一個價錢盡享即撈海鮮火鍋、熟食、即開榴槤、即開椰子等等….回本率極高!!揀咗最高等級「120分鐘至尊套餐」, 三百蚊左右呢個價錢的確係坊間好難食到新鮮海鮮, 難怪平日晚座無虛席, 人氣爆燈。餐廳設自助區, 放有多款丸類、蔬菜、飲品、雪糕雪條等, 當然仲有幾個水缸, 放有多款海鮮。即撈海鮮包括有鮑魚、蟹、大頭蝦、沙白蜆, 自己撈絕對係揀到最新鮮嘅質素。鮑魚大大隻, 大頭蝦肥美爽彈又鮮甜, 蟹雖然偏細隻, 不過總算鮮甜實肉。六選一湯底, 揀咗蕃茄湯底, 甜酸清新開胃。熟食自助區放有少量熟海鮮同炸物,蒜蓉烤蠔: 肥美多汁, 加咗大量蒜蓉, 少量辣椒, 惹味提鮮。另有炒蟹、小龍蝦、炒蝦等…肉類同部份火鍋配料經QR code落單, 肉類有牛肉、牛板腱、牛肩胛、五花腩片同埋羊肉, 質素對得住放題價錢。今晚主攻海鮮, 所以火鍋配料只點了蠔、海參、鵝腸同埋毛肚。鵝腸沒有肥油連帶, 爽口!飲品方面除了罐裝汽水、紙包飲品, 仲有即開椰子, 清甜潤喉!!另一最有驚喜就係可以任食即開榴槤, 散發榴槤獨有香氣同埋香甜。

六選一湯底, 揀咗蕃茄湯底, 甜酸清新開胃。

熟食自助區放有少量熟海鮮同炸物,

另有炒蟹、小龍蝦、炒蝦等…

肉類同部份火鍋配料經QR code落單,

今晚主攻海鮮, 所以火鍋配料只點了蠔、海參、鵝腸同埋毛肚。

鵝腸沒有肥油連帶, 爽口!

2025-06-28
天氣嚴熱又好想食火鍋最愛吃鴛鴦湯底可以品嚐兩面味道朋友介紹去葵芳大西洋火鍋, 又平, 又有新鮮海鮮又近地鐵站真的不錯葵芳..搭車返家都易店內雖然不大.最吸晴係個海鮮位.  又大又干淨比想像中好.仲有其他熱食.不錯.叫左2個 套餐D298 (成人) • 鴛鴦湯底 雞蘿蔔湯 同 金銀花露雞湯 第一件事, 出去拎海鮮. 每人一桶, 朋友拎左5少蜆, 蝦, 鮑魚,,  新鮮的扇貝,扇貝通常有厚實的外殼,內部有鮮嫩的肉,顏色從白色到淡橙色。好吸引。仲有好多火鍋配料. 牛丸, 墨丸,響鈴等等熱食.徐左出面任食外. 可以手機落其他食物:另外叫了 西班牙五花腩片/份 , 滷雞/份 , 雞腿/份, 帶子, 長腳蟹蝦滑/份 鮑魚肉/份 鵝腸 蝦餃/份o西班牙五花腩片/份:肥瘦相間,煮熟後入口即化,油脂與湯底融合,帶來濃郁的肉香。o滷雞/份:醬香濃厚,雞肉嫩滑,滷汁滲透入味,回甘無比。o雞腿/份:肉質鮮嫩多汁,帶有輕微炭香,適合喜歡濃郁口感的食客。o特別一提,蝦滑/份份量超值,新鮮蝦肉與蝦膠製成,口感彈牙。我們直接將一份放入滾燙的鍋中,爽滑美味,令人回味。o鮑魚肉/份:雖然細隻, 但口感軟糯,帶
天氣嚴熱

又好想食火鍋

最愛吃鴛鴦湯底

可以品嚐兩面味道

朋友介紹去葵芳大西洋火鍋,

又平, 又有新鮮海鮮

又近地鐵站

真的不錯

葵芳..搭車返家都易

店內雖然不大.

最吸晴係個海鮮位.

又大又干淨

比想像中好.

仲有其他熱食.

不錯.

叫左2個 套餐D298 (成人)

• 鴛鴦湯底 雞蘿蔔湯 同 金銀花露雞湯

好吸引。
仲有好多火鍋配料. 牛丸, 墨丸,響鈴等等

熱食.

