去咗尖沙咀Staycation,夜晚要自己搵食,咁就想食好少少同埋時間尚早,8點前買單有七九折,就揀你啦😄😄~~~響 . Hibiki ~~~每人會送半隻龍蝦,但可惜肉質較‘鞋’,同埋會送海膽刺身,質素OK啦😁😁其他刺身就可以任叫,特別係三文魚同埋蝦都好新鮮😊😊鍾意佢送上生肉都會配有一個細牌仔名明係咩肉,方便再叫嘅時候可以知道係乜嘢😚😚佢嘅肉非常新鮮,亦沒有多餘嘅醃料,所以會好食到肉嘅原味,但會比較單調,旁邊會有啲玫瑰🌹鹽、醬油比你自行添加😋😋讚呀😉😉特別係和牛西冷同肉眼,肉味較重、多汁😍😍炸物都幾好,唔會過油有油‘益’味😀😀串燒就麻麻,肉質較硬唔建議叫😓😓飲品就有好多選擇,都係一啲未見過嘅牌子,幾有新鮮感🥳🥳最後甜品居然有Dreyer’s 嘅新味甜筒🍦,7-Eleven買都要10幾蚊一支🤩🤩燒肉店果然燒肉較出色,建議都係盡量唔好叫其他,做個滿足嘅食肉獸啦🥩🥩
~~~響 . Hibiki ~~~

特別係和牛西冷同肉眼,肉味較重、多汁😍😍

炸物都幾好,唔會過油有油‘益’味😀😀
串燒就麻麻,肉質較硬唔建議叫😓😓

飲品就有好多選擇,都係一啲未見過嘅牌子,幾有新鮮感🥳🥳

2020-10-15
2021-04-25 1855 瀏覽
一嚟到就會送半邊龍蝦,同埋一個刺身拼盤,有啲嘢可以refill,有啲嘢就只可以食一次!例如係龍蝦同埋海膽!龍蝦都OK, 你可以食coldcut 或者放喺火上面燒下佢!龍蝦味道都OK ,肉質都彈牙刺身來講都算新鮮,可以encore d 蝦同埋帶子!然後佢都會來啲肉嘅拼盤,睇吓你想食啲乜嘢,佢個拼盤上面都會有標示,咁你會更加清楚下次想叫啲乜嘢!啲肉係冇醃過,所以你要自己再去調味,覺得肉質就不過不失,講到話係和牛,我又唔係好覺! 可能係佢啲油脂唔夠多,不過種類來講都算係幾多。普通食下都開心嘅!飲品來講,佢都可以俾你任飲紅酒白酒梅酒清酒!白酒都OK,紅酒就不了,梅酒都係幾好飲,佢係紙盒裝個d 梅酒,清酒就都幾好飲冇溝水!如果計埋有酒飲嘅話,呢個價錢就差唔多~雖然啲肉唔算係超好食,但係都算係滿足🙏🏻
一嚟到就會送半邊龍蝦,
同埋一個刺身拼盤,
有啲嘢可以refill,
有啲嘢就只可以食一次!
例如係龍蝦同埋海膽!
龍蝦都OK, 你可以食coldcut
或者放喺火上面燒下佢!
龍蝦味道都OK ,肉質都彈牙
刺身來講都算新鮮,
可以encore d 蝦同埋帶子!
然後佢都會來啲肉嘅拼盤,
睇吓你想食啲乜嘢,
佢個拼盤上面都會有標示,
咁你會更加清楚下次想叫啲乜嘢!
啲肉係冇醃過,
所以你要自己再去調味,
覺得肉質就不過不失,
講到話係和牛,
我又唔係好覺!
可能係佢啲油脂唔夠多,
不過種類來講都算係幾多。
普通食下都開心嘅!
飲品來講,
佢都可以俾你任飲紅酒白酒梅酒清酒!
白酒都OK,
紅酒就不了,
梅酒都係幾好飲,
佢係紙盒裝個d 梅酒,
清酒就都幾好飲冇溝水!
