味火鍋 (華僑商業中心)

Yum Hotpot (Hua Chiao Commercial Centre)
「痴孖筋級數!旺角驚現7粒鐘喪食馬拉松🔥潮汕牛/鮑魚海蝦/伊比利亞豬任夾!!白鱔片狂吞+黃金脆魚皮喪嗌!人均$300仲有瑤柱冬瓜盅?黐線到!!」 --- 唔係掛!!今次真係癲過癲噹㗎 😱 俾我喺旺角劏房價地段挖到間「無限時火鍋核爆廠」! 📍 地點就喺彌敦道旺角中心隔離,晚市 $300左右一位,喪食足 7個鐘(冇睇錯!係由日落鋤到關門嘅馬拉松式任食!!) 重點癲料清單 ⚡️ 準備好胃擴張啦: ✅ 潮汕牛屠房級放題 牛胸爽/五花趾/吊籠 狂Loop!油脂花紋靚到尖叫,淥8秒食到牛魔皇轉世! ✅ 海鮮恐慌症發作 每日新鮮到貨鮑魚 + 海蝦 + 白鱔片 任拎!鮑魚彈牙到識跳舞,白鱔厚切到懷疑人生~ ✅ 伊比利亞黑豚任叫唔嬲 西班牙貴族豬油香核爆,淥完仲閃住粉紅光✨ 食到變豬八戒都抵! ✅ 手工餃界三巨頭 西洋菜餃/雲吞/韭菜餃 即包即上!皮薄餡多到爆瀉,一啖一件停唔到手!! ✅ 邪惡炸物無限輪迴 自家製黃金脆魚皮(鹹蛋黃喪趴!)/椒鹽粟米(甜辣上癮!)/炸響鈴/炸餐肉⋯ 邪惡到要叫救護車🚑 仲有核彈彩蛋 💣 「鮑魚瑤柱冬瓜盅」竟然愛嚟打邊爐! 湯底清甜到飲到舔舔脷

---

重點癲料清單 ⚡️ 準備好胃擴張啦:
✅ 潮汕牛屠房級放題
✅ 海鮮恐慌症發作
✅ 伊比利亞黑豚任叫唔嬲
✅ 手工餃界三巨頭
✅ 邪惡炸物無限輪迴

仲有核彈彩蛋 💣
「鮑魚瑤柱冬瓜盅」竟然愛嚟打邊爐! 湯底清甜到飲到舔舔脷,入面仲有瑤柱絲同鮑魚,$300包呢個??老闆係咪諗住益街坊!!

其他喪食清單:
▪️ 啤酒汽水任灌到變噴泉
▪️ 數十款火鍋料任點(丸子/蔬菜/內臟控天堂)

總結: 呢個價錢食到活海鮮+靚潮汕牛+貴豬+手工嘢+炸物軍火庫⋯ 仲要 7粒鐘唔趕你走!除咗「痴線」真係冇第二個形容詞!建議帶定128GB胃同空腹三日先挑戰!

#伊比利亞豬喪叫 #手工餃控必搶 #炸魚皮上癮
#香港探店 #旺角中心美食 #抵食到震 #香港好去處
#海鮮控暴動 #長食長有攻略 #香港旅遊必收藏

---
  • 黃金炸魚皮
  • 椒鹽粟米
宜家到處都話潮汕牛火鍋,今次試下呢間,地方大,坐得舒服,收銀姐姐有笑容.最開心發現有飲品 韓國的Real Lemon Highball, 像去年朝日啤酒推出的「未來檸檬沙瓦(未来のレモンサワー)」。 這款罐裝酒最大的特色是加入了約乾燥檸檬片,讓你在開罐時能看到檸檬片浮出,同時享受到檸檬的香氣和綿密的氣泡口感。Good!食物方面,上菜快,無漏單,有致爱的胸口油. 海鮮 飽魚,虾都好新鮮!又不限時,和老友慢慢吃喝吹水一流!下次會再去的!

