2025-06-19 102 瀏覽
慶祝朋友新居入伙,即刻開心食個大餐先,呢區比起地鐵站上蓋商場少人啲,成個環境都幾適合傾偈,因為冇咩人😅🌟烤封門柳牛肉串 (1串) $28
封門柳牛肉串表面灑滿孜然粉同辣粉,睇落好乾但肉質軟腍🥰🌟香蔥黑豚肉卷 (1串) $28
黑豚肉卷住勁多香蔥,朋友話好食,我望落就覺得豬肉好似薄咗啲😅🌟烤雞腎 (1串) $16
雞腎入口有啲彈性都唔錯🤤🌟烤厚切牛舌芯 (1串) $28
牛舌芯厚切但唔係好厚,不過食落都有肉質彈牙但唔硬嘅口感,而且都好香好juicy🤤可以一試🙌🏻🌟烤雞肉串 (2串1份)$28
份量唔多但一份兩串,都算抵食🥰雞肉都幾嫩滑,表面有啲炭燒香,食落有蜜糖燒過😝🌟蒜蓉烤生蠔 (1隻) $36
蒜蓉同牛油好香,生蠔冇怪味但都唔濃味,適合過下口癮🙌🏻🌟蒜蓉粉絲烤扇貝 (1隻) $42
粉絲吸滿蒜香同啲精華,扇貝惹味都唔錯🌟烤鮮嫩韭菜 (1份) $23
韭菜一串都幾大份,孜然同辣味都幾出,整體好夾😝🌟日式年糕燒 (1塊)$23
年糕燒到軟糯香甜,外層微焦,食落唔會黏牙,另外有配粗糖同煉奶😵好邪惡!正!🌟檸檬威士忌蘇打 $48

🌟烤封門柳牛肉串 (1串) $28
封門柳牛肉串表面灑滿孜然粉同辣粉,睇落好乾但肉質軟腍🥰

🌟香蔥黑豚肉卷 (1串) $28

🌟烤雞腎 (1串) $16
雞腎入口有啲彈性都唔錯🤤

🌟烤厚切牛舌芯 (1串) $28

🌟烤雞肉串 (2串1份)$28

🌟蒜蓉烤生蠔 (1隻) $36
蒜蓉同牛油好香,生蠔冇怪味但都唔濃味,適合過下口癮🙌🏻

🌟蒜蓉粉絲烤扇貝 (1隻) $42
粉絲吸滿蒜香同啲精華,扇貝惹味都唔錯

🌟烤鮮嫩韭菜 (1份) $23
韭菜一串都幾大份,孜然同辣味都幾出,整體好夾😝

🌟日式年糕燒 (1塊)$23

🌟檸檬威士忌蘇打 $48
老老豆豆,我哋真係黐咗線咁飲酒,檸檬我要手動去擠佢🤣威士忌同蘇打溝完唔會太濃太淡,最後飲咗6杯😅
🌟日本梅酒蘇打 $48
朋友鍾意呢杯多啲,因為佢帶啲甜味,梅酒嘅酸甜同蘇打溝得好開胃😆佢飲咗4杯