如果計埋有酒飲嘅話,
呢個價錢就差唔多~
雖然啲肉唔算係超好食,
但係都算係滿足🙏🏻
2021-03-06 4121 瀏覽
好耐冇食放題當日去到好快就上左一盤刺身、兩碟肉 刺身質素一般,海膽唔算新鮮 蝦較細隻 比其他放題店細隻肉類質素普通不能稱得上難食 但是十分普通熟食叫左幾樣炸天婦羅蝦、南瓜、蟹柳、芝士年糕炸漿薄脆 幾好食芝士年糕呢度好多人好評 但食得出好重粉感雪糕有movenpick, dryers各樣野質素一般,價錢及質素不成正比 折實每位477 呢個質素我會比三百蚊!同類型的餐廳另一連鎖日本燒肉店質素較好另外三位朋友評價亦一樣加埋埋單19xx 有唔少其他質素好的餐廳選擇了!
好耐冇食放題
當日去到好快就上左一盤刺身、兩碟肉
刺身質素一般,海膽唔算新鮮
蝦較細隻 比其他放題店細隻
肉類質素普通
不能稱得上難食
但是十分普通
熟食叫左幾樣炸天婦羅蝦、南瓜、蟹柳、芝士年糕
炸漿薄脆 幾好食
芝士年糕呢度好多人好評
但食得出好重粉感
雪糕有movenpick, dryers
各樣野質素一般,價錢及質素不成正比

折實每位477 呢個質素我會比三百蚊!
同類型的餐廳另一連鎖日本燒肉店質素較好
另外三位朋友評價亦一樣

加埋埋單19xx 有唔少其他質素好的餐廳選擇了!
2021-03-04 3355 瀏覽
朋友生日; 嚷著要食和牛!找到這間和牛燒肉放題、又可以生日4送一; 就第一次幫襯。牛肉有唔同部位、上枱時寫得清清楚楚,有胸腹、肉眼、舌、上肉……燒烤後非常juicy, 勁好味,又可任點任食任飲2小時半,非常享受。比預期中好食、有鮮味、刺身非常鲜……特別是海胆: 滑; 龍蝦:有海水鲜味; 炸物: 熱+脆; movenpick 雪糕任食!整晚放題食物新鲜、時間充足、服務親切、冇漏單!值得推介!

2021-03-04
  • 烤肉拼盤
  • 串燒
  • 澳洲和牛
  • 榴槤炸彈
高質日式燒肉放題🐮🔥贈送半隻龍蝦🦞.開心仔呀有得食大餐🤩呢間放題幾高質,無乜食物需要挑剔😌每枱坐落即刻會黎一round大晒冷‼️🔺刺身拼盤🐠有至愛既海膽,其餘有三文魚、甜蝦🦐、八爪魚🐙、帶子、油甘魚🔺和牛拼盤有齊咁多款,每隻都有牌仔,可以記住邊款想食之後可以再嗌😌有美國牛肋骨、澳洲和牛肉眼、澳洲和牛胸腹、澳洲和牛西冷🐮🐮🐮🐮🔺唔食牛肉都一樣有其他高質肉類,包括🐷米澤三元豚腩片、米澤三元豚西冷、🐔骨付雞肉腸、雞翼🤗🔺更驚喜係每人有半邊龍蝦🦞啖啖肉好多膏正呀!🔺仲有條是日鮮魚🐟🐟🐟不過幾多骨小編就怕怕了💁🏻‍♀️.之後可以慢慢叫其他食物😍熟食都同樣高質,天婦羅款式多多🍤,大蝦、蕃薯🍠、茄子🍆、仲有encore左多次既榴槤炸彈同芝士年糕🧀,串燒點左雞皮串 & 雞軟骨串,但略嫌調味淡左啲。海鮮類不妨燒大蝦同青口✨如果想食澱粉質都有㗎,可以點醬油烏冬 & 牛肉雜菜粉絲鍋🍲最後點多個回合,再食刺身今次竟然比左三文魚腩😱,再來少少和牛啦咁難得!.最難得係唔需要另外加錢都有酒飲,係超好味又冰凍既柚子酒同梅酒呀!狂飲真係好鬼爽🤤🤤🤤雪糕環節唔少得啦其實款色同質素,絕對值回票價,不過太飽啦食左一杯榴槤雪糕就停
高質日式燒肉放題🐮🔥贈送半隻龍蝦🦞
🔺更驚喜係每人有半邊龍蝦🦞啖啖肉好多膏正呀!
