2020-12-06 1027 瀏覽
太子一間好出名嘅慢煮餐廳🍴呢間餐廳一向都非常爆場因為佢CP值都幾高😇所以記得要預先預約!.🥙墨西哥粟米片 (半份) $78Hangout’s Nachos超好食嘅墨西哥粟米片😍😍滿滿嘅芝士拉絲 非常吸引😝🤤🤤仲有cream sauce一齊享用🤤即使叫咗半份 份量都已經好大🤩.🍕日式煙三文魚粟米薄餅 $88Smoked Salmon and Corn Pizza煙三文魚充滿鹹香味 與芝士和粟米粒互相配合🧀😍薄餅批底厚薄適中 餡料熱辣辣🔥超級滋味😋😋.🥩極黑安格斯牛魔王肉眼扒 (12安士)$188Black Angus Ribeye 🥩 最令人失望的一個菜式🥺原本以為慢煮出嚟嘅肉應該會好好食但呢個肉眼扒真係好令人失望😩肉質超級鞋 雖然份量非常大塊但係真係完全唔好食🥺🥺.🧀軟心拉芝士條 (6條) $38Mozzarellas cheese fingers好有驚喜嘅小食!芝士條熱辣辣🔥🔥一咬開就有強勁芝士拉絲😍😍詳情可以參考最後一張圖🤣
太子一間好出名嘅慢煮餐廳🍴
呢間餐廳一向都非常爆場
因為佢CP值都幾高😇
所以記得要預先預約!

🥙墨西哥粟米片 (半份) $78

極黑安格斯牛魔王肉眼
極黑安格斯牛魔王肉眼

🧀軟心拉芝士條 (6條) $38
Mozzarellas cheese fingers
好有驚喜嘅小食!
芝士條熱辣辣🔥🔥
  • 軟心拉芝士條
  • 墨西哥粟米片
  • 日式煙三文魚粟米薄餅
2020-12-04 579 瀏覽
我同老公行行下,經過呢間幾chill嘅餐廳,望下餐牌嘅價錢都幾抵,所以入去品嚐下😋慢煮二人套餐好滿足$368套餐有好多嘢食,一次過滿足哂我嘅願望!墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律(原價$68)沙律除咗有沙律醬外,本身都有橄欖油和醋調咗味,加埋辣粟米和車厘茄,好開胃同新鮮!西西里肉醬芝士焗意粉(原價$78)超級多芝士,好邪惡,但真係堅正!第一次食肉醬意粉係肉多個意粉滿足三大願望的肉拼盤烤豬仔脾兩支,似用叉燒醬的汁去烤,好多熱又啖啖肉!Very Good~~烤豬仔骨兩支,用蜜糖烤,甜味適中,肉同骨分明,好易食,有水準!仲有慢煮安格斯牛扒8oz(原價$98)會大約5-6成熟,無得要求全熟,因為係慢煮出品,亦都唔會血淋淋,有少少咬口,唔錯!荔枝接骨木花特飲(原價$38)荔枝味重,加上接骨木花的香甜,好飲!西班牙果白酒(原價$68)水果味唔算多,不過甜甜地,易入口的白酒!

慢煮二人套餐好滿足$368
套餐有好多嘢食,一次過滿足哂我嘅願望!
墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律

墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律(原價$68)
沙律除咗有沙律醬外,本身都有橄欖油和醋調咗味
,加埋辣粟米和車厘茄,好開胃同新鮮!

西西里肉醬芝士焗意粉

西西里肉醬芝士焗意粉(原價$78)
超級多芝士,好邪惡,但真係堅正!
第一次食肉醬意粉係肉多個意粉

滿足三大願望的肉拼盤

仲有慢煮安格斯牛扒8oz(原價$98)
8安士慢煮安格斯牛扒

荔枝接骨木花特飲(原價$38)
荔枝味重,加上接骨木花的香甜,好飲!

