2025-07-09
上星期同朋友嚟到「小胖台灣便當」食台灣菜🤩🤩餐廳主打多款台灣風味便當、小食同飲品,性價比高!佢地仲推出了小胖會員app📲,可以儲分換獎賞,又有迎新優惠同升級優惠等,十分抵!!🍱台灣鐵路大排骨便當 $68✨份量十足!排骨大大塊,肉質柔軟入味,調味啱啱好~加上滷蛋、粟米、粉絲等配菜,食完夠哂飽😋😋🍛咖喱炸雞排便當 $68✨呢個係佢地期間限定的便當!炸雞排炸得外脆內嫩、啖啖肉,配上香濃的咖喱汁,撈勻後好送飯👍🏻👍🏻🍗懷念鹽酥雞 $42✨鹽酥雞炸得金黃酥脆,肉質鮮嫩juicy!配搭埋九層塔更添風味🤤🤤飲品方面,我地揀咗「金萱烏龍」同「寒天金橘檸檬」(+$9)~~「金萱烏龍」茶味清香,飲完可以解解膩!「寒天金橘檸檬」味道酸酸甜甜,口感層次豐富❤️❤️另外,佢地仲有小胖便當PARTY外賣團餐優惠:便當套餐$62起,買得愈多就會折得愈多60個起 8折40個起 85折20個起 9折*團餐需於2天前預訂
🍱台灣鐵路大排骨便當 $68✨
🍛咖喱炸雞排便當 $68✨
🍗懷念鹽酥雞 $42✨
另外,佢地仲有小胖便當PARTY外賣團餐優惠:
便當套餐$62起,買得愈多就會折得愈多
60個起 8折