2024-08-15 681 瀏覽
今晚來到大角咀利奧坊嘅❣︎星級餐廳❣︎食佢嘅2.5小時任食火鍋,揀左$468美國SRF封門柳套餐😋會先上四樣菜式比你,然後再上底湯比你打邊爐,美國Choice牛小排同黑安格斯牛板腱都唔錯,好嫩滑同啲油花好靚😍火鍋配料,飲品同雪糕就出面自助區任取,呢到裝修好靚好舒服,仲設有VIP獨立房間,如果一大班朋友想要有私隱度,呢到絕對係一個好選擇👍🏻❣︎指定先上菜式❣︎♥︎惹味雞煲♥︎可以揀辣度,最正係無限添加😍雞肉已經去晒骨好嫩滑,岩晒啲懶人👍🏻♥︎泰式串燒拼盤♥︎有薯角,鹽酥雞同泰式炸蝦,小食都係無限追加😀有成二十二款,超多選擇。♥︎芝士焗新鮮龍蝦♥︎(每位半隻)龍蝦即叫即焗架😍👍🏻超有誠意。♥︎海鮮拼盤♥︎海鮮有成十幾款😋👍🏻先上十款比你,連有機牛蛙都有,相當特別。💁🏻‍♀️另外可以order佢地自家製嘅特飲同甜品,特飲有成三十幾款😝咖啡仲係咖啡師手沖即磨架,甜品有七款,款式都相當吸引😍呢餐真係食到抱住個肚走。

❣︎指定先上菜式❣︎
♥︎惹味雞煲♥︎

♥︎泰式串燒拼盤♥︎

♥︎芝士焗新鮮龍蝦♥︎(每位半隻)
龍蝦即叫即焗架😍👍🏻超有誠意。

♥︎海鮮拼盤♥︎

2024-08-14
2024-06-25 1106 瀏覽
今天跟朋友到這間位於大角咀利奧坊的火鍋放題店。我們選了「美國Choice黑安格斯牛板鍵套餐」。吃火鍋,首先選湯底。「海膽白麵豉湯底」頗為特別,看來不錯。跟着點了少辣的「麻辣惹味雞煲」。除了黑安格斯牛板鍵和雞煲可無限追加之外,小食、火鍋配料、飲品和甜品皆有點菜紙,任點任食。是時候去醬料區調製火鍋醬料及到自助飲品櫃選擇飲品。自助飲品櫃內飲品選項不少。另外還有多款自家製的特色飲品,非常吸引,例如珍珠奶茶、即磨咖啡、梳打及特飲。先吃個泰式串燒拼盤,質素不錯。我們亦點了其他小食。秘製港式雞煲,惹味的雞肉肉質嫰滑,基本上已除去骨頭,啖啖肉。金黃色的「海膽白麵豉湯底」,香氣飄飄。湯底質感溫和醇厚,微鹹味道中帶點甜味。配合味道濃郁的美國黑安格斯牛板鍵,整體香氣更提升。紐西蘭羊肩卷肉肉質軟嫩,味道不太羶,也不錯。自助火鍋配料,除了一般食材,也有比較特別的丸類,例如麻辣湯包丸、蟹籽丸等。另外也有些在外少見的高級食材,例如花膠、有機牛蛙、鮑魚仔、日本帆立貝等。自助雪條櫃內有不同牌子的雪糕雪條,非常吸引。甜品方面也有較為特色的,例如是即叫即製的窩夫。見到其他食客所點的鮮果雪糕窩夫已垂涎三尺,可惜已吃不下了。但
今天跟朋友到這間位於大角咀利奧坊的火鍋放題店。
我們選了「美國Choice黑安格斯牛板鍵套餐」。
火鍋,首先選湯底。