又不限時,和老友慢慢吃喝吹水一流!
下次會再去的!
2025-06-16 0 瀏覽
今個禮拜放假,同屋企人去咗旺角食放題打邊爐,佢哋對潮汕牛肉情有獨鍾,所以專登揀咗呢間「味火鍋」打邊爐,因為佢哋呢度有四款潮汕牛肉任叫任食~平日晚上七點上到嚟已經坐無虛席、好在我哋有book位,店員好快都安排咗我哋入座,我哋首先揀咗湯底要咗鴛鴦鍋,川芎白芷天麻魚頭鍋&胡椒豬肚雞鍋,湯底一黎到已經聞到好香,好足料,打邊爐前梗係飲返兩碗湯先啦!火鍋配料都好精彩,自家製黃金脆魚皮,自家製椒鹽粟米,四款潮汕牛肉吊龍、五花趾、匙仁、胸油肉,伊比利亞黑豚肉,時令海鮮,大大隻鮑魚,海蝦、自家製手工餃,自家製炸響鈴,自家製炸餐肉、仲有其他數十款火鍋配料,啤酒、汽水無限時任飲任食!勁豐富,超滿足呀!

2025-06-15 0 瀏覽
閨蜜知我鍾意食潮汕牛,見到有無限時任食潮汕牛肉火鍋,即刻訂位😍😍食完覺得真心好正,現在還在回味中😂😂❤️小食❤️小食非常高質,香酥小排骨惹味、蝦卷及蝦飛碟啖啖蝦肉,好有咬感😍當中自家製黃金脆魚皮🐟及椒鹽粟米🌽令人十分難忘。炸魚皮非常大塊,香脆可口😍椒鹽粟米鹹香味十足,真係飲得杯落🍻🧡極尚瑤柱冬瓜鍋🧡限量供應的,夏日炎炎,食返個冬瓜鍋確實好消暑。瑤柱味好足,絕對唔係得個名,湯底濃郁,且十分清香,冬瓜吸滿湯汁,好食👍🏻👍🏻💛 潮汕牛肉 💛4款潮汕牛肉任叫,包括吊龍、五花趾、匙仁及胸油肉🐮 匙仁牛味超濃,吊龍及五花趾超級嫩滑,胸油肉油脂豐滿,仲要無限量無限時,真的十分超值。💚豬肉🐷海鮮🦐💚可點伊比利亞黑豚肉,風味十足。供應的是時令海鮮,每日不同,當晚食了鮮蝦,大隻又彈牙,非常新鮮。💙火鍋💙火鍋配料有數十款,款式非常多元化。手工餃、自家製炸響鈴及炸餐肉等,足料又好味。牛筋丸、鮮鵝腸、嫩鴨血,彈牙、爽脆、嫩滑全部都食到,令人十分滿足。💜 啤酒汽水無限時任飲 💜不少韓國啤酒可選,飲了檸檬Highball,打開後真的有檸檬片在內,檸味十足🍋💖💖食物非常新鮮,真心高質。環境寬敞舒服,令人食得開心又放心,真

