2025-04-17 49 瀏覽
食物質素不錯,環境舒適,有kids zone 可俾小朋友放電。有high chair。食物質素不錯,有室外位置可坐,冬天可考慮夏天不太建議。如果嘢飲是包的更加理想。未知是否能夠提供寵物用膳如果能夠的話就更加可以一家大細連同小朋友寵物一同用膳享受午餐時光。
豉椒炒豬頸肉套餐
客家腌面配(配鷄湯+核桃酥)
半隻燒春鷄套餐(配鷄湯)
2025-04-17 48 瀏覽
新開張不久,環境舒適十分乾淨,難得係柴灣可以有間咁大的餐廳,仲有有室外BBQ和室內點餐選擇今次食午餐,選擇也算多,食物價錢合理,今次叫豉椒炒豬頸肉同煎三文魚套餐,質素尚可
2025-04-14 85 瀏覽
這間親子餐廳的餐牌相當吸引,特別是他們的圍爐煮茶燒烤套餐,適合全家人一起享受。牛肉牛雜火鍋套餐更是讓人食指大動,湯底鮮美,搭配新鮮的食材,味道一流。我們還試了豬頸肉豆豉竹筒飯,米飯吸收了肉汁,香氣四溢,實在美味。另外,燒春鷄套餐也是一大亮點,雞肉外脆內嫩,配上特製醬汁,讓人回味無窮。整體來說,這裡的食物不僅口味出色,還能帶來親子共聚的樂趣,非常適合家庭聚餐!

2025-04-14 58 瀏覽
新裝修,環境舒適,有室內沙發位、座位寬敞,地方大、裝修風格清新,及有室外燒烤場,營造燒烤氣氛,是一個打卡勝地,適合年輕男女及一家大細打卡。食物種類多,食物美味,適合一家大小或朋友相聚,環境亦乾淨企理,可分燒烤或室內打邊、食套餐,有小朋友玩具,家長可一邊食飯,一邊看小朋友玩耍。職員服務周到,發生問題能即時解決,我們賬單出現少少問題,職員積極幫我們解決,最終能夠幫我們解決賬單內發生的問題,十分滿意。👍🏻
2025-04-14
1 分鐘 (堂食)
2025-04-11 226 瀏覽
朋友上網見到呢間餐廳有嘢食又有小朋友嘢玩好吸引平日一行五人有大有少上到黎小朋友已經即刻衝去玩大人就坐低慢慢揀嘢食呢度裝修好靚好有feel餐枱有戶外又有室內食物有燒烤&打邊爐套餐也有其他中西餐點選擇由於當日天氣不太好所以無係戶外BBQ在室内叫咗烤魚及其他小菜竹筒飯食物質素很好,全部即叫即造推薦烤魚及蒸蠔食得出食材嘅新鮮另外,服務員都好親切好好服務下次一定會帶其他朋友再黎試埋圍爐煮茶BBQ😄
朋友上網見到呢間餐廳
也有其他中西餐點選擇
由於當日天氣不太好
所以無係戶外BBQ
在室内叫咗烤魚及其他小菜竹筒飯
食物質素很好,全部即叫即造
推薦烤魚及蒸蠔
食得出食材嘅新鮮
另外,服務員都好親切好好服務
下次一定會帶其他朋友再黎試埋圍爐煮茶BBQ😄
烤魚&蒸蠔
烤魚&蒸蠔
估唔到柴灣開咗一間規模咁大環境又好嘅餐廳!!有得BBQ,仲有得打火鍋!!而且仲有比較少見嘅瓦罐奶茶🩵除此之外,仲可以嗌唔同嘅單點食物例如竹筒飯,陳村粉,仲有其他粉麵仲有唔同嘅飲品茶類🫖小朋友嚟嘅話仲有兒童套餐添🍙蒸籠菜嘅份量更係令我大開眼界!!!性價比高,食物仲係全日供應添🕒仲可以畀寵物進店🐶🐱而且仲有一個專門for兒童の小朋友玩嘅遊戲area,完全唔需要擔心小朋友覺得太悶簡直係開party同埋聚會嘅必選餐廳🔥🔥有個建議就係提早預約先come!
估唔到柴灣開咗一間規模咁大環境又好嘅餐廳!!
有得BBQ,仲有得打火鍋!!
而且仲有比較少見嘅瓦罐奶茶🩵
除此之外,仲可以嗌唔同嘅單點食物
例如竹筒飯,陳村粉,仲有其他粉麵
仲有唔同嘅飲品茶類🫖
小朋友嚟嘅話仲有兒童套餐添🍙
蒸籠菜嘅份量更係令我大開眼界!!!
性價比高,食物仲係全日供應添🕒
仲可以畀寵物進店🐶🐱
簡直係開party同埋聚會嘅必選餐廳🔥🔥
有個建議就係提早預約先come!
瓦罐奶茶
瓦罐奶茶
  • 瓦罐烤玫瑰紅茶奶茶
  • 蒸籠鹽焗雞
  • 蒸龍肉碎陳村粉
  • 竹筒蒜蓉粉絲蒸海蝦
  • 咖哩魚蛋牛腩套餐
2025-04-06 387 瀏覽
喺呢度幫女女搞五歲生日會,各位大人小朋友都好鍾意,環境好靚,仲有好多小朋友遊戲玩具玩,小朋友都玩到唔捨得走。值得推介喺度搞生日party。竹筒飯好好味加上好特別嘅熱奶茶,配合打邊爐就一級棒,難忘的生日會。員工們都好友善,好幫得手。小型Playhouse小朋友人數剛剛好,一齊玩好融洽,設施適合幼兒,出面燒烤場仲見到好多狗狗,絕對係適合小朋友同小動物嚟嘅飲食場所。下次嚟嘅時候想試一試喺出面燒烤,相信係一個唔錯嘅體驗。

