2022-11-17
📍 御阪神🆕荃灣千色滙新開既日式外賣店🍱🇯🇵主力做外賣但餐廳亦有提供小量座位供食客堂食🪑日本野黎講價錢都幾抵👍🏻仲可以Scan QR code 預先落單,到店自取 或 到店自助落單外賣😆幾方便🌟我係俾佢地個大阪燒吸引左我加餸返屋企🤣仲要有6款口味選擇😋✨明太子章魚大阪燒🍳🐙$60呢一個係餐廳推介👍🏻👍🏻大阪燒煎得好香🌟上面滿滿的明太子加醬汁😍咬落去好夠味, 入面有高麗菜🥬粟米🌽魷魚🐙好足料✨ 芝士漢堡扒🍘🧀漢堡扒咸度適中, 中間芝士份量都幾多🧀仲可以做到搵絲效果😍食落都幾夾✨ 枝豆想清清地食少少蔬菜類,呢一個係不錯既選擇👍🏻枝豆乾淨新鮮🌟依家仲有優惠, 買任何阪神丼/大阪燒/關西炒麵/日式蛋蓋飯1份,可以七折🤩購買任何涼拌/前菜1份及飲品1份📍 御阪神 (荃灣)荃灣眾安街68號荃灣千色匯1期地下G026號舖
📍 御阪神🆕
✨明太子章魚大阪燒🍳🐙$60
✨ 芝士漢堡扒🍘🧀
✨ 枝豆
想清清地食少少蔬菜類,呢一個係不錯既選擇👍🏻枝豆乾淨新鮮
📍 御阪神 (荃灣)
荃灣眾安街68號荃灣千色匯1期地下G026號舖