🌟糖烤牛奶方包 (2串1份) $18
牛奶方包烤到香甜外脆內軟,表面有粗糖粒增加口感,輕微牛油香點綴,我同朋友一路食一路係咁話好邪惡🙂‍↕️🙂‍↕️

整體嚟講,環境舒服,服務友善,店員就提醒我哋如果唔食辣嘅話要剔唔辣😄幾細心
同朋友去咗將軍澳「KOKA小野人」食串燒Chill下,今次Order咗幾款招牌名物試下,出品都唔錯。*此餐廳收取加一服務費。沙茶粉絲煮蜆(單點$85),沙白肉質飽滿,味道鮮甜,沙茶湯底味道濃香,粉絲容易掛湯。蒜蓉燒生蠔(兩隻$72),生蠔食落好新鮮,配以指天椒、蒜蓉、香蔥食用,味道更佳。超濃厚原味KOKA小野人超濃厚芝士撈一丁(單點$58),出前一丁麵條口感軟硬適中,配以車打芝士醬、白芝士醬、巴馬臣芝士粉食用,三重芝士味道。大漠羊肉串5串(單點$48),羊肉肉質肥瘦相間,食落帶點羊膻味,配以孜然粉、芝麻食用,可以減輕膻味。烤海中蝦3串(單點$39)。Q彈小豬頸肉(單點$28),豬頸肉肉質爽口,配以泰式酸甜汁食用,食落好開胃。金針菇牛五花卷(單點$28)。香蔥黑豚肉卷(單點$28)。烤花枝墨魚丸(單點$28),內有花枝粒,口感彈牙,食落鮮味十足。烤雞肉2串(單點$28)。烤蟹柳棒2串(單點$26),推薦辣度為大辣,表面鋪滿辣椒粉,辣度7分,食完後舌頭會有點吉吉哋的感覺。烤鮮嫩韭菜(單點$23)。夏威夷烤菠蘿(單點$21),原塊新鮮菠蘿片,味道酸甜,食落好爆汁。烤雞軟骨(單點$16),口感

*此餐廳收取加一服務費。

烤海中蝦3串(單點$39)。

金針菇牛五花卷(單點$28)。

香蔥黑豚肉卷(單點$28)。

烤雞肉2串(單點$28)。

烤鮮嫩韭菜(單點$23)。

烤雞軟骨(單點$16),口感爽脆,味道鹹香。

烤雞腎(單點$16),略嫌肉質比較乾柴。
  • 超濃厚芝士撈一丁
  • 烤雞軟骨
  • 烤雞腎
  • Q彈小豬頸肉
  • 烤生蠔
  • 烤雞肉
  • 大漠烤羊肉串(5串)
  • 串燒
  • 烤蟹柳棒
  • 烤鮮嫩韭菜
  • 夏威夷烤菠蘿
2025-06-09 272 瀏覽
今日放假同兩個閨蜜去咗將軍澳行山,之後周圍搵嘢食,最終嚟到Koka小野人,主打串燒,有多款肉類、海鮮類、蔬菜類,價錢非常合理,餐廳亦提供各類特色小食、飯類、麵,甚至重慶酸辣粉都有,好多元化的餐廳。環境闊落,乾淨開揚,店員有善,值得推薦婆婆紅燒牛肉麵湯底濃郁,紅燒牛肉口感夠腍燒雞腿排飯 配宮廷小茄子燒雞腿外層香脆肉質幼滑,配上宮延小茄子,惹味可口沙茶粉絲煮蜆沙茶粉絲煮蜆蜆肉夠鮮夠甜小野人燒雞翼、蒜蓉烤生蠔兩款串燒都夠惹味,生蠔大隻又鮮甜蒜蓉粉絲娃娃菜蒜蓉粉絲娃娃菜不過不失元氣森林水果茶推介呢款人汽水果茶,大大杯又解渴又清甜斯里蘭卡紅茶斯里蘭卡紅茶,味道夠清新