是時候去醬料區調製火鍋醬料及到自助飲品櫃選擇飲品。
自助飲品櫃內飲品選項不少。
先吃個泰式串燒拼盤,質素不錯。
泰式串燒拼盤
我們亦點了其他小食。
麻辣惹味雞煲
金黃色的「海膽白麵豉湯底」,香氣飄飄。
海膽白麵豉湯底
湯底質感溫和醇厚,微鹹味道中帶點甜味。
配合味道濃郁的美國黑安格斯牛板鍵,整體香氣更提升。
美國Choice黑安格斯牛板鍵
紐西蘭羊肩卷肉肉質軟嫩,味道不太羶,也不錯。
紐西蘭羊肩卷肉
自助雪條櫃內有不同牌子的雪糕雪條,非常吸引。
甜品方面也有較為特色的,例如是即叫即製的窩夫。見到其他食客所點的鮮果雪糕窩夫已垂涎三尺,可惜已吃不下了。但也吃了北海道牛乳雪糕及意大利咖啡雪糕,美味。
食品種類多,性價比也不錯,下次再來。
2024-06-18
泰式串燒拼盤
海膽白麵豉湯底
美國Choice黑安格斯牛板鍵
紐西蘭羊肩卷肉
2024-06-23 810 瀏覽
星級餐廳今晚去左位於大角咀利奧坊入面一間叫星級餐廳打邊爐。我地6點半去到,所以唔多人,有位坐。店內裝修簡潔乾淨,冷氣都幾強,所以唔焗促。坐嘅位置都闊落,枱都放到好多食物,仲可以放兩個煲,一邊用黎食雞煲另一邊用黎打邊爐都唔錯的。呢度有幾個個plan揀,我地揀左無限追加安格斯特選牛板腱。牛板腱肉質實淨,口感彈牙,夠嫩同有牛肉香味。附帶雞煲,充滿住雞肉,份量多,雞煲加入各種配菜同香料包括薑、蔥、蒜等,增添口感層次,而味道方面亦唔會太辣。湯底方面叫左海膽白麵豉湯,一個好特別嘅湯底,味道香,帶有鮮甜味,唔會太鹹,用呢個湯底打邊爐都幾美味,食物都可以唔洗特別點調味料。自助部份係飲品同蔬菜,其他小食就落單order。感覺食物選擇多,小食有小香腸、鹽酥雞、炸蟹鉗、春卷、雞翼等,我諗淨食小食都幾飽。小香腸味道濃,甜甜地還不錯。炸蟹鉗外皮炸得金黄酥脆,內裏保持鲜美口感。雞翼鹹味適中,味道好,外皮酥脆,肉質鲜嫩多汁。食物種類選擇多,鱔片好食,肉質嫰滑,嗰種Q彈感覺極好,啖啖肉但又爽彈。墨魚滑新鮮,肉質彈牙,吸收左湯底嘅鮮甜,好食。最後甜品非常讚,除左有唔同款式嘅雪糕雪條,更可以叫窩夫食。窩夫細細件,外層酥脆
星級餐廳

雞翼鹹味適中,味道好,外皮酥脆,肉質鲜嫩多汁。

最後甜品非常讚,除左有唔同款式嘅雪糕雪條,更可以叫窩夫食。窩夫細細件,外層酥脆,每一啖咬落去都能散發出牛油香味,軟綿綿嘅口感令人感受到食物嘅美味。而牛乳雪糕就柔滑细腻,入口即化,濃濃牛奶香氣充斥口腔。