🔺仲有條是日鮮魚🐟🐟🐟不過幾多骨小編就怕怕了💁🏻‍♀️
最難得係唔需要另外加錢都有酒飲,係超好味又冰凍既柚子酒同梅酒呀!狂飲真係好鬼爽🤤🤤🤤雪糕環節唔少得啦其實款色同質素,絕對值回票價,不過太飽啦食左一杯榴槤雪糕就停左🍨😂
2020-12-10 9438 瀏覽
去之前真係抱好大期望,個個都吹奏到咁好食,今次見餐廳做梗優惠like  社交平台就有79折優惠就試吓佢!放題分兩個時段收費,限時2.5小時!一坐低侍應就會送上刺身拼盤同燒肉拼盤,兩位以上就送新鮮波士頓龍蝦1隻。.📌刺身拼盤有海膽(不可添): 味道比想像中甜! 另外三文魚、油甘魚、八爪魚同帶子都幾厚,味道正常!但第二輪開始份量勁少🤦🏻‍♀️.📌 燒肉拼盤每款肉都標註咗標籤,每樣少少俾你試吓味,中意邊款可以無限encore。肉類無預先調味,調味料可以自己落。我個人比較中意「澳洲和牛肉眼」口感軟腍同埋「澳洲和牛西冷」肉味濃,油脂分佈幾靚!.📌天婦羅質素一般,但炸粉幾厚!炸物有大蝦,番薯,南瓜,茄子,榴槤炸彈同芝士年糕!芝士年糕幾煙韌, 芝士味濃,唔錯!.📌 串燒雞串,牛串,雞皮,雞軟骨,雞腎,任燒任食!質素一般 好重雪味❄️.📌 飲品有好多款清酒,梅酒,柚子酒,紅白酒,果汁,汽水,綠茶,紙包飲品,罐裝飲品!.📌鹽味枝豆好軟身唔好食.甜品雪糕:淨係食左Movenpick 雪糕,已經食唔落!.總括嚟講,食完放題個晚 #又痾又嘔 🤢🤮喊出嚟! 同行既朋友都表示佢食完都痾左幾次!食物質素一般,食物上得好

📌刺身拼盤

但第二輪開始份量勁少🤦🏻‍♀️

📌 燒肉拼盤

「澳洲和牛肉眼」口感軟腍
同埋「澳洲和牛西冷」肉味濃,油脂分佈幾靚!
📌天婦羅

📌 串燒

雞串,牛串,雞皮,雞軟骨,雞腎,任燒任食!
質素一般 好重雪味❄️
📌 飲品
📌鹽味枝豆

好軟身唔好食
甜品雪糕:

淨係食左Movenpick 雪糕,已經食唔落!
