2019-05-25 1516 瀏覽
呢日我又嚟照顧阿爺,由於屋企人準備嘅午餐唔啱口味,於是打開OpenRice嘅應用程式,搵到附近餐廳嘅聯絡電話號碼,然後買咗一個「肉絲炒麵」。等咗15分鐘就有得食喇😋以往食肉絲炒麵都會喺堂食,冇諗過原來外賣都可以keep到唔錯嘅水準。麵底呈金黃色,麵條仲保持到脆口有咬感,唔會太過軟身;肉絲芽菜蔥條芡汁配辣椒醬一如以往咁嗆口好味。價格方面,一個肉絲炒麵連外賣小費承惠$46,同平時喺附近餐廳叫一個午餐差不多,只係少咗一杯嘢飲,總算不過不失啦。

等咗15分鐘就有得食喇😋

外賣送餐
2017-12-16 1086 瀏覽
在這個純住宅區裡,難得一見有餐廳出現。雖然獨市,但味道尚算不錯,款式亦有不少選擇。餐廳環境來說,非常寬敞。整潔程度中上。至於價錢方面,可能由於獨市生意,也不算便宜。以常餐來說,$42一個常餐,這也是跟市區差不多。喜歡奶茶的朋友,我建議你們在落單前註明多奶會比較好!

喜歡奶茶的朋友,我建議你們在落單前註明多奶會比較好!