2016-12-13
好耐冇食過放題 行開油麻地就book左呢間大本瀛 對上一次食已經係半年前 今次食覺得整體進步左平日䌓忙時段大慨每人230 食物環境唔多講 其實都係正常放題甘樣 感覺比起上次d staff多左 可能因為甘樣有效率左 而另外 冇漏單 每樣野既數量都跟足 呢度我十分欣賞 講番食物其實種類算多 雪櫃出面既烏龍茶 汽水 icr啤酒 同埋雪米滋,維記雪糕 紅豆 芒果 朱古力味 都可以任拎刺身方面 甜蝦 大赤蝦 鮑片 文甲魷魚 北寄貝 帶子 三文魚 全部都十分新鮮 尤其係赤蝦大大隻 十分有蝦鮮味 魷魚 螺肉等都好鮮甜, 而且每樣刺身都切得非常大 落足料 , 望落好開心 熟食其實有好多 燒菠蘿好鮮甜多汁 , 金菇牛肉卷 燒牛肉既程度剛好 燒牛舌 炸雞軟骨 炸墨魚咀 都十分唔錯 幾有大排檔既風味牛仔骨軟滑而且個醬汁整得十分好 好味海蝦必點 因為鹽燒既鹽量剛好 新鮮既海蝦配上適量既鹽係好正既仲有辛辣豚肉烏冬 壽喜鍋 温泉蛋 胡麻冷麵等 都好好味 好似豚肉烏冬 個湯底整得有醬油汁得黎又夠辛辣香味 豚肉亦夠爽滑, 温泉蛋既熟成程度剛好 最啱放喺烏冬或者冷麵上面食 今次半年後黎食 發覺食物質素高左 同製作比以前
平日䌓忙時段大慨每人230