朋友想食串燒,所以今日放工就相約在尖咀,試下呢間新開既日式居酒屋。我地都係根據餐廳地址去找尋,起初以為會喺K11商場既外圍,找尋一番後,再問一問CS,才發現原來餐廳是在商場裡面既。門外有一個非常日本風既corner,讓人又開始懷念日本既美好。餐廳內部既裝潢都好靚,我地就揀佐坐吧台,可以望住廚師為我們烹調,別有一番風味。餐牌裡面既食物種類夠多,而且價錢唔貴,閉起雙眼胡亂挑選亦都唔會太貴。牆上有許願牌,可以放上自己既願望。巨峰味乳酸 $38飲品係食串燒既必需品,一般情況,啤酒,係最夾既,但係呢日我就想飲杯 Non-Alcoholic既,所以揀佐呢杯巨峰味乳酸,味道係濃既,而且By Default 唔多冰,唔會令到味道太快太易變淡,正!咖哩牛肉烏冬 $78食串燒之餘,點都要有D飽肚既野食,我地就揀佐咖哩牛肉烏冬,份量都不小,咖哩汁做得夠哂濃,有漿口感,烏冬亦都夠爽夠彈,熟度岩岩好。豉汁活鰻 $68燒活鰻,係個人幫襯居酒屋既心水之選,而呢度亦都燒得非常出色,鰻魚層皮燒得十分脆身,而鰻魚汁亦都浸入佐鰻魚肉裡,香得黎帶有點點既juicy感。免治軟骨雞肉串 (芝士) $30免治軟骨雞肉串有4款不同既

牆上有許願牌,可以放上自己既願望。

巨峰味乳酸 $38

咖哩牛肉烏冬 $78

豉汁活鰻 $68

免治軟骨雞肉串 (芝士) $30

免治軟骨雞肉串有4款不同既口味,一次過要哂4款就可享優惠價 $118/4,但係我地就決定留quota試其他既款式。

我地揀佐芝士口味,芝士非常杰身,夠哂濃而且厚,軟骨雞肉串食落裡面層次分明,很有口感。

雞脾肉燒 (紫蘇梅醬) $28

雞脾肉燒同樣有4款口味,我地就選了紫蘇梅醬。

紫蘇葉真係好香,基本上佢既味道已經足以蓋過其他所有既味道,雞睥肉食落充滿肉感,啖啖肉令人非常滿足。

燒魷魚筒 $98

燒魷魚筒亦都可說是君酒屋既必點之選,佢既份量夠哂大,食落香口有趙口,不用添加任何既調味料已經好好味。
2019-08-16
2019-08-25 1006 瀏覽
最近發現到K11有間新開既餐廳😏評價好似都唔差,一於同朋友黎試一試💕門口裝修非常講究,好有日本神社既感覺⛩我地咁啱坐bar枱,可以望住廚師好努力咁不停燒串燒🤣真係愈望愈肚餓😆😆😆.🐦幸福鳥(免治軟骨雞肉串燒) $30/串有四種口味可以揀,包括鹽燒、汁燒、芝士同激辛。我地揀左鹽燒同芝士😃因為撈左雞軟骨,好有咬口,加上面頭個層燒過既芝士🧀,好好食😍🤤推介💯其實鹽燒都好好味,可以食到最原始既風味,只係相比下芝士更出色😈🍡阿波美雞脾肉燒 $28/串 同樣有四款口味,包括鹽燒、汁燒、紫蘇梅醬同山葵。呢個我地挑戰左比較特別既紫蘇梅醬同汁燒兩款🤓肉質非常嫩滑,配上紫蘇梅醬食落酸酸地幾開胃,而加左汁燒個串食落都好惹味😙.🐷沖繩菠蘿·膠原BB豬 $188乳豬BB個皮好薄好香脆🥰肥瘦均勻,肉質嫩滑,配上沖繩菠蘿🍍鮮甜多汁,食落先發現原來個底有層焦糖添架😋.🍶青酒煮蜆 $78啲蜆好大隻😉乾淨冇沙👍🏻有淡淡既青酒香味💕食左咁多肉,食下呢個清清地既煮蜆都唔錯❣️.🐮牛利串燒 $78/串 本身想點和牛串,點知賣哂😭咁就試左牛利串👅食落Juicy有咬口,又唔韌,好正😼唔點芥末醬都已經好好味😋.整體黎講真係唔錯,環境舒