荔枝接骨花木特飲

西班牙果白酒(原價$68)
水果味唔算多,不過甜甜地,易入口的白酒!
西班牙水白酒
2020-12-02
墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律
8安士慢煮安格斯牛扒
荔枝接骨花木特飲
  • 荔枝接花木特飲
2020-11-24 788 瀏覽
朋友話要食威靈頓牛柳 ,於是就揀咗呢間💛店試下。-店舖係型格工業風。▪️經典威靈頓牛柳($218)(12安士)呢個價食到威靈頓牛柳係好抵!威靈頓牛柳每日限量供應,酥脆嘅外皮好香脆,焗得好香,仲有濃濃嘅蘑菇,一切落去好多肉汁,夠juicy!牛味濃郁,肉質軟腍,大概七成熟左右。▪️芝士溫泉蛋大啡菇另外仲加咗$38升級伴碟叫咗呢個大啡菇,一切落去好juicy!半熟溫泉蛋嘅蛋汁緩緩流出,好治癒,大啡菇加上溶度剛好嘅芝士,好惹味!▪️輕食拼盤一個拼盤有六款小食,CP值好高,必點!👉🏻薯條炸得好香口,份量都多!👉🏻雞翼肉質嫩滑,炸粉唔會太厚。👉🏻炸蝦肉質都彈牙,不錯呢!👉🏻炸蠔炸完個size都仲算大隻唔係太縮,幾飽滿又肉質結實,咬落去非常鬆脆香口!👉🏻芝士條芝士條炸得外脆內軟,仲有拉絲咖!👉🏻洋蔥圈炸起黎金黃色,但唔會太油膩。-▪️荔枝接骨木花特飲接骨木花味道幾特別同開胃,唔會太甜,為炸物減低油膩感。-係型格嘅霓虹燈下食CP值高嘅西餐,而且環境都好適合一大班人傾計relax下,一定會再回訪呢!
朋友話要食威靈頓牛柳 ,
於是就揀咗呢間💛店試下。

店舖係型格工業風。
▪️經典威靈頓牛柳($218)(12安士)
呢個價食到威靈頓牛柳係好抵!
威靈頓牛柳每日限量供應,
牛味濃郁,肉質軟腍,大概七成熟左右。

▪️芝士溫泉蛋大啡菇
另外仲加咗$38升級伴碟叫咗呢個大啡菇,

▪️輕食拼盤
一個拼盤有六款小食,CP值好高,必點!
👉🏻薯條
炸得好香口,份量都多!
👉🏻雞翼
肉質嫩滑,炸粉唔會太厚。
👉🏻炸蝦
肉質都彈牙,不錯呢!
👉🏻炸蠔
👉🏻芝士條
芝士條炸得外脆內軟,仲有拉絲咖!
👉🏻洋蔥圈
炸起黎金黃色,但唔會太油膩。

