4天前
✧ 成人LV4 - 特選和牛海鮮吃到飽($388) 嚟到山見台式火鍋最吸引一定係佢呢個和牛海鮮吃到飽 澳洲和牛肩胛肉眼切得薄薄一片 放落熱辣辣湯底輕輕一灼已經好嫩滑 牛味夠香濃 肉質軟腍 食多幾碟都唔覺膩 牛頸脊 油花分布靚 食落去有咬口但唔韌 原隻駅前海老肉質彈牙 鮮甜味濃 每隻都好新鮮 福隆沙白同新鮮白鱔片都係海鮮必食 沙白鮮味突出 白鱔片滑溜無腥味 松露墨魚滑帶到淡淡松露香 墨魚滑彈牙又唔會粉粉地 黃金鮮蝦球一咬爆汁 蝦味好濃郁 響螺片夠爽脆 食落去冇渣好爽口 黃金蒜茸蒜扇貝蒜香十足 扇貝肉厚又鮮甜 山見和牛蛋餃係自家製 餃皮好滑蛋味突出 印住個山見logo 入面餡料夠足 手工菜肉餃都唔輸蝕 餡多汁又有菜香 黑毛肚爽脆又夠新鮮 落湯一灼就啱啱好自助區選擇都好多 飲品、蔬菜(有冰菜)、台式小食同醬料任你夾 飲品櫃超多選擇 其中覺得檸檬味可口可樂最特別另外都有唔同冷泡茶 桑椹洛神花冷泡茶第一次見 酸酸甜甜咁非常解膩而雪糕櫃嘅款式都好特別 苿莉茶味雪糕超濃 好似天仁茗茶嗰種茶咁濃餐廳仲有期間限定港式主題🇭🇰可以食到碗仔翅、咖哩魚蛋、紅豆冰 格仔餅 成個體驗
嚟到山見台式火鍋最吸引一定係佢呢個和牛海鮮吃到飽
手工菜肉餃都唔輸蝕 餡多汁又有菜香
黑毛肚爽脆又夠新鮮 落湯一灼就啱啱好
飲品櫃超多選擇 其中覺得檸檬味可口可樂最特別
餐廳仲有期間限定港式主題🇭🇰
可以食到碗仔翅、咖哩魚蛋、紅豆冰 格仔餅
成個體驗好豐富 又可以試到唔同口味
山見台式火鍋份量足 質素高 真係啱晒成班朋友一齊嚟慢慢嘆