徐左出面任食外. 可以手機落其他食物:

蝦滑/份 鮑魚肉/份 鵝腸 蝦餃/份
o滷雞/份:醬香濃厚,雞肉嫩滑,滷汁滲透入味,回甘無比。
o鮑魚肉/份:雖然細隻, 但口感軟糯,帶有天然海鮮甜味,與湯底相得益彰。
o鵝腸:煮得恰到好處,爽脆彈牙,略帶獨特風味。
o蝦餃/份:皮薄餡嫩,蝦肉彈性十足。
o帶子: 不是細隻的帶子. 都算厚身
•食物確實豐富,尤其是第一次吃火鍋時遇到榴蓮、山竹、荔枝糯米糍, 細粒李子, 甜品是雪條等等特別選擇,遠超一般西瓜或哈蜜瓜的常規水果,令人驚喜。以兩百多元的價格,實在超值,性價比高。
•整體而言,葵芳大西洋火鍋帶來了難忘的用餐體驗,新鮮海鮮與多樣化的食材搭配,冷氣環境和便利的交通更添舒適。這裡都值得,期待下次再訪!
1 分鐘 (堂食)
這火鍋店主打海鮮現撈放題,多款鮮活海鮮任撈現煮,包括鮑魚、大頭蝦、蟹、沙白等,非常生猛。海鮮質素高,鮑魚大大隻,厚肉爽滑。大頭蝦啖啖肉又爆膏,蝦肉超級彈牙,味道鮮甜。另有多款特級肉類及火鍋配料任點任食,包括澳洲安格斯牛板腱、澳洲安格斯牛腱胛、澳洲高鈣小肥羊、牛胸油、西班牙五花腩片、生蠔、鮑魚、鵝腸、肥腸、黃鱔、雞腎等。自助區也有不少海鮮熟食,蒜蓉烤生蠔肥美多汁非常惹味。更有大閘蟹、小龍蝦、胡椒炒蝦、雞翼等。最驚喜莫過於水果區有多款時令水果,即開椰皇非常清甜,滋潤下火,無限encore!榴槤即開即食,味道香甜,榴槤愛好者不能錯過。

今日同家人行完葵廣後就到附近大西洋海鮮火鍋食晚飯。大西洋海鮮火鍋放題店設有生猛海鮮自助區,大量食材任選仲有椰青,雪糕,啤酒任飲。湯底有花膠雞/菌菇/蕃茄/經典麻辣/大骨湯任君選擇。生猛海鮮自助區不時店員會補充新鮮海鮮 羅氐蝦,蜆,蟹,鮑魚自己想食邊隻就自己撈邊隻。自己撈我就非常喜愛。鮑魚爽口彈牙,蝦同樣爽口彈牙仲有蝦膏香味。丸類都算好齊,肉類菜類同樣有多種選擇。除了自助區仲有手機掃Qr code 一樣有好多海鮮肉類去點餐 椰青清甜好味道,多款汽水茶飲仲有青島任君選擇。除左火鍋仲有熟食可以即食,連大閘蟹都有得食。特別d燒榴槤都有得食岩晒榴槤愛好者。
湯底有花膠雞/菌菇/蕃茄/經典麻辣/大骨湯任君選擇。
椰青清甜好味道,多款汽水茶飲仲有青島任君選擇。
2025-08-26
5天前 0 瀏覽
大西洋海鮮火鍋(葵芳)係一間火鍋放題店,兩個鐘$268起食任撈生猛海鮮,包括鮑魚、大頭蝦、蟹、沙白等🦞,而且有過百款配料、熟食、甜品同飲品任飲!湯底有花膠雞、菌菇、大骨、番茄同麻辣,夠晒多元選擇。今晚食D 餐~ 至尊套餐($298) 任食生猛海鮮包括活鮑魚、肥美螃蟹、蟹腿、生蠔、沙白蜆、大頭蝦、海蝦、帶子、剝皮魚、黑魚片、墨魚仔等等提供多款精選火鍋湯底(重慶麻辣、菌菇、花膠雞湯等),配合海鮮味道超匹配 包過百款火鍋配料、熟食、甜品和椰青椰皇,還有無限量烤榴槤椰子任飲, 榴槤任食! 環境舒適