婆婆紅燒牛肉麵
湯底濃郁,紅燒牛肉口感夠腍

燒雞腿排飯 配宮廷小茄子
燒雞腿外層香脆肉質幼滑,配上宮延小茄子,惹味可口

沙茶粉絲煮蜆
沙茶粉絲煮蜆蜆肉夠鮮夠甜

小野人燒雞翼、
蒜蓉烤生蠔
兩款串燒都夠惹味,生蠔大隻又鮮甜

蒜蓉粉絲娃娃菜
蒜蓉粉絲娃娃菜不過不失
元氣森林水果茶
推介呢款人汽水果茶,大大杯又解渴又清甜

斯里蘭卡紅茶
斯里蘭卡紅茶,味道夠清新

2025-05-27
2025-04-29 319 瀏覽
將軍澳不嬲好少串燒食不過今日終於俾我搵到一間有質素食串燒餐廳其實佢呢間餐廳都算幾偏僻我同太太喺出面兜咗好耐喺出面行咗幾次先入到去我哋食頭輪 基本上冇乜人得兩台客 所以坐得舒服而且服務都好好 可能少人😂餐牌其實食串燒選擇真係唔太多但佢算係精緻佢會俾個爐仔你保溫興住啲串燒最深刻係羊肉串豬頸肉同腩肉片味道非常之惹味佢有一隻好似孜然粉定七味粉令串燒完全昇華魷魚又係好出色非常之煙靭完全入晒味最估唔到係多春魚我哋encore咗三次唔知點解可以燒得咁好味非常之啱送酒佢有杯梅酒high波味道非常出色蔬菜方面茄子燒得非常惹味有大量蒜蓉而且有特別烤汁幫條茄子新色不少燒韭菜我哋都encore咗兩次鐵板椰菜花雖然有啲乾但係好特別我都係第一次喺串燒舖食到整體感覺非常好無論食物服務質素都好好而且我哋去個時間有七八折優惠感覺非常之抵所以叫嘢食時都絕無留手當順便振興吓香港經濟😂🤣下次都會再嚟幫襯
將軍澳不嬲好少串燒食

2025-04-27
慶祝紀念
紀念日
2025-02-04 561 瀏覽
同九龍東朋友慶生就梗係要嚟將軍澳 KOKA 小野人🥢呢間 KOKA 小野人真係充滿驚喜,特別係佢哋嘅烤牛舌芯、羊肉串同黑松露烤飯,必定要試!🍽️入到去餐廳,感覺好舒服,燈光柔和,仲有一啲可愛嘅裝飾,真係幾有心思。坐落喺將軍澳地鐵站附近都幾方便,適合同朋友聚餐或者家庭聚會。食完飯仲可以去南橋到海邊走走散吓步😄烤洋芋片🍟 一嚐之下,外脆內軟,加上香濃嘅調味,真係一口接一口停唔到!小野人黑松露烤飯呢碗飯真係超級香!黑松露嘅香味撲鼻而來,米飯煮得剛剛好,唔會過軟,口感好好,非常推介!完全係小野人嘅招牌,必試!✨超濃厚芝士撈一丁*(必點推薦!)🧀 對於芝士控嚟講,呢個真係無法抗拒,芝士融化到每一根麵條上,食落去超滿足!Q彈小豬頸肉:肉質鮮嫩,Q彈得來仲帶啲油香,真係唔錯!🐷台灣小香腸:甜中帶鹹,啖啖肉質,口感超好!🌭蒜蓉粉絲烤扇貝:扇貝新鮮,蒜蓉味正,粉絲吸滿鮮味,食完一口仲想再來!🦪烤新鮮李姐臭豆腐:真係好Juicy,好夠味外脆內軟,配搭得好好!🥢元氣森林水果茶🍹 清新又唔膩,正好中和咁多重口味嘅食物。 小野人手打檸檬茶🍋 酸酸甜甜,超解渴! 小野人滿杯草莓🍓沙膽之外KOKA 小野人
同九龍東朋友慶生就梗係要嚟將軍澳 KOKA 小野人🥢

