2021-04-23
太耐無番鄉下,只可以食左扮去左啦!呢度係電話落單嘅,好方便易用。🤩自家玉子呢個德美壽司最signature嘅玉子,甜甜地嘅厚厚玉子蛋,印咗德美兩個字,作為前菜黎講,口感清淡又唔會太飽,夠曬日式風味。🤩三色壽司:海膽 三文魚子 吞拿魚茸壽司(推介)呢個三色壽司簡直係不得了,海膽、吞拿魚茸同三文魚子都係好fresh勁鮮味,而且壽司飯加少少醋,同魚生嘅味道好夾。 🤩三文魚腩壽司三文魚腩夠曬厚身,勝在夠新鮮,一咬落去個口感充滿住三文魚果種油香,大滿足! 🤩火灸左口魚邊壽司(推介) 呢個係廚師當日推介嘅一款,果然無介紹錯!燒左嘅左口魚充滿住魚油香味,加埋少少鹽,帶起成舊左口魚嘅鮮味。🤩牛油果軟殼蟹卷(推介)師傅好細心,見我bar枱位比較窄,幫我將個餸用細碟上。呢個牛油果軟殼蟹卷都好正,軟淋淋嘅牛油果口感軟滑,再加埋爽脆嘅軟殼蟹同配料,口感夠曬balance。以德美壽司嘅性價比同人氣,要等位真係有啲難度!好彩宜家佢仲有外賣9折,take care番等唔倒位嘅朋友仔。
呢度係電話落單嘅,好方便易用。
🤩自家玉子
🤩三色壽司:海膽 三文魚子 吞拿魚茸壽司(推介)
🤩三文魚腩壽司
🤩火灸左口魚邊壽司(推介)
🤩牛油果軟殼蟹卷(推介)