Cafe DE La Cesar
hkfoodcaptain
榴槤黃金我來了~
hkfoodcaptain
2025-06-10
2K views
Follow
💁🏻‍♀💁🏻💁🏻‍♂️️💁🏿‍♀️💁🏿💁🏿‍♂️ 🏷 樂凱撒Cafe DE Lacesar@荃灣新荃灣新店開張,有刮刮卡玩,即抽即中獎,仲有機會贏得榴槤黃金添🥳🥳💁🏻真果肉榴槤三劍客披薩🍕60%既真榴槤果肉x芝士🧀,嚴選馬來西亞蘇丹王、貓山王、黑刺三大頂級榴槤,仲係第一間用榴槤黎做pizza,勁有特色,榴槤控必試‼💁🏻法式現烤三黃雞🐤超級香脆嘅三黃雞,熱辣辣上枱,色香味俱全唔止雞髀🍗好味,就連雞胸肉都充滿肉汁,夠軟滑,Juicy到冇得頂呀👍👍👍💁🏻蒲燒鰻魚披薩🍕鰻魚同pizza估唔到又幾夾喎,唔會腥仲非常香口,不錯不錯👍💁🏻蒲燒鰻魚焗飯鰻魚香味濃郁,沒什麼骨,配搭焗飯,相當不錯💁🏻吉列炸蝦🍤外脆內軟嘅炸蝦,入口軟滑,點埋個醬一流啊💁🏻牛油果雞肉藜麥沙拉🥗牛油果夠新鮮,雞肉夠軟滑,仲好入味,加埋藜麥沙律,健康爆燈💡💁🏻開心果牛油果奶昔飲落勁香濃嘅開心果味,牛油果嘅質地Max左開心果既味,超級有特色💁🏻樂滿滿楊枝甘露楊枝甘露好足料,好濃郁是否推薦↩?✅Ys,環境舒服,pizza新鮮出爐夠好味不得不讚三黃雞,大推大推Read More
+ 5
Like
您好,好開心收到您嘅用心評價!我係lacesar嘅值班經理Jason,您嘅認可,就係我哋繼續努力嘅動力,再次多謝您!我哋嘅訂位電話係24619888,好期待您下次再嚟!
2025-09-26
您好,我係樂凱撒值班經理Jason,多謝您用心分享呢次用餐體驗! 您對我哋榴槤pizza嘅讚賞“入口即化、香氣四溢”,我哋團隊睇到都好鼓舞,呢個係我哋一直堅持嘅品質標準。至於蒲燒鰻魚pizza嘅體驗冇達到您嘅預期,我哋好重視呢個反饋,已經第一時間反饋畀產品研發部,會認真檢討同優化。 多謝您願意畀機會我哋改進,期待下次可以為您帶來更出色嘅用餐體驗。如果您再嚟試新口味,隨時可以打訂位電話24619888,樂意為您推薦其他人氣款式
真果肉榴槤三劍客披薩
YiFi321
蒲燒鰻魚披蕯
YiFi321
2025-09-28
Follow
星期日放假行過荃新天地見到一間內地品牌餐廳環境舒服人不多入去試吓。叫個下午茶6吋的蒲燒鰻魚pizza,食落味道不錯,鰻魚好香又不腥、薄餅底幾好食又不膩,仲有紫菜在面好夾好fresh. 下次可以再黎試其他款式菜Read More
花之鳥
Pizza 口味獨特
花之鳥
2025-09-28
Follow
Pizza 很獨特有中國風的麻辣、孜然和醉雞午餐包的腸仔好味麻辣雞翼很辣很香口但午餐飲品 都要加錢還要加差不多飲品的原價午餐8吋pizza 份量有點兒太少一個人都未必能吃飽 但味道不錯Read More
Like
尊敬的花之鳥顧客: 您好!我是店鋪值班經理Jason。非常感謝您分享對我店餐品的真實體驗,您的反饋對我們很重要。 您提到的中國風Pizza口味獨特,這是我們的特色嘗試,很開心您認可其味道;午餐包的腸仔和麻辣雞翼能得到您的喜愛,我們倍感欣慰。對於午餐Pizza分量及飲品加價的問題,我們會認真檢討優化,爭取給您帶來更滿意的用餐體驗。 若您願意再給我們一次機會,歡迎致電訂位電話24619888,期待為您服務,彌補不足。再次感謝您的評價!