❤️小食❤️
極尚瑤柱冬瓜鍋

🧡極尚瑤柱冬瓜鍋🧡

💛 潮汕牛肉 💛

💚豬肉🐷海鮮🦐💚

💙火鍋💙

💜 啤酒汽水無限時任飲 💜

食物非常新鮮,真心高質。環境寬敞舒服,令人食得開心又放心,真心值得支持🙌🏻想睇更多介紹,馬上Follow我啦😁。
#味火鍋 #潮汕牛肉 #香港旺角美食 #香港旅遊 #big_big_foodie #big_big_foodie食勻旺角
極尚瑤柱冬瓜鍋
  • 潮汕牛肉
味火鍋旺角分店有無限時任飲任食火鍋,想食幾耐都得,唔使趕住走,啱晒同朋友gathering😛湯底好有誠意💯我哋要咗雙拼,呢啲湯底自家熬製,自己屋企好難整👇🏻🌸 女神豆乳木瓜玫瑰鍋,湯底幼滑,加上木瓜嘅清甜,滋潤又養顏。🐟 川芎白芷天麻魚頭鍋,有成個魚頭,足料到爆,藥膳風味濃厚,魚頭湯鮮甜無腥味!‼️超過50款配料‼️重點推介👇🏻👇🏻🐮 4款潮汕牛肉: 吊龍、五花趾、匙仁、胸油肉 個人最鍾意吊龍,有少量油花,肉質細嫩🥹encore左一碟😍 伊比利亞黑豚肉🐷有咬口唔會好肥🥟自家製3款手工餃,粒粒飽滿多餡😛🦐 新鮮海鮮無限供應,當日有大蝦、鮑魚、鱔片🐟啲蝦真心爽口,鮑魚彈牙,好新鮮😋自家製椒鹽粟米,勁香口🌽 💥 自家製午炸餐肉,就咁食又得打邊爐淥一淥又得!自家製黃金脆魚皮,脆卜卜食到停唔到口!
🍺 啤酒、汽水無限暢飲,真係食到飲飽食醉😂坐咗死三個鐘先肯走🥤

‼️超過50款配料‼️重點推介👇🏻👇🏻
🐮 4款潮汕牛肉: 吊龍、五花趾、匙仁、胸油肉
個人最鍾意吊龍,有少量油花,肉質細嫩🥹
encore左一碟😍 伊比利亞黑豚肉🐷有咬口唔會好肥🥟
自家製3款手工餃,粒粒飽滿多餡😛

抵食火鍋推介❣️旺角呢間味火鍋無限時任食,而且食物種類多,仲有4款潮汕牛肉🥩任叫呀!火鍋湯底有成8款,我就點左人氣🔥 現熬火鍋湯底~ 極尚瑤柱冬瓜鍋😋 個鍋真係好正成個冬瓜上,冬瓜入面超級足料,有瑤柱、鮑魚仔!4️⃣ 款潮汕牛肉🥩任叫!!! 啲牛勁新鮮,啱晒鍾意食牛嘅朋友仔🤤-潮汕吊龍-潮汕五花趾-潮汕匙仁-潮汕胸油肉🐖特選豚肉任叫!!! 2款豬都好食,但我就比較鍾意伊比利亞黑豚片,肥脂均勻好香豬味👍🏼-伊比利亞黑豚片-美國天然豬梅肉仲有多款小食😋😋😋 無限時自家製黃金脆魚皮、自家製椒鹽粟米🌽、紅油抄手、脆脆蝦飛碟、酥炸老虎蝦卷、香酥小排骨等。火鍋配料都超多,佢地嘅自家製3款手工餃好出色,超級大粒好足料😍 仲有自家製炸響鈴、自家製炸餐肉都係無限任叫!飲品方面:啤酒、玻璃樽裝汽水、無糖茶無限時任飲!連韓國sparking rice wine都有😍😍埋單人均3XX真係好抵,食到勁飽走😝 每位$359快啲book位同朋友嚟食啦!

