2022-07-18 1088 瀏覽
Pizza hut算是香港一間歷史最悠久的薄餅店。Pizza hut的薄餅種類繁多,而且調較到非常適合港人口味。最近試了瑪格麗特大厚批,厚厚的批邊,口感煙韌,夠晒飽肚,批邊焗得金黃色,夠晒香脆。Pizza配料有大量高質芝士、番茄仔、茄汁和香草。番茄仔新鮮多汁,配合上番茄醬,酸酸甜甜,非常開胃。經過烤焗的香草,發草清新香草味。值得一試再試的美味薄餅。
外賣自取
2022-07-04 767 瀏覽
hello 歡迎大家入黎睇Clover_EatEatEat嘅食評,今日同大家分享一間pizza連鎖店:pizzahut!pizzahut 每一期都有唔同嘅特色pizza 今次嘅pizza係海鮮芝士扭扭批!我今次嗌左呢個pizza係享有六折優惠價!因為pizzahut有活動可以6折買!❀ 海鮮芝士扭扭批我地次次食pizza hut都會嗌佢個千島海鮮批!因為超鍾意海鮮!今次呢個海鮮芝士扭扭批就非常吸引我地食!pizza配料有好多海鮮,帆立貝、蝦、魷魚、蟹柳等!表面加左大量芝士,每一口都好滿足!扭扭邊入面都有芝士,比傳統pizza更有特色!值得一試!
今日同大家分享一間pizza連鎖店:pizzahut!

❀ 海鮮芝士扭扭批
2022-04-13 757 瀏覽
晚餐諗唔到食咩,最方便就係外賣自取Pizza Hut。今日叫咗個二人餐,有一個普通批,一個小食/意粉,兩罐飲品。👍意式風情芝心批👍海鮮闊條麵呢兩款都係我每次喺Pizza Hut一定會食嘅組合,無論幾多年都改變唔到我對佢嘅愛。

👍意式風情芝心批
👍海鮮闊條麵

外賣自取
2022-04-08 687 瀏覽
-//位於旺角Pizza hut,勁多分店喺香港另外店員服務態度好好👍🏻值得讚許👍🏻外賣咗兩個迷你批+包小食+包一碗忌廉湯📍夏威夷迷你批+迷你腸+薯格🍕$69叫左厚批係好煙韌,幾有口感 好有咬口🤣個Pizza真係有啲邪惡,烤到邊位好脆口仲有滿滿嘅芝士🧀仲有我最鍾意嘅菠蘿🍍一定要趁熱食咗先,凍左冇咁好食啦呢個價錢真係超平,不過係下午茶餐先有小食就普普通通,另外有個忌廉湯好濃郁另外 至尊迷你批套餐 $55🍕迷你Pizza一個人食的話,份量都算多~呢個價錢都算抵食,整體唔錯,可以再食🤩📍必勝客 (旺角)旺角西洋菜南街168號2樓

//位於旺角Pizza hut,勁多分店喺香港
另外店員服務態度好好👍🏻值得讚許👍🏻
外賣咗兩個迷你批+包小食+包一碗忌廉湯

📍夏威夷迷你批+迷你腸+薯格🍕$69

叫左厚批係好煙韌,幾有口感 好有咬口🤣
個Pizza真係有啲邪惡,烤到邊位好脆口
仲有滿滿嘅芝士🧀仲有我最鍾意嘅菠蘿🍍
一定要趁熱食咗先,凍左冇咁好食啦
呢個價錢真係超平,不過係下午茶餐先有
小食就普普通通,另外有個忌廉湯好濃郁

