我Bookmark咗呢間「味Delicious Cafe Restaurant」餐廳好耐,但一直都搵唔到人同我食。復活節過後,朋友未使返工,特意嚟到深水埗搵我食晏,於是我就脅持咗佢陪我做勇士去試下🙈。餐廳門口帶有份神秘感,唔係好睇到入面,但門口放咗兩張餐枱。一入到去感覺好似K房加酒吧,頹頹嗰種,仲有啲噏耷咁...,心諗唔通真係中伏😅。但肉隨砧板上,無謂唔食起身走啦。不過餐廳嘅枱櫈異常大張,即刻想叫多樣嘢食。餐廳有做午市套餐,食物同飲品選擇勁多,一時三刻真係幾難揀。除咗揀豬/牛/羊/雞/魚/漢堡之外,一款肉都有得揀唔同來源地同煮法,對於選擇困難症嘅人嚟講會好苦惱🤪。另外,仲要揀嘅項目包括醬汁(十揀一)同配飯/意粉/焗薯/雜菜沙律😂。首先,打響頭炮嘅係焗蒜蓉餐包加餐湯,佢用個木盤上成個感覺即刻覺得Decent咗😙。兩款餐湯我哋都試哂,味道正正常常,無咩特別;羅宋湯比較稀身,但唔淡味的,仲幾多蔬菜🥕,而忌廉湯就比較杰身,粟米亦都多。至於個蒜蓉包竟然非常有驚喜,連平日唔食餐包🥖嘅我都成嚿食哂。蒜蓉包烤到外脆內軟,兩邊塗滿咗滿滿嘅蒜蓉,加上麵包本身甜甜地,好惹味🤤。午市跟餐配熱飲,凍飲加$3,特
午市跟餐配熱飲,凍飲加$3,特飲就加$8-$15不等。我要咗熱朱古力🍫,朋友就要咗熱即磨咖啡☕️。兩杯都勁大杯,特別係粉紅色杯嘅朱古力,大到成個兜咁,朋友飲開齋啡,所以我將佢嗰杯仔奶落咗去朱古力到,變成朱古力奶,更加好飲。朋友個咖啡杯就好靚,有大大朵花花🌼。
主菜出場喇,我哋叫咗一份牛扒同一份豬扒。本身唔知份量幾多,一開始仲想嗌埋芝士焗肉醬意粉,但好彩佢嘅肉醬賣哂,就放棄咗,否則為食嘅我哋都一定食唔哂😑。唔單止隻碟大,連塊扒都有我塊麵咁大!
香煎紐西蘭西冷牛扒
香煎紐西蘭西冷牛扒🥩($68),配黑椒汁焗薯。上菜後發現餐廳將兩塊扒嘅汁調轉咗,不過都無乜所謂,因為係分開上的,而且唔夠的話,仲可以拎過一兜。黑椒汁味道麻麻,本身諗住同牛扒會夾。
咁嘅價錢我無期望過塊西冷牛扒🐮會有幾高質素,預計都係同茶餐廳差唔多,因為餐廳亦都無問我哋要幾成熟。不過出到嚟我覺得都算唔錯,無論味道、肉質及脂肪分佈都對得住個價錢,唔係雪到無嚟肉味嗰種,都有啲牛味,又唔韌。
Delicious吉列豬扒
Delicious吉列豬扒($52),配蜜糖芥茉醬焗薯。朋友好抗拒食炸嘢,我話包底佢先肯食😠,實物出到來又係勁大塊,炸到金黃色,無乜點燶,炸皮同肉無明顯分開。
吉列豬扒🐷味道OK,不過點埋個🍯蜜糖芥茉醬就完全食到停唔到口,個醬超級好食呀,甜甜地配炸物食一流😋。另外,跟餐有得叫焗薯真係好難得,因為好多地方都係以薯條代替。🥔焗薯用錫紙包住,簡單配上蛋黃沙律醬食已經好正,只要你出聲,連呢個醬都有得追加。但伴碟嘅雜菜就麻麻,因為係凍的。
估唔到由我哋落單去到食完塊扒,都搞咗成個幾鐘🤣🤣🤣。不過的確等咗陣先有嘢食,而食物嘅份量又好多,要食好耐。午餐配有精選甜品,本身以為係咁咦得個布甸或者啫喱,點知有成七款揀!!!傻的嗎?仲要款款我都想食。
伯爵茶果凍配淡奶
最終我哋要咗(6)伯爵茶果凍配淡奶同(7)桂花牛奶布甸,個樣就普普通通,無乜賣相可言,但同樣係臥虎藏龍。🌿伯爵茶果凍口感極佳,完全可以用「動L」般來形容,而且茶味幾清香。至於🥛桂花牛奶布甸,桂花味係融入咗喺布甸入面,而唔係額外一層糖漿。整體係幾好食,但我就覺得桂花味唔算出,相反朋友就話幾明顯。
服務方面,我要幫餐廳平反一下,見有幾個食評都話幾差。但我呢次體驗又唔係喎,主要係得個後生男仔負責樓面,佢講嘢係幾大聲,但好好禮貌、好盡責😊,仲有求必應,加上佢咁忙都會不停主動收碟。由於政府規定,座位需要減半,所以餐廳確係有要求食客要坐埋一邊,甚至搭枱,但都無可厚非,佢都唔想。
總括嚟講,我會話佢係一間位於深水埗區性價比極高卻毫不起眼嘅西餐廳😋,因為我好多同事都無食過,再加上個位置後咗兩條街,曝光率就爭好遠。午餐價錢平均$5x-$6x,就咁睇屬合理水平,但食完之後你會發現係超值,因為套餐包哂麵包、湯、主食、飲品同甜品,仲要每樣都誠意十足,💯滿分推介。
2020-04-14
香煎紐西蘭西冷牛扒
Delicious吉列豬扒
伯爵茶果凍配淡奶
  • 蜜糖芥茉醬
  • 焗薯
2020-05-30 117 瀏覽
行完黃金順便揾啲野食,咁路過呢間野就試下啦,點咗一個安格斯牛扒7成熟,先來餐湯餐包,羅宋湯一般般但唔難飲,但水準之下,大家樂嘅好飲好多……餐包外脆內軟,幾好。再來主菜牛扒,配菜很多但完全沒有味道,就系用熱水滾熟無調味個種,牛扒超多根,完全過熟系10成咁熟,切幾吓都切唔開,差啲要用laser cut, 肉質本身亦一般,完全食鞋底咁感覺。呢次可以話系我人生之中難食嘅牛扒。唯人一可取系有服務有禮貌相信好難會再去
,大家樂嘅好飲好多……餐包外脆內軟,幾好

