叫兩個一人餐,兩個細pizza,小食,加錢轉忌廉湯同加雞翼。冇免運,加$20送貨。一開始寫45分鐘,等極未到,打去分店,完全唔聽電話。打去熱線問可唔可以自取,攞得未。佢竟然都係用打電話呢個方法,話佢聯絡唔到分店。我夠知啦!之後話叫我等車手。冇得揀,唯有等。冇辦法,照等,個半鐘終於到,一打開,個湯倒咗一半,冇雞翼!啲食物明顯擺咗好耐,只係勉強暖。又要打去熱線,再半個鐘後,啲雞翼終於飛到。冇下次!仲敢收人運費!

冇下次!仲敢收人運費!
2021-06-08 295 瀏覽
用個apps自動彈出彈入攪成個鐘,終於叫foodpanda! 嚟到啲嘢錯哂求其畀,重點係食唔落肚!第三次幫襯依間,越嚟越離譜。菠菜長通粉 變左 爆燶海鮮奶油水麵、蝴蝶蝦變炸雞條(乾柴)、個意式乜鬼飯啲薯仔爽似蘋果、飯唔熟、餸好多水好稀。直情難食過鬼。pizzahut你無啦啦網頁版delete我積分同account, 裝個apps啲coupon得個製但㩒唔到入去兌換(道具)!聽電話嗰個又一舊雲,你真係越做越衰。唔會再幫襯

2021-06-08
40 分鐘 (外賣送餐)
2019-07-22 470 瀏覽
點了2人普通批套餐,包括指定鬆厚批(普通批)x1,指定意粉/飯/小食x1,百事可樂罐裝/蘑菇忌廉雞湯x2。鬆厚批選了錦繡至尊,加$10選了美式醬烤雞翅膀,蘑菇忌廉雞湯x2。特別要求: 起士粉,黑椒粉(都是免費的)。錦繡至尊有6片,料挺多的,但番茄醬不夠,薄餅沒什麼味道。美式醬烤雞翅膀有8隻,醬料挺入味的。蘑菇忌廉雞湯喝到一顆顆蘑菇丁,來到的時候還是溫溫的。