總結,呢度環境好,舒適惬意。食物款式多,店員亦熱情周到,令人能夠好好享受美食同氛圍嘅地方。
2024-06-18
2024-06-22 504 瀏覽
昨天和朋友逛澳海城,晚上順道在附近食晚飯,朋友提議食火鍋,我們就到澳利坊食火鍋放題。餐廳座位寬敞,坐得幾舒服。火鍋湯底有好多選擇,有點心大心細,最後選了星馬喇沙湯底,湯底小小辣,好惹味,幾好!海鮮拼盤,蠔超大隻有手掌口那麼大,肉質鮮嫩,煮熟後都不會縮得很小。扇貝都好大隻,夠厚身,入口鮮味美味。海蝦爽口彈牙,整體海鮮都很新鮮。雞煲,可任添,好香好惹味,雞肉能保持嫩滑,不柴,辣度可自己選,汁醬味道調得不錯。芝士焗龍蝦,每位半隻,雖然不是很大隻,但都唔細,芝士香味濃郁,龍蝦肉質彈牙,啖啖肉,好正!牛肉有好幾款,宮崎A5和牛十分嫩滑,入口即溶,油脂較豐富。牛小排脂肪分佈均勻,肉味香濃,口感不錯。牛肩肉亦不錯,整體牛肉質素不錯。鮮吊桶夠新鮮,幾爽脆。墨魚滑都幾有墨魚味,滾熟後好彈牙。有很多特飲選擇,凍蝶豆花洛神茶,藍藍紅紅,色彩吸引,帶微酸,不甜,幾好味。即製甜品他不錯,香蕉朱古力牛角窩夫,朱古力不太甜,最正是現製窩夫,又熱又脆,好美味。

鮮吊桶夠新鮮,幾爽脆。墨魚滑都幾有墨魚味,滾熟後好彈牙。

• 芝士焗新鮮龍蝦
  • 日本宮崎A5和牛肩胛肉
2024-06-12 450 瀏覽
今晚和太太在大角咀辦完事,順道在附近吃晚飯,發現這家星級餐廳的任食火鍋好像不錯,於是來試試水準。餐廳環境光潔明亮,地方寬敞,大部份座位是卡位,坐得十分舒服,有大投影電視可以邊看邊食。今晚點了$298的B餐,餐廳原來有$10隻愛爾蘭生蠔,無限任叫。愛爾蘭生蠔先點了四隻愛爾蘭生蠔,生蠔十分新鮮,輕碰裙邊仍有反應,海水味重,蠔味鮮甜質地,肉質爽口。惹味雞煲一上枱一股香氣撲鼻而來,要先煮一會收汁後才入味,雞煲味道令人上癮,雞肉嫩滑而醬汁豐厚濃郁,雞煲可以無限Refill。在等雞煲收汁同時,先來點小食頂頂肚,小食即點即炸,所以全部熱辣辣上枱,特別一提泰式蟹餅坊間比較少見,味道亦鮮味。吃完雞煲就換湯底打邊爐,今晚點了濃郁芫荽湯底,湯底真材實料,有大量的芫荽,啖啖都是芫荽香氣。B餐可以無限任點黑安斯牛板腱,牛肉雪花紋理清晰分佈均勻,厚度切得合到好處,輕輕一灼即可食用,一咬油脂豐腴,口感軟腍。餐廳當然亦有不同的火鍋配料和新鮮蔬菜,全部在吧枱自行取用,火鍋料質素比一般的火鍋放題高,亦有不少特色丸類,亦有不同的高質火鍋料可以落單,特別有有機牛蛙,即是田雞,鮮甜肉嫩。飲品在雪櫃自行拿取,汽水是少見的玻璃樽裝