小野人黑松露烤飯

超濃厚芝士撈一丁*(必點推薦!)🧀

Q彈小豬頸肉:肉質鮮嫩,Q彈得來仲帶啲油香,真係唔錯!🐷
台灣小香腸:甜中帶鹹,啖啖肉質,口感超好!🌭

元氣森林水果茶🍹
清新又唔膩,正好中和咁多重口味嘅食物。
小野人手打檸檬茶🍋
酸酸甜甜,超解渴!
小野人滿杯草莓🍓沙膽之外

KOKA 小野人嘅食物真係新鮮又有質素,特別係每日直送嘅海鮮,保證唔會失望!服務人員都好熱情,等候時間都唔算長,真係一個好地方!下次再來一定會再試多啲新嘢!👏

如果你都想嚟試下,可以follow佢哋IG@koka.asia.hk 睇下佢哋嘅最新優惠

• 蒜蓉烤茄子
  • 糖烤牛奶方包
  • 烤牛舌
有朋友介紹將軍澳呢間小野人燒烤餐廳幾正,今日星期一晴空萬里,陽光普照的下午,環境有特色,感覺優雅!打卡一流。服務態度好,職員好有禮貌又熱情。好啱同朋友嚟食飯傾計!水果茶:好大杯嘅水果茶,水果香爆棚,茶底清香,料足,清甜解膩,夏至飲超解暑氣!烤菠蘿:接近手掌咁大,燒菠蘿外焦內軟,香甜爆汁,熱辣中帶著清新,口感層次超豐富!蒜蓉燒蠔:燒蠔蒜香濃郁到衝鼻,蠔肉鮮嫩,火候啱啱好,一口味美!小野人烤飯:第一次用紫菜包住啲飯嚟食,入面有黑松露好香,嗰啲醬汁係沙律醬同他他醬嘅水乳交融混合體,非常好食!唔怪得知職員重點推介!羊肉串:大漠羊肉串正!肉質嫩滑無騷味,孜然辣椒勁香,外層微焦內裡多汁,香味滲透每絲肉,一串接一串停唔到口!牛肉串:烤牛肉串超有口感,肉質紮實彈牙,調味恰到好處,孜然胡椒香氣十足,焦香外皮越食越過癮!蒜蓉茄子:蒜蓉茄子軟綿入味,蒜香濃郁撲鼻,茄子吸滿蒜汁精華,鹹香惹味,入口即化,good 👍!蒜蓉娃娃菜:蒜蓉娃娃菜粉絲好掂!娃娃菜清甜爽口,粉絲吸盡蒜香汁,蒜香濃厚,鹹鮮惹味。烤雞腎:燒雞腎口感爽脆有咬口,越食越上癮!仲有串燒花之丸同海蝦同Q彈墨魚,全部都好味,咁多嘢係兩個人食,問你怕未
烤雞腎:燒雞腎口感爽脆有咬口,越食越上癮!
仲有串燒花之丸同海蝦同Q彈墨魚,全部都好味,咁多嘢係兩個人食,問你怕未!?
2025-06-22 0 瀏覽
喺最近嘅一次用餐中,我品嚐咗燒雞腿排飯同 KOKA 粉麵套餐,整體體驗非常滿意。燒雞腿排飯嘅雞腿肉鮮嫩多汁,搭配嘅白選前菜富廷小茄子,口感清新,味道相得益彰。升級為飯食套餐後,整體份量更為充足,令人感到十分滿足。另一方面, KOKA 粉麵套餐嘅粉麵口感滑順,湯底清淡但唔失風味,特別係搭配嘅美國牛五花肉,肉質鮮美,令人回味無窮。小青瓜沙律清爽可口,為整體餐點增添咗清新感。元氣森林水果茶大杯更係解渴良品,完美中和咗餐點嘅油膩感。此外,招牌嘅大漠烤羊肉串同蒜蓉烤生蠔亦令人印象深刻,羊肉串香氣四溢,烤生蠔鮮美多汁。整體嚟講,今次用餐嘅每一道菜都令人驚喜,值得再次光臨!@koka.asia.hk小野人燒烤 (將軍澳)📍將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place地下G25A號舖#Hannahbaby2021 #Haileybaby2022 #親子 #親子好去處 #親子活動 #好物分享 #香港bb #KOKA #tko

@koka.asia.hk
小野人燒烤 (將軍澳)

