2019-03-18 1146 瀏覽
聞聞名已久的利苑,是我們經常去喝茶的好地方,墨魚餅、鮑汁鳳爪、都係愛吃,最慕明的自然是他們家的龍蝦泡飯,無論在上海、澳門還是香港,一到利苑必點這鍋龍蝦泡飯,吃的時候,加上脆脆的香口粒粒,配上鮮香的湯汁和泡飯,讓你一試難忘!
2019-03-11 942 瀏覽
下着小雨點~~星期日泊車比較麻煩,今天不想去商埸了揀間有代客泊車的餐館是好選擇吧!飲茶重點~~必定要帶我們"風流堂"的茶葉柚皮、炸雞翼、鮑汁鳳爪、蝦餃、灌湯餃仲有燈影煎堆和叉燒包,甜品楊枝甘露~~#快樂星期天 😋😋😘
下着小雨點~~
星期日泊車比較麻煩,今天不想去商埸了
揀間有代客泊車的餐館是好選擇吧!
飲茶重點~~必定要帶我們"風流堂"的茶葉
柚皮、炸雞翼、鮑汁鳳爪、蝦餃、灌湯餃
仲有燈影煎堆和叉燒包,甜品楊枝甘露~~
#快樂星期天 😋😋😘
2019-03-08
  • 鮑汁蝦子柚皮
2019-02-04 1312 瀏覽
又到一年一度農歷新年,點都要搵間好食既酒樓食番餐好既! 成日係旺角經過呢間酒樓都掂行掂過,殊不知原來佢連續好多年都拎到米芝蓮一星! 所以決定今年就食佢啦!早幾個禮拜已經打黎訂位,然後部長一個禮拜前已經WhatsApp 定餐單比你揀,一方面又會預定你食咩,唔會到時想食咩無咩,另一方面一坐低就可以即刻上菜,正!(部長一黎即刻乜生前乜生後,哈哈!)廢話小講,上菜!第一道,叉燒可能期望太高,麻麻地,肉鞋左小小冰火三層肉,姐係燒肉皮係幾脆,但略嫌有d咸醬油脆燒雞皮脆肉嫩,唔錯石窩醬燒頭腩呢個係全晚最好食,汁岩岩好,石斑塊外脆內軟又唔腥,一路食都仲熱辣辣,正!蒜茸炒豆苗豆苗難炒得好食,但呢間炒到有味又唔老,唔錯北菇枝竹鵝掌煲麻麻地楊枝甘露唔好食 唔甜又無味 可以唔洗叫芒果布甸夠甜但有d貴總結而言,飯菜係幾好食,環境既黎講可能樓底比較低,隔離台講咩都聽到哂,如果隔遠d會再好d!

廢話小講,上菜!

叉燒

第一道,叉燒
可能期望太高,麻麻地,肉鞋左小小

冰燒三層肉

冰火三層肉,姐係燒肉
皮係幾脆,但略嫌有d咸

醬油脆皮雞

醬油脆燒雞
皮脆肉嫩,唔錯

蒜茸炒豆苗
豆苗難炒得好食,但呢間炒到有味又唔老,唔錯

麻麻地

冰燒三層肉
醬油脆皮雞
1K
2019-02-02 747 瀏覽
今天收到親友送贈的利苑棗皇糕。這棗皇糕包裝十分精美, 以不同的紅色配以現代感的花紋,而且還有金色點綴,充滿新年氣氛又不失貴氣。打開硬皮紙盒,就是圓形的包裝糕點。棗皇糕充滿光澤而濕潤,從側面看,這是由兩層棕色棗皇糕夾有白色椰汁糕,賣相不錯,而份量亦唔少。把棗皇糕以慢火稍稍煎過,真好吃!棗皇糕表面香脆焦香,糕身軟糯香甜,而且口感爽身而不黏口!加上濃濃的紅棗香甜味,和甘香的椰汁風味,整體甜度適中又感覺天然。最愛那份溫和又含畜的紅棗甜,比年糕更好味,太好吃了!怪不得是招牌糕點。好吃!

今天收到親友送贈的利苑棗皇糕

打開硬皮紙盒,就是圓形的包裝糕點
,賣相不錯,而份量亦唔少。

2018-12-16 1509 瀏覽
早排睇到米芝蓮2019推出左,初步都有幾間星級中菜想試下,旺角利苑係其中嘅目標之一。本身21號做冬,但臨時屋企人改左今日提早做冬,幸好打電話話九點有枱。接聽嘅職員好好,佢主動幫我地預早食菜,避免九點黎到好多野無得食。上網資料亦顯示旺角洗衣街係利苑嘅總店,七十年代已開業至今,相信食物水準都會比較穩定。差唔多九點到達,就可直接入去坐唔駛等。唯一美中不足係檯與檯之間嘅距離比較近,坐得比較迫。海鮮非常新鮮 烹調得恰度好處燒肉皮脆肉鮮 惟叉燒有點硬楊枝金露用料十足 但西柚份量略多 偏酸一點價錢比一般酒樓略貴一點吧但整體食品質素比一般酒樓明顯高人一等不枉連續奪米芝蓮多年嘅獎項