愛爾蘭生蠔
惹味雞煲

飲品在雪櫃自行拿取,汽水是少見的玻璃樽裝、亦有茶類酒類,同樣亦有不同的特色飲品可以落單,應有盡有。
最後少不了甜品,提供的都是韓國進口的品牌雪糕,更有即製的牛角窩夫,可以解一解吃太多肉類的油膩感。
2024-06-12
大角咀唐樓區有好多野食,嫌大商場食店單一,今晚就走左去大角咀利奧坊,系#星級餐廳 打邊爐食個雞煲。雙重享受一番。醬料基本有葱、炸蒜、蒜蓉、芫茜、辣椒、麻醬,應有都有,而且有蓋都幾衛生,可以按自己既口味調配。麻辣惹味雞煲屬於小辣,辣度恰到好處,好惹味!唔多食麻辣既我都覺得好正!雞肉咬落肉質嫩滑,啖啖肉,入曬味!芫荽皮蛋湯底羊肩卷肉、牛板鍵、牛小扒、豬梅肉食完雞煲就開始打邊爐,肉類厚薄適中,牛板鍵口感嫩滑軟腍,帶小小嚼勁,食落去牛味都算濃郁,帶有小小雪花,整體肉類質素也確實唔錯。芝麻雞翼、台式原味香腸、香芋地瓜丸、吉列蠔、辣味薯角、雞皮餃子、忌廉蟹肉薯餅估唔到食雞煲都有台式小食供應。蝦滑、墨魚滑、花膠、帆立貝、海鱸魚片煮熟後蝦滑好彈牙,唔會話食到好粉,而帆立貝即使淥左咁耐都係咁有彈性,係真材實料。香蕉朱古力牛角窩夫,北海道牛乳雪糕球,意大利咖啡雪糕球牛乳雪糕球咖啡味道香濃,香口牛角窩夫配上香滑雪糕,用心製作,各分秋色。

芫荽皮蛋湯底

羊肩卷肉、牛板鍵、牛小扒、豬梅肉

估唔到食雞煲都有台式小食供應。

蝦滑、墨魚滑、花膠、帆立貝、海鱸魚片

香蕉朱古力牛角窩夫,北海道牛乳雪糕球,意大利咖啡雪糕球
2024-09-11 93 瀏覽
星級選擇2人B餐惹味雞煲無限追加雞煲一個啖啖肉, 重慶雞煲嘅味道惹味香口。濃厚豬骨湯濃湯打底打落豬骨味濃口。板鍵主場煙韌板件,一定要嘗試呀!北海道斷片別有一番風味。紐西蘭羊肩肉,滾一滾,非常可口好味。羊肉片薄脆脂肪唔多 一落就入口燒雪魚棒 入口香脆味道濃鬱,食落好味,醒一醒味蕾先。蝦滑都係脂肪少, 我哋至愛,就係要補我哋皮膚嫩滑啦!墨魚滑至愛骨膠原,味量元素非常多, 而且入口好味軟滑㗎。鮮吊桶滾完細細隻,入口方便唔煙韌,可口淡淡肉。花膠仔入口煙韌爽滑,灼一灼就可以, 而且骨膠原對我哋,非常有益,確補筋骨順滑。紐西蘭青口朋友最鍾意食青口,無論邊個國家出產,見到一定食佢357隻,非常滿足。日本凡立貝又係新鮮嫩滑嘅海鮮,火鍋走唔甩,入口軟滑爽口彈牙。愛爾蘭生蠔加追十蚊一隻,都非常新值得嘗試,非常新鮮。燒雪魚棒追加有道理,甜甜脆香口。八香果梳打朋友最鍾意飲嘅,百香果果香清醇好味,冇酒精。我就唔使講,飲返杯黑啤算啦!榴蓮雪糕就食唔到啦,食番條榴槤雪條先。
星級選擇

2人B餐惹味雞煲無限追加
雞煲一個啖啖肉,
重慶雞煲嘅味道惹味香口。

濃厚豬骨湯
濃湯打底打落豬骨味濃口。

板鍵
主場煙韌板件,一定要嘗試呀!

北海道斷片別有一番風味。

紐西蘭羊肩肉,滾一滾,非常可口好味。

羊肉片
薄脆脂肪唔多 一落就入口

燒雪魚棒
入口香脆味道濃鬱,食落好味,醒一醒味蕾先。

蝦滑
都係脂肪少, 我哋至愛,就係要補我哋皮膚嫩滑啦!