#Hannahbaby2021
#Haileybaby2022
作為將軍澳人,一定對小野人非常熟悉了!主打燒烤的餐廳,職員會先代烤熟食物,再用燒烤保溫爐保溫食物。我們點了烤西班牙黑豚五花、烤花枝墨魚丸、台灣小香腸、Q彈大魷魚、蒜蓉粉絲烤扇貝、烤洋芋片、日式年糕燒。食物種類豐富,選擇多,喜歡吃烤串的朋友,不要錯過了🥰【招牌必點】大漠烤羊肉串🐑🍢來自寧夏鹽池攤羊🐑,喝山泉水,吃甘草,苦豆等天然植物長大,羊肉串配孜然粉是最佳搭檔,肉質鮮嫩,沒有膻味。烤封門柳牛肉串🐮🍢選用美國安格斯封門柳,味道濃郁,口感軟腍。【人氣推薦!】 烤新鮮李姐臭豆腐臭豆腐~聞起來「臭臭的」,其實是臭豆腐獨有的味道,豆腐表面烤得焦香。【人氣推薦!】蒜蓉烤茄子🍆茄子🍆切邊,灑上蒜蓉、辣椒🌶️,色香味俱全。糖烤牛奶方包🍞加了少許砂糖、芝麻粒,麵包烤得香脆,甜甜的味道。【必點推薦!】 小野人黑松露烤飯🥘飯上面鋪滿了芝士、野菌,用湯匙🥄取少量,再放在紫菜上包起來吃,口感特別。元氣森林水果茶🍹超大杯的水果茶,味道清新,解渴又消暑。
作為將軍澳人,一定對小野人非常熟悉了!

【招牌必點】大漠烤羊肉串🐑🍢

烤封門柳牛肉串🐮🍢
選用美國安格斯封門柳,味道濃郁,口感軟腍。

【人氣推薦!】 烤新鮮李姐臭豆腐

【人氣推薦!】蒜蓉烤茄子🍆
茄子🍆切邊,灑上蒜蓉、辣椒🌶️,色香味俱全。

糖烤牛奶方包🍞
加了少許砂糖、芝麻粒,麵包烤得香脆,甜甜的味道。

【必點推薦!】 小野人黑松露烤飯🥘

元氣森林水果茶🍹
超大杯的水果茶,味道清新,解渴又消暑。

2025-06-14
  • 蒜蓉茄子
  • 烤新鮮臭豆腐
  • 糖烤牛奶方包
  • 蒜蓉粉絲烤扇貝
  • Q彈大魷魚
2025-06-15 69 瀏覽
現在是夏天,但仍然想吃燒烤。想舒服在室內涼冷氣的吃。到了將軍澳小野人燒烤,真的是亮着冷氣看着優美環境的燒烤。點了黑松露烤飯,看上餐牌是必吃的。有芝士、白汁和紫菜。飯粒的口感是很爽口,不會覺得很肥膩,是看了餐牌後第一個想吃的。然後當然要點燒烤呢,雞腎串、烤海鮮生蠔、扇貝、魚、大蝦、烤菠蘿,配燒烤肉類真的很很好味。生啤好喝,清涼很大杯,啤酒配燒烤也是很好的。全店必吃的是羊肉串有五串,好抵吃的啊。羊肉不會是很辣。
2025-06-13
2025-06-14 142 瀏覽
喺將軍澳Monterey地鋪嘅小野人,真係一個食客嘅天堂!今天我特登嚟試吓佢哋嘅招牌菜,噚日嘅晚餐就成為咗一個味蕾嘅探險之旅。首先,烤厚切牛舌心一上枱,濃郁嘅香氣就撲面而來,肉質厚實又嫩滑,切開後露出粉紅色嘅肉心,令人一見鍾情。每一口都係肉汁四溢,加上微微的煙燻味,簡直係肉食者嘅夢想!😍接住嚟,小野人黑松露烤飯就令我眼前一亮。金黃嘅烤飯上面灑滿黑松露,香氣撲鼻,啖啖都充滿地道嘅米香味。每一口都好似喺嘴裡跳舞,搭配松露嘅獨特風味,簡直係一場味覺盛宴!大漠羊肉串係另一個必試之選,肉質鮮嫩,經過香料醃製後,味道更加深入,烤至外脆內嫩,真係一種無法抗拒嘅誘惑。每一口都讓我想起沙漠中嘅星空,食完之後心情好到飛起!✨再來就係超燶厚芝士撈一丁,視覺上就已經好吸引,芝士融化後流出來,搭配細麵條,口感超級滑順,幸福感爆燶!💖最後,烤雞腎嘅香氣真係令人垂涎,外脆內嫩,吃完之後嘴裡留有一絲香草嘅味道,讓我對呢晚的美食之旅劃上完美的句號。總的來講,小野人真係一個充滿驚喜嘅地方,無論係食物的賣相、香氣、味道,甚至食後感,都令我無法忘懷!如果你喺將軍澳,記得一定要來試吓!👏