🐦幸福鳥(免治軟骨雞肉串燒) $30/串

🍡阿波美雞脾肉燒 $28/串

🐷沖繩菠蘿·膠原BB豬 $188

🍶青酒煮蜆 $78

🐮牛利串燒 $78/串

整體黎講真係唔錯,環境舒適,服務又好。可以慢慢品嚐串燒,再邊同朋友傾下偈👍🏻
2019-08-22 868 瀏覽
尖沙咀向來有不少美食,之前對那些大型商場的餐廳有偏見,認為它們的食物總是又貴又少,友人竟提出在K11吃飯😳真的有一般時間沒有在那些大型商場吃過飯了,這次竟然沒有令我失望。裡面的環境既金黃色的主題,華麗得來又簡潔,我非常喜歡。櫃子放了不同類型的日本酒。牆身又有不少日式祈福的牌子,讓各位香港人都能互相打打氣!餐廳以爐端燒為主,有一些小食和串燒,相信質素不會很差吧。本身對就這樣吃豆腐沒什麼興趣,但這裡的豆腐真令我刮目相看,豆腐滑滑的,豆味也香濃。橢圓形,外型很可愛,放在上面的是薑蓉,我自己不太喜歡吃薑,所以在這裡扣了一點分。免治軟骨雞肉串燒 $30/串 阿波尾雞脾肉燒 $28/串免治軟骨雞肉串燒可配鹽燒、汁燒、芝士、激辛,作為芝士控的我當然選擇了芝士,芝士是熱溶芝士,芝味非常免治軟骨雞肉入口有點彈牙,爽口,雞肉味濃厚。阿波尾雞脾肉燒可選鹽燒、汁燒、紫蘇梅醬、山葵,選擇了紫蘇梅醬,算不到梅醬也挺酸的😂雞脾肉口感豐富,肉質嫩滑。馬蹄鮮魷燒肉棒我還真是第一次吃到,有個完整的蛋黃,搗破後,可把燒肉棒沾上蛋黃,馬蹄爽口、鮮魷燒肉的味道非常像肉餅😂是挺好吃的,因為我本人也喜歡吃肉餅。芝士年糕在韓國菜和日

裡面的環境既金黃色的主題,華麗得來又簡潔,我非常喜歡。

櫃子放了不同類型的日本酒。

牆身又有不少日式祈福的牌子,讓各位香港人都能互相打打氣!

餐廳以爐端燒為主,有一些小食和串燒,相信質素不會很差吧。

免治軟骨雞肉串燒 $30/串
阿波尾雞脾肉燒 $28/串

馬蹄鮮魷鮮肉棒

芝士年糕在韓國菜和日本菜當中也是有的,韓國菜的芝士年糕口感煙韌、芝味非常,日式的則不一樣,裡面芝士有如忌廉的滑溜,奶味香濃,也不會很膩

芝士年糕

喜歡吃玉子的我在這裡也當然要點燒玉子,每件都小小的,蛋味十分濃郁,清甜的,溫度也夠熱,還可沾上蘿蔔蓉來吃,又是另一種口感。
玉子燒

阿波尾雞手羽先的雞肉跟我在較早前提及的阿波尾雞脾肉燒是一樣的,所以雞肉一樣很有口感,這裡的雞肉無可否認真的燒得很好,不會太鹹,燒的味道也明顯,很久沒有吃過那麼高質素的燒雞翼了。
阿波尾雞尾手羽先
阿波尾雞尾手羽先
  • 阿波尾雞脾肉燒
  • 免治軟骨雞肉串燒
2019-08-21 763 瀏覽
同女友行K11順便在這裡食埋dinner,突然想食串燒,但又想坐得舒適啲,我地就醒起地下開了一間新店,可以一試此店是日本特式主題料理店,以神社為主題,主打爐端燒的居酒屋,店內有鳥居和手水舍,很有特色阿波尾雞係此店嘅主打,四國出產的日本,高質雞肉幸福鳥-是免治軟骨雞肉串燒,有四種味可以選擇,鹽燒、汁燒、芝士 、激辛,應該係這店嘅主打中嘅主打,因為同名間店一樣,咬落有肉汁仲有少少碎軟骨,味道口感也很好如果揀了芝士味香軟的芝士令整條肉棒咁有層次感,勁好味阿波尾雞脾肉燒 $28 - 同樣有四種味可以選擇:鹽燒、汁燒、芝士 、紫蘇梅醬,我選了比較特別的紫蘇梅醬,雞俾肉本身很嫰滑,未到已經很好很有雞味,而酸梅醬的酸味,和紫蘇葉的味道令雞味更提升,而且去掉油膩感,必定要一試阿波尾雞手羽先 - 燒至外皮香脆,而內裡仍鎖住肉汁,師父拿握時間非常準確先可做到這效果日山和牛串(3件)- 入口即溶得嚟又充滿和牛的油香,3件完全不夠滿足豉汁活鰻(少辣)- 有點像中式豉椒蒸鱔的味道,但更香更濃,而且鰻魚皮燒到脆卜卜,增加了口感馬蹄鮮魷燒肉棒 - 肉棒用豬肉加入少量馬蹄和鮮魷粒整成,咬落肉味濃得嚟又多肉汁,而且馬蹄