總括嚟講,食完放題個晚 #又痾又嘔 🤢🤮喊出嚟! 同行既朋友都表示佢食完都痾左幾次!食物質素一般,食物上得好慢,價錢仲要咁貴,79折後都要$4xx一位!所以我地都係絕對唔會回頭既🥲
食物:6.5/10
環境:7/10
抵食度:6/10
回頭度:2/10
2020-12-02
2020-12-08 1747 瀏覽
話說前排食完響燒肉之後心思思想再食所以我同朋友決定再去食因為佢地係燒肉放題真係超抵食我地個價錢 佢係包左個龍蝦 同 剌身併盤啲剌身係勁新鮮同埋龍蝦都好彈牙 食落有勁香濃蝦鮮味去到肉類方面 真係一啲都唔馬虎佢有澳洲和牛!飲品方面 佢清酒梅酒都係仼飲岩哂班酒鬼黎邊食邊傾計而且一班人慶祝生日一樣開心happyLocation: 佐敦Price (10 is expensive): 6/10Yummy (10 is delicious): 7/10

話說前排食完響燒肉之後心思思想再食

Location: 佐敦
Price (10 is expensive): 6/10
Yummy (10 is delicious): 7/10
2020-12-08 1120 瀏覽
同朋友慶祝畢業,所以特登食大餐。揀左呢間有高級和牛燒肉嘅餐廳食,見佢好似好多好評,就黎試下。見佢早啲有得平啲,我地就揀左早入。去到就有得入去嚕,一坐低就有店員介紹setting同嘢食,夠貼心。過左5分鐘,menu都未睇哂就有三盤頭盤食嚕。好正吖,波士頓龍蝦,夠大隻。仲好貼心,有蟹鉗夾同桶食落去都好有鮮味。另一個頭盤就係刺身,有八爪魚,三文魚,海膽,帶子。都幾驚喜,魚生夠新鮮,食落去無雪味,啲海膽仲好甜添😋😋仲有一個頭盤就係所有肉類,見到即刻心心眼,因為有唔同種類嘅高級肉,牛就有美國牛仔骨,澳洲和牛,米澤三元豚肉。咁多個部位,我最鐘意係胸腹,因油脂同肉嘅分佈最平均,有肉又有肥,正!隔壁仲有粉紅鹽同黑椒,配埋落和牛度吊哂啲味岀黎,正正子,宜家諗起都流口水🤤咁多個嘢食,我最推介係炸物!全部炸物都好岀色,炸粉唔好太厚,包住嘅嘢食又脆,尤其係蕃薯同南瓜,好軟身好甜,我要不停encore 😋😋😋😋仲有好大份嘅螺肉😚啲螺肉大舊到帶子咁,真係不得了😁😁😁下次黎一定要再嗌
同朋友慶祝畢業,所以特登食大餐。
見佢早啲有得平啲,我地就揀左早入。

過左5分鐘,menu都未睇哂就有三盤頭盤食嚕。

仲有好大份嘅螺肉😚啲螺肉大舊到帶子咁,真係不得了😁😁😁
下次黎一定要再嗌
2020-12-08 733 瀏覽
響 - Hibiki 日本燒肉@佐敦佐敦有間高質的燒肉放題😋難得可以訂到位人坐低咩都吾洗講每人半隻凍龍蝦龍蝦爆多膏😍 肉質鮮甜 人頭數一盤刺身拼盤刺身拼盤刺身超正 尤其係加拿大海膽超鮮甜再加燒肉拼盤燒肉拼盤好高質尤其係和牛肉眼、和牛西冷同和牛牛胸腹輕輕燒一燒 油份出晒黎香氣撲鼻🤤入口好軟嫩 肉味又重刺身同燒肉係可以瘋狂encore都一樣係咁高質刺身有每日精選每日都有吾同的日本直送鮮魚做刺身雖然今次吾知咩魚但魚肉通透 魚味清淡 口感爽脆我地都encore左幾次好野陸續有嚟雪糕有movenpick任食我同朋友都忍吾住每人食左4杯😌飲品除左一般汽水外 仲有白酒、清酒、梅酒任飲要一讚個服務侍應收野好快 而且好有禮貌性價比係高的☺️
響 - Hibiki 日本燒肉@佐敦

人頭數一盤刺身拼盤
刺身拼盤刺身超正 尤其係加拿大海膽超鮮甜

再加燒肉拼盤

燒肉拼盤好高質
尤其係和牛肉眼、和牛西冷同和牛牛胸腹
輕輕燒一燒 油份出晒黎

我地都encore左幾次

好野陸續有嚟
雪糕有movenpick任食

我同朋友都忍吾住每人食左4杯😌

飲品除左一般汽水外 仲有白酒、清酒、梅酒任飲

要一讚個服務
  • 龍蝦
  • 澳洲和牛
  • 喜之次
2020-12-08 549 瀏覽
上次食過響Hibiki,意猶未盡咁啱又開始涼兩地啦一於再去食燒肉啦!放題就最啱我唔使就住食想食咩就食咩佢地有多款牛仼你揀~我就最鍾意食澳洲和牛每個部位都好好食~豬肉就有米澤三元豚腩片仲有海蝦、多款串燒燒肉放題仲有高質魚生仼食,真係好抵!熟食我就最推薦佢哋嘅天婦羅炸到啱啱好!皮脆內軟飲品種類繁多,如果你係飲酒愛好者就啱晒啦!梅酒、啤酒、清酒、柚子酒、紅白酒都有!唔飲酒嘅,仲多嘢揀,有我最鍾意飲嘅日本密瓜汽水同場仲可以任食Movenpick, Fruttato Gelato, Dreyer’s 等等,絕對超值!而家仲做緊七九折$322起,就食到高級日式放題2位起送熟波士頓龍蝦一客
放題就最啱我唔使就住食想食咩就食咩
仲有海蝦、多款串燒
燒肉放題仲有高質魚生仼食,真係好抵!
