2024-09-11
評分: ★☆☆☆☆ (1星)你估我係等緊食飯定等緊坐監呀?話半個鐘有得食,點知一去到就話要等多半個鐘,結果等足成個鐘先見到啲嘢食,真係笑死人咩。我個肚餓到打鼓,差啲以為自己係去咗非洲做義工。最衰嘅係,等咗咁耐,啲嘢食仲要唔齊添!叫咗五樣嘢,得三樣先到,剩低兩樣就好似人間蒸發咁。問侍應,佢就話「等緊上」,等到我頭髮都白晒都冇見個影。我諗我下次去佐敦石窟都仲快過喺呢度等食。最後成個鐘先等到啲嘢食齊。啲嘢食又唔係咩特別,普普通通嘅味道,真係唔值得等咁耐。我諗我喺街邊買個魚蛋粉都仲抵食過。起碼要俾個準確嘅等候時間同埋上齊啲嘢食啦!咁樣玩嘢,真係以為客人個時間好多咩?我嗰日嘅心情就好似坐咗過山車咁,由期待到失望,再到憤怒,最後就係後悔嚟呢度。總結:冇下次。寧願喺街邊食垃圾桶嘢食都唔會再嚟呢度。各位OpenRice嘅朋友,小心啲啦!呢間餐廳真係食完一次等於俾人呃咗成個鐘,仲要食唔飽添。如果你嘅時間真係太多,不如去睇場戲,起碼仲有娛樂。
評分: ★☆☆☆☆ (1星)