2023-10-25 229 瀏覽
餐廳交通幾方便,銅鑼灣行過去四5分鐘就到離遠望到門口裝潢好有舊式日本感覺,就知道到咗啦店舖充滿溫暖嘅舊式,昭和風裝修感覺懷舊,有穿越日本嘅感覺黎之前做咗啲功課,知道呢度主打串燒同埋刺身一定要點我最喜歡嘅免治雞肉棒 $42雞肉入面有雞軟骨,口感有咬勁再配上佢附加加上日本蛋漿,入口更加滑蟹肉甲羅燒$85 呢個季節食蟹肉就最正呢個真材實料高級版嘅甲羅燒真係幾正蟹膏味道濃郁 加上一啲蟹肉絲 同埋蟹籽等等食完超級滿足蟹肉釜飯 $108蟹肉真係啱季節一打開釜飯上面嘅木蓋香氣湧現 酒前小食芥辣八爪魚🐙$40真係好適合下酒菜:-D 八爪魚彈牙 芥辣味道配得啱啱好並唔係出面買返嚟嘅前菜串燒:阿波尾雞翼 $45雞中翼串 $28軟殼蟹天婦羅$90首先軟殼蟹嘅size唔細拆開先留意到 原來師傅將軟殼蟹細心咁切開一件一件咁炸再將佢細心砌變成蟹嘅形狀食嘅時候好似機械人咁,一件一件將佢拆開係幾得意,同埋花心機梅醬雞肉串 $30個人推薦呢個,我覺得梅子醬同雞肉好夾啱啱好鮮香菇🍄串 $25卷物:牛油果卷$45牛油果香濃其實從紫菜皮得知佢嘅新鮮程度卷物超新鮮👌🏽是日精選酒煮蜆 $85酒煮蜆湯底酒味好龍魷魚鬚$88最欣賞呢
餐廳交通幾方便,銅鑼灣行過去四5分鐘就到
離遠望到門口裝潢好有舊式日本感覺,就知道到咗啦

店舖充滿溫暖嘅舊式,昭和風裝修
感覺懷舊,有穿越日本嘅感覺

黎之前做咗啲功課,知道呢度主打串燒同埋刺身
一定要點我最喜歡嘅免治雞肉棒 $42
雞肉入面有雞軟骨,口感有咬勁
再配上佢附加加上日本蛋漿,入口更加滑

蟹肉甲羅燒$85

首先軟殼蟹嘅size唔細
拆開先留意到 原來師傅將軟殼蟹細心咁切開
一件一件咁炸
再將佢細心砌變成蟹嘅形狀
食嘅時候好似機械人咁,一件一件將佢拆開
係幾得意,同埋花心機

梅醬雞肉串 $30
個人推薦呢個,我覺得梅子醬同雞肉好夾啱啱好
鮮香菇🍄串 $25

魷魚鬚$88

最欣賞呢度嘅吧枱位置
客人料理師傅先可以好似朋友咁傾偈
成個感覺氣氛幾好
再有機會都會嚟多次!
2023-10-25
紀念日
2024-01-23 26 瀏覽
行過銅鑼灣,發現這家和居和居,店內裝修帶點復古風,環境一下子就拉近了距離。一嘗燒油甘魚鮫,外皮微焦而內裡軟滑,食落去簡直是絲絲入扣,那油甘魚的油香味,絕對捧場!帆立貝肉質彈牙,每一口都是鮮美溢出,啖啖肉的滿足感,真係開心到彈起🍢。蟹肉甲羅燒肥美得來,燒過嘅蟹膏香氣四溢,層次感十足,匙都會攬唔住嘅鮮味。雞中翼串同牛油蒜蓉燒帶子,一個字 – 正💯!雞皮炸得脆卜卜,帶子鮮甜,加上蒜蓉那點點微辣,簡直係昇華咗原本美妙的味道。甜麵豉醬燒茄子,哇,那茄子煙韌嘅口感同豐富嘅麵豉香,真喺perfect match!天婦羅大蝦,「鮮」嘅二字就此定義。最後提個蟹肉釜飯,一啖啖飯,不禁嘆為觀止,米粒飽滿,吸滿蟹肉精華,每一口都係感動😋。今日嘅食驗,真喺令口腔跳起舞嚟,和居和居,數你正!下次仲要再試試其他招牌菜!

