2019-03-13 120 瀏覽
男友係拉麵控,基本上每個一至兩個星期總會食到一次拉麵,好彩香港既拉麵店都唔少,我都仲未食悶食到膩😂😂😂 要數男友會翻兜再食既,拉麵Jo係其中一間。(當然唔知會唔會因為依間拉麵充滿住學車回憶,加番多少感情分,唔知大家又無人都會一樣學完車去食度食番碗麵獎勵下自己呢☺️)拉麵Jo來頭唔細,已經連續5年拎到米芝蓮推介,證明質素有保證。而餐廳分別有沾麵同拉麵2款俾客人選擇,每款口味都已經配好麵條,客人只需要選擇配菜要唔要加麵之類。我相信店家咁做係基於對自家製湯底同麵條既認識,做出認為係最夾既組合😋我今次揀左味噌口味,湯底濃郁但唔死鹹,岩晒重口味人士。加埋塊唔肥既叉燒同超甜粟米,真係無得輸🥳男友就叫左招牌沾麵,沾麵用粗粗麵,比拉麵既粗麵更粗,咁就更加掛湯。湯底有魚介香味,同拉麵味噌湯底唔同,多左一份鮮香。食到最後可以叫店員加湯,加完湯再飲埋啲沾麵湯,更加好味,更加香😋😋😋店外長期都有人排隊,所有大家黎食好野都要俾啲耐性呀!!

店外長期都有人排隊,所有大家黎食好野都要俾啲耐性呀!!
2019-02-24
2019-03-01 232 瀏覽
第一次食係同事帶既,之後就上癮甘次次自己去,好好食既沾麵,湯夠濃,唔油,肉份量夠。食完又可以加湯,加完都係唔油既湯底。成日去食,水準係keep 到,係個湯有時唔係好熱。平時都係唔洗點排隊,係有時星期五晚,六日先要排一陣。唔知由幾時開始黎左個女待應,服務真係唔係幾好,甘因為係不收加一關係瓜🤷🏻‍♀️🙈沾麵湯同麵送左俾兩個客人,唔係按師傅放左麵俾客人,送湯去俾客人。收拾東西又好隨便,zip 入客人度。如果遇到係出面排隊,亦都不停重覆問客人幾多位。雖然係甘,但唔會阻我去食沾麵既決心,變左飯堂啦。亦都係為左拉麵jo, 第一次寫食評。

平時都係唔洗點排隊,係有時星期五晚,六日先要排一陣。

2019-02-09
2019-02-22 150 瀏覽
(See English comments below)因用餐經驗太差,我特意注冊以提供意見。在上菜時我被流心蛋的賣相嚇倒(見圖,注意在拍照前我沒有碰它),基本上茶餐廳上菜的賣相都比它好。另外沾汁超鹹,相信下了不少味精。我不推介此餐廳。Due to the very bad experience, I am provoked to register this account to provide feedback.I was shocked when I saw the egg served in such poor shape (see photo, and note that the egg was not touched by me before taking the photo). Even a Cha Chan Teng serves food with better presentation. In addition, the soup was too salty and I suspect loads of MSG was added.I do not recommend
(See English comments below)

因用餐經驗太差,我特意注冊以提供意見。

我不推介此餐廳。

I do not recommend this restaurant.
沾麵
2019-02-22
2019-02-17 82 瀏覽
眾所周知銅鑼灣希雲街有好多小店,今次同女朋友就係試呢間拉麵Jo,如是者我哋嗌左一碗沾麵,另外Order多一碗拉麵,在order多一碟叉燒,首先沾麵一嚟到試吓個湯底,都有70分嘅,麵嘅硬度適中,值得推薦。而拉麵就比較遜色,麵嘅軟硬程度就太軟了,湯底就不過不失但係略嫌鹹咗少少,而叉燒部份就比較滿意,日式叉燒半肥瘦肉比例10分均勻,小編同女朋友食咗一碟之後再追加多一碟,因為日式叉燒的確做得頗為出色,大家係order拉麵嘅同時,都可以不妨追加一碟日式叉燒來品嚐。