錦繡至尊
有6片,料挺多的,但番茄醬不夠,薄餅沒什麼味道。

美式醬烤雞翅膀
有8隻,醬料挺入味的。

蘑菇忌廉雞湯
喝到一顆顆蘑菇丁,來到的時候還是溫溫的。

2019-03-18 282 瀏覽
我七點鐘先order個Pizza 估唔到7:30就到左啦! 我今次叫咗巴馬風情pizza,兩個蘑菇忌廉湯,一個雞翼拼意式迷你腸。基本上都算唔錯,不過個Pizza加咗巴馬火腿好似有啲怪怪地。
2019-02-06 255 瀏覽
農曆新年期間,好多餐廳都唔開,但係Pizza Hut就會照常營業,今次點左兩個Pizza黎試吓,分別係鹹蛋黃醬軟殼蟹天王芝心批同埋意式風情芝心批,意式風情成日都食,冇乜特別好講,今次想講下另外一個批,鹹蛋黃醬好香,配合埋大蝦、蟹柳、軟殼蟹,感覺好新鮮
外賣自取
2017-02-23 489 瀏覽
都市人要應付每天的工作,家務,今天,我決定放自己假,不做飯,出去吃,倆個寶貝喜歡吃必勝客,應他們的要求選了近自己家附近的這間,買回家吃,貪回家吃也熱乎乎的,可以吃得原味。pizza hut so good.
pizza hut so good.
2011-05-23 316 瀏覽
------------------------------我地叫o左一個2人套餐薯菇忌廉雞湯(ok好食)pizza1個(第2食)辣味雞翼,仲有肉汁(最好食)忌廉白汁三文魚長通粉(超難食,我都唔建議大家食呢個)食o左$191...個pizza細o左d同埋d芝士唔夠多早知就order肉醬意粉啦...包冇甩拖整體黎講叫唔錯啦...
我地叫o左一個2人套餐
薯菇忌廉雞湯(ok好食)
pizza1個(第2食)
辣味雞翼,仲有肉汁(最好食)
忌廉白汁三文魚長通粉(超難食,我都唔建議大家食呢個)
食o左$191...
個pizza細o左d同埋d芝士唔夠多
早知就order肉醬意粉啦...包冇甩拖
整體黎講叫唔錯啦...
2011-05-22
30 分鐘 (外賣送餐)
  • 辣味雞翼
2011-03-14 154 瀏覽
星期天陽光充沛...應該出去走走..但c6 對伯大尼開放日 & 花展都沒興趣..又沒有甚麼地方想去..只好留在家中煲碟..順便試下新出既cheesy 61730 落order.. 果然很準時, 18:00 門鈴響..一個regular size 既cheesy 6 配大蝦+蕃茄 $132+ $20 有一客蒜茸包 (原價$26, 年頭才賣$24!)買滿 $150 送烤雞沙律 (原價 $48)1. cheesy 6 有: Romano/Cheddar/Mozzarella/Parmesan/Monterey Jack/Cream Cheese批底是厚批的一半厚, 可惜只有邊位微脆, 其他部份淋晒, 像食緊麵包..cheese: 除了那pat cream cheese 的味道較易分辨, (我不喜歡吃, c6 照單全收, 說有少少酸)其他cheese 實在分不清每種味道...幸好不太咸...吃了2塊亦不覺得饇...只是有點滯而已..全批有10" 直徑, 切了6 塊, 並沒有像網友說的是超迷你size...蕃茄很大塊, 蝦..只選中型蝦, c6 說只有爽但沒有蝦味..算啦..雪蝦預左是這樣的..
星期天陽光充沛...應該出去走走..
但c6 對伯大尼開放日 & 花展都沒興趣..
又沒有甚麼地方想去..
只好留在家中煲碟..順便試下新出既cheesy 6
+ $20 有一客蒜茸包 (原價$26, 年頭才賣$24!
買滿 $150 送烤雞沙律 (原價 $48)

其他cheese 實在分不清每種味道...幸好不太咸...
吃了2塊亦不覺得饇...只是有點滯而已..

值得再試嗎? 論味道 & 價錢..哈哈....
看其他網友食評, 似乎manchester united & grappa's 的更吸引

2. 蒜茸包...雖然不是用新鮮蒜子造, 但就是喜歡它的外脆內軟...

3. 烤雞菜沙律.很大盤..
烤雞, 生菜, 一粒小蕃茄配附送的黑醋, c6 說好吃...

2011-03-13
30 分鐘 (外賣送餐)
2010-05-21 104 瀏覽
恆生信用卡外送速遞2人套餐 $229西班牙Tapas批 - 大批 : 鍾意批邊, 芝士醬包住四款唔同餡料: 海蝦, 八爪魚, 雞柳, 煙肉, 煙肉同八爪魚比較好味, 包咗餡料之後反而芝士醬少過以前扭扭批, 不過味道都OK ge, 另外批面舖滿ge餡料同普通pizza無乜分別, 一貫ge味道!拿破崙海鮮螺絲粉 : 醬料比想像中好味, 海鮮亦有幾多, 不過就好有雪藏味, 都值得一試小食滋味盒配辣味雞翼: 腸, 唔好食; 芝士卷: 一貫的好食, 鍾意食芝士; 雞翼: 好食; 薯塊: 淋咗, 唔夠鹹, 鍾意KFC多D蘑菇忌廉雞湯 x 2網上訂購免費優惠:百事兩罐焗粟米肉醬薯蓉三個人食, 好飽
恆生信用卡外送速遞2人套餐 $229

