚, 赤蝦同赤蝦魚生夠新鮮夠大塊, 最正係赤貝同赤蝦☺️ 又爽又鮮👍🏻🥢牛肉壽喜燒🍲 ($76)牛肉起碼有八塊, 仲要唔係d cheap雞肥牛🥩好夠腍滑, 配埋壽喜燒湯飲, 唔錯😋🥢日式茶碗蒸蛋🥚($32)而個蒸蛋真係有驚喜, 即叫即蒸♨️仲要好足料, 除左有平時都有餡, 佢仲有蜆同成隻蝦🦐蛋都好夠嫩滑, 好有誠意👍🏻壽司刺身🍣燒物鍋物🍲串燒小食🍢樣樣都有🏮價錢合理, 座位舒服, 店員服務態度都好好我見有好多一家大細去食, 真係街坊居酒屋😝如果入開大埔都不妨試下呀☺️評分: ⭐️⭐️⭐️
係大埔行完鐵路博物館, 可以去附近既食日本野🇯🇵
裝修好雅致, 好有居酒屋feel🏮

🥢深海池魚刺身薄切🐟 (16片 $138)
肉質爽口, 甜美油香😍
配埋醃蘿蔔蓉+薑蓉同蔥花食, 味道更升一級☺️
平時深海池魚好貴, 而度$138食到16片好抵😙
深海池魚薄切

🥢壽司🍣 ($18 ~ $54)
有好多款既壽司, 價錢都算ok😗
我叫左三文魚, 金目鯛, 深海池魚, 赤蝦同赤蝦
魚生夠新鮮夠大塊, 最正係赤貝同赤蝦☺️ 又爽又鮮👍🏻

🥢牛肉壽喜燒🍲 ($76)
牛肉起碼有八塊, 仲要唔係d cheap雞肥牛🥩
好夠腍滑, 配埋壽喜燒湯飲, 唔錯😋
牛肉壽喜燒

🥢日式茶碗蒸蛋🥚($32)
而個蒸蛋真係有驚喜, 即叫即蒸♨️
仲要好足料, 除左有平時都有餡, 佢仲有蜆同成隻蝦🦐
蛋都好夠嫩滑, 好有誠意👍🏻

壽司刺身🍣燒物鍋物🍲串燒小食🍢樣樣都有🏮
價錢合理, 座位舒服, 店員服務態度都好好
我見有好多一家大細去食, 真係街坊居酒屋😝
如果入開大埔都不妨試下呀☺️
評分: ⭐️⭐️⭐️
日式茶碗蒸蛋
路過見到唔多人排隊,感覺幾乾淨既平民日式料理就入去試下~價錢唔貴,飽足感十足,係簡單好味既日式料理小店!❤️滑蛋豬扒飯 未熟透既滑蛋包住大大塊豬扒,感覺有d 似係日本小店食到既滑蛋豬扒飯調味,味道濃郁但唔會咸,大大碗飯食得好滿足~🧡叉燒拉麵 叉燒燒有淡淡焦香,又香又肥美~溏心蛋好甜好入味,拉麵幼身有咬口,湯底濃淡適中,仲有粟米 木耳 蔥 呢d 基本配料,加埋就係簡單好味💛海鮮燒餅 有好多木魚不停郁郁下,面層有沙津醬同大板燒醬汁,燒餅質地厚實,好飽飽

2022-05-20 0 瀏覽
【大埔•水戶日本料理 】————————————————————————大埔日式餐廳都唔少 要搵實搵到一兩間🍯牛油果軟殼蟹卷 HKD78Fried Crab with Avocado Roll 平時去日式餐廳都鍾意食呢個 幾樣食材合拼口感有層次 軟殼蟹咬落都夠香口🍯牛肉壽喜燒 HKD76 加手打烏冬 HKD18Sukiyaki Udon 望到隻蛋就想拮爆去🙊 牛肉份量唔會太少 壽喜燒配烏冬係重點 甜甜湯底🍯明太子玉子燒 HKD64Mentaiko And Japanese-style omelette 面頭加上蘿蔔泥同蔥花 切開就望到滿滿明太子 玉子燒香煎口感 份量都大 兩個人食完好飽。餐廳環境:📸📸📸📸📸服務質素:😊😊😊😊😊食物味道:👅👅👅👅性價比:💰💰💰💰消費 HKD236(加一)。✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#nkiki大埔 #nkiki日本菜 🏠 水戶日本料理📮 大埔寶湖道1號富盈門地下3號舖#FoodPhotography #Foodie #CleanEating #hk #hkfoodie #hkfoodieig #foodie #hkig #hkigfood #igfoo
【大埔•水戶日本料理 】