-潮汕吊龍
-潮汕五花趾
-潮汕匙仁
-潮汕胸油肉

-伊比利亞黑豚片
-美國天然豬梅肉

埋單人均3XX真係好抵,食到勁飽走😝 每位$359
快啲book位同朋友嚟食啦!
2025-06-11 0 瀏覽
想同朋友仔食飯吹水唔知去邊好?最近呢間位於旺角嘅火鍋店推出限定無限時任飲任食火鍋八部曲,由6點食到12點足足6個鐘一定夠玩。座位闊落空間感十足,油煙味唔重,裝潢簡約,地方清潔,食物即叫即整,上枱速度快得嚟又唔會漏單,性價比甚高,記得提前預約因為都幾Full。第一步曲先揀湯底,招牌菜為極尚瑤柱冬瓜鍋,但只能單鍋,所以要咗台式芋頭排骨同女神豆乳木瓜玫瑰鍋,前者以雞肉慢火燉煮成,配上芋頭同炸排骨,鮮甜惹味、後者賣相可愛,有助養顏亦適合健身人士。自己加湯超級方便,不過若可以加返原本嘅湯底味道會更加濃郁。第二部曲係小食,大力推介椒鹽粟米,外層薄身,超甜超Juicy、黃金脆魚皮脆到不得之了,鹹鹹香香令人忍唔住一啖接一啖。脆脆蝦飛碟炸至金黃酥脆,裡面包住蝦肉,口感層次豐富。炸老虎蝦卷咬落彈牙、香酥小排骨肉質鮮嫩,肉骨分離、紅油抄手麻辣鮮香、炸午餐肉超大份,你一件我一件好快清晒,適合多人分享。第三部曲為潮汕牛肉,四款肉類任食唔嬲,吊龍指牛背脊內側位置,肥瘦適中,肉質鮮嫩、匙仁係牛肩胛內側位,嫩中之嫩、五花趾係牛後肌腱位置,帶嚼勁、而胸口油指牛前胸軟組織位置,咬落爽口韌勁,各有千秋。第四部曲係伊比利亞黑

第三部曲為潮汕牛肉,四款肉類任食唔嬲,吊龍指牛背脊內側位置,肥瘦適中,肉質鮮嫩、匙仁係牛肩胛內側位,嫩中之嫩、五花趾係牛後肌腱位置,帶嚼勁、而胸口油指牛前胸軟組織位置,咬落爽口韌勁,各有千秋。第四部曲係伊比利亞黑豚肉同美國天然豬梅肉,前者入口即溶,後者細嫩。

第五部曲係海鮮,蝦、鮑魚、白鱔,新鮮鮮甜,有多幾款選擇會更好。第六部曲係火鍋配料,私心推介自家製手工餃子,鮮蝦水餃、韭菜豬肉餃、西洋菜豬肉餃,皮薄餡靚,好足料!另有數十款選擇,冇可能食得晒,第七八曲就係麵食同飲品,酒精類好多,仲有幾款比較少見,見隔籬枱幾個飲到醉醉地好搞笑,今餐真係大滿足!

🚩味火鍋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️果然係人氣任食火鍋店|旺角都開咗分店啦餐廳主打一個價錢無限時任飲任食❣️有齊啤酒小食火鍋|啱晒一大班friend吹水食野成人每位$359|埋單$400唔使就可以食得好豐富坐低可以先叫鍋底|我哋試咗 -̗̀꒰ᐢ•˕•ᐢ꒱̖́-♡女神豆乳木瓜玫瑰鍋|湯底勁清甜有豆乳香♡胡椒豬肚雞鍋|超級暖胃 仲有雞件好足料等緊火鍋度嘅時候就可以試吓佢哋嘅即炸小食連椒鹽粟米都有得食|外皮好酥脆 粟米夠晒甜另外仲有黃金脆魚皮|熱辣辣新鮮炸起紅油抄手大大粒|一定要幾個朋友share其他小食都好出色|同大排檔有得比🧡火鍋配料都有好多選擇 ₍˄·͈༝·͈˄*₎◞ ̑̑特別推薦佢哋有潮汕手切牛肉都幾厚身|所以食落好彈牙好多汁海鮮都有鮑魚海蝦白鱔|任食極新鮮💕肚仔有位可以試埋佢哋啲丸|高質有汁個款大推哇໒꒰ྀི•ू⁼̴̶̤̀༥⁼̴̶̤́•ू ꒱ྀི১?
🚩味火鍋