用餐優惠
優惠券
第一次同屋企人嚟食,店員推介羊肉,所以決定一試,羊肉好嫩唔臊!牛、豬、粟米、菜都好食,唔食辣嘅可以點餐時備註。唯獨是扇貝有少少失望,叫咗4隻,但3隻嘅口感都係粉嘅😮‍💨整體用餐經驗幾好,店員服務態度都好好,下次都會再嚟食!👍🏻
2025-06-08 75 瀏覽
餐廳:小野人KOKA地址:將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place地下G25A號舖今次去咗KOKA食串燒,真係幾有驚喜,特別係下面呢幾樣真係食過都會返尋味!😋 ~大漠烤羊肉串食材係用寧夏羊,肉質細嫩,膻腥味唔會太重,脂肪分布均勻,真係好鬼好味🥰~烤封門柳牛肉串肉質好嫩,燒得啱啱好,帶少少焦香,牛味濃郁唔會嚡,食落好juicy,正😋~燒茄子同燒玉米🍆🌽茄子燒到啲皮微脆,入面好creamy;玉米就甜甜地,燒香味十足👍 小食方面,燒雞翼勁香脆,連臭豆腐都好邪惡,外脆內嫩,送凍飲品一流!講起飲品,飲品其實都唔馬虎,森林水果茶同手打檸檬茶都夠大杯又解渴,飲完好爽👍整體嚟講,呢度啲串燒價錢平民化,質素高,份量又足,今晚兩個人食到勁飽,好滿足😍
餐廳:小野人KOKA

~大漠烤羊肉串

~烤封門柳牛肉串

~燒茄子同燒玉米🍆🌽

將軍澳呢個美食沙漠🏜️竟然有間串燒店走小清新路線🤣,食住串燒打卡都得,真係幾特別!📸✨整體嚟講,食材新鮮🤩,價錢又抵食💰,啱晒想平靚正嘆串燒嘅你!🥳🏆《必食推介》🥇 Q彈大魷魚 🦑 $45意想不到係最好食!🤓味道啱啱好,鮮味十足🦑,彈牙又香口!🥈 大漠烤羊肉串🐑 $48/5串羊肉鮮嫩,帶少少羊膻味🐑價錢又唔貴,唔使$10一串,質素絕對合格有餘!🙂‍↔️🥉 夏威夷烤菠蘿🍍🍭 $21新鮮多汁💦,仲見到員工即切新鮮菠蘿,超有誠意🙊!🍸 元氣森林水果茶 $48大大杯超抵飲🍹,仲有店員即刻切水果,飲得好滿足😌其他推介串燒🍢:烤封門柳牛肉串🐮 $28 烤厚切牛舌心👅 $28烤西班牙黑豚五花🐷 2串 $28 台灣小香腸🌭 $18烤雞腎🐔 $16 烤雞軟骨🦴 $16 蒜蓉烤生蠔🦪 $36Q彈小墨魚🦑 2串 $36烤脆雞皮🐔 $16烤花枝墨魚丸🍡 $28 📍 小野人KOKA(將軍澳分店)地址:將軍澳澳南海岸唐俊街23號MONTEREY Place地下G25A號舖🕐 營業時間:每日11:30 - 00:00評分時間🤩(5星滿分)食物:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟性價比:🌟🌟🌟🌟

🏆《必食推介》
🥇 Q彈大魷魚 🦑 $45
意想不到係最好食!🤓味道啱啱好,鮮味十足🦑,彈牙又香口!