小食滋味盒配辣味雞翼
2010-05-21
小食滋味盒配辣味雞翼
西班牙Tapas批
又試新批, 匯豐餐, $222北寄貝蟹棒芝麻芝心批(大批): 老實講, 北寄貝同蟹棒都唔係咁好食, 北寄貝唔似平時食壽司果D咁新鮮, 食落好似怪怪咁, D蟹棒又唔係話唔新鮮, 但係食落都係怪怪咁... 不過個芝麻芝心批邊真係幾好食, 芝麻味好香, 尤其係當我食第二塊芝麻芝心批邊時, 我將佢放左入麵包焗爐焗一焗, 仲香, 好食好食, 不過成個批相對黎講都係唔夠芝士味, 同埋呢個批有蘆荀, 我自己就覺得幾清新, 令到個批無咁膩, 但係媽咪就唔鍾意食蘆荀, dump哂, 早知我幫佢食埋D蘆荀, 好似浪費左咁... D日本味噌醬配合個pizza個味道都幾得意, 不過咁樣令到個批ge芝士味相對少左, 我個人就鍾意多D芝士味(好似上次個海陸空好食D)煙三文魚大蝦螺絲粉: 酸酸地咁, 略嫌唔夠汁, otherwise, 三文魚同大蝦都幾好食, 不過如果你問我呢個螺絲粉同海鮮寬條麵邊樣好食D, 我就揀後者喇...小食滋味盒: 辣味雞翼: 一貫的好食魚圈, 墨魚塊, 豬肉腸: 平時都係咁ge味蘑菇忌廉雞湯: 今日唔知點解, 比平時多蘑菇多雞肉, 我鍾意多料D呀, 所以覺得今日碗湯特別好味於網上訂購多過$
又試新批, 匯豐餐, $222

小食滋味盒:
辣味雞翼: 一貫的好食
魚圈, 墨魚塊, 豬肉腸: 平時都係咁ge味

於網上訂購多過$180, 有多兩樣野送:

焗粟米肉醬薯蓉: 唔夠粟米同肉醬啦, 都係, 次次網上訂購都係送呢樣, 俾D新意啦, 唔該, 唉, 算啦, 送ge食物, 無得要求咁多ga la

百事兩罐: 飽到飲唔落lu

結論:
呢個批同平時D批ge味道都有幾大分別, 鍾意試新野ge不妨一試, 食開pizza hut D pizza又唔係咁鍾意日式食材, 食呢個批會覺得D味怪怪地, 不夠重申一次, 個芝麻芝心批邊係好好食, 如果下次pizza hut再出芝麻芝心批邊, 但係配返D傳統食材, 我一定幫襯, 今次呢個批就食一次唔會再食喇...
北寄貝蟹棒芝麻芝心批
煙三文魚大蝦螺絲粉
小食滋味盒
2010-04-11
小食滋味盒
2009-08-16 44 瀏覽
尋日上朋友屋企玩, 夜晚叫左pizza hut叫左個238餐加一個$88既批pizza card 送兩罐百事汽水, 冇折.講下$88個批. 連order o個個人都唔知係咩批...個批邊薄, 少少脆. 好香香草味, 但個批其實好齋, 好似冇肉...個餐有個批, 2個飯, 4個湯, 1個小食.小食叫左薯角, 但原來係拼埋ribs, d 薯角好怪, 有d 刺喉感覺, 懷疑已經變壞左.ribs d 肉唔林, 好黐骨.個忌廉湯d 忌廉仲係一舊舊, 但我最鍾意咁既湯批要左個類似啖啖肉既物體, 叫左芝心. 我向來對茄汁既pizza 麻麻地. 所以一般啦, 唔評太多.個芝心已經硬左, 唔好食, 可能關我地遲左食有關...唉香蒜肉絲意粉, 意粉乾身, 蒜味真係好香!雞皇飯普普通通, d 飯落多左水. 偏林.d 野唔係話好標青, 但都好過叫雞記既, 冇咁熱氣呀嘛.不過食左$55 但只係岩岩好夠飽唔係好抵
尋日上朋友屋企玩, 夜晚叫左pizza hut

叫左個238餐加一個$88既批
pizza card 送兩罐百事汽水, 冇折.

講下$88個批. 連order o個個人都唔知係咩批...