唯人一可取系有服務有禮貌

相信好難會再去
2020-05-30
2020-02-25 727 瀏覽
今天午飯入去,人客不多,我兩位先到,唯一服務員指我坐最多人的角落頭(餐廳轉右角位隔離接近,搭住4人枱,同隔離手踭都碰到)。今時今日,同隔離仲坐咁近,我坐底唔夠十秒就走,佢先俾我係另一張4人枱坐。我等咗朋友一陣,朋友到坐底寫紙點菜,叫服務員唔理,再坐佢番嚟上菜隔離又走。於是我們起身走,我講咗句唔好意思,俾佢贈咗句“玩嘢咩”,我真係唔知點回佢。唔會幫趁囉,咁嘅服務。

唔會幫趁囉,咁嘅服務。
2020-02-25
2019-12-29 913 瀏覽
這餐廳已經試了幾次,很喜歡這裡的食物。今次試了聖誕餐,牛扒煎的剛剛好,口感一流,基本上不配汁都很好吃,加少計鹽食便可這餐廳的麵包很熱很鬆軟,每次來都一樣,超好食,聖誕餐比平時多了前菜,沙律菜很新鮮,焗蠔都不錯我很喜歡咖啡,這裡的咖啡可以比得上咖啡店的。甜品亦是預期不到的好食。平時不是節日的套餐只是$60左右,甜品也是做得不馬夫。第一次來是約兩個月前,那次本來想試嘉頓餐廳,但因為那次嘉頓因為收8點而在附近搵到這間“味”,$60左右可以食到這麼高水準的西餐,在香港只有這間店了,最後要讚一下小男店員,來了幾次已經知道我們會點什麼餐了。