• 豚骨拉麵
  • 特製沾麵
  • 蔥花牛舌
2019-02-13 69 瀏覽
一向喜歡在希雲街附近食飯,次次都醒不起去試傳說的米芝蓮沾麵! 今日朋友特登帶我5點45分去等開門,準時6點可以入去坐。兩個人點了兩碗沾麵,忌廉蟹餅及炸蕃薯條。辛辣沾麵有肉碎, 夠辣 點麵好入味 好香口由於忌廉蟹餅及炸蕃薯條都太好食 兩個人狠吞虎嚥 根本忘了拍照炸蕃薯條是粗身 趁熱食 個人覺得蕃薯條比普通薯條更香同有口感 不會空心 超推薦兩款小食一定會再光顧

兩個人點了兩碗沾麵,忌廉蟹餅及炸蕃薯條。

辛辣沾麵有肉碎, 夠辣 點麵好入味 好香口
超推薦兩款小食

一定會再光顧
2019-01-20 4239 瀏覽
銅鑼灣的拉麵Jo 屢獲米芝蓮頭銜,聞名已久,終於找到機會和朋友一試。小店位於加路連山道,藏於寧靜的一段小路,門外的大紅燈籠卻非常惹人注目,充滿日本風情。店內位置不多,約二十座。晚上七時到達,在門外稍作等候,便能入座。負責招呼的大概就是日藉小老闆,說話態度誠懇,又帶點靦腆,尤如置身日本。拉麵Jo 主打豚骨拉麵,貴為米芝蓮星級餐廳,價格卻非常實在,每碗也不過$90港元。點了豚骨拉麵($85),外加溏心蛋($15)是必需的。朋友則點了辛味豚骨拉麵($88)。不敢自稱拉麵達人,只以個人口味作為準則。先嚐了一口豚骨湯,湯頭順滑濃郁,油而不膩。坊間太多拉麵店,只會把濃味等同於濃郁,然而很多時候,重口味只代表調味料額外添加的多與少。十分欣賞這裡的豚骨湯底,味道濃郁,卻又不會偏鹹,口感清爽,又很掛麵。每款拉麵的硬度劃一,豚骨湯配上幼麵恰好到好處,吃完很有飽足感。兩片叉燒肥瘦適中,帶點口感又不失嫩滑。溏心蛋亦是拉麵的靈魂,不知大家又研究了多少品嚐這人間美食的方法。個人習慣先把整顆蛋放進湯內浸暖,輕輕咬一口半凝固的蛋黃和蛋白,再次把蛋浸入湯底。讓湯汁從破口慢慢注滿雞蛋,然後大啖品嚐。一口濃郁暖湯,一口細滑
銅鑼灣的拉麵Jo 屢獲米芝蓮頭銜,
聞名已久,終於找到機會和朋友一試。
小店位於加路連山道,藏於寧靜的一段小路,
門外的大紅燈籠卻非常惹人注目,充滿日本風情。

店內位置不多,約二十座。
晚上七時到達,在門外稍作等候,便能入座。
負責招呼的大概就是日藉小老闆,
說話態度誠懇,又帶點靦腆,尤如置身日本。

拉麵Jo 主打豚骨拉麵,
貴為米芝蓮星級餐廳,價格卻非常實在,
每碗也不過$90港元。

點了豚骨拉麵($85),外加溏心蛋($15)是必需的。
朋友則點了辛味豚骨拉麵($88)。

不敢自稱拉麵達人,只以個人口味作為準則。
先嚐了一口豚骨湯,湯頭順滑濃郁,油而不膩。
坊間太多拉麵店,只會把濃味等同於濃郁,
然而很多時候,重口味只代表調味料額外添加的多與少。
十分欣賞這裡的豚骨湯底,
味道濃郁,卻又不會偏鹹,口感清爽,又很掛麵。

豚骨拉麵

每款拉麵的硬度劃一,
豚骨湯配上幼麵恰好到好處,吃完很有飽足感。
兩片叉燒肥瘦適中,帶點口感又不失嫩滑。
辛味豚骨拉麵

溏心蛋亦是拉麵的靈魂,
不知大家又研究了多少品嚐這人間美食的方法。
個人習慣先把整顆蛋放進湯內浸暖,
輕輕咬一口半凝固的蛋黃和蛋白,再次把蛋浸入湯底。
讓湯汁從破口慢慢注滿雞蛋,然後大啖品嚐。
一口濃郁暖湯,一口細滑蛋漿,
層次感十足,幸福感也十足 。