另外 至尊迷你批套餐 $55🍕
迷你Pizza一個人食的話,份量都算多~
呢個價錢都算抵食,整體唔錯,可以再食🤩

📍必勝客 (旺角)
旺角西洋菜南街168號2樓
2022-03-24 415 瀏覽
可能因為由細到大食Pizza多數都係食Pizza Hut所以我自己都鍾意Pizza Hut嗰種味道,比起其他出邊唔同嘅Pizza舖頭,我真係鍾意Pizza Hut多啲,可能佢哋做嘅Pizza我自己覺得正宗啲。
2022-03-08 329 瀏覽
早排試咗🍕玩轉佛跳牆批🍕。1月27日至2月9日(年廿五至初九)期間限定供應。個pizza勁足料,有花膠又有海參。鮑汁加上芝士鹹香鮮味。花膠同海參彈牙又充滿膠質,而且仲好入味🤤。
外賣送餐
2022-02-21 308 瀏覽
見佢出咗個新批,佛跳出好似好特別,但又驚有啲啲伏都係想試一試。於是真係被伏到了。完全食唔出餐單上面材料嘅味道。就係好夾硬地將一啲食材擺上一個披薩度。兩者根本唔融洽。而且呢個批仲要唔抵食。真係強烈建議大家唔好試。不如食返傳統芝心批嗰種仲好味。餐單上話有花膠,但係淨係食到少少好似半融化嘅啫哩狀的物體。另外豬仔骨都令人好失望,肉好鞋,而且一啲都唔juicy,亦唔夠味道。份量好少 得呢度少少就要加多七十幾蚊。非常唔值得。一定唔會再試。

外賣送餐
2022-01-26 253 瀏覽
香港人食Pizza第一時間真係會諗到Pizza Hut啦,呢個係香港嘅Pizza始祖。Pizza專門店,但係我都覺得Pizza Hut係絕對係最好食嘅 今次試吓去呢個漢堡肉真係好好味,好多漢堡肉
2021-12-18 393 瀏覽
Pizza Hut 必試新品 ~ 開心時刻 Pizza Hut 😍《芝加哥式深芝批》有2️⃣款口味選擇 - 「海鮮芝加哥 」及「火雞芝加哥」,2️⃣款都份外好「芝」味,比一般批邊高及批邊加入雙倍芝士份量🧀 ,pizza烘烤熱騰騰♨️ ,拉開pizza有芝士拉絲效果,口感加倍脆卜卜😋 !芝加哥式深芝批 - 🦃火雞芝加哥口味餡料有煙火雞片、火腿、意大利青瓜、車厘茄及紅洋蔥、紅莓醬,新鮮配搭,好滋味!下次試另一款口味: 海鮮芝加哥深芝批,有海鮮同珍珠帶子,加上蜜糖芥末醬🍯,甜蜜又超惹味!

• 芝加哥式深芝批
2021-11-27 360 瀏覽
𝙮𝙤𝙪 𝙘𝙖𝙣'𝙩 𝙗𝙪𝙮 𝙝𝙖𝙥𝙥𝙞𝙣𝙚𝙨𝙨 𝙗𝙪𝙩 𝙮𝙤𝙪 𝙘𝙖𝙣 𝙗𝙪𝙮 𝙥𝙞𝙯𝙯𝙖😝 𝙝𝙤𝙬 𝙘𝙤𝙪𝙡𝙙 𝙮𝙤𝙪 𝙨𝙖𝙮 𝙣𝙤 𝙬𝙝𝙚𝙣 𝙩𝙝𝙚𝙧𝙚'𝙨 𝙝𝙖𝙡𝙛 𝙥𝙤𝙪𝙣𝙙 𝙤𝙛 𝙘𝙝𝙚𝙚𝙨𝙚 𝙨𝙩𝙪𝙛𝙛𝙚𝙙 𝙞𝙣𝙨𝙞𝙙𝙚 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙧𝙪𝙨𝙩? 𝙘𝙝𝙚𝙘𝙠 𝙤𝙪𝙩 𝙩𝙝𝙚𝙞𝙧 𝙥𝙖𝙜𝙚 𝙛𝙤𝙧 𝙢𝙤𝙧𝙚 𝙥𝙞𝙯𝙯𝙖𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙙𝙚𝙖𝙡𝙨!.繼叉燒薄餅後 又有新搞作!今次有充滿芝加哥風味嘅深芝批,批邊比一般批邊更高,放入雙倍芝士更香脆更cheesy,連平時唔食批邊嘅我都清哂啲邊,另外好鐘意煙火雞片同紅莓醬嘅配搭,新穎得嚟幾有聖誕feel,跟餐加錢升級有好多款小食選擇,薯格同雞翼呢啲香口嘢一定必叫,想輕營啲仲有沙律揀添,快啲去試下啦!
2021-11-02 362 瀏覽
Pizza Hut🧀🍕 Pizza都係堂食最好味😋夠哂新鮮熱辣Pizza叫咗卡邦尼芝趣批薄餅~濃濃芝士味 。同埋叫咗我最愛嘅千島海鮮醬芝心批🍕再加埋必食芝士焗菠菜✌🏻芝士控🧀😃
Pizza Hut🧀🍕