特別推薦佢哋有潮汕手切牛肉
都幾厚身|所以食落好彈牙好多汁

海鮮都有鮑魚海蝦白鱔|任食極新鮮💕

肚仔有位可以試埋佢哋啲丸|高質有汁個款
大推哇໒꒰ྀི•ू⁼̴̶̤̀༥⁼̴̶̤́•ू ꒱ྀི১?
呢間味火鍋最近新推新menu無限時任食潮汕牛肉+海鮮,仲有靚靚湯底,勁多款香口小食自家製手工餃,火鍋配料任叫,啤酒汽水無限時任飲,每位都只係 $359!! (但只限旺角分店! 尖沙咀無架) ✨靚湯底8 款8 款湯底,最推薦滋補養生極尚瑤柱冬瓜鍋!呢排天條熱黎個冬瓜鍋消暑一流~ 另外仲有女神豆乳木瓜玫瑰鍋,其他比較特別有台式芋頭排骨鍋/川芎白芷天麻魚頭鍋/四川麻辣鴨血鍋✨熱氣小食不得了超邪惡,最鐘意黃金脆魚皮同椒鹽粟米~另外脆脆蝦飛碟、酥炸老虎蝦卷,香酥小排骨同紅油抄手都可以一試✨任食高質潮汕牛肉大家好鐘意返大陸食既潮汕牛,依家喺香港都食到啦,部位有吊龍、五花趾、匙仁(當中無呢款),變咗雪花牛,最後仲有牛白肉等等~除咗潮汕牛,仲有伊比利亞黑豚肉✨時令海鮮今次我地有 3 款: 連殼鮑魚,大蝦同埋台灣白鱔片,另外仲有水魷 全部都好新鮮✨其他丸類/餃子配料必試皇牌3款自家製手工餃: 蝦水餃/豬肉餃/韭菜豬肉餃,仲有魚腐竹卷、鮮蝦腐皮卷、墨魚腐皮卷等特色配料,各式丸類牛筋丸/芝士牛丸、QQ豬肉丸,仲有內臟好似以花雕雞子、鮮鵝腸、豬大腸等✨主食選擇(呢個真係飽到食唔到了 )不過澱粉控一定大愛😂有
呢間味火鍋最近新推新menu

✨時令海鮮

✨其他丸類/餃子配料

✨主食選擇
(呢個真係飽到食唔到了 )不過澱粉控一定大愛😂
火鍋寬粉、淮山刀削麵到紅薯粉條、水晶粉絲和QQ闊面

✨自助任飲

啤酒、無糖茶、玻璃樽裝汽水和精選飲品
最近聽聞「味火鍋」推出左潮汕牛肉海鮮火鍋放題,主打任飲任食,仲係無限時!每位只係$359,性價比高到爆,岩晒約埋一大班朋友黎任食任飲加傾計吹水,無時間限制真係爽到不得了!於是即刻book位,同幾個好兄弟一齊殺過去試下,準備大開殺戒!🍲.第一部曲 - 火鍋湯底打邊爐最緊要係個湯底,味火鍋就算係任食放題,都做到高質!佢地有八款全新鍋底,我地揀左極尚瑤柱冬瓜鍋,吾使額外加錢就有得食。火鍋入面放左半隻大冬瓜盅,上面鋪滿魚翅,冬瓜盅中間仲有冬瓜肉、雞肉、瑤柱等,湯底清甜得黎帶點瑤柱既鮮香,飲落去好滋補,冬瓜肉軟腍入味,食完暖晒心!🥄.第二部曲 - 邪惡小食揀完湯底,當然要叫d小食邊食邊等!呢度既小食都係任食,即叫即做,有黃金脆魚皮、椒鹽粟米、紅油抄手、脆脆蝦飛碟、酥炸老虎蝦卷同香酥小排骨。我地首推自家製椒鹽粟米,粟米好甜,外層裹滿濃濃椒鹽香,咬落去脆口又多汁!仲有脆脆蝦飛碟,外邊金黃酥脆,內裏多汁蝦肉,食落去真係有驚喜,好似飛碟咁得意!🍤.第三,四部曲 - 狂叫4款潮汕牛肉 + 伊比利亞黑豚肉重頭戲來啦!潮汕牛肉有吊龍、五花趾、超山匙仁同胸油肉,任食到你手軟!吊龍係牛脊內側位置,肉質嫩滑得黎有咬