用心製作的還有配菜中的滷筍、供自行添加的漬物
惹味而不喧賓奪主。

一嚐拉麵以外的小食,蔥花牛舌($70)熱騰騰的上桌。
薄片牛舌爽口,配上檸檬汁更清新去油膩。
唯獨是我倆嚐了一兩片後便太專心吃拉麵,停不下來,
吃掉整碗後才再品嚐,結果牛舌都有點放涼了。
建議大家還是襯著牛舌還溫熱的時候,就要趕快吃了。
蔥花牛舌

吃過拉麵,時候尚早,
門外還站著三四對情侶、知己在等候。
吃過熱騰騰又美味的拉麵,走在寒冬的街道上,
內心還是暖暖的,十分飽足。
2019-01-14
辛味豚骨拉麵
  • 日本半熟蛋
2019-01-17 119 瀏覽
呢日出開銅鑼灣行下行下,見到有間拉麵門口有好多米芝連嘅貼紙👀✨嘩!即刻決定衝入去會一會佢!第一次嚟,諗左好耐拉麵定沾麵好😫選擇困難症又發作,但想試真啲啲湯,所以決定今次食拉麵!😆見到隻蛋已經口水流啦!個糖心幾靚!!!!!我就叫左味噌湯底😌同埋呢度有粗麵同幼麵選擇,又係諗左好耐😭但追求口感嘅我,最後決定係要粗麵!😄先飲一淡湯,好濃好密😌仲有佢會有個好多窿窿嘅匙我怕醜仔無問用嚟做乜,但隔尼位太太話應該係用嚟食埋湯入面啲肉碎🤣不過經我觀察👀好似有粟米嘅先會派,我都唔清楚😹同行友人嘅豚骨湯幼麵,唔知係咪隔尼飯香,我覺得佢個湯好食啲,但佢又覺得我個湯好食啲😹😹😹
呢日出開銅鑼灣
行下行下,見到有間拉麵
門口有好多米芝連嘅貼紙👀✨

嘩!即刻決定衝入去會一會佢!

見到隻蛋已經口水流啦!個糖心幾靚!!!!!

2019-01-17 189 瀏覽
一間能夠連續五年獲得米芝蓮推介的拉麵店,必定有其過人之處。今天和朋友來到這裡吃拉麵,我們坐在吧枱前,背後掛著五張由 2014-2018 米芝蓮美食推介的奬牌,面前則可以清楚看到師傅,在廚房細心準備一碗我們滿心期待的拉麵。豚骨拉麵($85)👍👍👍👍👍奶白色的豚骨湯底配合幼麵,配料包括:叉燒兩片、竹筍、木耳和青葱。我先喝一口湯,味道濃郁芳香,幼麵煙靭有彈性,半肥瘦的叉燒,肥的部分肥而不膩,瘦的部分軟滑幼嫩,加上芝麻令味道更添香氣。麵豉拉麵($90)👍👍👍👍👍麵豉拉麵配合了曲的粗麵,配料有叉燒兩片、粟米、京葱、青葱、竹筍和海草,但朋友選擇了走蔥。湯底因為加入了味噌,所以未吃已聞到陣陣的麵豉味道,湯底味道亦較豚骨湯底味道更濃郁。兩片入口即化的半肥瘦叉燒配合曲粗麵,令人吃到滿足的感覺。細叉燒丼($42)👍👍👍👍👍用了日本產白米的丼飯,舖滿厚切的腩肉叉燒。上枱前師傅會用火槍把叉燒微微炙香,令叉燒入口更加甘香。自製餃子($45/5pcs)👍👍👍👍餃子的底部煎至微焦,入口脆脆的,饀料是菜肉,跟黑醋同吃更好味。可樂($10)👍👍👍👍日本蜜桃汁 ($20)👍👍👍👍蜜桃汁有粒粒果肉,桃味芬芳。門面內在環境餐

豚骨拉麵($85)

豚骨拉麵

麵豉拉麵($90)

麵豉拉麵

細叉燒丼($42)

細叉燒丼

自製餃子($45/5pcs)