2 day(s) ago
P0233
香噴噴的手功Pizza餐廳
P0233
2025-09-23
Follow
這家餐廳已經多次encore了,夏威夷披薩和經典意式肉醬意粉是必食的,可爾必思乳酸特飲都很美味,地方寬敞,坐位舒適,值得推介。員工親切有禮貌,令人吃得自在,餐廳亦沒有限時,能夠輕輕鬆鬆的享受美食。Read More
Like
尊敬的P0233顧客: 非常感謝您對「香噴噴的手功Pizza餐廳」的用心評價,作為值班經理Jason,我哋團隊好開心聽到您對夏威夷披薩、意式肉醬意粉同可爾必思乳酸特飲嘅喜愛,亦好欣慰我哋嘅環境、服務同衛生能夠獲得滿分肯定。 您嘅認可係我哋不斷改進嘅動力,我哋會繼續保持手功披薩嘅高水準,確保每一位客人都能喺呢度輕輕鬆鬆享受美食。期待您再次光臨,我們訂位電話24619888,試試我哋新推出嘅限定口味披薩
6 day(s) ago
dyscsy
乐凯撒二刷
dyscsy
2025-09-18
Follow
又来这家餐厅了!招牌烤鸡外皮酥脆入味,肉质鲜嫩多汁,搭配的小番茄和羽衣甘蓝让口感层次更丰富,啃起来超满足!披萨芝士浓郁、配料丰富又有创意,饼底烤得恰到好处,咬下去外脆里软,芝士控和猎奇党都能找到心头好。炸虾金黄酥脆,虾肉Q弹,蘸上酱料一口一个,鲜香十足;还有那份沙拉,牛油果、番茄搭配鲜嫩鸡肉,清爽解腻,营养又美味。就连那道焗饭都很出彩,用料实在,酱汁浓郁,每一口都很入味。环境也很有格调,服务贴心,和朋友家人来这里聚餐太合适了,从菜品到氛围都挑不出毛病,绝对会二刷的店!Read More
Like
您好,我是lacesar值班經理Jason,非常多謝您對我哋招牌烤雞、披薩、炸蝦同焗飯嘅點評好細緻,每個描述都戳中美味要點,我哋團隊睇到都好有成就感。仲有您對環境同服務嘅認可,真係我哋不斷改進嘅動力! 多謝您願意再嚟“二刷”,我哋好期待下次為您帶來同樣出色嘅體驗。如果有任何需要,隨時可以打我哋訂位電話24619888,樂意為您服務!
Juzi2025
一次愉快的用餐
Juzi2025
2025-09-17
Follow
今日同屋企人同朋友去咗樂凱撒試佢哋嘅披薩同輕食餐,真系幾有驚喜!薄餅底焗得恰到好處,邊緣脆口,內里軟熟,芝士落得足,一拎起就拉絲,睇見都流口水。榴蓮披薩系必點,果肉香甜濃郁,同芝士搭配一啲都唔膩,食落去好滿足。輕食沙律都好新鮮,蔬菜爽脆,醬汁酸甜開胃,同濃味披薩平衡得啱啱好。服務方面都值得一贊,店員態度親切,笑容幾好,上菜速度合理,會主動換碟同加水,令人感覺幾貼心。環境佈置得幾舒服,座位寬敞,燈光柔和,適合一家人或者三五知己慢慢食、慢慢傾。價錢屬於中水平,但食物質素同服務都對得住個價,偶爾獎勵下自己或者慶祝都幾抵。今次體驗幾滿意,已經約定朋友下次再嚟試其他口味!Read More
Like
Juzi2025您好,我係樂凱撒值班經理Jason,多謝您分享呢次愉快嘅用餐體驗! 您對我哋榴槤披薩嘅點評“拉絲又流口水”,仲有對沙律同薄餅底嘅細緻欣賞,我哋團隊睇到都好開心。仲有您對服務同環境嘅讚賞,尤其係“貼心換碟加水”呢啲細節,都係我哋一直堅持嘅標準,多謝您留意到! 聽到您約咗朋友下次再嚟試其他口味,我哋真係好期待。如果有任何想預先了解嘅新口味,隨時可以打訂位電話24619888,我哋樂意為您介紹!