第一部曲 - 火鍋湯底

第二部曲 - 邪惡小食

第三,四部曲 - 狂叫4款潮汕牛肉 + 伊比利亞黑豚肉
重頭戲來啦!潮汕牛肉有吊龍、五花趾、超山匙仁同胸油肉,任食到你手軟!吊龍係牛脊內側位置,肉質嫩滑得黎有咬頭,涮一涮就食得,鮮味爆棚!匙仁係牛肩胛內側位,油脂豐富,入口即化,香到爆!五花趾係牛後肌腱位置,爽脆彈牙,食落去好有口感!每款牛肉都各有特色,仲有伊比利亞黑豚肉,油花均勻,涮完好香,食到停吾到!🥩

第五部曲 - 任食海鮮
海鮮都係任食,多款時令海鮮任你揀!當日有海蝦、鮑魚同台灣白鱔片,海蝦好生猛,一條條用竹籤穿好,涮完鮮甜彈牙,肉質好實!鮑魚都好生猛,大大隻,食落去爽口又有海水味,鮮到爆!食海鮮配埋湯底,簡直係完美,食幾多都吾嫌多!🦞

第六部曲 - 任食高質火鍋配料
配料方面有超過35款,鮮蝦水餃、西洋菜豬肉餃、韭菜豬肉餃、炸一口午餐肉、鮮淮山、即炸響鈴卷同超甜粟米,樣樣都吸引!餃子係自家製手工餃,每隻好似乒乓波咁大大粒,勁足料,涮完好彈牙!炸響鈴同午餐肉都係自家製,響鈴脆口,午餐肉香濃,仲有其他配料未試勻晒,例如牛筋丸、QQ豬肉丸、鮮鵝腸、豬大腸、豬肚、一口凍豆腐、金沙蟹籽鮮蝦球、鴨血、寬粉同淮山刀削麵,夠晒豐富!🥟

第七部曲 - 任飲啤酒汽水
飲品方面都係任飲,有多款啤酒同汽水,最推薦就係玻璃樽汽水,懷舊得黎飲落去特別爽口!食完一餐火鍋,飲返支冰凍汽水解一解,真係好滿足!🥤

2025-06-10 0 瀏覽
今日去左無限時既旺角味火鍋,同朋友慢慢歎足成晚。餐廳環境寬敞,座位舒適。 🔥 必食推薦:自家製邪惡小食任食!1. 招牌黃金脆魚皮 - 超級香脆,點湯都唔會淋,鹹香惹味,完全停唔到口! 2. 椒鹽粟米 - 鹹香微辣,粟米鮮甜多汁,任食到飽。 肉類狂熱:4款潮汕牛肉+伊比利亞黑豚肉任叫!-罕有潮汕牛肉(4款任食) - 新鮮手切,油花均勻,牛味濃郁,推薦吊龍同胸口油,口感嫩滑帶少少嚼勁。 -伊比利亞黑豚肉 - 肉質嫩滑,脂肪香甜,打邊爐一流,完全冇豬臊味。 🦐 海鮮控必試:新鮮海鮮拼盤任食!- 鮑魚:上枱時仲識郁,肉質彈牙。 - 海蝦:鮮甜爽口,蝦頭多膏。 - 台灣白鱔片:薄切易熟,魚油香濃。 - 其他海鮮:蜆、帶子、蠔等,每日新鮮入貨,鮮味十足! 手工火鍋配料:自家製3款餃子+炸響鈴+炸餐肉- 手工餃(3款):皮薄餡多,推薦韭菜餃同蟹粉豬肉餃,鮮味爆棚。 - 炸響鈴:即炸上枱,浸湯3秒半脆半軟,超正! - 炸餐肉:厚切自家製。 🍲 其他任食配料:數十款火鍋料自由配搭- 丸類:手打墨魚丸、蝦丸、牛丸等,彈牙有咬口。 - 蔬菜:新鮮菜心、娃娃菜、金菇等,清
今日去左無限時既旺角味火鍋,同朋友慢慢歎足成晚。