包過百款火鍋配料、熟食、甜品和椰青椰皇,還有無限量烤榴槤

椰子任飲, 榴槤任食! 環境舒適
2025-08-29 0 瀏覽
今日同家人去到葵芳大西洋火鍋食晚飯。食返餐好點左套餐D,跟住就係拎個筒去自己裝海鮮。一次裝一大筒鮑魚,蝦,蜆,蟹想要邊隻就邊隻。海鮮夠新鮮,蝦肉爽口彈牙。鮑魚同樣爽口彈牙。蟹同蜆鮮味十足。仲有椰皇清甜好味道,入口透心涼。仲有燒榴槤,榴槤愛好者就真係非常岩晒,又香又甜。醬料區,蒜蓉,蔥,辣椒,XO醬,麻油,醬油都應有盡有。菜種類都好多,同埋菜都夠新鮮。今日點左蕃茄湯底,蕃茄湯底夠香濃。用蕃茄湯底混入菜去煮真係提昇不少。生果龍眼,南華梨,西瓜,哈密瓜都好清甜好味道。出前一丁,烏冬,寬粉都有好多可以選擇。飲品櫃啤酒係喜力,青島,仲有IF椰子水,加多寶,維他奶,道地各種菜飲,雪碧可樂少不了。飲品算好多選擇。熟食都有小龍蝦,燒蠔,蝦,炸魚,腸仔,燒豬脾都好好味道,仲有大閘蟹,豬手都好入味同夠淋。丸類同樣夠多種類。甜品雪糕,雪條都係好好食。另外點左魚皮餃,蝦滑,西班牙五花腩片,海參,烏魚片,鯧魚,黃鱔都夠新鮮好味道。
一次裝一大筒鮑魚,蝦,蜆,蟹想要邊隻就邊隻。
醬料區,蒜蓉,蔥,辣椒,XO醬,麻油,醬油都應有盡有。
生果龍眼,南華梨,西瓜,哈密瓜都好清甜好味道。
出前一丁,烏冬,寬粉都有好多可以選擇。
丸類同樣夠多種類。
甜品雪糕,雪條都係好好食。
黃鱔
烏魚片
西班牙五花腩片
2025-08-26
黃鱔
烏魚片
西班牙五花腩片
2025-08-29 0 瀏覽
行完葵涌廣場,同朋友搵食見到呢間「大西洋海鮮火鍋」,被佢嘅至尊套餐吸引咗!套餐主打即撈海鮮任食,海鮮選擇多到眼花撩亂,鮑魚、螃蟹、大頭蝦、沙白蜆全部養喺魚缸到,即撈即上,上枱時鮑魚仲識郁,大頭蝦好生猛,新鮮程度滿分!海鮮款式非常多,除咗基本款,仲有生蠔,夠大隻又creamy、墨魚仔,爽口彈牙、剝皮魚,鮮甜冇腥味、墨魚片同埋蟹腿,肉質飽滿,每款都處理得乾淨,冇沙冇渣。特別要讚佢哋嘅時令特色,烤榴槤,烤過之後榴槤更香甜軟糯,入口即化,另外仲有原個椰皇,非常清甜,正好中和火鍋嘅濃味。肉類方面一樣有驚喜,澳洲安格斯牛肉片油花均勻,輕輕一淖已經好嫩滑,牛味濃郁;西班牙五花腩片肥瘦適中,口感爽脆,同海鮮一樣可以任點任食!熟食區都有不少選擇,炸物、小炒等水準不錯。最後當然唔少得飲品同雪糕任飲任食,有多款汽水、紙包飲品,雪糕櫃更有知名品牌選擇,為呢頓豐富晚餐畫上完美句號。總括來講,以$298價錢可以食到咁高質又新鮮嘅海鮮放題,絕對係葵涌區性價比極高之選!