熟食我就最推薦佢哋嘅天婦羅炸到啱啱好!皮脆內軟
唔飲酒嘅,仲多嘢揀,有我最鍾意飲嘅日本密瓜汽水

而家仲做緊七九折$322起,就食到高級日式放題
2位起送熟波士頓龍蝦一客
2020-12-08 432 瀏覽
【為食青蛙🐸:再次到響食燒肉】好食既餐廳真係唔介意食多幾餐出佐敦第一件事就係諗起響 hibiki 既燒肉二話不說決定再黎食過頭盤龍蝦超多膏龍蝦肉鮮甜結實又夠大隻刺身拼盤海膽香滑清甜完全唔苦刺身新鮮唔全腥幾高質烤肉拼盤餐廳既重點有勁多款唔同部位揀最推介既一定係澳洲和牛同牛胸腹澳洲和牛既油香味重牛胸腹就夠軟滑當然唔少得肉味香濃既肉眼其他食物方面推介大大粒既日式螺肉小食烤菠蘿同串燒雞軟骨雪糕甜品除左Movenpick雪糕今次仲有榴槤意大利雪糕榴槤味濃又多香滑一口氣食左2杯飲品方面大量日本韓國汽水連波子汽水都有仲有無糖既茶供選擇相信貼心餐廳員工醒目服務態度又好值得一讚
【為食青蛙🐸:再次到響食燒肉】

餐廳員工醒目
服務態度又好
值得一讚
2020-12-06 347 瀏覽
之前見朋友仔去過呢間🤩餐廳,佢話幾好,所以一想食🔥燒肉🍖就即刻諗起來試吓🤤!位置唔算極之方便,入口有啲難搵,我係街行左兩轉先至搵到佢個入口😂。佢哋刺身🐙款式算係幾多,而且仲有時令🐟刺身會不定期👍轉換,以放題來講🤤佢哋嘅刺身算係幾😋新鮮高質😍。三文魚🐟好肥美,帶子鮮甜,油甘魚都好新鮮美味!只有相中海膽一人送一件,無得 re-fill,其他全部係任食🤩!另外每人送半隻(開邊)龍蝦🦞,肉質鮮甜爽口彈牙👍!主角🔥燒肉🍖終於出場!肉類款式都算唔少,而且質素十分之好👍,尤其係🇦🇺澳洲🐂和牛西冷同埋肉眼,油脂平均,燒完好香好好味😋!此外佢哋都有好多唔同嘢飲🧃,就連清酒🍶都係任飲!而且有🤩勁多款雪糕🍨任食,Mövenpick、Dreyer’s 同時有齊😍,正呀!!!呢間下次可以 encore!

另外每人送半隻(開邊)龍蝦🦞,肉質鮮甜爽口彈牙👍!