🥈 大漠烤羊肉串🐑 $48/5串

🥉 夏威夷烤菠蘿🍍🍭 $21
新鮮多汁💦,仲見到員工即切新鮮菠蘿,超有誠意🙊!

🍸 元氣森林水果茶 $48
大大杯超抵飲🍹,仲有店員即刻切水果,飲得好滿足😌

其他推介串燒🍢:
蒜蓉烤生蠔🦪 $36
Q彈小墨魚🦑 2串 $36
烤脆雞皮🐔 $16
烤花枝墨魚丸🍡 $28

📍 小野人KOKA(將軍澳分店)
🕐 營業時間:每日11:30 - 00:00

評分時間🤩(5星滿分)
食物:🌟🌟🌟🌟
環境:🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟
性價比:🌟🌟🌟🌟
2025-06-04 122 瀏覽
將軍澳嘅串燒店唔係好多,咁啱係Monterey Place搵到一間~選擇都幾多,價錢唔算特別貴!而且串燒一直都有個爐保溫,幾時食都係熱嘅😻佢哋嘅串燒調味主要都係孜然加辣椒粉,所以非常惹味~每款串燒都幾好食!肉類方面叫咗雞軟骨、羊肉串、豬頸肉、雞翼、牛舌芯😽火候啱啱好,所有肉類都唔會韌👍🏻海鮮方面叫咗多春魚、大魷魚、蒜蓉燒生蠔、蒜蓉粉絲煮蜆🥰蒜蓉味都幾香😗除此之外,我哋都叫咗幾款素菜,有金針菇、燒茄子、臭豆腐、韭菜!個人最鍾意雞軟骨、豬頸肉、多春魚、大魷魚、金針菇同茄子!😝食串燒梗係少不了飲水果茶!佢哋嘅水果茶好大杯,可以兩個人share,而且啲水果係新鮮切落去,飲落好清新😆甜度仲可以自己選擇,我哋揀咗無糖,罪惡感少一半😙

個人最鍾意雞軟骨、豬頸肉、多春魚、大魷魚、金針菇同茄子!😝

2025-05-30 85 瀏覽
主打夜市風味串燒的「小野人」🍢一有時間就入去將軍澳同朋友食👭🏻.⚠️此餐廳收取10%服務費💰.蒜蓉粉絲烤扇貝(2隻)🐚單點$84💰扇貝肥美😍配上蒜蓉粉絲🧄勁香口😬.蒜蓉烤生蠔食(2隻)🦪單點$72💰生蠔大隻Creamy😛.金針菇牛五花卷(2串)🍄‍🟫單點$56💰.烤小黃花魚🐟單點$38💰黃花魚幾大條😍魚肉實淨唔腥☺️.Q彈小墨魚🐙單點$36💰墨魚大粒有咬口😝配上酸辣惹味醬汁🌶️.烤新鮮李姐臭豆腐(2塊)🔥單點$32💰臭豆腐燒至外皮金黃脆卜卜😗內裡嫩滑多汁,臭味香濃🤤.烤封門柳牛肉串🐄單點$28💰.小野人燒雞翼🍗單點$28💰雞翼外脆內嫩😋肉汁豐盈💯.烤花枝墨魚丸🦑單點$28💰.烤西班牙黑豚五花🐖單點$28💰.Q彈小豬頸肉,單點$28💰豬頸肉爽彈Juicy😆配上酸甜醬汁好開胃👍🏻.香蔥黑豚肉卷🐷單點$28💰薄片黑豚肉卷住清新香蔥😉.烤鮮嫩韮菜🥬單點$23💰.凍蜜桃綠茶🍵單點$32💰.斯里蘭卡紅茶(2杯)🫖贈送💰
⚠️此餐廳收取10%服務費💰
蒜蓉烤生蠔食(2隻)🦪單點$72💰生蠔大隻Creamy😛