2009-09-14
講真,唔預佢既野係點樣好食法,最初仲有點擔心添,但係,坐落之後,又改觀喎。當然佢既環境唔似大酒店,始終都係有賓館既感覺,但一坐下就有侍應不停加水,執碟又執得好勤快,我覺得服務本身係同酒店冇分別的。野食方面,選擇絶對唔多,但二百蚊既價錢,呢個選擇都係合理範圍。佢算係平時應有既類別都有,只係人地酒店有幾款,佢就可能得一款。同朋友仔坐下傾下計食下野,我覺得都算係一個選擇,只係坐得遠既位置可能會聽到有人唱歌既背景音樂咁,唔知係咪下面有LIVE表演既呢?入面既野食,其實我呢頭食完0個頭就唔記得喇,因為真係冇邊樣好食,最搞笑係翡翠螺係放0係水入面。佢有長蟹腳,但係比較薄肉,唔多肉食,佢送一客螺瞉裝住既野食,我唔知係乜黎,有些磨菇,幾好味架喎。佢仲有一個燒烤COUNTER,即叫即整,佢有燒蝦,都幾好食,但真係一出就好快無晒!可能要等下一輪,好彩,佢冇話到就黎夠鐘時就斷貨,依然有貨源,只是要等佢十分鐘啦。燒粟米,串燒都好味。壽司BAR我個人覺得麻麻,唔見得新鮮,但魷魚壽司出奇地覺得好味。甜品方面,有幾款CAKES,仲有雪糕,最好就係有人煎PANCAKE,再自己加雜果。仲有無限任喝汽水茶咖啡都係我最鍾意
野食方面,選擇絶對唔多,但二百蚊既價錢,呢個選擇都係合理範圍。佢算係平時應有既類別都有,只係人地酒店有幾款,佢就可能得一款。同朋友仔坐下傾下計食下野,我覺得都算係一個選擇,只係坐得遠既位置可能會聽到有人唱歌既背景音樂咁,唔知係咪下面有LIVE表演既呢?入面既野食,其實我呢頭食完0個頭就唔記得喇,因為真係冇邊樣好食,最搞笑係翡翠螺係放0係水入面。佢有長蟹腳,但係比較薄肉,唔多肉食,佢送一客螺瞉裝住既野食,我唔知係乜黎,有些磨菇,幾好味架喎。佢仲有一個燒烤COUNTER,即叫即整,佢有燒蝦,都幾好食,但真係一出就好快無晒!可能要等下一輪,好彩,佢冇話到就黎夠鐘時就斷貨,依然有貨源,只是要等佢十分鐘啦。燒粟米,串燒都好味。壽司BAR我個人覺得麻麻,唔見得新鮮,但魷魚壽司出奇地覺得好味。甜品方面,有幾款CAKES,仲有雪糕,最好就係有人煎PANCAKE,再自己加雜果。仲有無限任喝汽水茶咖啡都係我最鍾意的!有時就係咁樣,野食唔得,其他野例如飲品得,服務得,都唔會趕客既!我相信我會再黎的!