▪️荔枝接骨木花特飲
接骨木花味道幾特別同開胃,唔會太甜,為炸物減低油膩感。

• 輕食拼盤
  • 軟心拉芝士條
  • 經典威靈頓牛柳
最近草根妹妹終於吃了一間網上打卡餐廳,⚒💛餐廳以慢煮主義MIX工業風為主題⚙️‼️,餐廳面積非常大,空間感非常足夠,感覺舒適。餐廳內有不少霓虹燈💡,大家也可以來拍照留念📸,So Cool😎!大家記得多多支持呀💛!!.📍美式芥末豬仔脾4支($78)Baby Pork Shank 4 Bones豬仔脾一客4件🐷,肉厚骨薄🍖,表面塗上燒烤醬和黄芥末🍯,再焗至焦香,十分惹味🤩。雖然肉質未算細嫰,但以價錢計相當物有所值🤤。.📍63度慢煮溫泉蛋($10)63 Degrees Onsen Egg溫泉蛋賣相不錯🥚,蛋白晶瑩,可惜蛋黃不太流心😤。.📍輕食拼盤($88)Snacks Mix 拼盤內有薯條🍟、雞翼🐥、炸蝦🍤、芝士條🧀、炸蠔🌊、洋蔥圈🧅,種類豐富份量不少,適合與友人分享🥳。整體炸物香脆可口😎,新鮮出爐🔥,油膩感不高,芝士條拉絲✌🏻,炸蠔鮮嫰,炸蝦惹味🍤,配啤酒同吃一流🍻。.📍溫泉蛋卡邦尼意粉($78)Carbonara Pasta with Onsen Egg以瓦煲盛載意粉,賣相有趣😆🤟🏻,劃破溫泉蛋後🥚再拌勻整個意粉🍝,醬汁特別Creamy,味道不算濃郁,而且意粉偏腍🤏🏻,味道正常發揮👍🏻。.M
美式芥末豬仔脾4支
美式芥末豬仔脾4支
📍美式芥末豬仔脾4支($78)
Baby Pork Shank 4 Bones
63度慢煮溫泉蛋
📍63度慢煮溫泉蛋($10)
63 Degrees Onsen Egg
溫泉蛋賣相不錯🥚,蛋白晶瑩,可惜蛋黃不太流心😤。
輕食拼盤
📍輕食拼盤($88)
Snacks Mix
溫泉蛋卡邦尼意粉
溫泉蛋卡邦尼意粉
📍溫泉蛋卡邦尼意粉($78)
MENU
2020-11-02
2020-10-28 1664 瀏覽
今晚朋友約左小妹去慢煮工業食飯, 6點半上到去可能時間尚早唔算太多人, 一到7點成間餐廳都坐滿哂🤣! 餐廳環境幾大, 格調時尚加埋暗黃燈光, 幾適合一班朋友傾計飲野! 餐廳除左提供各款單點美食之外, 仲有2人或者4人套餐, 飲品方面亦有多款手工啤🍺, 紅白酒🍷, cocktail🍸同mocktail🍹! 最後小妹同朋友叫左個2人餐share!當日👍🏻佢地嘅fb page仲有洋蔥圈送😆西班牙鮮果紅酒🍷Strawberry Vodka🍓🍹香甜士多啤梨味, 酒味唔算重, 非常容易入口!墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律🌽🍳🥗沙律份量幾多, 味道清新, 口感爽脆加埋微辣粟米, 非常醒胃!洋蔥圈味道正常, 不過不失!西西里肉醬芝士焗意粉🧀🍝芝士🧀極多, 鋪滿哂成個面, 而且拉到絲, 十分邪惡😈, 肉醬亦唔輸蝕, 多到掛滿哂係d意粉到, 意粉軟硬度適中, 整體味道唔錯!烤豬仔骨🐖🍖豬仔骨外層香甜, 口感軟腍爽滑, 而且非常入味!烤豬仔脾🐖🍗豬仔脾肉質厚實鮮嫩啖啖肉, 咬落去骨肉分離又唔嚡口!安格斯西冷牛扒🐂🥩西冷牛扒色澤粉嫩, 多汁無肉筋, 外脆內嫩, 肉味濃!

西班牙鮮果紅酒🍷

Strawberry Vodka🍓🍹
香甜士多啤梨味, 酒味唔算重, 非常容易入口!

墨西哥辣粟米溫泉蛋沙律🌽🍳🥗

洋蔥圈
味道正常, 不過不失!

西西里肉醬芝士焗意粉🧀🍝

烤豬仔骨🐖🍖
豬仔骨外層香甜, 口感軟腍爽滑, 而且非常入味!

烤豬仔脾🐖🍗
豬仔脾肉質厚實鮮嫩啖啖肉, 咬落去骨肉分離又唔嚡口!