• 西冷牛扒,三文魚扒
今日要講一分價錢一分貨的故事。2個人(A及B)經過深水埗,入去一個叫「味」的西餐廳。A叫了$58的西冷牛扒餐。B叫了貴3倍的$168 rib eye餐。餐可跟餐/意粉/焗薯或沙律。湯、餐包、飲品同甜品都是一樣的。有咩唔同?塊牛扒。唔多講,自己睇圖。不過,A無怨無悔,$58有咁大碗沙律,又有湯呀咁,已經不錯。
這間西餐廳位於深水埗,鄰近MTR D2 出口,行幾分鐘就到,有齊 🥗沙律,🍝意粉,🥩扒,大班朋友gathering都唔錯😃我試了鐵板紐西蘭肉眼扒·薯菜 $88肉眼扒7成熟,內裡有粉紅色,無血水,肉質幼嫩,有肉汁,啖啖肉好滋味,配上惹味黑椒汁,送飯一流,薯條新鮮香脆,啱我口味😋仲有送餐湯、餐包、甜品、飲品鐵板西冷牛扒·薯菜 $78西冷牛扒都是7成熟,雖然無肉眼扒淋,但肉味香濃,肉汁多,份量不會太多,適合女士,薯條一樣新鮮香脆,黑椒惹味😎店內環境乾淨,鄰近MTR D2 出口,交通算便利,上菜速度算快,侍應態度好,讚👍🏻😃

我試了
鐵板紐西蘭肉眼扒·薯菜 $88
仲有送餐湯、餐包、甜品、飲品

鐵板西冷牛扒·薯菜 $78

鐵板西冷牛扒
鐵板紐西蘭肉眼扒
2019-05-31
紀念日
鐵板西冷牛扒
鐵板紐西蘭肉眼扒
2018-11-01 743 瀏覽
平日經過家樓下,一定會看見這餐廳。某一天,因為一些事不開心,我跑到這裡吃個飯。誰知,有點驚喜:首先是餐湯和包,淨是包有烤過我已很欣賞(我的要求到底有多低...😂)我覺得至少這是一種誠意吧,小小的餐廳大可以做最普通那種,奉上裝餐包和牛油的籃子。但這種是照出我對他們的預期,所以有點驚喜了。然後,我點了"Delicious 豬扒",看看有多Delicious XD超大塊豬扒!感覺大過我的臉還有兩塊應該可以吃得飽飽的。見加$8可以配特飲,就特別叫一杯 藍色多瑙河。個人認為一般。最後甜品。我對這餐廳的評價是:擺盤和味道尚可,價錢便宜,飽肚感十足。埋單不過$60,總是吃不飽的我會再來的
平日經過家樓下,一定會看見這餐廳。

某一天,因為一些事不開心,我跑到這裡吃個飯。

誰知,有點驚喜:

餐湯及餐包

delicious 豬扒

超大塊豬扒!感覺大過我的臉
還有兩塊應該可以吃得飽飽的。

藍色多瑙河

最後甜品
甜品

我對這餐廳的評價是:擺盤和味道尚可,價錢便宜,飽肚感十足。

埋單不過$60,總是吃不飽的我會再來的
2018-08-03
delicious 豬扒
  • delicious豬扒
2018-08-27 717 瀏覽
在深水埗找西餐實在有難度,最後走到最外圍街道,終於有發現。室內座位有點逼,餐牌選項算多。在試水溫的情況下未敢試高價餐。點了豬扒意,牛扒薯菜。下簞後不久,湯及餐包先到,賣相比想像中好,蒜蓉包如甜餐包形狀但表面脆脆的。湯就只有白湯,冇紅。主菜上碟都很精緻,意粉份量算多,薯菜係一個小焗薯,傾向營養餐烹調方式。這是加分的。味道方面都是配菜較好。牛扒,豬扒很重味精,有如燒烤包的食物。十分一般,反而驁喜的是杯咖啡。以為煷烤食物配上茶記低级咖啡,但卻送來用精美花杯盛著的即磨咖啡。感動!後來發現水吧放著不同的咖啡豆,相信咖啡項目是有一定情度的硏究。咖啡味香濃,上等之選。最後甜品餐牌上是奶凍,但送上的是嗜喱。4道菜午餐,一個另人失望的主菜卻補上一杯水準以外的咖啡!
4道菜午餐,一個另人失望的主菜卻補上一杯水準以外的咖啡!
2018-08-26
2018-08-03 446 瀏覽
食物有水凖,是同區不錯的一間西餐廳,待應都幾好態度。今日第一次在這間食店吃肉眼牛扒,份量相當大,還有跟意粉或薯菜等,一定夠飽。其他午餐,都做好,同事都覺得好。會再來幫襯😋
其他午餐,都做好,同事都覺得好。
會再來幫襯😋
  • 牛扒
今年父親節,因外遊未能與父親一起慶祝,得知能提早回港,便立即趕來與家人吃飯。 他們已在此餐廳稍候, 直到我來到餐廳,他們準備點菜。 我們一家4口 只點了3個餐, 因我已在外地用膳,並表示不能再進食。 一名女店員(或店主) 態度好不屑 且 語氣十分強硬 表示 由於父親節期間, 需要每人點一個餐。 我說我真的吃不了, 此時,女店員(或店主)一聲不吭地走回廚房, 那算什麼態度? 我環繞全場觀察,只有我們這枱人,若然你全場爆滿,我也覺得你的要求情有可原; 若然只得一枱客,還要是父親節當天,你用差勁態度強烈要求要多點一個餐,我真的不能理解! 你下的 逐客令 令我們的父親節不能團聚! 三個餐已下單,不能取消。店主/店員的差勁態度 令我不想多點一個餐, 唯有自己走出餐廳, 家人繼續用膳! 直到家人用膳完畢再相聚,我問家人 是否全場滿座?家人表示,自我走後,只來了兩個人光顧,而且食物質素並不是太好, 可以不用再來! 我父母非常不開心, 一家人不能團團圓圓地用餐(店員/店主所造成的)且食物又不是特別的好吃。女店主/店員態度若然好一些,我都不用離開餐廳,會情願多點一個餐, 女店主/店員 黑口黑面 一
你下的 逐客令 令我們的父親節不能團聚!
我父母非常不開心, 一家人不能團團圓圓地用餐(店員/店主所造成的)且食物又不是特別的好吃。女店主/店員態度若然好一些,我都不用離開餐廳,會情願多點一個餐, 女店主/店員 黑口黑面 一副厭世樣面對客人, 實在趕客! 總括而言, 食物一般, 態度惡劣,不會再來!

若然對食物沒有要求, 不怕受氣, 可前來此餐廳! 我很少會留言, 但真是太差勁,我是一直會支持小店的人, 但這間真的不會再支持。
2018-05-06 387 瀏覽
剛星期一晚係深水埗收工晏了,隨意就係附近去試了Declicious Cafe,鋪面看裝修格調都幾好,看了門先餐牌都經濟,所以就試下,所以我3人只order 了 (結帳時個waiter問食咁少,我話太晚了唔可以食太多)1.魚柳薯條 - 夠鬆趣2.素食黑椒牛柳絲意粉👍🏼估唔到幾好味 -跟餐有羅宋湯+包+茶= $52 ;湯同包ok,coffee 係即磨👍🏼3.魚柳漢堡-魚柳ok 麵包就差d總括來說我們所叫order的食以價錢和食物品質來說都算幾好,由其個素食意粉好味道(有幾款素意粉照顧d食素人👍🏼)我都會再來試下扒餐,因看餐牌d扒都好抵食。
1.魚柳薯條 - 夠鬆趣
3.魚柳漢堡-魚柳ok 麵包就差d