榴蓮三劍客披薩
法式烤三皇雞
羽衣甘藍青蘋果汁
法式薯條
樂辣雞翅
or#tm68293643
榴槤pizza一絕!
or#tm68293643
2025-09-17
Follow
今日同朋友去荃新天地嘅樂凱撒試咗佢哋嘅招牌榴槤pizza同蒲燒鰻魚pizza,真是一個驚喜一個失望!先講榴槤pizza,真心推介!Pizza上面鋪滿濃郁嘅榴槤肉,入口即化,香氣四溢,榴槤控如我完全抵擋唔到!芝士同榴槤嘅組合好平衡,唔會太膩,餅底薄脆,咬落啖啖都係滿足感。我同朋友都係停唔到口,差啲連盒都食埋!不過,蒲燒鰻魚pizza就真係有啲失望。鰻魚份量偏少,蒲燒醬汁味道唔夠突出,食落有啲單調,芝士同鰻魚嘅搭配亦唔太協調,感覺有啲格格不入。餅底雖然同榴槤pizza一樣薄脆,但整體風味就差得遠。服務方面,店員態度友善,上菜都幾快,環境乾淨舒適,適合同朋友輕鬆聚會。整體黎講,樂凱撒嘅榴槤pizza係必試之選,特別係鍾意榴槤嘅朋友,絕對唔會失望!但蒲燒鰻魚pizza就可能要再改良下。如果想試新奇口味,榴槤pizza係你嘅首選!Read More
Like
您好,好開心收到您嘅用心評價!我係lacesar嘅值班經理Jason,關於您對我哋產品嘅建議,我哋好重視,已經第一時間反饋畀產品研發部。您嘅認可,就係我哋繼續努力嘅動力,再次多謝您!我哋嘅訂位電話係24619888,好期待您下次再嚟!
Pui223
Mix pizza
Pui223
2025-09-16
Follow
有新意嘅Pizza意粉好好食,啲嘢夠熱**外觀與香氣:** 當披薩端上桌時,金黃酥脆的邊緣和豐富的配料讓人一眼就愛上了。新鮮出爐的香氣撲鼻而來,混合著番茄醬和融化的起司,令人垂涎欲滴。**口感:** 第一口咬下去,酥脆的外皮與柔軟Read More
Like
Pui223 您好~我係呢間鋪頭嘅值班經理Jason,多謝你分享呢份Mix pizza嘅食評呀! 見到你話呢款有新意嘅Pizza意粉好好食,仲話夠晒熱,我哋團隊真係好開心㗎~呢款pizza嘅配料同埋口感都係我哋用心設計㗎,就係希望畀大家食到新鮮又有層次嘅味道。 多謝你欣賞佢嘅外觀香氣同口感,你嘅認可對我哋好重要㗎~以後都會繼續保持水準,仲會研發更多新口味,歡迎你下次再嚟試,我們訂位電話24614494,到時可以搵我Jason😊
IreneYu322
榴槤飄香的一餐
IreneYu322
2025-09-06
Follow
榴槤pizza非常好食,每一啖都有濃濃的榴槤味。我哋加咗芝士批,個芝士都有好濃郁的芝士味。另外叫咗個咖喱雞焗飯。個飯一啲都唔辣,仲有好香的咖喱味。有啲薯仔喺裏面,非常之腍。整體來說,非常豐富的榴槤飄香一餐。Read More
Like