可樂($10)
可樂

日本蜜桃汁 ($20)
日本蜜桃汁

蜜桃汁有粒粒果肉,桃味芬芳。

門面

內在環境

餐牌
2019-01-16
可樂
日本蜜桃汁
2019-01-15 2179 瀏覽
今日約左男朋友黎cwb行街街,兜左一大個圈,最後決定一試呢間人氣爆燈既「拉麵Jo」,好彩今日閒日,時間又尚早,唔洗等位姐!聽過咁多拉麵Jo既好評,但就未真係入去試過,今次一定要抓緊機會食返一次!呢間拉麵店,除左主打既沾麵、拉麵,仲有飯、小食同飲品,樣樣都想試啊!Order紙好清晰簡潔,先揀味道,再揀麵要唔要蔥花,輕鬆配搭出自己既心水。我地都好中意食沾麵,都好想食半熟蛋,唯有2個都叫特製沾麵。有時候唔止撞衫,連口味都會撞。。。座位方面,好似日本拉麵店咁,呢度每一個位都係面向廚房坐,可以望住廚師準備食材,證明呢度係唔會有「那西」既情況出現,比到好大既信心我地。呢度細心到會有張guide介紹點樣食沾麵,又學到野啦!特製沾麵 ($106)沾麵黎到個賣相就認真唔錯,佢個沾麵係粗麵黎,掛湯黎講比幼麵好,啖啖都沾滿湯,口感亦都有咬口,煙韌彈牙。 湯底非常濃郁,木魚味重,但濃得黎又唔會油膩,都幾難得。叉燒就有小小肥膏,不過d肥膏入口即溶,偶然食一兩舊無所謂啦!食飽先有氣力減肥啊嘛!半熟蛋都好正!餃子 ($32/3隻)餃子有3隻,一貫日式餃子既做法,先將底部煎得香脆,再一下反轉上碟,再加上特製醬汁,得左
呢度細心到會有張guide介紹點樣食沾麵,又學到野啦!
特製沾麵
特製沾麵 ($106)
特製沾麵
湯底非常濃郁,木魚味重,但濃得黎又唔會油膩,都幾難得。
半熟蛋都好正!
餃子
餃子 ($32/3隻)
餃子有3隻,一貫日式餃子既做法,先將底部煎得香脆,再一下反轉上碟,再加上特製醬汁,得左。餡料既肉汁同香味一湧而出,又幾正喎。
炸蟹肉忌廉餅
炸蟹肉忌廉餅($28)
以薄薄既粉漿包住餡料,放入口,會食到一粒粒既蟹肉,配埋香濃幼滑既cream,成件事好smomth好舒服。
蘋果汁
日本蘋果汁 ($23)
係好天然既蘋果甜味,為今晚日本之旅畫上甜美的休止符。

總結而言,當成街成巷都主打拉麵既時候,真正做到好味,又忠於原味既,真心唔多,但好彩今晚遇到拉麵jo,照顧奄尖既我,份外暖心。
2019-01-14
餃子
蘋果汁
2019-01-13 63 瀏覽
前幾天有朋友介紹,銅鑼灣的一間拉麵店(拉麵joe)非常好吃,而且價格合理,於是就約實女朋友去體驗一下拉麵joe在銅鑼灣加路連山道,地鐵站步行大約十分鐘,去到時八點有幾個人在外面排隊,但很快就能安排坐位進食喲幾分鐘) 服務員給我們坐位後,我們就看餐牌,每一款也很吸引,最後我和女朋友揀了蒜油豚骨拉夔,沾題,炸蕃薯條,同炸蟹肉忌廉餅本人平時也喜歡吃日本的拉題,而且經常吃,但這店的拉麵是有別放其它的拉麵,是特別好吃,我吃的蒜油豚骨拉題湯很美昧, 豚肉很滑,拉麵是幼拉題,我用了五分鐘就吃了整碗了,我女朋友也淆口不絕,說她的;佔面不錯小吃方面,炸蕃薯條也不錯,很特別,喜歡蕃薯的人一定喜歡,炸蟹肉忌廉餅比酒樓平時吃的好吃總括而言,這間日本拉艷勝在價錢合理,而且質素高,性價比來說,是很值得推介的拉 麵店
2019-01-11 86 瀏覽
位於銅鑼灣的Ramen Jo,是一間獲米芝蓮推介的拉麵店。我和同行者都是拉麵控,超喜歡吃沾麵,今天是我們便選擇去我倆喜歡的餐廳吧。 是日下著大雨,整身濕透,餐廳的位置不算超級方便,但沒想到餐廳的人潮依然的多,人客不斷,就知道Ramen Jo不多受客人歡迎吧。 特製沾麵 $106 Ramen jo的沾麵,是我全港拉麵店鋪中首幾名的選擇。這次同樣點選主打招牌,特製沾麵。特製沾麵,配料最多,包括:極粗麵,叉燒三片,紫菜三片,半個溏心蛋。沾麵湯頭是濃厚木魚豚骨湯,味道依舊濃而不膩,豚骨味道郁厚豐腴,木魚的鮮鹹燻香和湯頭完美溶合,甘甜美味,極致鮮美,大大大推介阿!叉燒薄切軟身,溏心蛋滑嫩嫩,粗麵是由工場每天新鮮製作,採用北海道麵粉製成,沾上湯汁,掛湯力不俗,富有彈性,咀嚼下散發麥香,很喜歡唷。
位於銅鑼灣的Ramen Jo,是一間獲米芝蓮推介的拉麵店。