2018-04-30
2018-04-17 301 瀏覽
話說有日路經此地發現呢到都有幾間食肆但我又未去過喎所以見今日唔知食乜好就黎呢到揀間食啦我地先揀咗呢間西餐食但餐牌個cover 都整得幾靚內有一部大電視可以睇但我地去個陣可能差唔多九點比較夜 冇乜人啦已經忌廉湯比較稀 落得比較多水 所以味道都唔濃仲比較淡但佢加咗唔少黑椒係面 令佢有被陣黑椒味掩蓋住餐包佢焗過黎 面頭濃濃地咁佢仲搽咗蒜蓉牛油咁令到個包都香口又脆口咖哩豬扒但豬扒麻麻地比較多根 又難咬開咁佢仲有個薯仔 薯仔一般焗芝士白汁西冷牛意粉我乽大覺到幾十蚊塊嘅西冷牛質素應該叫第二樣會好啲嘅 早知叫雞扒算但佢芝士味都唔少熱辣辣上枱 幾香食落幾好味 芝士白汁意粉好夾係個牛差啲 好可惜 但價錢相唔貴 仲有湯有包有嘢飲 好抵食
話說有日路經此地
熱朱古力
2018-04-15
白汁芝士焗意粉
2018-03-11 255 瀏覽
今日去青山道買電器,經過呢間餐廳, 本來無諗住響度食,門口望入去見佢啲梳化幾吸引,又見佢啲餐牌放響門口,方便我呢啲唔使行入去睇咗唔啱食又行返出嚟啲人,驟眼望落去以為幾貴,點知見到啲價錢幾平,所以就入去試下,入到去環境好ok坐得都好舒服好寬敞, 叫咗三分下午茶,一個芝士白汁燴雞絲意, 一個香蒜火腿炒意粉, 另一個係吉列豬扒拼牛角酥, 芝士白汁燴雞絲意好好味,好香芝士味,啲汁又唔會太水但係又唔會太緊,啱啱好包住啲意粉, 香蒜火腿炒意粉更加好味 ,但呢個我唔知點形容,總之就好好味, 意粉食落去好爽口彈牙, 另一個吉列豬扒拼牛角酥仲配咖哩角薯餅 ,同樣都係好好味牛角酥估佢唔到係熱,出面好多數係凍,食落去好鬆化,吉列豬扒又夠大塊,唔會話因為下午茶就細塊啲,餐飲三杯凍飲又唔使加錢仲要大大杯, 食物同環境我都覺得好正,但估佢唔到服務員啲服務態度都咁好,反而我覺得呢間餐廳嘅服務態度先至係最正, 事關當時下午茶時間得一個服務員,客又多 ,見佢都好忙,但都唔會因為話太多嘢做而敷衍招呼你 ,完全感覺到敬業樂業嗰種服務態度, 深水埗食過咁多食肆,我諗都好難搵到一間好似呢間平均分都咁高嘅餐廳 值得一試,價錢又合理。
2018-03-10
2018-01-17 1059 瀏覽
思潮有伏,萬里無雲。在此店的「露天茶座」(門旁兩張檯),眺望嘉頓山,「美荷樓」,嘉頓鐘樓,憶昔……。一年前的暖冬,我倆並肩同遊-「美荷樓」。寧捨美荷茶寮,移步到此新開小店小憇。妳說要遙看嘉頓鐘樓,我則品嚐「澳洲頂級羊漢堡包」,食嘉頓麵包。麵包像我,不熨熱,不鬆綿,有內涵,有高度,有層次,有特色,無濃郁醬汁麻醉味蕾,無耀眼顏色,無標榜高價。漢堡內的五種食材像妳,冷冷的,紅綠黃棕白,均勻,甚麼都齊全;號稱「澳洲頂級」,一點兒也不謙遜,貨真價實;羶味適中,魅力十足;不需醬汁以塗脂抹粉,真我如一。如增加熱度,隨叫隨到則更佳。餐具統一,均呈可愛的白圓點,有少女情懷,與妳很合拍。她最喜歡反而是門前免費任食客進食的小糖,總是把弄一番,當作棋子,當作畫筆,樂而忘返。今冬北風肆虐,路寒心冷,瑟縮在店內卡座,紅磚未添暖,白牆未可平伏心痕,黑梳化未送上半份浪漫。此「火車」卡位,能運載我去澳洲見妳嗎?古典格局,倒能令食客回到昔日的西方,發思古幽情。點選了兩客午餐,有香蒜牛油多士,西湯,飲品,價格幾同茶餐廳。午市一度滿座,熟客多;生客少,知音更少。從來同檯者多,知音者少。妳我都是饕餮,妳的「食力」遠比我強,見解
思潮有伏,萬里無雲。

澳洲頂級羊漢堡包

阿華田

餐具統一,均呈可愛的白圓點,有少女情懷,與妳很合拍。

芝士焗咖哩牛肉飯

從來同檯者多,知音者少。妳我都是饕餮,妳的
「食力」遠比我強,見解獨特,食記出色,盼望妳早日回港,與我分享美食見聞。如妳去澳洲要找美食,此店都有「澳洲頂級」食品呢!