安格斯西冷牛扒🐂🥩
西冷牛扒色澤粉嫩, 多汁無肉筋, 外脆內嫩, 肉味濃!
2020-10-22
  • 西西里肉醬芝士焗意粉
2021-01-02 31 瀏覽
This was attempted in October, and was absolutely unforgettable. Do book beforehand to avoid long queues, especially at night.Ribeye 12oz was soft and tender, yet a bit cold when served. Smoked salmon pizza with parmesan cheese performed admirably well. Their signature cheese garlic bread was lovely though, could easily make a fine cheese pull! Sweet potato fries was my favorite sharing side, abd was paired nicely with truffle sauce. There is a great variety of cocktails and mocktails as well!Wo

Would definitely return for another attempt.
Black Angus Ribeye (12oz)
Smoked Salmon Pizza with Parmesan Cheese
Sweet Potato Fries with truffle sauce
Cheese Garlic Bread
2020-10-30
Black Angus Ribeye (12oz)
Cheese Garlic Bread
透過網站預約,可享折扣優惠,所以選擇咗除夕夜嚟食返個early dinner。因為有折扣,亦都肚餓嘅關係,所以叫多咗啲選擇。安格斯西冷牛扒嘅肉質都好淋,好有肉味,好簡單嘅調味,已經將牛扒原有嘅肉味帶咗出嚟,配埋少少蒜片食味道一流。牛扒嘅熟度係固定左,煮得剛剛好,接近平時叫medium rare嘅熟度。輕食拼盤就不過不失,薯條算好食,但係其他炸物就比較普通。個龍蝦汁大蝦蒜香意粉就令我有啲失望,因為上次食過另一間太子分店嘅蜆肉蝴蝶粉好出色,今次個反差比較大,意粉嘅棉質唔好食,住得太過林,冇哂意粉嘅彈性。個汁都唔算太有龍蝦汁,所以好普通。

輕食拼盤就不過不失,薯條算好食,但係其他炸物就比較普通。
安格斯西冷牛扒
龍蝦汁大蝦蒜香意粉
2020-12-31
安格斯西冷牛扒
2020-12-10 122 瀏覽
成日喺OpenRice見到呢間餐廳都好多食評,以為好多好平嘅餐廳都係打手或者係廣告。不過都照去咗間餐廳食,因為始終想喺太子想食嘢都話特別好嘅選擇,睇OpenRice依家算係最legit!一入到去冇諗過佢咁大有2層,最重點係佢所有Menu上面嘅嘢食都真係好抵好合理。叫咗個牛魔王ribeye,芝士條,鹹蛋黃炸雞腿,芝士煙肉薯條,卡邦尼意粉,3個人食食淨個薯條。因為佢薯條個份量都真係幾大碟!係好好食不過真係食唔晒要打包。至於同牛就唔算係真係好高質,係呢一個價錢你食到嘅嘢。芝士條就同出邊一樣,間間味道都差唔多。值得一提嘅係佢嘅價錢真係平過出邊好多!鹹蛋黃炸雞腿就覺得佢鹹蛋黃落得唔夠多,但整體都好食嘅。卡邦尼意粉一般,可以唔使嗌。最後如果你想配side可以嗌 BB asparagus!!!!好正!另外你like佢個Facebook會送小食,今次就送咗洋蔥圈。