個餐有個批, 2個飯, 4個湯, 1個小食.
ribs d 肉唔林, 好黐骨.
個忌廉湯d 忌廉仲係一舊舊, 但我最鍾意咁既湯

個芝心已經硬左, 唔好食, 可能關我地遲左食有關...唉
香蒜肉絲意粉, 意粉乾身, 蒜味真係好香!
雞皇飯普普通通, d 飯落多左水. 偏林.

d 野唔係話好標青, 但都好過叫雞記既, 冇咁熱氣呀嘛.
不過食左$55 但只係岩岩好夠飽唔係好抵
$88 批
2008-09-25 18 瀏覽
平時厚批加芝心試得多, 今次試試薄批, 我覺得薄批好味D, 因為即食夠脆, 即使係外賣都不減脆口程度, 相反平時厚批凍左變成一pat pat, 仲無咁好味tim... 再加上我今次記得叫佢拎芝士粉, 上次落單時唔記得叫, 原來個送pizza ge人真係唔會隨身帶住以備客人所需, 其實係有D失望ge, 今次加左芝士粉, 真係好味好多, 可能因為我覺得塊批本身唔係好夠芝士味掛...再要多個小食格格拼, 因為每次都有唔同口味, 又平又可以試多D小食, 今次個燒豬仔骨係最好食, 其次係辣雞翼, 魚圈麻麻地, 脆薯塊就比唔上KFC(可能因為外賣無咁"新鮮", 不過整體都尚算不俗... 下次會再試...最後叫左個葡汁焗時蔬, 西蘭花同椰菜花都係得三舊, 好彩得三個人食, arm arm 夠分, 其他甘筍呀, 甜豆呀, 等等, 都係少到喊, D葡汁又唔似葡汁味, 其實係無味, 我又加D芝士粉伴黎食, 先至好食D... 超唔抵食, 以後都唔會叫...

個分別真係大到.......好冇食 ?~ 見仁見智.......但我一定唔會再嗌囉 !~見到都冇胃口呀~
個分別真係大到.......
見到都冇胃口呀~
2008-04-01 13 瀏覽
星期六無出街就叫左外賣pizza回家食..見到pizza出左新款既批都未試過就叫左個唔知鮑魚片三重芝士套餐...食左一件pizza就放棄..覺得d味道麻麻唔係好岩我既口味啦..其他食物都好似差左記得以前海鮮闊條麵最吸引我, 但上次食已經覺得味道不同以前無汁又無料...
2008-03-25 19 瀏覽
上週在東區醫院職員宿舍叫了個餐,估計是這間出品,即管補番篇。職員說要等四十分鐘,結果十二時落單,搭半就到,幾好幾好。軟殼蟹芝心批:打開後十分鐘才吃,溫溫吞吞,似乎是本身不夠熱辣。個人認為,芝士批邊要滾燙才滋味,否則連芝士味也大打折扣。把心一橫,第二件拿去中火叮一分鐘,果然回復七成水準。懷疑是水蟹,肉質蟹味欠奉,只覺咀嚼緊一堆炸得太老火的東西。身為海鮮批,與其他肉批價錢相若,又真的不能強求水準。千層肉醬闊麵:同樣僅僅和暖。初時以為送錯了薯蓉。研究半天後,發現原來是麵被大量薯蓉覆蓋。可能太粗魯,到的麵碎濕濕,一點也不闊。肉醬其實是茄醤加無味的肉碎。不夠熱前提下,整體味道很難好。蒜蓉包:主要食配料:蒜蓉及濕透紙袋的油份。麵包可以不理。白汁雞皇飯:印象中還可以。醫院有八折。還送了兩白湯一汽水。五個人吃,早知叫多個普通批。仍未死心,期待下次的扭扭樂(好像是限期供應的)及三重芝士。

軟殼蟹芝心批:

千層肉醬闊麵:

蒜蓉包:
主要食配料:蒜蓉及濕透紙袋的油份。麵包可以不理。

白汁雞皇飯:
印象中還可以。

仍未死心,期待下次的扭扭樂(好像是限期供應的)及三重芝士。