• 燒肉
  • 刺身
  • 雪糕
2020-12-02 531 瀏覽
諗起日式放題,就會諗到「響」但次次想食,吾係Full Booking,就係Walk in 等好耐難得今日放半日,捉住肥🐑衝去食7:30前買單仲有79折添.🔸Step 1一入座,每枱會先送上三款勁量頭盤分別係肉食盤,刺身盤同龍蝦盤.肉食盤有四款牛,兩款豚,手羽同骨付雞肉腸豬牛雞均有貼牌標注名稱覺得邊款食完吾夠喉可以根據名稱再無限Encore拼盤中我最推薦和牛肉眼同豚西冷肉眼味道甘香,油花均勻,牛味非常濃郁而豚西冷就比較特別,吾係個個放題都食到肉質纖細,比一般豚肉更厚實更軟嫩肉味突出而吾油膩.刺身盤刺身有六款,有甜蝦,三文魚,帶子等最正係海膽,就咁食又得,包住紫菜食都得重要嘅係,好新鮮.龍蝦盤每人半隻大大條凍盤龍蝦蝦肉厚而實,仲有爆多蝦膏.Step 2食完頭盤,緊係專攻放題紙啦由於食完吾少燒肉我地偏向食多D炸物,天婦羅,椒鹽燒等.松葉蟹柳天婦羅。榴槤炸彈。芝士年糕推薦度:4.5/5即叫即炸,勁香脆可口特別係榴槤炸彈,好多榴槤蓉呀.泡菜石狩鍋推薦度:4/5鍋物材料勁豐富!泡菜湯底,酸酸辣辣好開胃仲有好多雜菜,香菇,日式粉絲,同魚塊令湯底更富鮮香.燒肉。海鮮推薦度:5/5如果頭盤吾夠喉,放題紙

諗起日式放題,就會諗到「響」
難得今日放半日,捉住肥🐑衝去食
7:30前買單仲有79折添

🔸
Step 1
一入座,每枱會先送上三款勁量頭盤

分別係肉食盤,刺身盤同龍蝦盤
肉食盤
有四款牛,兩款豚,手羽同骨付雞肉腸
豬牛雞均有貼牌標注名稱
覺得邊款食完吾夠喉
可以根據名稱再無限Encore
拼盤中我最推薦和牛肉眼同豚西冷
肉眼味道甘香,油花均勻,牛味非常濃郁
而豚西冷就比較特別,吾係個個放題都食到

肉質纖細,比一般豚肉更厚實更軟嫩
肉味突出而吾油膩

刺身
刺身有六款,有甜蝦,三文魚,帶子等
最正係海膽,就咁食又得,包住紫菜食都得
重要嘅係,好新鮮

龍蝦盤
每人半隻大大條凍盤龍蝦
蝦肉厚而實,仲有爆多蝦膏

Step 2
食完頭盤,緊係專攻放題紙啦

由於食完吾少燒肉
我地偏向食多D炸物,天婦羅,椒鹽燒等
松葉蟹柳天婦羅。榴槤炸彈。芝士年糕
推薦度:4.5/5
即叫即炸,勁香脆可口
特別係榴槤炸彈,好多榴槤蓉呀

泡菜石狩鍋
推薦度:4/5
鍋物材料勁豐富!
泡菜湯底,酸酸辣辣好開胃
仲有好多雜菜,香菇,日式粉絲,同魚塊
令湯底更富鮮香

燒肉。海鮮
推薦度:5/5
如果頭盤吾夠喉,放題紙仲有更多選擇
如一口牛粒,牛舌片,鯖魚,海老,青口等
任食吾嬲

最surprise嘅係海老好大一條,肉質鮮嫩帶彈!

Step 3
最後,一定係甜品,雪糕同飲品啦
呢三款係自取,而且質素相當之高

飲品款以精為主
有日式梳打,OKF粒粒果肉汁
日本清酒,梅子酒,柚子酒等

而雪糕更係不得了,除左Movenpick, Dreyers外
竟然仲有Fruttato添!