至於同牛就唔算係真係好高質,係呢一個價錢你食到嘅嘢。

鹹蛋黃炸雞腿就覺得佢鹹蛋黃落得唔夠多,但整體都好食嘅。

卡邦尼意粉一般,可以唔使嗌。

2020-12-04 76 瀏覽
位於白楊街既慢煮工業朋友之前食過讚口不絕,食物同環境都非常出色,今日同佢係太子附近行開,佢極力推薦下咁當然要試下啦餐廳外觀好有文青FEEL,入到室內見到大塊霓虹燈招牌充滿懷舊氣色,行過樓梯上1樓,發現餐廳仲有好多特色佈置,餐廳真係對設計花左好多心思 脆辣一字雞翼 10pcs將雞中翼開一半炸成,食起黎更加方便。一字雞翼即叫即炸,上桌時熱辣辣非常香脆,而本身一字雞翼既香辣味已經非常出眾,但配上醬汁就更加好食 輕食拼盤(薯條 雞翼 炸蝦 芝士條 炸蠔 洋蔥圈)食過一字雞翼後對餐廳既炸物非常滿意,愛好煎炸野既我地再叫多個輕食拚盤,拼盤款式眾多,普遍黎講都好出色,值得一提拼盤既炸蠔好食得黎又唔腥,推介 慢煮煙肉溫泉蛋薄餅薄餅既餅底軟硬適中而且香脆,同軟腍既溫泉蛋成強烈對比。薄餅上醬汁唔似普通茄醬,食落酸到適中,同芝士,煙肉配搭起黎味道絕佳,必點 西西里肉醬芝士焗意粉大量芝士鋪滿意粉上面,可見餐廳絕不吝嗇。芝士味道既味道同西西里肉醬配合起黎酸咸道適中,而意粉既肉碎亦相當之多,絕對比出黎上百蚊既意粉有過之而無不及

脆辣一字雞翼 10pcs

輕食拼盤(薯條 雞翼 炸蝦 芝士條 炸蠔 洋蔥圈)

慢煮煙肉溫泉蛋薄餅

2020-12-02
2020-12-03 47 瀏覽
成日聽同事講這間食店,食物豐富超值和好味,於是約朋友去了慢煮工業晚膳。我們很早到,晚膳後已經全餐廳坐滿人客,食客都要排排坐等位了。店內環境走年輕人風格,室內很多霓虹光裝飾,別緻又有格調,座位寬敞清潔,服務員禮貌招待,餐牌種類很多,供客人選擇和配搭。黑松露蕃薯條 $58蕃薯條炸至外脆內軟,蕃薯條肉心很甜滑,非常脆口,越食越想食,配以黑松露酸甜醬汁,是最佳的餐前小吃。西西利肉醬焗意粉$78意粉舖滿焦黃厚厚的芝士和香濃美味的碎肉粒且份量非常多,混入爽口彈牙的意粉內,口感很有層次,令食客回味無窮。芝士食肉獸薄餅$88長方形的香脆薄餅上,平均舖滿芝士和煙肉碎,薄餅口感鬆軟夾著軟滑芝士和碎肉汁,每一口都非常好味。 朱古力布朗尼蛋糕配雪糕$48擺盤相當精美吸睛,脆皮朱古力包著軟滑蛋糕和混雜著彩色糖粒,增添口感,配上香濃雪糕,美味可口,是餐後最佳甜品。熱檸檬茶 $32新鮮檸檬,茶味香濃,一杯熱飲,完成一道美味晚膳。
成日聽同事講這間食店,食物豐富超值和好味,
於是約朋友去了慢煮工業晚膳。

我們很早到,晚膳後已經全餐廳坐滿人客,
食客都要排排坐等位了。
店內環境走年輕人風格,室內很多霓虹光裝飾,
別緻又有格調,座位寬敞清潔,
服務員禮貌招待,餐牌種類很多,
供客人選擇和配搭。
黑松露蕃薯條 $58
蕃薯條炸至外脆內軟,
蕃薯條肉心很甜滑,非常脆口,
越食越想食,配以黑松露酸甜醬汁,
是最佳的餐前小吃。

