2019-12-01
好似好耐都冇食過放題啦🤔見依一間新開張又咁吸引 決定要黎試一試!有幾吸引?睇相就知啦😁平時嘅放題都係好單一 🙈但依一間放題 簡直可以滿足晒我三個願望呀~今次嘅放題係包括左韓式燒烤 打邊爐 同好豐富嘅日本壽司🍣🤤真係好正啊!好似想食咩都有 燒肉食得太油膩 又可以打下邊爐清清地 壽司種類又好多款!真係可以滿足晒所有人嘅口味😆介紹下啲食物先😍韓式燒烤同打邊爐嘅配料加埋有50款種類以上嘅食物!想要咩肉就有咩肉 肉質都好靚㗎~絕對食得過!燒肉爐仲會放上一張燒烤紙 令到啲食物唔會同個爐直接接觸到 唔會咁易燒到燶晒 真係唔錯!打邊爐湯底都有三款㗎(有麻辣豬骨同壽喜)有辣有唔辣任君選擇😆唔講以為自己仲食緊壽司放題 因為壽司種類真係好多款啊 有炙燒三文魚有飯團有鰻魚仲有刺身....真係數唔完😋😋放題來講呢一間真係已經好多選擇!最好嘅就係佢可以滿足三個願望呀!☺️甜品都好多選擇㗎(有奶凍有蛋糕有布甸仲有我最鍾意食嘅芋圓呀)夠晒吸引!食得太飽 仲可以自己去沖番杯花茶消下滯添😀環境又闊落又舒服 啱晒一家大細朋友黎分享👍咁抵食 值得一試啊☺️