墨魚滑
至愛骨膠原,味量元素非常多, 而且入口好味軟滑㗎。

鮮吊桶
滾完細細隻,入口方便唔煙韌,可口淡淡肉。

花膠仔

紐西蘭青口
日本凡立貝
又係新鮮嫩滑嘅海鮮,火鍋走唔甩,入口軟滑爽口彈牙。

愛爾蘭生蠔
加追十蚊一隻,都非常新值得嘗試,非常新鮮。

燒雪魚棒
追加有道理,甜甜脆香口。

八香果梳打

榴蓮雪糕就食唔到啦,食番條榴槤雪條先。

2024-09-05 171 瀏覽
奧運附近不嬲都多小店,今晚同朋友就去左間任食火鍋店食下野傾吓計☺️有幾款餐,揀左個中間價錢既SET B😛平時其他餐廳通常係食完雞煲可打邊爐,呢度竟然係一齊😂😂枱面有兩個爐,一個放雞煲,一個放火鍋湯底,咁就唔會一定要食晒個雞煲先可以開始火鍋,幾貼心👍任食雞煲本身第一煲已經好多雞件😍嗌左少辣都好入味,雞件夠滑又惹味☺️小食啲小食唔係平時嗰啲魚蛋燒賣,而係真心機野!特別想推介榴連炸彈同香芋地瓜球,炸得香脆又香口😍牛板鍵打邊爐既牛既質素好重要,牛板鍵比平時一般肥牛片靚好多,又唔會太夠油脂,食多左都冇負擔🙂‍↕️任食火鍋配料除左劃紙仔外,出面仲有好大個雪櫃任攞。推薦係墨魚滑!另外仲有啲好少喺任食見到既貴配料,包括鮑魚仔、帆立貝🤓自助雪糕櫃及精美甜品、飲品啤酒無限暢飲甜品除左好多款雪糕雪條外,竟然仲有自家制既甜品,即叫即整❤️我點左香蕉朱古力牛角窩夫,超正😌

有幾款餐,揀左個中間價錢既SET B😛

任食雞煲

小食

牛板鍵

任食火鍋配料

自助雪糕櫃及精美甜品、飲品啤酒無限暢飲
2024-08-22 250 瀏覽
叫左298平日套餐有得食雞煲又有得打邊爐諗住幾好,一次過滿足晒所有。佢個雞煲係幾好味份量都算多兩個人食,但係一到打邊爐就完全唔掂。叫咗個椰子雞湯底,初步有啲椰子落去好似都幾好,點知個湯底一啲都唔鮮甜,仲越煮越酸,結果落野食落去全部d味道都好奇怪。出面自助區都係一啲好普通嘅打邊爐材料,有少量蔬菜,但係都唔太新鮮可以落單照肉同埋海鮮其他配料,牛板鍵完全唔得,食落仲有「蘇」味,啲肉又硬。飲品區有好多樽裝汽水 鍾意樽裝就可以飲得好爽成餐邊爐最好食嘅反而係炸嘢,佢啲嘢應該都係返渣,但係起碼夠熱,燒鱈魚條,一口紫薯,忌廉芝士餅全部都好好食。另外佢仲有甜品,近排大熱的開心果雪糕配牛角窩夫真係好食 有開心果味 窩夫仲係熱的,但自己製的甜品就真的不了個甜品係無味,oreo 都可以整到無味真係出色不過因為餐廳無咩人流 唔介意食物質素 想同朋友坐下都可以黎試下
叫左298平日套餐
有得食雞煲又有得打邊爐諗住幾好,一次過滿足晒所有。

飲品區有好多樽裝汽水 鍾意樽裝就可以飲得好爽

甜品係無味,oreo 都可以整到無味真係出色

This upscale hot pot and chicken pot restaurant offers a 2.5-hour unlimited hot pot buffet, making it a delightful experience. 💕Their signature dish includes cheese-baked fresh lobster, half for each person, where the rich cheese perfectly complements the sweetness of the lobster, making it mouthwatering. 🌟The flavorful chicken pot allows for unlimited additions, with a myriad of spices that infuse the chicken with tenderness and taste—one of the highlights here. ♥️The unlimited fresh American sh