最近成日想食海鮮,喺葵芳匯搵到呢間「大西洋海鮮火鍋」,上網望咗下決定試一試佢!估佢唔到又有啲意外驚喜(^з^)-☆人均唔使$300,竟然可以任食生猛海鮮、爆膏大閘蟹、高質肥牛,仲有即開榴槤同椰皇,性價比高到癲!🦀 震撼回本位:爆膏大閘蟹任點任食!今期最大亮點絕對係任點任食大閘蟹!無錯,係任食!唔係細細隻敷衍了事嗰種,每隻都爆晒膏,蟹膏甘香豐腴,入口濃郁無比,蟹肉鮮甜得嚟帶淡淡酒香,絕對係誠意之作!我同朋友encore咗兩轉,淨係食蟹都已經值回票價!(提提您:季節限定,記得問清楚店家供應期)🦐 海鮮靚料樣樣齊除咗大閘蟹,其他海鮮一樣高質。大頭蝦上枱仲生猛跳跳下,蝦膏爆滿;鮑魚厚肉,爽口彈牙;沙白蜆清洗得超乾淨,無沙,鮮甜肥美!鍾意食海鮮嘅朋友一定會好滿足!🥩 肉類+火鍋料絕不馬虎肉類推薦安格斯牛肩胛,雪花均勻,牛味香濃;自助區還有各式蔬菜、丸類和烏冬,選擇唔少🥳🍈 甜品生果完美收官點可以唔提佢哋嘅生果區!即開榴槤香味濃郁,口感Creamy;即開椰皇清甜解渴,打完邊爐飲返個簡直一流!💯 服務細心,值得加分不得不讚這裡的服務,員工態度親切,會幫忙處理海鮮💗加分~Overall 嚟講,$300

🦀 震撼回本位:爆膏大閘蟹任點任食!

🦐 海鮮靚料樣樣齊

🥩 肉類+火鍋料絕不馬虎

🍈 甜品生果完美收官

💯 服務細心,值得加分
不得不讚這裡的服務,員工態度親切,會幫忙處理海鮮💗加分~

Overall 嚟講,
$300有找可以任食爆膏大閘蟹、生猛海鮮、高質牛肉和即開榴槤,選擇多質素高,加上服務細心,絕對係葵芳區內超高CP值之選!強烈推薦給喜歡任食海鮮嘅朋友仔(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)!

💡 小貼士:記得提前訂位,#大閘蟹為季節限定,建議預約前先查詢哦!
2025-08-25
  • 大閘蟹
因為食開火鍋湯底都係好濃嘅,中辣的麻辣湯底吃完個身係會熱的,但呢個的中辣係唔辣。如果追求清淡湯底呢度好適合!人手唔多夠,ReFill 湯底叫左4-5次,叫到湯底都煲乾先加湯!食物質素同價錢是成正比的,要食靚野又要平就唔合理,呢度d野食質素算合格,價錢任食火鍋黎講真係算平。如果致在吹水又有得任飲任食呢度好OK!因為坐左差唔多4個鐘都沒被趕走😊整體來說,我只會試一次,因為我對火鍋的質素都係有少少要求的!

2025-08-21
  • 串燒、小龍蝦
原來葵芳有間海鮮任飲任食嘅火鍋放題,真係都幾抵食,同朋友放工路過就上嚟試下,海鮮都夠新鮮,有蝦,有蟹,有蜆,有螺,仲有大閘蟹無限食,268蚊真係食大閘蟹都夠回本,仲可以用手機點牛肉,小肥羊,豚肉等等,真係食到飽,啤酒仲要無限飲,不過重點都係有榴槤,有得生食榴槤,仲有烤榴槤肉,兩款都係冇得輸,熟食都好多負選擇,雞翼炸蝦樣樣齊全,搶唔飽都唔得囉,環境唔算太大間,不過就乾乾淨淨,坐得夠舒服,有機會都會再嚟過。
2025-08-23 0 瀏覽
經過葵芳匯成日俾佢巨大招牌吸引咗今次終於忍唔住啦店內裡環境寬敞,見到即撈海鮮區自助區自取配菜同熟食掃Code落單肉類要食就食最top嘅至尊套餐可以任食榴連同大閘蟹而且仲有即開椰青飲金湯花膠雞湯底鮮嫩滋潤,湯頭甘甜重慶麻辣牛油鍋底:麻辣花椒層次感爆棚,怕辣可以叫小辣,超滿足!🔥鮑魚、花甲、蝦、蟹新鮮到爆食幾多撈幾多鮑魚彈牙甜美,花甲鮮嫩一啖海味,蝦肉juicy,蟹腳肉厚香濃,質素一流!即開榴槤,新鮮大粒香甜大閘蟹肉嫩膏濃,好滿足仲有椰汁清甜解辣,配火鍋超啱!呢一場海鮮盛宴,完全💯
經過葵芳匯
成日俾佢巨大招牌吸引咗
今次終於忍唔住啦