PS. 仲有各款茶包
2020-12-02 297 瀏覽
同事介紹,話高質低食,所以就book左6位閒日食,貪佢有71折!入到去,跟一般的放題一樣,先送上一大盤刺身,一人半隻龍蝦,各式各樣的燒肉,附上名字,等你品嚐完覺得邊d啱口味可以再encore!店家真係相當貼心。不得不提個海膽真係好正,好新鮮,食入口果種餘香確實難以用文字形容。龍蝦就比較一般,有陣雪味,建議留返個肚食燒肉!門口仲有movenpick的雪糕忍食。埋單一人大概400,已經包括加一,坦白講,低過食牛角放題!如果想食燒肉,又想食日式放題,呢間可以一嘗!

龍蝦就比較一般,有陣雪味,建議留返個肚食燒肉!

門口仲有movenpick的雪糕忍食。

埋單一人大概400,已經包括加一,坦白講,低過食牛角放題

如果想食燒肉,又想食日式放題,呢間可以一嘗!
2020-11-12
2020-12-02 318 瀏覽
⠀ 🕜2.5小時/每人( 折後) $408⠀一坐低就送上左一盤海鮮🐟🦑🐙同一人半邊龍蝦🦞🦞⠀*海膽(一人只有一份):鮮甜😽,creamy唔腥😽😽三文魚:超肥美🐟,油香係個口到浪下浪下👄👄👄。⠀甜蝦🦐🦐🦐:👦🏻最愛,👦🏻話好似特別甜🤓⠀*帶子🤩:軟熟,甜,好似食棉花糖咁軟棉棉化開,味道一流🥰,👦🏻encore左好多轉。⠀*龍蝦🦞:係凍食黎嘅🧊,一拮起就肉殻分離,蝦肉多汁、鮮甜🌞🌞,仲保留左啲海水味道🌊🌊(👧🏻:我唔理解海水味係點🤣),勁新鮮。⠀🤖🤖其他刺身就中規中舉啦。⠀⠀🥩🥓肉類🍖🍗⠀🐄和牛西冷同胸腹口感味道都差唔多,都係多汁,牛味濃💦。⠀*和牛肉眼就肉味最厚🤤🤤,吞完仲有陣陣餘韻!💨⠀*美國🇺🇸牛肋骨依個超驚喜🥳,係必試,超多汁,啲汁甜,多到漏個種🤩!⠀然後特登叫左牛舌👅,正正常常,都嫩嘅,但係就唔係想要嘅厚切囉👀👀。⠀另外我地就冇叫到海鮮,不過行過見到啲蝦🦐🦐都幾大隻個樣幾新鮮咁👁。⠀其他肉類都唔錯,用嘅食材都幾高質🐷🙆🏻。⠀⠀🍢炸物🥢⠀炸蝦🍤🍤、蟹柳、冬菇天婦蘿好好食❗️(👧🏻:一定要食冬菇!),炸粉超薄,中間嘅食物好軟熟🥢,保留到食物嘅水份💦,唔係一般放題做到嘅水準。⠀⠀🍻飲品🍶

🕜2.5小時/每人( 折後) $408⠀
一坐低就送上左一盤海鮮🐟🦑🐙同一人半邊龍蝦🦞🦞⠀
甜蝦🦐🦐🦐:👦🏻最愛,👦🏻話好似特別甜🤓⠀
🤖🤖其他刺身就中規中舉啦。⠀

🥩🥓肉類🍖🍗⠀
🐄和牛西冷同胸腹口感味道都差唔多,都係多汁,牛味濃💦。⠀
*和牛肉眼就肉味最厚🤤🤤,吞完仲有陣陣餘韻!💨⠀
其他肉類都唔錯,用嘅食材都幾高質🐷🙆🏻。⠀

🍢炸物🥢⠀

🍻飲品🍶⠀
店內飲品全部都係任飲!啤酒、日本清酒、汽水都有🍻🍶 。⠀

🥰甜品🍦🍨⠀
有任食Dreyer’s甜筒, movenpick雪糕同一啲自家製甜品😻😻,用甜品山做一餐飯嘅結尾就perfect 晒。🤟🏻⠀