Pizza都係堂食最好味😋夠哂新鮮熱辣

Pizza叫咗卡邦尼芝趣批薄餅~濃濃芝士味 。

同埋叫咗我最愛嘅千島海鮮醬芝心批🍕

再加埋必食芝士焗菠菜✌🏻

芝士控🧀😃

2021-09-22 491 瀏覽
蒜蓉包味道正常,唔係好勁蒜蓉味同埋唔係好熱芝士焗肉丸味道幾好,肉丸唔算好乾有蕃茄味,但係唔係好大粒西班牙焗飯普通,啲飯好淋無咩口感,有啲似薑黃飯海鮮闊條麵好creamy, 雖然啲海鮮全部急凍但幾襯嘅汁,闊條麵有小麥味同好彈牙,幾好味意式風情(普通批)厚批,個邊好飽肚,因為堂食所以好熱,呢個價錢正常啦
蒜蓉包

蒜蓉包
味道正常,唔係好勁蒜蓉味同埋唔係好熱
芝士焗肉丸
味道幾好,肉丸唔算好乾有蕃茄味,但係唔係好大粒
西班牙焗飯

西班牙焗飯
普通,啲飯好淋無咩口感,有啲似薑黃飯

海鮮闊條麵
意式風情(普通批)

意式風情(普通批)
厚批,個邊好飽肚,因為堂食所以好熱,呢個價錢正常啦
2021-09-04
2021-09-05 366 瀏覽
I really love the thousand island hawaiian pizza from Pizza Hut!!! Also not to forget to add the cheese crust for the best pizza ever!!! ❤️😍The spaghetti bolognaise is not so bad too.But not so for the coffee shake. It tasted like a coffee syrup more than the real coffee. 😅Apple pie is not recommended too. It just taste like a doughy apple pastry. 😅But the staffs are really nice, they gave us a free pizza out of nowhere. So blessed so thankful for it.Oh, the new young man staff (wearing a trainee

Oh, the new young man staff (wearing a trainee badge) is really nice and attentive. He derseves a good review.

Also, very happy of pizza hut not discriminating workers that have disability. They are actually very hardworking. 💪🏻💪🏻👍🏻👍🏻
2021-07-12 682 瀏覽
平日下午在旺角找個地方經濟又舒服,朋友提議Pizza Hut 因為經濟又多選擇,而且有位店員是失聰,服務非常好👍🏻亦非常讚賞這間公司👍🏻講到下午茶選擇真係好多,有輕食、麵、甜品等⋯雖然食物不是什麼特別但一定啱晒每個人口味!經濟嘅選擇😉

下午茶
2021-06-19 691 瀏覽
估唔到星期六都有做下午茶餐事緣有張五十蚊現金卷就快到期,所以就黎食野,黎到兩點幾三點,竟然有下午茶餐牌,當然唔好蝕底啦🤣🤣千島海鮮批多醬汁加左$11要芝心批夠熱辣辣,芝心批正用積分130分換左呢個海鮮寛條麵,個人超鍾意食呢個,但真心有少少膩既,海鮮都夠多,寛條麵質地偏腍海鮮餡餅配薯條,餡料夠多,有帶子,蝦,八爪魚加啲茄汁,加埋佢個芥末醬一齊食唔錯,但個邊稍為過左火,膿左啲,薯條新鮮炸出嚟👍🏻👍🏻👍🏻餐湯味道好👍🏻有蘑菇同雞肉,衰在唔夠熱餐飲叫左凍檸茶,加多$4仲可以添飲多杯😋
估唔到星期六都有做下午茶餐

千島海鮮批多醬汁加左$11要芝心批
夠熱辣辣,芝心批正

餐湯味道好👍🏻有蘑菇同雞肉,衰在唔夠熱
餐飲叫左凍檸茶,加多$4仲可以添飲多杯😋