店內裡環境寬敞,見到即撈海鮮區
自助區自取配菜同熟食
掃Code落單肉類

要食就食最top嘅至尊套餐
可以任食榴連同大閘蟹
而且仲有即開椰青飲

金湯花膠雞湯底
鮮嫩滋潤,湯頭甘甜

重慶麻辣牛油鍋底:
麻辣花椒層次感爆棚,
怕辣可以叫小辣,超滿足!🔥

鮑魚、花甲、蝦、蟹新鮮到爆
食幾多撈幾多

即開榴槤,新鮮大粒香甜
大閘蟹肉嫩膏濃,好滿足
仲有椰汁清甜解辣,配火鍋超啱!

呢一場海鮮盛宴,完全💯
2025-08-19
最近發現,葵芳又有餐廳有新攪作,《大西洋海鮮火鍋》火鍋放題任食之餘,更可親自即撈生猛海鮮,看見店內大大的魚虹,感覺如同來到海鮮酒家般,非常有特色!而且性價比相當高,火鍋放題午市價錢由 $198起,晚市由 $238起,可無限任食澳洲安格斯牛肩胛、澳洲安格斯牛板腱等優質肉類,還有過百款自助吧美食。只需升級至D餐,更可盡情無限任食多款即撈生猛海鮮。午市指定時段,原價 $268的D餐,可享88折優惠,相當超值!先來一個金湯花膠雞湯底,湯底金黃色澤,配料豐富,營養價值高,口感濃郁,是兼具美味與養顏美容的滋補聖品。加上嵌入式火鍋爐,感覺更安全!即撈海鮮方面,當日有蟹、鮑魚、 大頭蝦、沙白等,款款新鮮生猛。還是第一次吃火鍋時親自即撈海鮮,生猛果然更鮮味,每一款都非常味美。任食肉類方面,澳洲安格斯牛板腱肉質細膩,較為結實,富口感且多汁;澳洲安格斯牛腱胛牛味濃郁,油脂豐富平均,肉質相對比較有咬口,同樣味美。還有牛胸油,來自牛前胸的脂肪部分,屬稀有部位,亦很少會在火鍋放題出現。外觀白嫩,富含骨膠原,入口清甜,帶有牛油香,口感脆而爽口,帶點韌勁,相當滋味。蟹腿一般只會在自助餐出現,想不到這裡的火鍋放題也有蟹
最近發現,葵芳又有餐廳有新攪作,《大西洋海鮮火鍋火鍋放題任食之餘,更可親自即撈生猛海鮮,看見店內大大的魚虹,感覺如同來到海鮮酒家般,非常有特色!
蟹腿一般只會在自助餐出現,想不到這裡的火鍋放題也有蟹腿無限供應,而且蟹腿肥美鮮嫩,味道鮮甜,啖啖肉!
蝦滑的外型有點像蝦餅,勺熟後,口感爽彈唔鬆散,還有粒粒蝦肉,相當有驚喜。
自助區內還有不少火鍋配料、熟食、甜品等選擇,想吃到飽,絕對不成問題!
每位食客,更可享用一份椰青及榴槤。炎炎夏日,一邊吃火鍋,一邊享用即開椰青,冰涼清甜,份外消暑。
榴槤甘香甜美,肉厚核細,散發出濃郁香氣。
《大西洋海鮮火鍋》屬樓上舖,雖然沒有華美的裝潢,但設計簡約舒適,大伙兒聚會也可以,而且私隱度更高。
2025-08-22 0 瀏覽
這間火鍋店的環境舒適,裝潢現代,適合與朋友或家人聚餐。店內有足夠的座位,讓人感到放鬆。店內採用QR Code落單系統,非常方便。只需掃描QR Code,便可輕鬆選擇自己喜愛的食材和飲品,省去傳統點餐的麻煩。榴槤愛好者的福音,隨意享用新鮮的榴槤,味道濃郁。椰青飲品清爽可口,特別適合搭配火鍋。羊肉和牛肉的選擇豐富,肉質鮮嫩,適合火鍋的烹調方式。外面還可以選擇攞活海鮮,保證新鮮。額外提供的菇類種類繁多,非常適合喜歡清淡口味的客人。雪糕任食也是一大亮點,有豆腐味、奶茶味、朱古力味、芒果味等等,為用餐增添甜蜜的結尾。