阿波尾雞係此店嘅主打,四國出產的日本,高質雞肉

幸福鳥

阿波尾雞手羽先

日山和牛串(3件)

豉汁活鰻

馬蹄鮮魷燒肉棒 - 肉棒用豬肉加入少量馬蹄和鮮魷粒整成,咬落肉味濃得嚟又多肉汁,而且馬蹄爽加上鮮魷粒煙韌,口感一流

馬蹄鮮魷燒肉棒

西班牙黑毛豬露筍卷 - 西班牙黑毛豬包裹著露筍一起燒,黑毛豬的油份在燒烤過程中被露筍吸取,所以露筍更香,而且裡面仍然非常濕潤,非常可口,和黑毛豬一起食更會令其油膩感減低
西班牙黑毛豬露筍卷
幸福鳥
阿波尾雞手羽先
日山和牛串(3件)
豉汁活鰻
馬蹄鮮魷燒肉棒
西班牙黑毛豬露筍卷
  • 日山和牛串
2019-08-21 495 瀏覽
難得與朋友見面,把酒言歡,首選當然是日式居酒屋啦!這家位於K11的幸福鳥,就非常不錯,除了地點方便,內部裝修亦相當精緻,鳥居⛩門口、許願牌牆,加上廚師即席在吧台前燒烤,整體氣氛好好!——————————🔸阿波尾雞脾肉燒 $108/4看到有日本特有的阿波尾雞,當然要叫上幾串!這款雞肉肉質嫩滑,肉汁豐富有雞味,配上不同醬料,各有特色。最特別是紫蘇梅醬,酸酸甜甜,開胃解膩;汁燒帶甜,特別惹味;鹽燒就相對普通,不過不失;山葵帶辣嗆鼻,與淡味的雞肉配合得不錯!🔹日山和牛串 $88每串有三件,件件都是厚燒,肉汁豐富不乾,口感鬆化。🔸醬燒日本魷魚筒 $98見到別桌都有叫魷魚,就忍不住追加一份!魷魚新鮮厚身,彈牙香口,擠上開胃的檸檬汁,酸爽解膩。🔹三文魚飯糰+明太子飯團 $38/1件朋友叫錯,以為是燒製的,但原來不然😅餡料不多不少,可以接受,不過就正常發揮,飽肚之選~🔸咖哩牛肉湯烏冬 $78烏冬滑溜,咖哩湯底香濃,最值得讚是大蔥特別多,吃起來香中帶甜,好食!
——————————
🔸阿波尾雞脾肉燒 $108/4

🔹日山和牛串 $88
日山和牛串

每串有三件,件件都是厚燒,肉汁豐富不乾,口感鬆化。

🔸醬燒日本魷魚筒 $98

🔸咖哩牛肉湯烏冬 $78
咖哩牛肉湯烏冬

日山和牛串
2019-10-09 0 瀏覽
去日式居酒屋食幸福午餐❤️餐廳有許願版,掛住一個個顧客願望見到呢個彩色嘅願榮光歸香港,真係有點感觸😢上次嚟過一次食串燒,今次試吓lunch set日式咖喱和牛湯烏冬🥘 $98咖哩香噴噴,牛肉肥瘦適中!不過個熱鍋有少少危險另外拎隻碗夾出嚟食方便又安全啲。燒和牛小排定食🥩🍚 $138肉質美味,燒得剛剛好係份量唔太夠😂好好味唔夠喉呀!環境好寧靜舒服,前菜沙律都好味百零蚊同朋友食lunch傾吓計都唔錯!
去日式居酒屋食幸福午餐❤️
餐廳有許願版,掛住一個個顧客願望
見到呢個彩色嘅願榮光歸香港,真係有點感觸😢

