2022-11-17 373 瀏覽
今日去開沙田石門,發現喺京瑞廣場開咗間日本外賣店舖今時今日八十蚊都唔使既日本飯 在附近已經好小見因為我係唔食生野 叫左個日式咖哩漢堡飯價錢上都幾抵食個咖哩幾好食!飯又唔太淋身整體上都可以
今日去開沙田石門,發現喺京瑞廣場開咗間日本外賣店舖
今時今日八十蚊都唔使既日本飯 在附近已經好小見
因為我係唔食生野 叫左個日式咖哩漢堡飯
價錢上都幾抵食
個咖哩幾好食!
飯又唔太淋身
整體上都可以
2021-02-23 1601 瀏覽
琴晚係石門想揾野食 上左去京瑞廣場 發現有間仲未關門 就去左試下食......!!見到個Meun好多野簡 對我呢d選擇困難症既人 係真係好難抉擇🙈🙈 老闆提議我食個汁燒和風牛肉飯 同芝士大阪燒🤤個大阪燒都幾平 20蚊有兩件😚又真係幾好食個牛肉飯就正正常常啦 不過幾多牛肉....食完之後 我見佢仲有cake可以食 就叫多左2件 一件朱古力芝士蛋糕 一件係柚子芝士蛋糕 先發現d cake先係重點! 真係勁好食 唔會太甜太濃味🤤🤤🤤大家真係可以去試下

老闆提議我食個汁燒和風牛肉飯 同芝士大阪燒🤤

個大阪燒都幾平 20蚊有兩件😚又真係幾好食

個牛肉飯就正正常常啦 不過幾多牛肉....

2021-02-22
$50 (宵夜)
  • 汁燒和風牛肉飯
  • 芝士大阪燒
  • 柚子芝士蛋糕
  • 朱古力芝士蛋糕
2020-08-12 1408 瀏覽
今時今日四十蚊都唔使既日本飯已經好小見叫左個日式咖哩芝心漢堡飯章魚小丸子同煎餃都係80蚊唔使價錢上都幾抵食咁平本來都無咩期望但個咖哩同餃子又幾好食飯又唔太淋整體上都可以
今時今日四十蚊都唔使既日本飯

飯又唔太淋

整體上都可以
  • 日式煎餃子
2020-06-26 1247 瀏覽
嗰日經過石門見到有間新開嘅舖頭仔,本身都都想試下又覺得伏伏地,但見到啲員工咁熱情於是就試咗個紫薯餅,點知又真係幾唔錯個紫薯餅外脆內軟,又唔會話好甜另外佢哋仲有外送服務同WhatsApp落單又好似幾好咁,值得一試
吉列紫薯餅
2020-06-12
吉列紫薯餅
  • 小食
2020-06-21 978 瀏覽
星期日晏晝 諗住經外賣平台叫個午餐見到有間新野 就打算試下平價日式野點知等左個幾鐘先到 都算 星期日都預左今次叫左一個 日式咖喱厚切豬扒飯泡菜豚肉飯 同一件 咖哩薯餅首先講下個 日式咖喱厚切豬扒飯咖哩汁分開盒 都算幾貼心 但厚切豬扒 厚唔厚切就見人見智但個豬扒就真係超級難食肉質好鞋 好乾 食落好個白烚豬扒食落仲有種好似未解凍既感覺再黎就係 泡菜豚肉飯泡菜同豚肉既份量唔算話好多味道好一般 無乜泡菜味豚肉食落又係似白烚咁至於 咖喱薯餅食左一啖真係食唔落係Lur都Lur唔切個種好似炸都無炸過 食落去成口粉 口感好梅 總之就好難食總結黎講 本身見價錢幾合理想試下小店 預左咁平期望都唔會好高點知原來係咁既質素老實講 就算價錢咁平我都會覺得完全唔值真心奉勸大家都 唔好試!!🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
星期日晏晝 諗住經外賣平台叫個午餐

總結黎講 本身見價錢幾合理
想試下小店 預左咁平期望都唔會好高
點知原來係咁既質素
老實講 就算價錢咁平我都會覺得完全唔值

真心奉勸大家都 唔好試!!
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

2020-06-21
90 分鐘 (外賣送餐)