榴槤愛好者的福音,隨意享用新鮮的榴槤,味道濃郁。
椰青飲品清爽可口,特別適合搭配火鍋
羊肉和牛肉的選擇豐富,肉質鮮嫩,適合火鍋的烹調方式。

開心邊爐夜之今次同朋友揀咗去呢間大西洋海鮮火鍋食 餐廳主打重慶火鍋😹但係我真係連10小辣都搞唔掂🫣所以最後嗌花膠雞湯同蕃茄湯 兩邊湯底都幾濃味🤪!我地叫咗海鮮任食個個set~超多海鮮超豐富😍例如有鮑魚 蟹 大頭蝦 帶子 蜆等等可以任拎🤤佢有部份可以自己出去撈^_^然後其他火鍋配料都多款🤤~肉的話 嗰個牛板腱好正 油花幾靚🤤~另外我鍾意佢有埋熟食放題🤤食食吓打邊爐可以轉去食串燒 炸物 生蠔 豬手之類😂仲有烤榴槤可以食!(我朋友有食我就冇啦😂基本上太多選擇 唔知食得邊樣 未食晒已經飽咗😂而飲品最重點當然就係椰青(我飲咗4個😂大癲!然後最後都有雪糕雪條食吓咁樣🤤:我同朋友由頭食到尾 最後已經食唔落😂😂😂埋單$584 咁多嘢食都算性價比唔錯😆!全晚又食又傾超開心😆!天南地北乜都可以傾!下次一定要再約過😆!繼續女子心事台yoyoyo🥰!

但係我真係連10小辣都搞唔掂🫣

所以最後嗌花膠雞湯同蕃茄湯
兩邊湯底都幾濃味🤪!
湯底

我地叫咗海鮮任食個個set~
超多海鮮超豐富😍
例如有鮑魚 蟹 大頭蝦 帶子 蜆等等可以任拎🤤
佢有部份可以自己出去撈^_^

然後其他火鍋配料都多款🤤~

肉的話 嗰個牛板腱好正 油花幾靚🤤~

另外我鍾意佢有埋熟食放題🤤
食食吓打邊爐可以轉去食串燒 炸物 生蠔 豬手之類😂
仲有烤榴槤可以食!(我朋友有食我就冇啦😂

基本上太多選擇 唔知食得邊樣 未食晒已經飽咗😂
而飲品最重點當然就係椰青(我飲咗4個😂大癲!

然後最後都有雪糕雪條食吓咁樣🤤:

我同朋友由頭食到尾 最後已經食唔落😂😂😂
埋單$584 咁多嘢食都算性價比唔錯😆!

全晚又食又傾超開心😆!
天南地北乜都可以傾!下次一定要再約過😆!
繼續女子心事台yoyoyo🥰!
2025-08-18
10 分鐘 (堂食)
湯底
2025-08-18 0 瀏覽
今日係葵芳shopping完肚餓想打邊爐,發現有間新開海鮮火鍋,餐廳位於葵芳匯,港鐵站行過去約5分鐘,十分方便😎今次order最貴嘅D餐 $298+10%,新張優惠期做緊88折,平均每人連加一$292👏🏻👏🏻👏🏻湯底揀左豬骨渴濃湯+鮮蕃茄,這2款湯底唔油膩,淥海鮮超夾😋出面自取區最正係海鮮區,每人可以攞一桶,有大頭蝦、鮑魚同蟹,D蝦好生猛😋幾經艱辛先放到落個桶😵😵😵另一邊位置有大量丸類蔬菜等;飲品區有好多選擇,最正係有椰青😋熟食區雖然唔大但款式多有炸物、小龍蝦、蝦同蟹等😋亦可以用QR code, 我哋 order左澳洲安格斯牛肩胛、牛板腱、小肥洋、西班牙五花腩片、蝦滑、牛胸油同鮑魚肉等😋最後當然要食埋榴槤同雪條啦😆呢個價錢淨係食榴槤都抵😋
熟食區雖然唔大但款式多有炸物、小龍蝦、蝦同蟹等😋
最後當然要食埋榴槤同雪條啦😆呢個價錢淨係食榴槤都抵😋
2025-08-14