上次嚟過一次食串燒,今次試吓lunch set
日式咖喱和牛湯烏冬🥘 $98
咖哩香噴噴,牛肉肥瘦適中!
不過個熱鍋有少少危險
另外拎隻碗夾出嚟食方便又安全啲。

燒和牛小排定食🥩🍚 $138
肉質美味,燒得剛剛好
係份量唔太夠😂好好味唔夠喉呀!

環境好寧靜舒服,前菜沙律都好味
百零蚊同朋友食lunch傾吓計都唔錯!
2019-10-09 13 瀏覽
雖然新開了K11 Musea,但K11還有未試的餐廳。不用行太遠,近近地吃串燒。漬蒜頭,酸酸蠞,爽脆,開胃。溫泉蛋,滑入口,水漾中有少少蛋黃的厚。豆腐沙律,清新。雞肉壽喜燒,又有一隻蛋。這次把它拌勻,以湯的溫度把它慢慢煮至半熟。雞肉可以,尚算嫩。鍋內有不少洋蔥、菇和菜。飯的硬度、濕度都控制得宜,但差點飯香。串燒反而叫人有少少失望。菇和秋葵太乾,雞肉也是。只有雞軟骨算是可以。整體來說都可以,百餘元的午餐,坐得舒適,服務有禮。

漬蒜頭,酸酸蠞,爽脆,開胃。
溫泉蛋,滑入口,水漾中有少少蛋黃的厚。
豆腐沙律,清新。

飯的硬度、濕度都控制得宜,但差點飯香。

整體來說都可以,百餘元的午餐,坐得舒適,服務有禮。
2019-10-02 33 瀏覽
今日星期日,帶左媽媽去食日本串燒lunch 同媽媽食左個幸福的午餐幸福鳥以串燒做主題,所以點都要點一客串燒的lunch set Lunch menu 有8款,價錢由$98 起都算經濟坐位很好,有空間感媽咪鐘意熱食,所以點左雞肉壽喜燒一set 有日本米,麵豉湯,雞蛋,蒜頭,芝麻醬豆腐壽喜燒有洋蔥就冬菇,雞蛋,雞肉湯清肉嫩雞蛋好滑,蛋黃味濃,用上等日本蛋我點左個幸福串燒四盛合勉治雞軟骨雞肉長蔥燒雞脾肉燒秋葵燒得香口,醬汁配搭出色啖啖肉又彈牙今日真係一餐好幸福的午餐
今日星期日,帶左媽媽去食日本串燒lunch
同媽媽食左個幸福的午餐