2023-11-01 40 瀏覽
成日去銅鑼灣都冇留意到有間性價比高居酒屋 🤩食物有好多選擇 啱晒我咩都想食 伴酒小食、沙律、刺身、壽司、卷物、磯燒、串燒、燒物、炒物、炸物、煮物、天婦羅、湯、麵類、飯類仲有多款日本酒可以選擇 🥃🐟蔥吞拿魚卷 吞拿魚好鮮嫩 加咗蔥味道更好食串燒✨免治雞肉棒串雞肉棒口感豐富 肉味好香 點埋日本蛋更香滑✨鵪鶉蛋煙肉卷煙肉燒到乾身 唔肥膩 配鵪鶉蛋味道好夾✨豚肉蘆筍卷串豚肉片包住蘆筍 蘆筍可以中和豚肉嘅油膩感✨牛舌串燒厚切成一口牛舌 肉質軟淋 又有油香 可以點芥末醬一齊食✨燒牛油蒜蓉帶子帶子燒得啱啱好 肉質軟滑 牛油蒜蓉味好突出✨燒芝士年糕私心每次都要叫 好鍾意食軟滑得來有煙韌嘅口感🥚明太子厚燒玉子厚蛋中間包住好多明太子 厚蛋好香滑 明太子好惹味 推薦🍤什錦天婦羅有三隻炸蝦、冬菇、青椒、番薯、南瓜外皮炸得好薄 外脆內軟香脆之餘有保留到蔬菜嘅清甜可以點白蘿蔔蓉汁冇咁熱氣🦀蟹肉釜飯一打開就見到好多蟹肉 上面仲有蟹膏拌埋飯一齊食 食到蟹肉嘅清甜 又食到蟹膏嘅濃郁鮮味 各款食物都唔錯 會再食ga😋
成日去銅鑼灣都冇留意到有間性價比高居酒屋 🤩
食物有好多選擇 啱晒我咩都想食
伴酒小食、沙律、刺身壽司、卷物、磯燒、串燒、燒物、炒物、炸物、煮物、天婦羅、湯、麵類、飯類
仲有多款日本酒可以選擇 🥃

🥚明太子厚燒玉子
厚蛋中間包住好多明太子
厚蛋好香滑 明太子好惹味 推薦

🍤什錦天婦羅
有三隻炸蝦、冬菇、青椒、番薯、南瓜
外皮炸得好薄 外脆內軟
香脆之餘有保留到蔬菜嘅清甜
可以點白蘿蔔蓉汁冇咁熱氣

🦀蟹肉釜飯
一打開就見到好多蟹肉 上面仲有蟹膏
拌埋飯一齊食 食到蟹肉嘅清甜 又食到蟹膏嘅濃郁鮮味

各款食物都唔錯 會再食ga😋
2023-10-31 24 瀏覽
和居和居是位於銅鑼灣擁有多年歷史的🇯🇵日式居酒屋,門口已見到掛滿日式燈籠,餐廳裝飾很有日式居酒屋feel。🍢串燒點了🐥雞脾肉串$28、🐟白鱔串 $85,單點都是一串的,雞脾肉加了燒汁落去燒,味道比較濃,雞肉夠嫩。白鱔燒到外皮脆口,好厚肉,配上檸檬汁吃酸酸的 開胃,不太油膩。🥑軟殼蟹牛油果卷 $148牛油果切成薄片包著飯團,中間的軟殼蟹炸到脆口,加上魚籽及蛋黃醬口感豐富。🍤雜錦天婦羅$120炸漿夠薄,有🦐蝦、南瓜🎃、地瓜🍠、青椒同蘑菇🍄,食材新鮮。🐷豚肉生薑燒$60性價比高,分量大,豚肉分量足,味道夠濃郁,仲有大量洋蔥同沙律菜。🥬炒雜菜$65雜菜裡面用了大量野菜,爽口味濃。

🥑軟殼蟹牛油果卷 $148

🍤雜錦天婦羅$120
炸漿夠薄,有🦐蝦、南瓜🎃、地瓜🍠、青椒同蘑菇🍄,食材新鮮。

🐷豚肉生薑燒$60

🥬炒雜菜$65
雜菜裡面用了大量野菜,爽口味濃。

2023-10-27 18 瀏覽
和居和居搬左新鋪,今次特登過黎試下。雜錦刺身盛$368雜錦刺身分別有吞拿魚、赤蝦、深海池魚、三文魚、帶子、海膽,每樣各2件。每樣都非常新鮮,當中我最滿意係帶子非常飽滿,彈牙。辣芝士雞肉串$33 *2辣芝士雞肉串雞肉味濃郁,帶一點微微的辣,但要注意芝士味有點濃。燒秋葵$25燒秋葵燒得剛剛好,不會太乾,味道不錯。蟹肉甲羅燒$85滿滿既蟹肉同蟹膏,再包上紫菜食,可以話係大滿足,適合鐘意食蟹又唔想剝殼既人。值得一試。牛油蒜蓉帶子燒$70 (2隻)帶子燒得剛剛好,唔會太乾,彈牙得黎仲好juicy 。蟹肉釜飯$108蟹肉釜飯好有驚喜,蟹肉量十足,鋪滿整個飯面,中間仲有蟹膏,兩者撈埋飯食,簡直人間美食。真係岩哂鐘意食蟹又唔想剝殼既人。值得一試。和居和居📍地址:銅鑼灣駱克道395號金禧大廈地鋪
和居和居搬左新鋪,今次特登過黎試下。

雜錦刺身盛$368

辣芝士雞肉串$33 *2

燒秋葵$25
燒秋葵燒得剛剛好,不會太乾,味道不錯。

蟹肉甲羅燒$85

牛油蒜蓉帶子燒$70 (2隻)
帶子燒得剛剛好,唔會太乾,彈牙得黎仲好juicy 。

蟹肉釜飯$108

和居和居
📍地址:銅鑼灣駱克道395號金禧大廈地鋪
2023-10-24
  • 蟹肉甲羅燒
2023-10-23 6 瀏覽
今日嚟咗灣仔試下新嘅居酒屋,和居和居食物選擇都相當多而且重點係CP值相當之高最適合朋友一路飲酒一路食串燒牛油果吞拿魚他他食落相當清新嘅頭盤吞拿魚相當鮮甜配上粒粒牛油果同埋紫菜包住食非常開胃蔥吞拿魚卷係一個唔錯嘅卷物吞拿魚相當新鮮焗釀蟹蓋又一個值得推介嘅食品蟹肉同蟹子相當豐富食落相當有滿足感鰻魚蛋卷蛋捲煮得好鮮嫩調味甜甜的,相當好食再加埋有鰻魚,可以話係絕配免治雞肉棒串(加蛋)相當有層次嘅一味菜式雞肉棒捲食落嘅時候有好多軟骨口感相當豐富梅醬雞胸肉串呢個雞肉串嘅調味相當特別酸甜酸甜咁樣啱曬鍾意特別調味嘅朋友豬腩肉串肥瘦分明嘅豬腩肉令到食嘅時候口感相當豐富咖喱豬扒飯相當足料嘅咖哩,微甜微辣豬扒就炸得外脆內軟值得推薦

今日嚟咗灣仔試下新嘅居酒屋,和居和居

食物選擇都相當多

蟹肉同蟹子相當豐富

食落相當有滿足感

鰻魚蛋卷

蛋捲煮得好鮮嫩

調味甜甜的,相當好食

再加埋有鰻魚,可以話係絕配

免治雞肉棒串(加蛋)

相當有層次嘅一味菜式

豬腩肉串

肥瘦分明嘅豬腩肉

令到食嘅時候口感相當豐富

咖喱豬扒飯

相當足料嘅咖哩,微甜微辣

豬扒就炸得外脆內軟

值得推薦

2023-10-19 11 瀏覽
今日同朋友去了「和居和居」食晚餐。餐廳裝潢以木系為主,門口亦掛了紅色燈籠,店鋪細細,設有吧枱,燈光柔和,仿如置身於日本居酒屋,勁有日本風味。雞中翼串雞中翼夠大隻,燒得非常鹹香惹味。日式餃子煎得剛剛好,餡料飽滿蟹肉甲羅燒脆卜卜的蟹籽和蟹肉蟹膏拌勻,再配上紫菜一齊食,蟹味濃郁,鮮味十足。厚燒玉子蛋味香濃順滑,帶有甜味,綿密口感。軟殼蟹牛油果卷軟殼蟹炸得香脆,配上清新牛油果幼滑口感,非常滿足自家製漢堡扒漢堡扒肉質非常軟腍,入口有滿滿的肉汁,再配上新鮮沙律菜,可以減低油膩感。蟹肉釜飯份量十足,飯上面鋪滿了蟹肉和蟹膏,而底下有紅蘿蔔、腐皮、香菇等材料,味道足夠,鮮味十足牛肉烏冬牛肉嫩滑,烏冬彈牙。

雞中翼串
雞中翼夠大隻,燒得非常鹹香惹味。

日式餃子
煎得剛剛好,餡料飽滿

蟹肉甲羅燒

厚燒玉子
蛋味香濃順滑,帶有甜味,綿密口感。

軟殼蟹牛油果卷
軟殼蟹炸得香脆,配上清新牛油果幼滑口感,非常滿足

自家製漢堡扒

蟹肉釜飯

牛肉烏冬
牛肉嫩滑,烏冬彈牙。

呢間居酒屋由CWB C出口行過黎5分鐘左便到。門口是日本昭和風裝潢所以十分易搵,有三五之己喜歡暢談的卡位,亦有bar枱位可睇住師傅在燒食材~居酒屋主打串燒、刺身、壽司等日式料理~ 🏮軟殼蟹牛油果卷 $148將肥美的軟殼蟹炸到外脆卜卜,加入卷物中,一咬啖啖蟹肉;再配上清新牛油果軟滑嘅口感,一食就上癮啊! 🏮吞拿魚下顎 $138睇樣其貌不揚,但食落真係好有驚喜!吞拿魚下巴油脂豐腴、魚肉嫩滑,用筷子夾開魚肉,每一口魚肉都包裹在油香之中,沾上蘿蔔蓉點酸汁食燒就可以去曬腥味~真係好好味! 🏮蟹肉甲羅燒 $85蟹蓋上鋪上滿滿的蟹膏同蟹肉,除左啖啖黏稠的甲羅燒,仲有大量鮮甜的蟹肉,用紫菜包住一齊食,別有另一番風味。 🏮蟹肉釜飯 $108飯上面鋪上滿滿的蟹肉同蟹膏,仲加左紅蘿蔔、香菇等材料,食到底仲有少少飯焦,呢個飯食得我好滿足! 🏮免治雞肉棒$42香脆外皮加上雞肉香氣,混入刴碎了的雞軟骨,蘸點日本蛋漿,啖啖肉兼有咬口入口更滑溜。 🏮清酒煮蜆$85蜆大大隻份量唔算特別多,味道不過一失。 🏮龍蝦忌薯餅 $48即叫即炸,色澤唔錯~外層香脆唔會太油膩,薯香皮脆!
居酒屋主打串燒、刺身壽司等日式料理~

🏮軟殼蟹牛油果卷 $148

🏮吞拿魚下顎 $138
睇樣其貌不揚,但食落真係好有驚喜!

🏮蟹肉甲羅燒 $85

🏮蟹肉釜飯 $108

🏮免治雞肉棒$42

🏮清酒煮蜆$85
蜆大大隻份量唔算特別多,味道不過一失。

🏮龍蝦忌薯餅 $48
即叫即炸,色澤唔錯~
外層香脆唔會太油膩,薯香皮脆!

2023-10-09 17 瀏覽
同事們放工約埋去銅鑼灣食串燒,和居和居裝潢充滿懷舊風格,除了設有卡位外,還設置bar枱,可以近距離觀看師傅在燒食材。燒油甘魚鮫,用咗品質高上的日本油甘魚魚鮫,油脂豐富,油而不膩,口感甚佳! 肉質鮮嫩,味道十分具層次性。帆立貝壽司味道鮮甜,口感滑嫩,肉厚多汁。蟹肉甲羅燒,裝滿蟹膏的松葉蟹蓋,再鋪滿鮮甜的蟹肉,燒一燒,蟹味濃郁,滋味非常! 雞中翼串,皮脆肉嫩有肉汁。牛油蒜蓉燒帶子,帶子肉彈牙滑身,配搭蒜蓉及牛油非常惹味。甜麵豉醬燒茄子,剛烤好的茄子外皮焦脆,瓜肉吸收醬汁後,軟糯味濃,每一口都非常惹味。大蝦天婦羅,炸蝦外皮金黃酥脆,而蝦肉的鮮美味道和口感令人食不停口。蟹肉釜飯,一絲絲蟹肉和高湯煮成的釜飯香氣十足,珍珠米吸收蟹嘅鮮味, 每一口飯都好鮮甜。

帆立貝壽司味道鮮甜,口感滑嫩,肉厚多汁。

雞中翼串,皮脆肉嫩有肉汁。

牛油蒜蓉燒帶子,帶子肉彈牙滑身,配搭蒜蓉及牛油非常惹味。

2023-10-07 8 瀏覽
🍽️免治雞肉棒 $48雞肉juicy, 配上蛋汁,配搭一流🍽️冷烏冬 $65食日本餐我必定會點既冷烏冬,今次無升級到稻庭烏冬,但係都好彈牙好好咬口,烏冬夠凍🍽️什錦天婦羅 $120炸得好脆好香口,同埋個天婦羅汁係熱上,唔怕一浸就會凍曬🍽️蟹肉忌廉薯餅 $65一咬開勁多蟹肉,口感creamy🍽️芝士年糕 $40呢個推介,燒到外皮香脆,裡面流心,仲可以拉絲,煙煙韌韌🍽️厚燒玉子 $75 熱辣辣,味道偏甜🍽️碎蔥吞拿魚卷 $90另一款推介菜式,口感豐富,碎蔥增加左口感🍽️辣味魚翅 $68下酒小食,質感有趣,咸咸甜甜咁
🍽️免治雞肉棒 $48
雞肉juicy, 配上蛋汁,配搭一流

🍽️冷烏冬 $65

🍽️什錦天婦羅 $120
炸得好脆好香口,同埋個天婦羅汁係熱上,唔怕一浸就會凍曬

🍽️蟹肉忌廉薯餅 $65
一咬開勁多蟹肉,口感creamy

🍽️芝士年糕 $40
呢個推介,燒到外皮香脆,裡面流心,仲可以拉絲,煙煙韌韌

🍽️厚燒玉子 $75
熱辣辣,味道偏甜

🍽️碎蔥吞拿魚卷 $90
另一款推介菜式,口感豐富,碎蔥增加左口感

🍽️辣味魚翅 $68
下酒小食,質感有趣,咸咸甜甜咁
2023-10-05 6 瀏覽
這家港島區的日本居酒屋,這間餐廳主打的,除了食物就是人情味。十分喜愛這樣的互動和交流,和師傅們的交談,也令我學到更多,是一個互相長進的機會。食物方面,我最推薦的就是燒物,每一份也是由師傅炮製,絕對不會假手於人。另外,我也大喜愛他們的卷物,牛油果軟殼蟹卷,健康又不油膩,牛油果香脆可口,愛情包裹着帶有日本醋的米飯,上面咁佢有一層牛油果,外觀當然好看,最重要味道更佳,入口充滿口感。慢慢的走進去到這樣的情懷。
慢慢的走進去到這樣的情懷。
2023-09-28 9 瀏覽
位於銅鑼灣嘅日本料理,除咗吧枱,仲有二人或者四人枱,留意到唔少人鍾意嚟飲兩杯happy hour,有居酒屋嘅熱鬧氣氛~ 🔘雜錦刺身盛吞拿魚、赤蝦、深海池魚、三文魚、帶子同海膽各兩片,刺身全部厚切,鮮味十足,魚類之中最鍾意池魚,有魚油香魚肉結實,另外海膽都好好食,鮮甜味豐厚,一啲都唔腥~ 🔘明太子厚燒玉子玉子燒有蛋香軟綿綿,甜甜嘅蛋味同明太子嘅鹹味相撞,份外滋味,而且明太子份量足,一啲都唔吝嗇~🔘蟹肉甲羅燒蟹肉鋪滿成個蟹蓋,加上蟹膏同蟹籽,醬汁有淡淡清酒味道,鮮味滿滿~🔘雞肝串🔘梅醬雞胸肉串 雞肝幾高質,裏面保持粉嫩juicy,醬汁味道濃郁,非常好食~ 近來大愛有梅嘅料理,酸酸甜甜好開胃呀,雞胸肉幾嫩但就唔太有燒過嘅痕跡~🔘納豆卷🔘梅肉燒飯團好少見到香港嘅Menu有納豆卷,咁特別點都要試吓啦!!

🔘雜錦刺身

🔘明太子厚燒玉子

🔘蟹肉甲羅燒

🔘雞肝串
🔘梅醬雞胸肉串

🔘納豆卷
🔘梅肉燒飯團
好少見到香港嘅Menu有納豆卷,咁特別點都要試吓啦!!
同老公繼續慶祝相識拍拖週年環節,老公放工後就話帶我去居酒屋食飯。老公早過我放工,早過我到就幫我點餐,佢順便嗌埋牛肉比佢自己自肥。我到左無耐之後野食就到左 (感覺職員既服務超有效率)。雖然同老公share 刺身拼盤,個帶子同海膽fresh 到我真心唔夠喉,所以再嗌多個自己食生蠔!食到個又creamy, 又厚肉又大隻既生蠔真係超滿意既一次自肥!First time visit with my husband one day after work - My husband took opportunity to place order while waiting for my arrival. I was impressed with the sashimi platter my husband ordered, especially loved the scallop and urchin.
性價比挺高的一間居酒屋,串燒的份量基本上是其他店的1倍差,而且價錢也不貴,即叫即燒的確保了新鮮!而且現在還有85折優惠,那就真的更划算了!蟹肉釜飯(108元)飯上面放大量的蟹肉再加上蟹膏,下面的飯本身加了腐皮,紅蘿蔔,香菇等材料,單吃就已經很夠味,配上大量的蟹肉,令鮮味更突出!滑蛋豬扒飯(85元)炸香了的大大塊豬扒加上嫩滑的滑蛋,吃起來外脆內軟又有蛋香,湯汁令飯吃起來更惹味!什錦天婦羅(120元)一次過包括全部天婦羅,分別有大蝦,青椒,茄子和蕃薯,炸得表面非常香脆,內裡保留了食材的濕度和口感!蔥吞拿魚卷(90元)魚香濃郁,帶點蔥香和紫菜香!煮豬腸雜(75元)豬雜的份量比想像中的要多,煮得非常軟爛,接近入口即化的口感!味道帶鹹偏甜。雞髀肉串(28元)雞肉很嫩很有彈性!雞肝串(32元)燒到約7成熟,吃起來非常嫩滑,亦有點肝的綿香!雞頸肉串(32元)比雞髀肉更有彈性,肉味更香濃!豬腩肉串(32元)用的是帶皮腩肉,吃起來會多了一層的口感,口感彈牙多汁,有油香!鵪鶉蛋煙肉卷(30元)煙肉令鵪鶉蛋增加了不少的油香,亦有濃濃的焦香,蛋的綿滑!黑豚肉腸(38元)這個豚肉香味比較濃,口感比較有彈性!沖澠

蟹肉釜飯(108元)

滑蛋豬扒飯(85元)

什錦天婦羅(120元)

蔥吞拿魚卷(90元)

魚香濃郁,帶點蔥香和紫菜香!

煮豬腸雜(75元)

雞髀肉串(28元)

雞肉很嫩很有彈性!

雞肝串(32元)
燒到約7成熟,吃起來非常嫩滑,亦有點肝的綿香!

雞頸肉串(32元)

比雞髀肉更有彈性,肉味更香濃!

豬腩肉串(32元)

鵪鶉蛋煙肉卷(30元)
煙肉令鵪鶉蛋增加了不少的油香,亦有濃濃的焦香,蛋的綿滑!

黑豚肉腸(38元)

這個豚肉香味比較濃,口感比較有彈性!

沖澠豬手(45元)
豬手燉得很軟爛,帶有味噌香!
2023-09-24
2023-09-17 11 瀏覽
約左朋友行街,難得出到港島,想搵間特色小店試下,見到呢間日式店,裝修別致,而且環境坐得都好舒適,就快定試下我們叫左兩個燒物:燒生蠔🦪 $88蟹肉甲羅燒 $85燒蠔🦪有成個拳頭咁大,非常新鮮,一D都吾腥甲羅燒有勁多蟹膏蟹肉,勁有誠意之後叫左一份卷物同刺身,勁大份,食到好飽軟殼蟹牛油果🥑 卷 $148三文魚刺身$48赤蝦(赤海老)刺身$58吉列炸蠔$88什錦天婦羅$120日式炒烏冬$85雞軟骨串$28鯖魚鹽燒$78強力推介:燒鯖魚💯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻配上店家調製的柚子醬,入口清香,成條清哂

我們叫左兩個燒物:
燒生蠔🦪 $88
蟹肉甲羅燒 $85
燒蠔🦪有成個拳頭咁大,非常新鮮,一D都吾腥
甲羅燒有勁多蟹膏蟹肉,勁有誠意

之後叫左一份卷物同刺身,勁大份,食到好飽
軟殼蟹牛油果🥑 卷 $148
日式炒烏冬$85
雞軟骨串$28
鯖魚鹽燒$78

強力推介:燒鯖魚💯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
配上店家調製的柚子醬,入口清香,成條清哂