IreneYu322 您好~我係呢間鋪頭嘅值班經理Jason,多謝你分享呢餐「榴槤飄香」嘅食評呀! 見到你大讚榴槤pizza每一啖都充滿濃郁榴槤味,仲話芝士批嘅芝士味好香,咖喱雞焗飯又夠入味,我哋團隊真係好欣慰㗎~呢啲菜式嘅口味同埋用料都係我哋精心調配㗎,就係希望畀大家食到層次豐富嘅味道。 多謝你畀嘅滿星評價,你嘅支持對我哋好重要!以後都會繼續保持水準,歡迎你下次再嚟試其他新口味,到時想訂位可以直接打24619888搵我Jason,我哋隨時歡迎你㗎~😊
minixiao1550
喜欢芒果薄荷鸡肉披萨
minixiao1550
2025-08-30
Follow
新店开张,附近楼宇的住户有优惠,任何消费即可送6英寸mini pizza一份。服务很好,芒果薄荷鸡肉pizza很赞,料很足,很多芒果,配上薄荷口味很清爽。等位超过15分钟还能送一盘虾片。牛油果奶昔也很不错,不会腻,能看到制作过程,是很新鲜的半颗牛油果制作。鳗鱼焗饭也不错,口味刚好。cheese焗蘑菇则有点太咸了。店长会烤一些榴莲pizza给大家试吃,也会让食客提供feedback,做问卷调查。买单的时候还送了个冰箱贴。Read More
Like
minixiao1550 您好~我係呢間鋪頭嘅值班經理Jason,多謝你分享呢次新店體驗嘅食評呀! 見到你大讚芒果薄荷雞肉pizza料足清爽、牛油果奶昔新鮮唔膩、鰻魚焗飯口味剛好,仲欣賞我哋嘅服務同優惠,我哋團隊真係好開心㗎~你提到cheese焗蘑菇有啲太鹹,呢個意見好寶貴,我哋會即刻調整改進㗎。 多謝你畀嘅滿分評價,你嘅支持同意見對我哋好重要!以後都會繼續優化出品同服務,歡迎你下次再嚟試其他新菜式,到時想訂位可以直接打24619888搵我Jason,我哋隨時歡迎你㗎~😊
香芒醉鸡pizza
jessica.ttk2011
焗蘑菇好吃😋👍
jessica.ttk2011
2025-08-20
Follow
那個黑松露焗蘑菇還有咖哩焗雞飯都挺好吃的。餅皮薄脆帶焦香,那個披薩有好多不同味道,榴槤披薩意外的不錯,連我一個不喜歡吃榴槤的人也能接受。就是等待的時間比較久,不過無所謂吧!食物好吃就行了👍Read More
雪麗妮
榴槤Pizza
雪麗妮
2025-08-09
Follow
呢件新鮮出爐嘅蘇丹王榴槤Pizza真係香噴噴,一出爐就傳來濃郁榴槤香味,淨係聞已經令人垂涎三尺。Pizza表面金黃酥脆,榴槤蓉細膩綿密,入口滑溜,每一啖都又香又甜,好好味,重點係芝士拉絲配榴槤鮮香,完美融合,令人一試難忘!Read More
Like
雪麗妮 您好~我係呢間鋪頭嘅值班經理Jason,多謝你分享呢份蘇丹王榴槤Pizza嘅食評呀! 見到你將呢份pizza嘅香、脆、滑、甜同芝士拉絲都形容得咁到位,我哋團隊真係好興奮㗎~呢款蘇丹王榴槤Pizza嘅榴槤蓉同芝士比例都係我哋反復調試先做到咁完美嘅融合,就係希望畀大家食到最正嘅榴槤風味。 多謝你嘅欣賞,你嘅評價對我哋好重要㗎~以後都會繼續保持呢份用心,歡迎你下次再嚟試其他口味,到時想訂位可以直接打24619888搵我Jason,我哋隨時等你嚟歎返份靚pizza~😊
saitan1222
港島午餐嘅價錢,小童餐嘅份量👎🏻👎🏻👎🏻