員工們都好友善,好幫得手。
下次嚟嘅時候想試一試喺出面燒烤,相信係一個唔錯嘅體驗。

2025-03-18 469 瀏覽
前幾天收到傳單宣傳這家新餐廳,便跟同事lunch time過來試試走進餐廳之後就覺得氣氛有點奇怪,完全沒人招呼沒人理會……自己找位子坐下,用枱上的QR code下單之後,過了一會有位東南亞裔人士A送餐過來,我們再問東南亞店員A怎麼付款時,他又支吾以對,說「可能之後再付吧」再發現原來餐點全是隔離桌的,我們只好幫忙遞過去然後又有第二位東南亞人士B給我們取餐呼叫器,看來本來是自助取餐的?我們4個人,呼叫器就分別4次響起,出去4次取餐我點了鮮雞湯米線,配菜是3條青菜跟香腸、燒賣(很奇怪的配搭)雞肉沒錯份量是滿多的,但無論是湯底還是雞肉都欠缺調味,就連燒賣咬下去都是結實的,最好吃的要數那三條菜……幾位同事的餐點也是好一般……然後看到廚房裡面全部都不是本地人,都是東南亞裔人士的面孔並非歧視非本地人,但感覺上樓面都不知道自己在做什麼,溝通亦有問題,由進店下單到結帳都完全沒有系統可言價錢上跟區內茶餐廳差不多,但無論食物、服務跟專業程度都不是正常餐廳水準,真的寧願到茶餐廳用餐哈哈
走進餐廳之後就覺得氣氛有點奇怪,完全沒人招呼沒人理會……
再發現原來餐點全是隔離桌的,我們只好幫忙遞過去
我們4個人,呼叫器就分別4次響起,出去4次取餐
鮮雞湯米線

幾位同事的餐點也是好一般……
然後看到廚房裡面全部都不是本地人,都是東南亞裔人士的面孔
2025-03-17