Lunch menu
有8款,價錢由$98 起都算經濟

坐位很好,有空間感

媽咪鐘意熱食,所以點左雞肉壽喜燒
一set 有日本米,麵豉湯,雞蛋,蒜頭,芝麻醬豆腐
壽喜燒有洋蔥就冬菇,雞蛋,雞肉
湯清肉嫩

雞蛋好滑,蛋黃味濃,用上等日本蛋

我點左個幸福串燒四盛合
勉治雞軟骨
雞肉長蔥燒
雞脾肉燒
秋葵

燒得香口,醬汁配搭出色
啖啖肉又彈牙

今日真係一餐好幸福的午餐
本身見新開張評分都唔錯,又見依家openrice訂座有85折,所以黎試下。食物方面,雞肉肉質比較嚡,而且有幾款食物都冇味道,想用鹽去調味,但鹽罐入面d鹽全部濕晒一舊舊,比較好既係清酒煮蜆,蜆肉大隻肥美。服務方面有待改善,9點半後啤酒買一送一,我問店員A可唔可以mix黑啤同白啤,佢唔清楚要去問經理,但等左好耐完全冇回覆,結果過左一陣竟然黎左兩杯啤酒,好奇怪,等緊回覆確定落單已經原來落埋單,之後我又問送酒黎個店員B咁係咪姐其實買一送一可以mix,佢又話要幫我問問,但最後依然冇回覆,然後等到個著西裝既經理見到我地舉手先終於解答到我地問題。兩杯draft beer都冇乜氣又唔凍,飲落麻麻地。不過環境裝修都唔錯,幾舒服。我明白新開張可能有好多方面都做得唔夠完善,但都希望可以真係正視問題。希望可以之後會改善可以有機會再黎試
不過環境裝修都唔錯,幾舒服。
希望可以之後會改善可以有機會再黎試
2019-09-28
優惠券
餐廳裝修有日本風味,平日午市去已經滿座。好彩等一陣就已經有位。入到去環境都幾舒服,當然要試吓呢度嘅串燒。午市有不同嘅午餐,叫咗串燒套餐:有秋葵細細舊易入口,調味啱啱好。雞軟骨棒我鍾意食,呢個因為雞肉夠林,入邊全部都係免治雞軟骨,有口感。雞脾肉燒另一個風味,雞肉都算唔錯。雞肉長蔥燒,夾埋啲大蔥,幾香。大蘑菇唔會好乾,有啲蔬菜幾好。燒雞翼我覺得個皮燒得好脆,調味又好味,唔錯。跟餐有麵豉湯、麻醬豆腐、蒜頭及溫泉蛋。另外叫咗鱈魚西京燒,雖然份量唔算好多,但係魚夠滑,皮夠脆,好食。

午市有不同嘅午餐,叫咗串燒套餐:

雞肉長蔥燒,夾埋啲大蔥,幾香。

2019-09-29 23 瀏覽
位於k11商場內幸福鳥居酒屋充滿著日本風情,在店面設計了手水舍,神舍的許願牌和御守掛滿了整間餐廳的牆上,店內還有鳥居。有開放式的水吧位置,可以一邊觀賞廚師即席燒烤,讓氣氛非常熱鬧。居酒屋以串燒、爐端燒等為主。*當日沖繩菠蘿.膠原BB豬、活鰻、一夜干等都是已經售罄。非常可惜。以日本居酒屋的用餐習慣,首先先點酒水、然後慢慢一邊飲一邊叫一邊食。啤酒只有生啤和黑啤選擇,其他都是清酒。枝豆是居酒屋開胃菜必備之選。少少咸搭配啤酒或酒精飲料一流。幸福鳥(免治軟骨雞肉串燒)四種不同的味道:鹽燒、汁燒、芝士、激辛加入了雞軟骨增加了嚼口,免治肉質較軟身加入了軟骨,整體就會剛剛好,不太軟或太硬。四種不同口味都非常經典,最為特出的是汁燒口味,雞肉都吸收了汁醬的甜味,又不會太過火。華味鳥雞脾肉燒(鹽燒、汁燒、紫蘇梅醬、山葵)同樣有四種味道,最不一樣的是紫蘇梅醬。從來沒有發現紫蘇葉的獨特香味加上梅醬酸味,能讓雞肉的肉味更加特出。醬燒日本魷魚筒原隻魷魚上菜,單是賣相已經非常吸引。厚身魷魚不上彈牙,而且還十分爽口。觸鬚的部分以炭烤得乾身和脆口。(但是這個等了超過40分鐘,可能是當日漏單)*並不是試食。

枝豆是居酒屋開胃菜必備之選。少少咸搭配啤酒或酒精飲料一流。

幸福鳥(免治軟骨雞肉串燒)
四種不同的味道:鹽燒、汁燒、芝士、激辛

華味鳥雞脾肉燒(鹽燒、汁燒、紫蘇梅醬、山葵)

醬燒日本魷魚筒
(但是這個等了超過40分鐘,可能是當日漏單)

*並不是試食。
食物總體不錯👍🏻。✅牛舌和牛肋骨很好吃😋,很 juicy,也不會太乾。💯✅雞泡魚干作為酒前小吃是一個蠻不錯的選擇。✅清酒煮蜆,味道不錯,並且處理過程很好,完全沒有沙👍🏻。✅燒乳豬很好吃,味道和份量適中。❎燒魚就真的很一般,不好吃,略嫌燒得有啲乾,肉質比較硬和味道一般😑。 ✅Sake 很好喝。✅炒雜菜,味道也不錯,但是份量很少。環境也很舒服和乾淨,侍應的服務態度很好,只是反應略慢。價錢不算平,大概$700/位。💸
食物總體不錯👍🏻。
✅牛舌和牛肋骨很好吃😋,很 juicy,也不會太乾。💯
✅雞泡魚干作為酒前小吃是一個蠻不錯的選擇。
✅清酒煮蜆,味道不錯,並且處理過程很好,完全沒有沙👍🏻。
✅燒乳豬很好吃,味道和份量適中。
✅Sake 很好喝。
✅炒雜菜,味道也不錯,但是份量很少。

環境也很舒服和乾淨,侍應的服務態度很好,只是反應略慢。

價錢不算平,大概$700/位。💸
2019-09-24
  • 牛舌
  • 牛肋骨
  • 雞泡魚干
  • 清酒煮蜆
2019-09-19 67 瀏覽
和朋友到這家於K11開業不太久的日式餐廳晚飯,它名叫「幸福鳥」,很有意思的名字。這餐廳主要提供串燒和小食,每一款都很便宜,我們點了以下食物:幸福鳥(免治軟骨雞肉串燒)一客四件,用四款不同的調味醃製,包括鹽燒、汁燒、芝士和激辛,配搭新穎,肉質軟腍,肉汁亦豐富。鐵板日山和牛漢堡用鐵板盛載,厚厚的一大塊,很有飽肚感。用筷子輕輕一夾,肉質很鬆軟,牛肉味濃郁。咖喱牛肉湯烏冬很傳統的日式做法,用濃濃的咖喱湯煮成,烏冬粗身,滑不溜口,吸收了咖喱的味道。有多片牛肉,但較為硬身。京都特濃男前豆腐看餐牌的名字,感到它很特別。當店員送上來時,我們也對它的形狀感到很有趣。豆腐嫰滑,味道清新,加上表面一些薑蓉,刺激了味蕾。原條茄子我們看見鄰桌點了這道食物,被吸引了,於是我們也點一客。這是燒原條茄子,師傅靠他的刀功切了數下,再加上鏗魚碎,令平平無奇的茄子變成一件藝術品一樣。我們都很滿意這裡的食物質素,但店員人手不太足夠。

幸福鳥(免治軟骨雞肉串燒)

鐵板日山和牛漢堡

咖喱牛肉湯烏冬

原條茄子

我們都很滿意這裡的食物質素,但店員人手不太足夠。
2019-07-28
2019-09-18 72 瀏覽
試新嘢!同幾位朋友食 lunch, 見新開無幾耐,又唔多人就試下啦!睇相都唔錯咁同朋友分別叫咗唔同set 雞肉壽喜燒, 唔算有咩驚喜,都係壽喜燒果種甜味。但個鍋本身有隻蛋,又送多隻蛋 如果有誠意少少可以轉其他前菜會好啲。不過無都算啦,午飯時間你想有咩誠意細串燒set, 4串唔多,啱食量細嘅人,味道唔錯,都幾香,燒得啲色都幾靚仔。不過串燒都係配啤酒正啲另外仲有個咖哩牛腩set,如圖片不符,只有幾粒牛腩,咖哩味道亦只係普通超市可以買到自己煮果啲,零失敗嘅咖哩味。可惜掛住傾同食無影相。總括而言,lunch 合格,未見突出。終於舖頭係賣串燒為主, 有機會試埋晚市先見真章!要一讚,店內服務都算唔錯,店員有不停主動加水,唔洗叫。亦有兩個似經理嘅人企喺門口,剛好做歡迎同送客,又剛好見唔到店內! 叫親落單佢哋就唔會見到,得一兩個細嘅做。唔知晚市係咪咁呢?

同朋友分別叫咗唔同set

2019-09-16 49 瀏覽
We came around 18:00 on a Thursday night and got seated without booking, we were told only one non- booking seat was available tonight! It’s amazing experience and the food were cooked with passion! We ordered the 4 ways chicken, chicken wings, ox tongue, Wagyu beef, grilled rice ball, pork with asparagus, corn and tofu. We also ordered 2 drinks, which was typical. Chicken 4 ways ( liked the one with the sauce the most!) , wagyu on the right and ox tongue on the top! ( we repeated the order of o

Chicken 4 ways ( liked the one with the sauce the most!) , wagyu on the right and ox tongue on the top! ( we repeated the order of ox tongue!!)

The corn is so yummy and very nice they chopped it up for us!

Highly recommend this place and actually we ordered 3x the pork and asparagus!

The team was professional as well! ( even though you can tell they were training some staff, but the management was great and very welcoming!) We had a great night after a long day at work!
2019-09-05
  • 燒雞翼