餐廳環境寬敞,座位舒適。

🔥 必食推薦:自家製邪惡小食任食!
1. 招牌黃金脆魚皮
- 超級香脆,點湯都唔會淋,鹹香惹味,完全停唔到口!
2. 椒鹽粟米
- 鹹香微辣,粟米鮮甜多汁,任食到飽。

肉類狂熱:4款潮汕牛肉+伊比利亞黑豚肉任叫!

-罕有潮汕牛肉(4款任食)
-伊比利亞黑豚肉
- 肉質嫩滑,脂肪香甜,打邊爐一流,完全冇豬臊味。

🦐 海鮮控必試:新鮮海鮮拼盤任食!
- 鮑魚:上枱時仲識郁,肉質彈牙。
- 海蝦:鮮甜爽口,蝦頭多膏。
- 台灣白鱔片:薄切易熟,魚油香濃。
- 其他海鮮:蜆、帶子、蠔等,每日新鮮入貨,鮮味十足!

手工火鍋配料:自家製3款餃子+炸響鈴+炸餐肉
- 炸響鈴:即炸上枱,浸湯3秒半脆半軟,超正!
- 炸餐肉:厚切自家製。

🍲 其他任食配料:數十款火鍋料自由配搭
- 丸類:手打墨魚丸、蝦丸、牛丸等,彈牙有咬口。
- 蔬菜:新鮮菜心、娃娃菜、金菇等,清甜解膩。
- 粉麵:烏冬、公仔麵、粉絲,任君選擇。

🍻 飲品任飲:啤酒+汽水無限暢飲
- 啤酒:冰凍生啤、罐裝啤酒任斟,配火鍋一流。
- 汽水:玻璃樽裝可樂、雪碧。

2025-06-05
5 分鐘 (堂食)
  • 海鮮拼盤
之前同朋友仔都食過呢間火鍋店,我哋最鍾意佢係無限時任你食,可以坐低傾偈慢慢食😋真係慢慢嘆足一晚!最近知道佢哋新推出有潮汕牛肉同新鮮海鮮都係任食🤩即刻約朋友過嚟一齊食啦~一坐低,點了幾款邪惡小食😂招牌自家製黃金脆魚皮超級香脆,點湯都唔會淋,完全停唔到口。仲有呢個自家製椒鹽粟米都係必食,鹹香惹味,任你食到飽,啱晒一班朋友邊傾計邊食。牛肉控一定要試埋四款潮汕牛肉,全部新鮮切片,油花靚又有牛味,任叫幾多都得,仲有伊比利亞黑豚肉,肉質嫩滑,肥瘦適中。海鮮方面今晚有鮑魚、海蝦、台灣白鱔片,大大隻鮑魚上枱時仲郁緊🤩全部每日新鮮入貨,打邊爐一流。另外有自家製三款手工餃、炸響鈴同炸餐肉,全部都係自家製作,餡料足又有誠意。火鍋配料選擇多到數唔晒,丸類、蔬菜、粉麵、豆腐全部任叫。飲品方面,啤酒同汽水都係無限時任飲,仲有玻璃樽裝汽水,好有懷舊feel。真係性價比爆燈,無限時任食任飲,食物選擇勁多又有質素,打邊爐可以慢慢嘆,唔怕趕時間。