紅湯對白湯,紅瓷襯白瓷,紅磚映白牆,我與妳卻隔洋相對。
此店部份西餐不弱,我倆認為可惜是錯落在不當的地點,少女客少,年青人,假文青客少,高消費力客更少。唯有以低價吸客,但最終可能影響食物質素。

多士沒有香,沒有蒜,幸好尚有餘溫,仍是脆的。羅宋,忌廉西湯質素一般。

餐牌標榜,推薦「芝士焗粉飯餐」系列,我點選了「芝士焗咖哩牛肉飯」。咖喱飯辛辣度低,隱約有芝味,配合餐廳清淡風格。只是嫌飯稍濕,宜多焗3分鐘。
真正招牌食品是芝焗肉醬意粉。為測試厨房實力,我才點選難度高的咖哩焗飯。

香煎鮮三文魚扒

「香煎鮮三文魚扒」則較遜色,說不上「香煎」,煎炸過多,較似餐牌另一款「吉列」魚柳的煮法。鮮三文魚只需煎香便可,燒汁則要講究。
焗薯正如網評提及,太淡,宜加牛油和醬汁。

澳洲頂級羊漢堡

鄰檯食澳洲頂級羊漢堡,我睹物思伊人。此食友說羊漢堡頗香口,有醬汁中和,白汁豐腴,羶味不多不少,可以大快朵頤,值得街坊捧場,令我饞涎欲滴。

嘉頓鐘樓已不能準確報時,到了下午茶時段,人去寥寂。
我細閱下午茶餐牌,覺得食物比午餐精緻,款式有風格(已上載餐牌),選擇甚多。

點選了「香脆牛角包餐」,上檯時的感覺很棒,令我食指大動,饞蟲亂舞,心情好轉。份量驚人,紅碟配紅磚,紅艶盈香。

香脆牛角包餐

牛角包熱騰騰,極為鬆脆,入口即酥,口感豐腴;咖哩角甘香馥郁,滿口油脂。

牛仔腸入貨出色,不是凡品;澎湃肉味游入口腔,牛仔輕易佔領味蕾。

魚柳有兩條,粉漿適量,鮮味非凡,入口滿足,快感無限。

招牌品味咖啡

「招牌品味咖啡」亦是佳品,未算濃郁,香氣仍撲鼻。

陶醉過後,收銀處的六色糖果彩瓷,又把妳犖牽回我的夢境。

味招牌芝士焗肉醬出前一丁

妳喜愛的「味招牌芝士焗肉醬出前一丁」,仍列在下午茶餐牌內。妳的評語是:芝味滿瀉,醬汁香腴,麵彈脂馥。

我為妳留下妳最喜愛的卡座,與妳分甘同味,同路……。

到夜幕低垂,我們可重回「露天茶座」,點點彩燈,細味人生,嚐新,品珍……。

此乃有誠意的小餐廳,如同區「星河」,如「星厨」。
星河的午間特餐如猛男,有粗豪的肉扒;此店的茶餐如少女,有精緻的小食;星厨的晚餐如貴婦,有豐盛的西餐。

香港不只需要茶餐廳,亦需要更多的小餐廳,香港味道的西餐廳。
澳洲頂級羊漢堡包
香脆牛角包餐
味招牌芝士焗肉醬出前一丁
2017-04-12 759 瀏覽
旁邊女士,扶夫帶子,竟使用餐牌將桌上碎屑朝我而撥,可見家教😠平日午間不少學生來,有天晚間看見人流不多,即管一試。紐西蘭西冷牛扒配焗薯(蜜糖芥末汁),牛扒薄薄的,肉已過熟太韌,筋部更難咬開,牛扒質素不佳。焗薯僅煮熟後輕焗,中間根本完全沒顏色;蜜糖芥末呈黃偏啡的顏色,焗薯惟有以蜜糖芥末汁添加味道,方能下嚥。意大利奶凍,影響了panna cotta 的名字,一不滑,二沒甚奶味,三那是怪怪的奶味,猶如蜜瓜奶的奇異味道😨,差矣。看來又點錯餐了,相信如點焗豬扒或煎雞扒配飯/意粉,應會較為滿意。像是燥底的侍應,其實只是做事快捷實幹,服務還是不錯。
平日午間不少學生來,有天晚間看見人流不多,即管一試
,牛扒質素不佳。
焗薯僅煮熟後輕焗,中間根本完全沒顏色

像是燥底的侍應,其實只是做事快捷實幹,服務還是不錯