The unlimited fresh American short ribs are deliciously tender, offering an exquisite meat experience. 🥰
The Thai-style skewers are uniquely flavorful, paired with special dipping sauces that are aromatic and tantalizing, resulting in a thoroughly satisfying dining experience.😘
2024-07-31
四個人食C餐,任食雞煲一啲味都冇,所謂嘅海鮮完全唔新鮮,蝦又黑又晦。叫咗兩個湯底,蕃茄濃湯就蕃茄加水。麻辣湯底就係辣椒乾加辣椒水,純粹得個辣味。坐低即刻落單,15分鐘先到海鮮,但係個湯底半個鐘後先到。個湯底擺低,要人提先有牛肉食,仲要同你點嘅嘢完全唔一樣,求其俾啲嘢你。明明冇叫牛板腱同牛小排,都算。 切到厚一厚, 啲筋就一塊塊,咬到咬唔斷。 全部肉類都係預先準備切好盤好一盤盤,擺到上枱已經黑晒。成個套餐最貴嗰個嗰個牛肩胛, 完全嚡烚烚。一啲牛味都冇。追佢豬肉片,追三次,等成個鐘先有一份。仲要瘦過樓下百佳啲豬扒。成餐就係得個生菜正常,同埋個芋絲。人均消費$520 ,鍾意俾人呃嘅可以去試吓。
四個人食C餐,
任食雞煲一啲味都冇,
所謂嘅海鮮完全唔新鮮,蝦又黑又晦。
叫咗兩個湯底,蕃茄濃湯就蕃茄加水。
麻辣湯底就係辣椒乾加辣椒水,純粹得個辣味。

成餐就係得個生菜正常,同埋個芋絲。
人均消費$520 ,鍾意俾人呃嘅可以去試吓。
2024-07-17
2024-07-15 152 瀏覽
咁啱今日喺大角咀收工咁梗係食埋嘢再返屋企啦😃同大家推薦呢間Sing Cup🌟ABCD餐任君選擇除咗任食雞煲同火鍋之外仲有芝士焗新鮮龍蝦🦞🦞芝士焗龍蝦真係超新鮮啖啖肉超滿足☺️佢哋嘅雞煲都唔錯,鮮嫩爽滑又有雞味🐓其他火鍋配料都多樣化即叫即出,專人為你服務👍最欣賞佢哋嘅特色小食💯除咗各款熱辣辣嘅炸物,仲有串燒、自製窩夫甜品同自家製特色飲品👏👏👏每樣都係即叫即做真係超認真、用心、體貼🥹最值得推介嘅係佢哋嘅自家調製飲品🍸品種同品質同一般Cafe有得比👍
咁啱今日喺大角咀收工
咁梗係食埋嘢再返屋企啦😃
同大家推薦呢間Sing Cup🌟
ABCD餐任君選擇
除咗任食雞煲火鍋之外
仲有芝士焗新鮮龍蝦🦞
🦞芝士焗龍蝦真係超新鮮啖啖肉超滿足☺️
佢哋嘅雞煲都唔錯,鮮嫩爽滑又有雞味🐓
其他火鍋配料都多樣化
即叫即出,專人為你服務👍
最欣賞佢哋嘅特色小食💯
每樣都係即叫即做
真係超認真、用心、體貼🥹
最值得推介嘅係佢哋嘅自家調製飲品🍸
品種同品質同一般Cafe有得比👍