西西利肉醬焗意粉$78
意粉舖滿焦黃厚厚的芝士和香濃美味的碎肉粒且份量非常多,
混入爽口彈牙的意粉內,口感很有層次,令食客回味無窮。

芝士食肉獸薄餅$88
長方形的香脆薄餅上,
平均舖滿芝士和煙肉碎,
薄餅口感鬆軟夾著軟滑芝士和碎肉汁,
每一口都非常好味。

朱古力布朗尼蛋糕配雪糕$48
擺盤相當精美吸睛,
脆皮朱古力包著軟滑蛋糕和混雜著彩色糖粒,
增添口感,配上香濃雪糕,
美味可口,是餐後最佳甜品

熱檸檬茶 $32
新鮮檸檬,茶味香濃,
一杯熱飲,完成一道美味晚膳。
2020-11-17
  • 黑松露蕃薯條
  • 西西利肉醬焗意粉
  • 芝士食肉獸薄餅
  • 朱古力布朗尼蛋糕配雪糕
2020-12-03 46 瀏覽
近來經常聽到有民主的餐廳,之前試過一間覺得不錯,只是這次路經在太子這一間「慢煮工業」,他連這家餐廳分為上下兩層,下層也有幾張枱可以用餐及打卡拍照不錯。而上層就是他們餐廳主要的範圍,在玻璃窗的位置可以看到外面的街景。唔知因為不算很肚餓我點了一些平時最喜愛吃的小食例如雞翼及大蝦,還蝦沙律和意粉,一杯飲品兩個人吃,埋單價錢是$300左右。他們的雞翼是切開成兩件所以粒粒件幾易入口,兩個人很快就吃完了10件,如果人多的話,他們大份的雞翼才夠吃。意粉的味道是我喜歡的不會太鹹但很入味~整體不錯。
2020-12-01 56 瀏覽
想食呢間慢煮工業好耐! 雖然食完之後我覺得唔係慢煮嘅嘢食仲吸引😂.極度推薦豬仔髀同薯條💯豬仔髀肉質嫩滑,食落甜甜哋咁,加埋芥茉醬食就更好食🥰芝士煙肉薯條好有驚喜,估唔到係咁樣成盤薯條咁上😍薯條入面有大量芝士,好正吖☺️薯條份量好多,我諗三四個人share一份都得🙆🏻‍♀️今次我哋得兩個人,淨食薯條都已經食到我飽飽哋,好滿足吖🤣.本身係覺得一場嚟到,點都要叫一份「慢煮」嘅嘢食,所以叫咗慢煮牛面肉試吓。牛面肉食落係有啲似煮嚡咗嘅牛舌?🤣有機會再嚟嘅話,我都係叫番牛扒嗰啲試吓啦🙈牛面肉底下有好多蕃茄仔、蘿蔔同焗薯仔之類,食到好飽🤓
想食呢間慢煮工業好耐!
雖然食完之後我覺得唔係慢煮嘅嘢食仲吸引😂

極度推薦豬仔髀同薯條💯
豬仔髀肉質嫩滑,食落甜甜哋咁,加埋芥茉醬食就更好食🥰

芝士煙肉薯條好有驚喜,估唔到係咁樣成盤薯條咁上😍

薯條入面有大量芝士,好正吖☺️

牛面肉食落係有啲似煮嚡咗嘅牛舌?🤣

有機會再嚟嘅話,我都係叫番牛扒嗰啲試吓啦🙈
牛面肉底下有好多蕃茄仔、蘿蔔同焗薯仔之類,食到好飽🤓
2020-12-01 67 瀏覽
朋友不約而同介紹呢間餐廳價錢相宜 食物質素唔差 所以決定試試lunch-📌黑松露蕃薯條 $58一試難忘的小食😋😋 蕃薯條新鮮炸起 熱辣辣又香脆 就算唔點醬都好好食😋 另外黑松露醬味道都值得一讚 同蕃薯味道都夾👍🏼👍🏼-📌五色健康沙律+慢煮雞扒 $76 (lunch set連餐湯)健康之選☺️ 沙律菜好爽脆 沙律汁有黑醋味道 酸酸甜甜幾開胃😝😝 唯一要改善係啲菜太大棵 食起上嚟好狼狽😢如果切細塊啲容易食之外 都容易同朋友share 另外雞扒好嫩滑 調味好簡單食到食物原有味道👍🏼👍🏼-📌BBQ Ribs 原排美式豬仔骨(12支骨) ~$200本來想點豬仔脾但賣哂 覺得反正想食豬 就點ribs試下雖然未焗到骨肉分離好易食用 同埋唔係條條都係啖啖肉 但bbq sauce 算調味得幾好 個醬偏酸少少但我ok 呢個分量4-5個朋友share幾好👍🏼-📌日式煙三文魚粟米薄餅 $5x-6xPizza比我想像中有驚喜😯 餅底係好脆 似係食消化餅果種脆度 配合埋滿滿的配料👍🏼 仲有輕微的芝士拉絲🤣加分! -📌卡邦尼白汁煙肉意粉 $53中規中矩不過不失 屬於正常發揮:sauce夠creamy 意粉唔會over
📌黑松露蕃薯條 $58
另外雞扒好嫩滑 調味好簡單食到食物原有味道👍🏼👍🏼
📌BBQ Ribs 原排美式豬仔骨(12支骨) ~$200
本來想點豬仔脾但賣哂 覺得反正想食豬 就點ribs試下
📌日式煙三文魚粟米薄餅 $5x-6x
📌卡邦尼白汁煙肉意粉 $53
中規中矩不過不失 屬於正常發揮:sauce夠creamy 意粉唔會overcooked

