2025-07-14
值得讚👍🏻免加一,免開瓶費及切餅費。個人意見👎🏻餐牌有3-4成 都係辣嘅菜,一點也不廣東粵菜大排檔,我們一行五星期六大約晚上6:30入場8:30離開,都不見有客需要等位入坐我估計初期有網民或者俾錢KOL推到上天花板,可能貪新鮮,但熱潮過後試過了返回地板了。其實搞乜嘢花臣都好,最尾食物質素及味道係最重要‼️-豉油王炒麵(份量好少+沒有鑊氣)辣椒油需要收$10🙀🙀-蜆肉蒸蛋 (成口沙+落咗好多油+上只有幾粒蜆)-優惠燒鵝王 $28 1/4 份(十分平,但燒鵝十分肥+勁臊)-蠔餅 (份量超少只切四嚿+超級不好吃似食緊蔥油餅)-蒜香骨/椒鹽豆腐 (正常發揮)其他不能盡錄如果你喜歡熱鬧+嘈吵可以一試,大約七點左右開始熄燈噴煙,有人唱歌🎤感覺好似90年代東莞disco咁(娘味濃)當天是張國榮+黎明+張學友金曲為主,現場有人唱歌當然可以比下利是仔🧧(自願的,不是勉強)最後一點侍應服務偏差(當然去得呢類型嘅餐廳不要有要求),當時店內還是沒有太多客人,但叫落單時侍應都不停叫等等啦~等等啦~等等啦~(明白已經等緊) 最後當然有漏單,兩杯超大檸檬茶差不多吃完才上枱🙀結論:可以一次但冇下次
-豉油王炒麵(份量好少+沒有鑊氣)辣椒油需要收$10🙀🙀
-蜆肉蒸蛋 (成口沙+落咗好多油+上只有幾粒蜆)
-蠔餅 (份量超少只切四嚿+超級不好吃似食緊蔥油餅)
-蒜香骨/椒鹽豆腐 (正常發揮)其他不能盡錄
結論:可以一次但冇下次