2025-07-21
媽媽生日,咁啱見到呢間自助餐網上有買一送一優惠,即刻全家去試試佢。呢度啲熱盤同甜品有少少平平無奇冇乜特別,所以我就唔多講。主要係想分享吓呢度嘅冷盤同埋麵包有好多唔同種類,都幾有驚喜。冷盤區有生蠔,龍蝦,蟹腳,麵包蟹,鮑魚,翡翠螺同埋凍蝦等等其他唔同款式嘅海鮮。🦪生蠔唔大隻,啲肉唔算厚,而且仲有少少蠔殼喺入面。不過味道都幾鮮。🦞龍蝦好大隻,啖啖肉。有冇幾隻好多膏都幾好食。🦀蟹腳好新鮮,唔黐殼,而且好粗壯好大條。🥖麵包區有好多多款唔同嘅麵包,有長法包,牛油卷,黑糖麵包等等。平時食我自助餐都真係幾少食麵包,因為唔想浪費咗啲quota。但係同行有小朋友,小朋友就非常之鍾意,見到有咁多款唔同嘅麵包,佢都覺得好興奮。總括而言,呢度種類唔算多,不過買一送一完五百幾蚊一位都可以嚟試吓嘅。
🦞龍蝦好大隻,啖啖肉。有冇幾隻好多膏都幾好食。
🦀蟹腳好新鮮,唔黐殼,而且好粗壯好大條。