2024-07-15
2024-07-12 72 瀏覽
最近系大角咀發掘左間餐廳,有得食雞煲、打邊爐、仲有生蠔可以食😍隻愛爾蘭生蠔🦪$10隻,機煮鮑魚 $13隻,可以無限追加!一坐低職員會自動提供一碟小食,有串燒、薯角~之後就到秘製雞煲,可以無限追加,味道好夠😋火鍋湯底好特別,我地揀左海膽白麵豉湯,四川麻辣湯~配料除左一般食材,仲有好多比較特别的丸類,e.g.麻辣湯包丸、蟹籽蟹粉包等,可以系出面雪櫃自己夾~另外有D比較高級的食材,例如花膠,鲍魚仔,帆立貝等,比出面其他放題火鍋,食品種類較多👍🏻最surprise 系飲品除左汽水,竟然仲有果味乳酸特飲,凍蜜瓜椰子奶蓋等~而甜品係即叫即做,推介雪糕窩夫🧇系牛角包窩夫,食落酥脆煙靱,好似去左Cafe咁,仲有大量不同牌子嘅雪糕雪條。

一坐低職員會自動提供一碟小食,有串燒、薯角~
2024-07-09 102 瀏覽
性價比高台式火鍋放題😻 餐廳主打邊爐放題~ 多款台式小食、火鍋配料 、特色飲品飲嗌🤭 仲有啲勁抵嘅promotion🤫 $10一隻愛爾蘭生蠔、$13隻磯煮鮑魚 仲可以無限追加🫣🫣 加$58更可以任飲紅酒白酒、梅酒、清酒及生啤====National美國Choice牛小排套餐 $388打邊爐之前仲有唔少特色食物🥘====᪥ 精選前菜四小碟᪥ 泰式小食串燒拼盤᪥ 芝士焗龍蝦焗龍蝦每位半隻 好新鮮鮮甜~ 肉質爽彈~ 原來每一隻嘅重量有成一斤🤫᪥ 秘製雞煲雞煲好惹味~ 份量一開頭比少啲 之後可以無限追加~====火鍋配料除咗一般食材 仲有好多比較特別的丸類 例如麻辣湯包丸、蟹籽蟹粉包~甚至會有啲比較高級的食材 例如花膠、田雞、鱔片、鮑魚仔、帆立貝等仲有唔少特色炸物都好好食🤤====除咗普通飲品之外 仲有多款自家特色飲品、自家製珍珠奶茶、即磨鮮奶咖啡 外觀都好吸引!仲有雪糕窩夫等特色甜品 都係即叫即做😋

National美國Choice牛小排套餐 $388
打邊爐之前仲有唔少特色食物🥘

᪥ 精選前菜四小碟
᪥ 泰式小食串燒拼盤
᪥ 芝士焗龍蝦

᪥ 秘製雞煲
雞煲好惹味~ 份量一開頭比少啲 之後可以無限追加~

仲有唔少特色炸物都好好食🤤

仲有雪糕窩夫等特色甜品 都係即叫即做😋
2024-07-07 85 瀏覽
今日經朋友介紹之後,到了這間食肆品嚐一下,牛肉吃到飽,餐廳十分之闊落,適合朋友的聚會!這一個吃到飽十分之有,特色雞煲是可以免費添加的,大家可以食完一煲又一煲,此外,火鍋湯底也是額外上的,會減少油膩的感覺.火鍋配料,種類選擇也十分之多,包括有不少海鮮,例如鮑魚鱔片,帆立貝等,性價比十分之高.最值得推介,就是麻辣湯丸,刺激得來令人印象十分之深刻.安格斯牛是一種源自蘇格蘭的優質牛種,以其肉質細嫩多汁而聞名。其中,安格斯牛板腱被公認為是最好的牛肉部位之一。板腱位於牛的後腿部位,是肌肉纖維緻密、筋膜少的部分。這使得它的肉質非常柔軟,口感細膩多汁,且富含天然的風味。總的來說,安格斯牛板腱可以說是肉食愛好者的至尊美味。它的卓越品質體現了優質牛肉的最高標準。我相信您一定會大飽口福,同時這個牛板鍵也是吃到飽的性價比十分高.到了甜品方面,所有甜品也是即叫即整的,這個窩夫新鮮口感十足,蛋糕也是自家製的濃厚細滑,此外還有各式各樣的韓國雪糕可供大家選擇.