2020-03-12
一間幾高質嘅日式串燒店 除左有串燒之外 仲有特色日本丼飯 晏就食好抵食~ 佢座位好少 偏細 但裝修幾整潔同有特色 所以長期爆滿 記得要book位先好去!🙌🏻-🔸厚切牛舌 $38🔸所有串燒即叫即燒 熱辣辣 最鍾意就係佢地嘅厚切牛舌上面有薑蔥 好惹味👍🏻 呢度嘅串燒調味全部無落味精 係師傅親自整的 唔係坊間嘅孜然粉 所以食完都唔會好口乾 值得一讚!-🔸原隻茄子 $38🔸係老闆特別推介 超快賣哂!佢做法好特別 係用上芝士同紫菜鋪面作調味 有別傳統做法 又真係幾值得一試 (雖然我都係鍾意傳統個款多啲🤣)-🔸煙燻蕃茄沙律 $46🔸酸酸甜甜 作為前菜咁食幾開胃 有火箭菜 黃瓜 生菜 份量都唔少 兩個人食有啲多🤭 咬落蕃茄口感岩岩好 可以試~-🔸明太子雞肉丼 $78🔸個人麻麻地呢個丼飯 感覺呢個口味有點怪😂唔太match咁 因為飯係凍食但雞肉係熱的 下次應該會剩係食串燒🤣
🔸厚切牛舌 $38🔸
🔸原隻茄子 $38🔸