特製沾麵 $106

2019-01-03
2019-01-11 193 瀏覽
今日和朋友去咗銅鑼灣逛誠品書店,逛完之後朋友就話附近有間幾年都榮獲「米芝蓮車胎人美食推介」嘅拉麵店,提議去試吓,仲話之前佢嚟過兩次都因為太長人龍而放棄,今日時間尚早,一於看看運氣指數如何,於是我地就行去碰碰彩數。真係好好彩,門口未現人龍兼且店內還有幾個座位,於是開開心心入去坐低。店舖採用趟門設計,裏面有一排L形吧枱座位圍著開放式廚房,可一邊吃一邊看著師傅煮麵。麵食選擇唔算多,可在落單紙上依據自己口味剔選,朋友喜歡吃沾麵,我就選了『蒜油豚骨拉麵』,再追加咗一隻日本半熟蛋和竹筍,仲有日本餃子添。『蒜油豚骨拉麵』細心呷了一口湯,湯底充滿蒜香,味道鮮味濃郁,不會過鹹,帶點稠身,叉燒肥瘦均勻,咬落肉質軟腍,充滿脂香,幼身拉麵有咬口,煮麵時間控制好,質感彈牙有嚼勁,份量亦很足夠。加埋蛋味香濃嘅日本半熟蛋,軟滑嘅蛋白和流心嘅蛋黃令整碗麵更加豐富,仲有脆嫩入味的竹筍乾,吃得更加滿足。『特製沾麵』朋友嘅沾麵賣相唔錯,湯底以石鍋盛載著,蒸氣騰騰,選用咗粗麵,應該比幼麵更易掛湯,而且口感亦較有咬口,煙韌彈牙。 湯底香濃美味,木魚味重,濃而不膩。至於三片叉燒雖然有點肥,不過朋友話啖啖肉、d肥膏入口即溶,偶然食

蒜油豚骨拉麵

『蒜油豚骨拉麵』
日本半熟蛋 $15 及 竹筍 $10

『特製沾麵』
朋友嘅沾麵賣相唔錯,湯底以石鍋盛載著,蒸氣騰騰,選用咗粗麵,應該比幼麵更易掛湯,而且口感亦較有咬口,煙韌彈牙。 湯底香濃美味,木魚味重,濃而不膩。至於三片叉燒雖然有點肥,不過朋友話啖啖肉、d肥膏入口即溶,偶然食吓都可以接受。
自家製餃子 (五隻)

『自家製餃子』
餃子煎得焦黃香脆,皮薄多汁,咬落外脆內嫩,肉汁鮮甜,豬肉和椰菜嘅比例都好均勻,餡料豐滿,蘸醋吃會更加惹味。
日本橙汁 $22 及 可樂 $10
『日本橙汁』
第一次喝這款日本橙汁,味道清甜,橙味不算濃,沒有酸味,易入口,不錯。

今天終於一償朋友心願,吃得飽飽的,得到大滿足,離開嘅時候又見長長的人龍在排隊呢!
2019-01-09
日本半熟蛋 $15 及 竹筍 $10
特製沾麵
自家製餃子 (五隻)
  • 自家製餃子
2019-01-10 61 瀏覽
坐底觀望下,真係覺得無咩特別係唯獨覺佢有d特別配料咁比較小見先黎雜菜打個底,健康下都好新鮮好翠綠沾麵一向係我首選,可以調較到要多小汁,濃淡味更易掌握麵亦唔會變軟,而且溫度岩岩好可以揀熱或冷麵我揀左熱都係比較粗身嘅麵,係我鐘意嘅口感同質感豚肉好軟身,有入口會溶嘅感覺蛋都好合標準湯底味道岩岩好呢個時候配料都發揮到作用辣芽菜好好食,落到拉麵好出味,又係一份提升而酸菜亦一樣,又可以令拉麵多左層次有時呢d細心就係最突出嘅地方

