4天前
雙併 煎餃子8隻嚟到必食煎餃,仲要雙併,一次過食兩款感覺冇咁悶嘛😉煎餃煎到金黃酥脆,絕對係外脆內嫩嘅口感!咬落去係必然會爆汁,好幾隻都食到爆晒汁出嚟🤣我叫咗小籠包豬肉餃(煎餃限定)+雲耳椰菜豬肉餃小籠包豬肉餃🥟,外皮煎得金黃香脆,內餡飽滿多汁,一口咬落去,肉汁嘅鮮甜係口中爆發!💥 雲耳椰菜豬肉餃🥬,清爽嘅椰菜同爽口嘅雲耳,平衡了豬肉嘅油膩感,口感富有層次!💯朋友叫嘅韭菜豬肉餃+芫荽豬肉餃韭菜香氣撲鼻而来,搭配鮮嫩嘅豬肉,絕對係人間美味!🤤 芫荽控們更加不能錯過芫荽豬肉餃🌿,濃郁芫荽香氣!正呀😍小食 沙薑雞中翼雞翅呈現靚靚嘅金黃色澤,真係唔可以唔幫佢打卡呀,一看就知道係經過精心烹調啦!✨ 沙薑嘅香氣撲鼻而來,淨係聞已經令人食慾大增啦!🤤 雞翅內裡肉質鮮嫩多汁,每一口都充滿咗沙薑風味!👍 絕對是必點嘅小食之一!出面真係唔常見呀💖巴斯克芝士蛋糕 開心果味 濃郁嘅巴斯克芝士蛋糕,搭配上清新嘅開心果風味,簡直是天作之合!🤩 半熟蛋糕口感綿密細緻,入口即化,芝士嘅香濃同開心果嘅清香完美融合,甜而不膩,讓人回味無窮!😋 強烈推薦開心果控一定要試試依款芝士蛋糕!👏當日有幾款都賣晒啦,大家可以落單時先預
嚟到必食煎餃,仲要雙併,一次過食兩款感覺冇咁悶嘛😉
煎餃煎到金黃酥脆,絕對係外脆內嫩嘅口感!
咬落去係必然會爆汁,好幾隻都食到爆晒汁出嚟🤣
我叫咗小籠包豬肉餃(煎餃限定)+雲耳椰菜豬肉餃
朋友叫嘅韭菜豬肉餃+芫荽豬肉餃
小食 沙薑雞中翼
巴斯克芝士蛋糕 開心果味
濃郁嘅巴斯克芝士蛋糕,搭配上清新嘅開心果風味,簡直是天作之合!🤩 半熟蛋糕口感綿密細緻,入口即化,芝士嘅香濃同開心果嘅清香完美融合,甜而不膩,讓人回味無窮!😋 強烈推薦開心果控一定要試試依款芝士蛋糕!👏當日有幾款都賣晒啦,大家可以落單時先預留蛋糕,再遲啲真係無得揀口味㗎啦
由於太好食嘅關係,我哋再外賣咗焙茶味巴斯克芝士蛋糕返屋企俾媽咪食,我又可以share啲嚟食啦🤭焙茶味好濃郁,再加上香滑嘅芝士蛋糕真係好正,下次再試埋其他味!
嗌咗碟油菜都係加$20!大大碟!
飲品 豆漿&濃綠茶
除此之外餐廳配合大眾口味有埋咖啡選擇㗎!
📍家後2.0 (深水埗)
🔎深水埗汝州街131號地舖