玉子燒香煎口感 份量都大 兩個人食完好飽

餐廳環境:📸📸📸📸📸
服務質素:😊😊😊😊😊
食物味道:👅👅👅👅
性價比:💰💰💰💰消費 HKD236(加一)

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
#nkiki大埔 #nkiki日本菜
🏠 水戶日本料理
📮 大埔寶湖道1號富盈門地下3號舖

#FoodPhotography #Foodie #CleanEating #hk #hkfoodie #hkfoodieig #foodie #hkig #hkigfood #igfood #foodblogger #foodphotography #foodiehk #foodstagram #hongkong #hkfoodshare #香港美食 #美食 #相機食先 #香港好去處 #大埔美食 #大埔 #食好西 #香港食評 #打卡
2022-05-17 0 瀏覽
🚩水戶日本料理住粉嶺嘅我,最鍾意就係出嚟大埔行街!大埔無論食嘢同埋行街嘅選擇都好多~今日就同咗屋企人喺大埔食呢間日本嘢!〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈海膽魚生丼 $108依碗飯嘅魚生全部都係厚切嘅,每樣各兩款~包括左三文魚,油甘魚,帶子,甜蛋,蟹柳絲同埋海膽!三文魚同油甘魚都好重油脂味,亦都係因為佢厚切嘅關係,所以口感好豐富!海膽新鮮,唔會爛patpat,雖然唔算得上十分鮮甜,但都冇異味,有少少海水嘅味道~飯量偏少,食曬可能都未必飽~🌈雜錦天婦羅 $68天婦羅包括左冬菇,茄子,紫薯,南瓜同埋兩隻蝦~炸衣脆身,食落口都唔覺好油膩~另外佢仲配咗蘿蔔蓉俾你,去除返炸嘢嘅油膩感!
🚩水戶日本料理
🌈海膽魚生丼 $108

🌈雜錦天婦羅 $68
2022-05-17
🥢燒原條茄子 $46燒茄子賣相唔錯燒出黎色澤岩岩好, 而蒜泥唔會過量所以停留有蒜味但唔會太濃烈, 飲杯水氣味都會漸消。因為而家好少地方有原條燒茄子, 所以好滿足。😋: 🌟🌟🌟 🌟/5🥢牛油果軟殼蟹卷 $78軟殼蟹卷最重要係即製熱辣辣, 軟殼蟹都無變淋。加上滿滿既蟹子好有層次, 食起上黎唔會太油膩😍😋: 🌟🌟🌟 🌟 🌟/5🥢牛肉壽喜燒 $94 (加烏冬 $18)壽喜燒甜度適中, 另加既烏冬有預先灼好而且軟硬度都岩岩好, 再放落個鍋度唔會太淋身。壽喜燒都好多牛肉, 唔會用菜墊厚。😋: 🌟🌟🌟🌟 🌟/5🥢海鮮燒餅 $48燒餅有啲似大阪燒咬落較厚實, 舖上木魚、燒汁同沙律醬加上啖啖好豐盛既海鮮好有口感。😋: 🌟🌟🌟🌟/5

🥢燒原條茄子 $46
😋: 🌟🌟🌟 🌟/5

🥢牛油果軟殼蟹卷 $78
😋: 🌟🌟🌟 🌟 🌟/5

🥢牛肉壽喜燒 $94 (加烏冬 $18)
😋: 🌟🌟🌟🌟 🌟/5

🥢海鮮燒餅 $48
😋: 🌟🌟🌟🌟/5
2022-05-07
2022-05-13 0 瀏覽
醬油角切魚生丼 $68✔️魚生份量都幾大方✔️仲要大大隻赤蝦喺上面,幾鮮甜✔️呢個價錢算係咁, 幾surprise me✨唐揚魷魚鬚 $48✔️係比較幼身嘅魷魚鬚✔️冇雪味、食落唔厚粉,調味又恰當✔️夠熱、外香脆內爽口✔️呢個價錢來講分量都幾足下 雞泡魚乾 $28✔$28扺到爛、份量都合理✔️送酒一流餐廳環境方面✨坐得舒適 佢嘅卡位好闊落。唔會好迫 ,可以慢慢同朋友傾下計~交通方面✨餐廳位於當眼位置並唔難揾~但寶湖花園本身位置都唔算近地鐵站,要行成15分鐘。如果區外人真係想黎食,可以先搭火車係大埔墟落,再搭去巴士總站揾K12搭,喺大埔超級城落車,先再行過去會近少少。👅Overall黎講,dinner黎講真係幾平,味道ok Igable打卡度:7.5/10Taste 好味度:7/10Worth revisiting返兜度:7/10
醬油角切魚生丼 $68
✔️魚生份量都幾大方
✔️仲要大大隻赤蝦喺上面,幾鮮甜
✔️呢個價錢算係咁, 幾surprise me✨