坐底觀望下,真係覺得無咩特別

係唯獨覺佢有d特別配料咁
比較小見

先黎雜菜打個底,健康下
都好新鮮好翠綠

沾麵一向係我首選,可以調較到要多小汁,濃淡味更易掌握
麵亦唔會變軟,而且溫度岩岩好
可以揀熱或冷麵我揀左熱
都係比較粗身嘅麵,係我鐘意嘅口感同質感

豚肉好軟身,有入口會溶嘅感覺
蛋都好合標準
湯底味道岩岩好

呢個時候配料都發揮到作用

辣芽菜好好食,落到拉麵好出味,又係一份提升
而酸菜亦一樣,又可以令拉麵多左層次
有時呢d細心就係最突出嘅地方
2019-01-10 1278 瀏覽
拉麵Jo森仔在2019年第一天就同女朋友仔去拍拖仔。去到銅鑼灣行街睇戲食日本拉麵🍜最後就決定去左我的愛店之一:拉麵Jo。講下個環境先。😆餐廳位置離地鐵有少少距離。如果識行,都係10分鐘左右。 不論餐枱,餐椅,裝潢,廚房都係滿滿的日本風。而店員亦會用日文同大家講歡迎詞。今次,我留意到原來餐廳不只是得吧枱面向廚師,同時有2張4人桌。不過,森仔都係鍾意坐反係吧枱,感覺原汁原味d😆🙊同埋,我留意到店長係真·日本🇯🇵人,主力講日文,不過有時都會和客講一,兩句中文,很搞笑的👍🏼👍🏼🤓同上次一樣。個餐牌整得好精美,把食物的賣相完整地讓客人知道。同時清楚講明有咩配料及食材,讓客人選到自己的心頭好和避免不能吃的東西。貼心的餐牌,讚👍🏼!講反食物質素先。今次我地總共叫左3樣野,包括:特製沾麵,香辣特製沾麵和八瓜魚丸😍😍自上次來吃過特製沾麵,已經真係念念不忘。湯底夠濃,充滿魚介和豚骨的味道。配上粗身既拉麵🍜,真係令人食唔停口👍🏼配料方面,當中有2大件叉燒,半隻唐心蛋,配上醬汁一起食,就lamlam脷😆🙊而今次試既香辣特製沾麵,整体同特製沾麵分別不大。唯一,亦都係最正既地方,個湯汁加辣了。雖然加上香辣但無損本
拉麵Jo
森仔在2019年第一天就同女朋友仔去拍拖仔。
去到銅鑼灣行街睇戲食日本拉麵🍜
最後就決定去左我的愛店之一:拉麵Jo。

講下個環境先。😆
餐廳位置離地鐵有少少距離。
如果識行,都係10分鐘左右。
不論餐枱,餐椅,裝潢,廚房都係滿滿的日本風。
而店員亦會用日文同大家講歡迎詞。
不過,森仔都係鍾意坐反係吧枱,感覺原汁原味d😆🙊

貼心的餐牌,讚👍🏼!

講反食物質素先。

自上次來吃過特製沾麵,已經真係念念不忘。
湯底夠濃,充滿魚介和豚骨的味道。
配上粗身既拉麵🍜,真係令人食唔停口👍🏼

而今次試既香辣特製沾麵,整体同特製沾麵分別不大。
唯一,亦都係最正既地方,個湯汁加辣了。
雖然加上香辣但無損本身的魚介和豚骨味,反而令到味道多了一個層次👍🏼
岩晒愛吃辣的朋友仔😍😍😍

而最為驚喜的係即叫即燒的八瓜魚丸。
因為佢真係做到外脆內軟,亦唔會感覺太厚粉。
熱辣辣既,仲要有大大粒八瓜魚,真係好鬼正!
勁好食👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼森仔推介😍

整體來說,拉麵🍜jo一定會係我係銅鑼灣既飯堂之一😆😆
  • 炸八爪魚丸
2019-01-10 56 瀏覽
在附近上完課要醫肚,走著走著就找到拉麵Jo,難得有沾麵,當然要一試!最期待的湯底--非常濃郁稠澀,充滿鰹魚的鮮味。味道濃郁得一定要配麵吃,不然就太膩了。兩塊叉燒都頗大塊,肥瘦亦均勻。