saitan1222
2025-08-07
Follow
肚餓千祈唔好嚟呢間舖頭食👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻兩個人叫兩個午餐個所謂迷你pizza 同埋焗飯都細過我手板Pizza啲「安格斯牛」完全冇肉味焗飯上面鰻魚係三條,冇講錯係切絲嘅三條,咖喱雞肉嘅雞肉係五香肉丁大細嘅五粒呢間舖頭夠膽死,食材咁慳皮都收人一個餐70幾80蚊一個午餐,講緊係平日,未計加一服務費大佬,兩個餐夾埋150幾,我比多少少可能已經可以喺隔離食北京填鴨、龍蝦伊麵,但係食完呢間嘢食完感覺係完全冇食過嘢結論就係,你肚唔肚餓都千祈唔好食呢間垃圾Read More
+ 1
saitan1222 您好~我係呢間鋪頭嘅值班經理Jason,非常抱歉今次嘅用餐體驗令你咁失望,我哋對你反映嘅份量、食材同價格問題非常重視。 首先我要向你誠意致歉,呢啲問題絕對係我哋嘅疏忽,我哋會即刻針對份量同食材品質進行全面檢查同整改,確保以後嘅出品達到大家嘅期望。關於價格方面,我哋會重新評估定價策略,力求做到性價比更合理。 如果你方便嘅話,麻煩你打訂位電話24619888搵我Jason,我想當面向你道歉,仲想邀請你再嚟試一次我哋改進後嘅出品,呢次由我親自安排,務求畀你一個滿意嘅交代。再次為今次嘅不悅體驗深感抱歉,期待有機會彌補呢個過失。
ap1976066146
吃披萨首选
ap1976066146
2025-07-27
Follow
这家餐厅的环境很好,非常干净整洁,食品不仅外形美观,最重要的是味道还非常棒,色味俱佳,做法简直一流,保留了食材的原来味道,而且服务态度很好,就是让人赏心悦目量非常足,套餐一个人完全吃不完,还是一如既往的好吃,色香味俱全,下次再尝尝其他没吃过的。店里的东西非常的美味可口,造型也非常好看,香味也非常的独特,是我吃到的非常美味的食物,我以后还会再来这个地方的。餐厅菜品丰富,味道超赞,真的很值得推荐。无论是和朋友聚餐还是家人一起,都能吃得开心。.这家餐厅环境干净整洁,食物外形美观,味道更是一绝。Read More
Hankel Wu
美味食品
Hankel Wu
2025-07-26
Follow
半條鰻魚,美味入心!用心製造顯特色,外皮香脆,肉質嫩滑,不會油腻。適合慢慢享用,最好二人同享一份,邊嚐邊分享感受。當然,最好配上一份飲品,例如照牌足半颗牛油果奶昔,色香味美,浅綠色的奶昔,透過典雅的圆身高杯,盡顯優雅不凡,令人这爱慕。可以説,要慢慢享用美好美味時刻享用後,一杯難忘。Read More
Like
尊敬的Hankel Wu客人: 多謝您細心分享對我哋半條鰻魚同埋招牌牛油果奶昔嘅喜愛!好開心聽到您覺得鰻魚外皮香脆、肉質嫩滑又唔油膩,仲欣賞到牛油果奶昔色香味美、襯得優雅不凡。您嘅讚賞係我哋堅持用心製作嘅動力。期待您再嚟慢慢享用更多美味,想訂位可以隨時打24619888,我哋隨時歡迎您!
3 day(s) ago