唐揚魷魚鬚 $48
✔️係比較幼身嘅魷魚鬚
✔️冇雪味、食落唔厚粉,調味又恰當
✔️夠熱、外香脆內爽口
✔️呢個價錢來講分量都幾足下

雞泡魚乾 $28
✔$28扺到爛、份量都合理
✔️送酒一流

餐廳環境方面✨

交通方面✨

👅Overall黎講,dinner黎講真係幾平,味道ok

Igable打卡度:7.5/10
Taste 好味度:7/10
Worth revisiting返兜度:7/10

2022-05-11 23 瀏覽
小朋友平時返開興趣班,都會經開富盈門,留意到開左間日本料理,趁開翻堂食晚市,就過嚟食啦 🍽 卡位座位寬闊,裝修格局都好日式🇯🇵 1. 牛油果軟殼蟹卷 $78 ⭐️⭐️⭐️⭐️食落香脆,牛油果份量剛剛好2.水户壽司盛 $176 ⭐️⭐️⭐️⭐️當中包括10款不同壽司,魚生新鮮3. 鍋燒烏冬 $76 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️好大份,啱晒大人小朋友食,烏冬口感軟硬適中,配料亦多,抵食足料 🍜 4. 雞泡魚乾 $28 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️熱愛雞泡魚乾,必試!口感惹味十足😌5. 蔥吞拿魚蓉軍艦 $26 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蔥同蓉比例剛剛好,紫菜夠脆最後叫左支朝日啤酒,夠晒冰凍,日本料理必飲🫢總括性價比高,抵食之選 👍🏻P.S店員服務態度好,細心,值得讚賞 👏🏻
趁開翻堂食晚市,就過嚟食啦 🍽

卡位座位寬闊,裝修格局都好日式🇯🇵

1. 牛油果軟殼蟹卷 $78 ⭐️⭐️⭐️⭐️
食落香脆,牛油果份量剛剛好

2.水户壽司盛 $176 ⭐️⭐️⭐️⭐️
當中包括10款不同壽司,魚生新鮮

3. 鍋燒烏冬 $76 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4. 雞泡魚乾 $28 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
熱愛雞泡魚乾,必試!口感惹味十足😌

5. 蔥吞拿魚蓉軍艦 $26 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
蔥同蓉比例剛剛好,紫菜夠脆

P.S店員服務態度好,細心,值得讚賞 👏🏻
2022-05-10 19 瀏覽
呢間餐廳非常隱蔽, 隱蔽到我帶屋企人黎佢地都問我, 乜呢到有餐廳咩XD不過附近地方都好乾淨整齊, 所以預期話偏僻, 我會話佢係清靜。晚市時間都幾多人, 可能大家都想係long weekend黎食好D。咁岩今日我地2個都唔太舒服, (不過都忍唔住口食左D刺身!!) 所以點既熟食比較多三文魚 & 八爪魚刺身 好厚切!! 口感好好, 八爪魚特別JUICY, 係比較凍, 不過唔會好重雪味芝士鰻魚卷厚厚既芝士, 好香豬軟骨烏冬成碗都係豬軟骨, 我地share食晒個烏冬都食唔晒D豬軟骨原隻燒魷魚勁大隻!! 汁燒好香濃唔會膩

三文魚 & 八爪魚刺身

芝士鰻魚卷
厚厚既芝士, 好香

豬軟骨烏冬
成碗都係豬軟骨, 我地share食晒個烏冬都食唔晒D豬軟骨

原隻燒魷魚
勁大隻!! 汁燒好香濃唔會膩
2022-05-10 18 瀏覽
近日係大埔都再發掘下D新餐廳,去到近大埔墟寶湖附近的富盈門原來有間裝修得十分雅致的日本餐廳!最後都食左晚餐,整價錢親民,食物質素好唔錯!雖然鋪頭唔算好大,但都坐得舒服。今次食左4款野食: 1. 牛油果軟殼蟹卷物($78)即炸即卷,熱辣辣上碟,材料好足,一啖入口,好香脆,加埋蟹子口感豐富,好多層次,整體食落唔算好膩!2. 豬軟骨拉麵(豬骨湯底)($66)豬軟骨有4大嚿,每件的腍度適中,唔會太軟身一夾就散,同埋個醬油味好濃好份味!拉麵麵質相對無咁有彈力同有韌度,加上係用幼麵,所以偏各係腍,但掛湯力都OK! 豬骨湯濃郁!!3. 燒牛舌$28選用軟腍的牛舌位,燒得幾香,牛味好濃!,4. 燒鯖魚$48都係即叫即燒,夠熱就會無咁睡,份量都算大條同埋厚身!

今次食左4款野食:
1. 牛油果軟殼蟹卷物($78)

2. 豬軟骨拉麵(豬骨湯底)($66)

3. 燒牛舌$28

選用軟腍的牛舌位,燒得幾香,牛味好濃!

4. 燒鯖魚$48

都係即叫即燒,夠熱就會無咁睡,份量都算大條同埋厚身!
2022-01-25 87 瀏覽
新開餐廳,見佢有午市套餐所以去試試,今次試佢嘅烏冬和豚肉生薑燒,價錢係幾平但食物質素有啲失望,烏冬湯底淡而無味,烏冬口感一般,嗰定食中規中矩,冇特別,但見好多人都冇食晒,不太推薦
2022-01-19 92 瀏覽
店舖內的裝潢很簡單基本日本料理店的米色調座位坐得舒服 有寬鬆的邊卡座位另外 店員服務態度正常有需要可以拜托他們介紹是日菜單店內每日都有特別餐單都值得一試每檯客人都會附上一壺熱水方便顧客自己增添 .姬路蠔看到是 今次的刺身推介就特叫兩客來嘗嘗富有新鮮的蠔味 很鮮甜配上簡單的檸檬汁 很帶出蠔的新鮮度另外有辣椒醬附上 可跟個人口味調整.水戶壽司盛有不同種類的海產的壽司盛每件的肉量比壽司飯多海產都很新鮮 色澤呈現出嚟魚的肉質嫩滑 簡單點上醬油帶鮮芥末會刺激味蕾蝦類的質素中尚水準 不過壽司盛分量適合2人可以慢慢享用 性價比不錯.蔥藍鰭吞拿魚蓉手卷手卷本身不抱太高期望但端出來效果不錯手卷份量 女生分量剛剛好餡料豐富 有層次配合米飯一起進食 不錯配搭很推薦這個手卷

店舖內的裝潢很簡單
手卷份量 女生分量剛剛好
餡料豐富 有層次
配合米飯一起進食 不錯配搭
很推薦這個手卷
又開始掛住日本啦~😗 要食翻啲日本菜平衡下心理先得😂 今次俾我搵到大埔呢間新開嘅日本料理 😍,主打壽司刺身、燒物、串燒、拉麵等, 定價幾合理又多選擇!👍 環境簡潔坐得幾舒服,性價比都幾高!😚1. 🐟水戶魚生丼🍣 ($108)呢個招牌魚生丼材料非常豐富,有赤身、牡丹蝦、油甘魚、劍魚腩、帶子、 三文魚、玉子、八爪魚、蟹柳、蟹籽,刺身好新鮮,全部都好厚切,魚油味甘香,口感嫩滑厚實,最中意佢嘅赤身,令我有喺日本食到嘅感覺,又無筋,好回味!😝 喺香港好難搵得到好食嘅赤身,呢個係其中之一!😍😍👍 推薦!😎 配上軟熟的珍珠米,大滿足!😎2. 🍜海鮮拉麵 ($74)湯底味道有啲似豬骨湯底,有青口、大蝦、大蜆、日式魚片,仲有半隻溏心蛋😍,都幾多配料~😉 麵質熟度煮得剛剛好,但略嫌大蜆有少少沙🙊

1. 🐟水戶魚生丼🍣 ($108)

水戶魚生丼

2. 🍜海鮮拉麵 ($74)

