2018-02-07
好耐冇食大喜屋啦!我同bb最中意就係食放題,因為乜都有得食!所以我地都急不及待去book位食,大喜屋人氣依舊,五點半就已經好耐多人食員工都有禮物,收碟好快,出食物都好快,冇漏單👍🏻仲好貼心比埋濕紙巾同較剪,最緊要係兩枝筆,唔洗爭筆用😂😂事不宜遲,黎個刺身拼盤先,果然大喜屋嘅刺身真係唔會拎人失望😍d三文魚厚到呢⋯⋯出曬油,仲有我最愛嘅極大赤蝦,又大隻又爽口,新推出嘅馬刀貝都幾鮮甜,又爽口海膽手卷必食吧!海膽份量多,好甜,一d都唔苦估唔到有麻辣皮蛋食,好夠味,辣度適中,好容易上引嘅味道香辣魔鬼珍寶蝦,聽個名就好吸引,食落口真係有d辣,仲要有少少麻辣味,隻味好特別,但係同蝦又幾夾wo去放題點可以唔食燒物,鹽燒海蝦同牛舌必點啦!味道唔錯,夠曬入味!保持到水準飲品亦都好多選擇,又有汽水、果汁、茶⋯等,呢加仲有好多款特飲選擇,味道唔錯,又有創意,可以試下整體來說,大喜屋放題各方面都保持到水準,難怪有咁多fans!
海膽手卷必食吧!海膽份量多,好甜,一d都唔苦
估唔到有麻辣皮蛋食,好夠味,辣度適中,好容易上引嘅味道