📌慢煮西冷牛扒配薯蓉 $78
成餐最失望就係佢!肉質基本上係well done食落都韌唔易咬開 肉味都唔突出 主角係一個幾大的問題 另外薯蓉淡而無味 食到薯味固然開心 但有少少鹽同黑椒味道會更好
炸蕃薯條
煙三文魚粟米薄餅
美式豬仔骨
美式豬仔骨
慢煮西冷牛排配薯蓉
五色健康沙律(慢煮雞排)
卡邦尼意粉
炸蕃薯條
煙三文魚粟米薄餅
五色健康沙律(慢煮雞排)
  • 黑松露蕃薯條
  • 原排美式豬仔骨
2020-11-30 50 瀏覽
慢煮工業喺太子有兩間店,我去開白揚街嗰間,餐廳有兩層,上層都多座位,燈光偏暗,環境氣氛舒適,好適合同朋友gathering!我係星期一晚去,都全院滿座,大家最好預先book位喇!佢哋主打慢煮肉類,每款肉嘅價錢都非常合理,性價比好高,今次只係試咗豬,下次想試埋牛同羊!•🥢法式豬鞍扒 $98是日最驚喜🤤 豬扒好軟腍,好juicy!完全唔乾唔嚡又唔油膩👍🏻👍🏻👍🏻有輕輕的咸味,旁邊配上蘋果蓉,建議大家食咗豬扒先食其他濃味嘢。•🥢美式烤豬仔骨 $78 (4支骨)豬仔骨好嫩滑juicy、厚肉,表面充滿bbq醬汁,好入味,少少甜酸好惹味!•🥢三重芝士薄餅 $78薄餅的中間位置似麵包質地,圍邊烘到脆脆哋似餅乾口感,芝士唔會過咸,但芝士味可以再重啲。•🥢燒bb露荀 +$38Menu入面有啲「升級伴碟」可選擇,以為係會跟主菜一齊上,但露荀竟然係第一道上嘅菜式🤔 露荀比較油膩,有少少苦澀。•🥢脆辣一字雞翼 $68(十隻)雞翼炸粉偏厚,但好脆👍🏻肉質尚算嫩滑,小辣好惹味,配上蜜糖芥末,擺咗一陣都仲係熱辣辣。•🥢洋蔥圈 免費Like facebook page送洋蔥圈,洋蔥圈好脆,唔油膩。•🥢 熱情水果特飲

🥢法式豬鞍扒 $98
法式豬鞍扒

🥢美式烤豬仔骨 $78 (4支骨)
美式烤豬仔骨

🥢三重芝士薄餅 $78

🥢燒bb露荀 +$38
燒bb露荀

🥢脆辣一字雞翼 $68(十隻)
脆辣一字雞翼

🥢洋蔥圈 免費

🥢 熱情水果特飲 $38
🥢 青檸薄荷特飲 $38
兩杯都好清新,甜度適中👍🏻好好飲🍹
美式烤豬仔骨
燒bb露荀