2025-08-21
板神鐵板燒一向出名高質,而且成日會推出唔同嘅優惠套餐回饋食客,最近佢哋繼續推出超抵食嘅週年慶套餐,$𝟓𝟓𝟓起就可以食到晚市鐵板燒😍觀塘店嘅位置都幾隱蔽,門面好低調,行過可能都未必見到😳 有一種神秘且高級有格調嘅感覺。餐廳內有好多間唔同嘅房間,全部都係席前料理,可以欣賞廚師手藝。𖠁週年慶鉄板燒套餐 $𝟓𝟓𝟓起/位♡由$𝟓𝟓𝟓至$𝟖𝟎𝟓 嘅套餐,分別在於你選擇嘅肉品,有米国產牛、豪州產和牛以及𝐀𝟓和牛選擇。 我哋今次試咗最平嘅$𝟓𝟓𝟓美國牛肉薄燒,性價比極高。❥ 時令沙律及前菜🫧清新嘅蟹籽沙律,加上日式前菜。❥ 送刺身三款🫧每人均送當日時令刺身三款,新鮮鮮甜。❥ 大蝦天使麵🫧好大隻嘅大蝦,新鮮爽彈,天使麵煎炸到好香脆,加埋調製過嘅蝦膏醬食,非常特別。❥ 南非鮑魚🫧新鮮到會跳舞,厚實爽彈鮮味。師傅調味非常出色,海鮮基本上唔使點任何嘢已經覺得好好食。❥ 季節魚/鵝肝/牛舌芯 (三選一)🫧我揀咗鵝肝,朋友揀咗牛舌芯。鵝肝勁厚,煎到外脆內軟,夾喺漢堡包仔一齊食好好食! 牛舌芯好爽脆咬落去肉汁咇出嚟,都好好食。❥ 旬の野菜四種🫧季節野菜四款,會跟埋大蝦天使麵上碟,沾點咗蝦膏汁嘅野菜特別惹味。❥ 米国
𖠁週年慶鉄板燒套餐 $𝟓𝟓𝟓起/位
❥ 時令沙律及前菜
🫧清新嘅蟹籽沙律,加上日式前菜。
❥ 送刺身三款
🫧每人均送當日時令刺身三款,新鮮鮮甜。
❥ 大蝦天使麵
❥ 南非鮑魚
❥ 季節魚/鵝肝/牛舌芯 (三選一)
❥ 旬の野菜四種
❥ 米国產牛 - 美國牛肉薄燒
🫧雖然今次冇食和牛,不過估唔到美國牛肉都可以燒得咁軟嫩,捲住咗好多炸蒜片同埋蔥碎口感唔錯。
❥炒飯、湯、漬物
❥甜品/咖啡
🫧甜品係一小件毛巾卷蛋糕仔,唔鍾意食甜品嘅可以飲咖啡。
➕我哋追加咗一個朱古力香蕉𝐩𝐚𝐧𝐜𝐚𝐤𝐞+焦糖多士,好味!