2025-06-05 597 瀏覽
新鮮任食邊爐自助餐!😍旺角嘅放題真係好吸引任食吊龍,肉質鮮嫩,味道好鮮美仲有胸口油我都不斷食😆跟住係花雕雞子,酒香入味,雞肉滑嫩,配上香料,味道更加豐富手工金沙蟹粉豬肉餃都係必試之選,餃子皮薄餡多,蟹肉同豬肉嘅結合,真係好過癮😌黃金脆魚皮就係一個好小食,咬落去酥脆可口,味道獨特,無論係當作小食定搭配其他菜,都係一個好選擇海鮮推薦新鮮鮑魚真係唔可以錯過,肉質鮮嫩,味道濃郁,海蝦,蝦肉鮮甜,無論係白灼定炒都好受歡迎。放題選擇豐富,湯底都真係好足料啊揀咗天麻魚頭湯同埋胡椒豬肚雞超級足料!
新鮮任食邊爐自助餐!😍
旺角嘅放題真係好吸引
任食吊龍,肉質鮮嫩,味道好鮮美
仲有胸口油我都不斷食😆

跟住係花雕雞子,酒香入味,雞肉滑嫩,配上香料,味道更加豐富

放題選擇豐富,湯底都真係好足料啊
揀咗天麻魚頭湯同埋胡椒豬肚雞超級足料!
2025-05-19 1129 瀏覽
舊同事提議去食每人連+1服務費約$400人手足夠開房,唔使額外收費最低消費,房間數目都算多。頭盤我哋唔食龍蝦食雞煲雞煲味道非常普通海鮮拼盤只得鮑魚比較新鮮海蝦蠔扇貝都非常普通€牛肉拼盤好離譜剩係得一碟牛小扒比較對版 ⑨另外三碟所謂手切肥牛、牛肉簡直難食 ⑨火鍋湯底都係普通大約$400有更多選擇識開雞煲火鍋嘅人,知我唔會再去呢度之前食過一次頭盤波士頓龍蝦又係用埋啲唔新鮮嘅波士頓龍蝦呢間嘢唔值得去九龍區有更多好嘅選擇
舊同事提議去食
每人連+1服務費約$400
人手足夠開房,唔使額外收費最低消費,房間數目都算多。
頭盤我哋唔食龍蝦食雞煲
雞煲味道非常普通

海鮮拼盤只得鮑魚比較新鮮

海蝦蠔扇貝都非常普通€

牛肉拼盤好離譜
剩係得一碟牛小扒比較對版 ⑨

另外三碟所謂手切肥牛、牛肉簡直難食 ⑨

火鍋湯底都係普通
大約$400有更多選擇
識開雞煲火鍋嘅人,知我唔會再去呢度
之前食過一次頭盤波士頓龍蝦
又係用埋啲唔新鮮嘅波士頓龍蝦

呢間嘢唔值得去
九龍區有更多好嘅選擇
2025-05-15 854 瀏覽
任飲任食相當吸引,每人前菜可選芝士焗龍蝦、酸菜魚、佛跳牆或雞煲,火鍋有海鮮platter 及靚牛,其他食物任叫,啤酒汽水任飲🎉🎉🎉👍🏻👍🏻👍🏻🥳🥳🥳食物新鮮,員工招呼有禮,是三五知己,良朋共聚的好地方,期待下次再來,我要千杯不醉🤭🤭🤭🤣🤣🤣吃得食雪糕呀!
任飲任食相當吸引,每人前菜可選芝士焗龍蝦、酸菜魚、佛跳牆或雞煲火鍋有海鮮platter 及靚牛,其他食物任叫,啤酒汽水任飲🎉🎉🎉👍🏻👍🏻👍🏻🥳🥳🥳食物新鮮,員工招呼有禮,是三五知己,良朋共聚的好地方,期待下次再來,我要千杯不醉🤭🤭🤭🤣🤣🤣吃得食雪糕呀!