2023-04-11
嗰日同朋友睇完演唱會🎤發現已經差唔多12點 諗住搭車出去油麻地睇吓有咩宵夜食 去到廟街發現得返嗰啲時令海鮮舖 同某某連鎖快餐店,而且附近嘅傳銷舖都大排長龍咁岩經過見到呢間經典 見佢屹立不倒左幾十年 諗住入去食吓嘢我揀咗個自選麵套餐 要豬骨湯底刀削麵送方面就揀咗菜肉餃🥟,同埋蕃茄蛋牛肉🍅🥩 想講夜麻麻仲有得食炒蕃茄牛肉表示好幸福而且店員非常有誠意 唔似係叮翻熱嘅蕃茄牛肉而係即炒俾你 而且炒蛋非常軟滑 👍🏼👍🏼 菜肉餃就同普通嘅差唔多 不過皮厚咗少少 刀削麵方面就比較失色 佢唔似出邊嘅刀削麵舖咁樣咁煙靭 而係比較淋,一夾就斷 🫤飲品方面就叫咗香港特色凍菜蜜🍯 喺12點嘅時候識到啲碗熱辣辣嘅湯麵 真係好暖做舒服☺️🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘地理 7.5/10環境 6/10味道 7.5/10服務 8/10🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘
我揀咗個自選麵套餐 要豬骨湯底刀削麵
🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘🥘