2025-07-02
呷哺呷哺推出❄️全新冰火小火鍋套餐🔥 火鍋套餐價錢由$128起,最正係包埋無限暢食 DIY 刨冰仲有免費火鍋小配料台😍 DIY 刨冰配料超豐富🫶有豆花、芋泥、愛玉凍、芋圓、蜜紅豆等,實現刨冰自由🤗食返兩碗已經抵返哂😂湯底🍲可以揀大小鍋做鴛鴦鍋,今次K就揀左獨家黑松露濃湯(小鍋)x招牌椰子馬蹄鍋(大鍋)❤️黑松露湯味道勁香濃,一路煲一路聞到黑松露既香味👍🏻椰子馬蹄鍋就好清甜🤟🏿另外仲有酸菜鍋、叻沙鍋、台式剝皮辣椒鍋、蕃茄鍋等選擇😎💫 日本和牛套餐 $268💫 甄選霜降牛小排套餐 $208火鍋套餐有牛、豬、雞仲有素食選擇😛日本和牛係和牛胸小排,一黎到已經見到雪花好均勻,入口勁柔軟、係入口即化既感覺🥹霜降牛小排肉質亦好細緻🤭套餐另外仲包蔬菜盤,有多款蔬菜,仲有蛋餃、貢丸、魚丸、百頁豆腐同埋招牌蝦滑!是勁豐富😍😍外面自助區仲有啲涼拌小食同埋多款特色麵食,好似南瓜麵、刀削麵、王子麵咁;肉燥飯都是任食的😃超級飽!
💫 日本和牛套餐 $268
💫 甄選霜降牛小排套餐 $208