2021-11-21
2021-12-24 77 瀏覽
曾經在粉嶺的水戶用餐,覺得魚生很不錯~原來大埔也有一間~不過大埔店不在大街上,如非途經這一帶,大概不會留意到~因為之前吃壽司的時候試過池魚~覺得池魚的味道很好,想帶母親大人試一下~所以點了深海池魚薄切刺身~這個雖然是薄切池魚,但都有豐富的魚香味~還附有酸酸的醬料可以沾~之前在粉嶺店吃過三文魚親子丼,魚生又大又厚~而這個水戶魚生丼亦十分豐盛!魚生包括三文魚,池魚,吞拿魚等等~而且每款魚生都非常厚切!魚生很新鮮,配上軟熟的日本米,實在令人滿足~當天天氣頗冷,點了個沖繩泡菜豚肉鍋暖暖身~泡菜又酸又辣,再加上黃芽白跟粉絲,吃完整個人暖起來~豚肉不會太肥又不會煮得過火,湯底酸酸辣辣又不會太鹹~我個人很喜歡吃炸軟殼蟹🤤🤤~這個軟殼蟹天婦羅的炸粉唔會太厚~而且新鮮炸起,又熱又脆~不過我反而更喜歡伴碟的炸雜菜🙈我吃到洋葱,蕃薯跟南瓜,全部切成細絲~洋葱跟蕃薯超香甜,切絲炸脆原來這麼好吃!不知道可不可以單點呢?😂大埔呢間店同粉嶺店一樣出色,以後大埔又多個開餐好選擇啦~
曾經在粉嶺的水戶用餐,覺得魚生很不錯~
原來大埔也有一間~
不過大埔店不在大街上,如非途經這一帶,大概不會留意到~

因為之前吃壽司的時候試過池魚~
覺得池魚的味道很好,想帶母親大人試一下~
所以點了深海池魚薄切刺身~
這個雖然是薄切池魚,但都有豐富的魚香味~
還附有酸酸的醬料可以沾~
深海池魚薄切

之前在粉嶺店吃過三文魚親子丼,魚生又大又厚~
而這個水戶魚生丼亦十分豐盛!
魚生包括三文魚,池魚,吞拿魚等等~
而且每款魚生都非常厚切!
魚生很新鮮,配上軟熟的日本米,實在令人滿足~
水戶魚生丼

當天天氣頗冷,點了個沖繩泡菜豚肉鍋暖暖身~
泡菜又酸又辣,再加上黃芽白跟粉絲,吃完整個人暖起來~
豚肉不會太肥又不會煮得過火,湯底酸酸辣辣又不會太鹹~
沖繩泡菜豚肉鍋

我個人很喜歡吃炸軟殼蟹🤤🤤~
這個軟殼蟹天婦羅的炸粉唔會太厚~
而且新鮮炸起,又熱又脆~

不過我反而更喜歡伴碟的炸雜菜🙈
我吃到洋葱,蕃薯跟南瓜,全部切成細絲~
洋葱跟蕃薯超香甜,切絲炸脆原來這麼好吃!
不知道可不可以單點呢?😂
軟殼蟹天婦羅

大埔呢間店同粉嶺店一樣出色,以後大埔又多個開餐好選擇啦~
2021-12-20
沖繩泡菜豚肉鍋
  • 炸軟殼蟹
大埔高質又經濟實惠嘅日本料理唔多,最近留意到新開嘅水戶日本料理,值得一試❣️餐廳座位闊落舒服,係朋友聚會嘅好去處,亦可以一家大細嚟用餐。有開放式廚房,可以睇住廚師處理魚生壽司,都係一種享受。🎈水戶魚生丼|Mito sashimi rice $108三文魚腩、藍鰭吞拿魚、油甘魚、劍魚腩、帶子、赤海蝦、玉子、八爪魚、蟹柳、三文魚籽呢個招牌魚生丼材料相當豐富,而且刺身新鮮,脂香滿滿😚 其中3款最令人印象深刻😋 吞拿魚咬落冇筋;油甘魚有淡淡甘甜,帶魚油香,而且口感帶清爽;劍魚腩肉質細膩,口感嫩滑厚實💕🎈壽司 sushi:三文魚腩|Salmon toro $22 金目鯛|Splendid alfonsino $36 深海池魚|White trevally $36 三文魚腩鮮嫩香潤🤤 金目鯛肉質Q嫩,甜香濃郁;深海池魚嘅肉質爽口,甜美油香🤗

🎈水戶魚生丼|Mito sashimi rice $108

🎈壽司 sushi:

三文魚腩|Salmon toro $22
金目鯛|Splendid alfonsino $36
深海池魚|White trevally $36

三文魚腩鮮嫩香潤🤤

金目鯛肉質Q嫩,甜香濃郁;

深海池魚嘅肉質爽口,甜美油香🤗