2025-08-09
我哋一直都係堅信號忠實fans, 我哋一家大細經常都會去食☺️堅信號久唔久都會出新嘢,今次出咗「爆料小籠包」,有我最愛嘅芫荽小籠包😋香茜豬肉小籠包(8個)$75豬肉餡,加埋芫荽,香氣十足🤤綠色皮好特別,皮薄餡靚,一咬爆汁,芫荽味清新又醒胃,鍾意芫荽嘅朋友必食「上海風味」 上海排骨炒飯 $87呢個炒飯夠晒鑊氣,炒得粒粒分明,排骨炸到香脆入味,唔乾👍🏻 一啖飯一啖肉,真係食到停唔到口😋上海粗炒+滷水蛋+生煎包(1個)$48加配手工冰粉 +$10 & 灌湯生煎包(2個)+$15每次嚟到都會嗌呢個🤭上海粗炒條條爽口,醬汁唔會濃郁,每一啖都食到鑊氣😋滷水蛋滲透滷汁香味,生煎包底部香脆,包皮柔軟,咬開湯汁彈到周圍都係🤭灌湯小籠包(4個)$36食小籠包嘅秘訣係,先啜一口鮮甜湯汁,再細味嫩滑肉餡,完全感受到上海點心的精髓😋孜然雞翼(5件) $42雞翼用孜然粉醃到入晒味,香氣撲鼻,一咬落去外脆內嫩,啖啖都係香料嘅風味超級滿足,正!👍🏻
香茜豬肉小籠包(8個)$75
「上海風味」 上海排骨炒飯 $87