2021-02-21
晏晝熱辣辣🥵 唔通冬天就快完🤔 喺附近食完lunch 行下利東街散步 經過 @kosyuencafe_brooks_ 門口 覺得好有日本抹茶專門店feel🇯🇵 感覺幾authentic🎏 仲有期間限定 軟雪糕第二枝半價優惠🈹 即刻試試佢🤑【金箔宇治抹茶軟雪糕】💰$39 ➡️ $29個名好royal👑 又真係有細細塊金箔喎 衰鬼🤩 份量幾多 睇相好似細細枝 但實物都幾墜手🍦成個筒都係滿滿嘅雪糕🥰 但味道同口感都有點失望呢😕 雪糕抹茶味算濃🍵 食落帶點苦澀 但奶香唔夠重🍼 質感係偏結實唔易溶👍🏻 但食落口感似雪糕沙冰🧊 唔夠軟滑🥶 脆筒係好普通嘅普通脆筒 得甜味冇蛋香味🤭 有優惠都可以一試嘅😆 食完呢間覺得Via Tokyo真係好高質😭💕🦄滿足指數: ❤️🧡💛💚#OhMyFoodBae_wanchai#OhMyFoodBae_japanese#OhMyFoodBae_dessert📍幸修園 灣仔皇后大道東200號利東街地庫1樓B14號舖
【金箔宇治抹茶軟雪糕】💰$39 ➡️ $29
金萡宇治抹茶軟雪糕