海鮮非常新鮮 烹調得恰度好處
燒肉皮脆肉鮮 惟叉燒有點硬
楊枝金露用料十足 但西柚份量略多 偏酸一點
價錢比一般酒樓略貴一點吧
但整體食品質素比一般酒樓明顯高人一等
不枉連續奪米芝蓮多年嘅獎項

2018-12-15
2018-09-01 4264 瀏覽
期待已久與舊同事聚餐的機會來了。經相討之下,選了老牌特色菜鼻祖之一的利苑酒家。連日都下著忽大忽小的雨,放工時間常出現堵車,舊同事從各方趕來相聚,實在令人感動。青芥末螺花,螺肉爽脆,混和青芥末醬,帶來微微的嗆鼻,剎是開胃。冰燒三層肉,微溫中的燒腩仔肉皮鬆脆無比,一口一件,不覺得油膩之餘,反令口中留有餘香。蜜汁叉燒,淨看外表已是肉軟兼juice,不愧同事極力推薦要吃呢!吃落軟冧,非一般瘦肉可比,而甜道適中。五香牛展,鹵水汁做得不俗。蟹肉鮮蝦蒸蛋白,蟹肉不多,但蛋白蒸得滑一滑,雖已叫泡飯,仍忍不住叫來白飯伴之。菠蘿咕嚕肉,不是傳統的一粒粒,而是一片片的,酸甜汁不多,剛包住肉片,但炸皮畧為厚靱。香煎黑豚肉,賣相一般,但煎香後的黑豚肉配上燒汁,微焦甜外,肉味亦濃。籠仔荷葉臘腸蒸雞,一塊臘腸、一塊雞件、一塊冬菇相隔放在荷葉上,蒸的時間掌握得剛好,雞肉嫰滑。野菌銀杏炒蘆筍,炸脆的米粉巢狀作裝飾,別緻又可吃。龍蝦湯西施泡飯,堂食即煑,先用砂鍋煮滾龍蝦湯底,然後放入炸脆米花,熱騰騰的,湯鮮米脆香。金絲脆麻花,細細件易食。蛋白杏仁茶,杏仁味濃醇,蛋白細絲平均分佈於全碗杏仁茶中,飲落香滑並重,值得推介。要知

!吃落軟冧,非一般瘦肉可比,而甜道適中。

五香牛展,鹵水汁做得不俗。

野菌銀杏炒蘆筍,炸脆的米粉巢狀作裝飾,別緻又可吃。
龍蝦湯西施泡飯,堂食即煑,先用砂鍋煮滾龍蝦湯底,

然後放入炸脆米花,

熱騰騰的,湯鮮米脆香

金絲脆麻花,細細件易食。

。要知道蛋白杏仁茶需煑成後盡快享用,否則放久了,蛋白被杏仁茶的過熱化後會令蛋白變得硬實,口感便大打折扣的。
楊枝甘露,芒果味亦很濃。

久別再相聚,大家一起談天說地,閒話家常,加上豐富的美食,真是雙重的滿足啊!
2018-08-31
  • 龍蝦湯西施泡飯
  • 蛋白杏仁茶
  • 蜜汁叉燒
2018-06-26 2915 瀏覽
呢間米芝蓮,年初食嘎,今日先寫份量較多,比較適合多人一起食。家庭聚餐好適合。個日食飯發覺周圍食客都幾注重著裝,呢度做商務宴客都唔錯~前菜點了一份素鵝,外皮脆脆,和一般上海菜館差唔多味道~黃金大蝦,好邪惡但好好味,大蝦非常新鮮,啖啖肉~必點~今次有點失誤,叫了一個湯和一個湯飯,但味道都很好。雜草雜菇煲,清淡之選~份量都唔細~食完已覺得好飽~沒唸到份量最大係呢個湯飯,最後食唔完,要打包,第二日做午餐~
呢間米芝蓮,年初食嘎,今日先寫

前菜點了一份素鵝,外皮脆脆,和一般上海菜館差唔多味道~

黃金大蝦,好邪惡但好好味,大蝦非常新鮮,啖啖肉~必點~

今次有點失誤,叫了一個湯和一個湯飯,但味道都很好。

雜草雜菇煲,清淡之選~份量都唔細~食完已覺得好飽~

2018-01-10 4841 瀏覽
追「星」步伐沒有放慢,冬至飯這餐選了名單上一星的旺角利苑,貪其位置方便,也符合家人口味。酒家分兩層,不知是否因冬至要多做兩桌,座位比起普通中菜廳都來得逼挾多了,未免令我疑問:食物能達標嗎?冰燒三層肉 $120今天的菜色一早經wtsapp向酒家下單了,不用再左思右想。第一道來的是著名的冰燒三層肉,切得方正完整,但份量偏少。燒肉頂層的皮薄脆不刮口,中間的脂肪和肉身比例適中,證明選料處理得宜。果然是招牌菜,與坊間吃到甩皮甩骨的燒肉沒得比。蜜汁叉燒 $120知道叉燒也是這裏的皇牌之一,所以沒有錯過。叉燒肉質比較厚實,調味不是太甜,蜜汁掛得不多,但色水燒得漂亮。相較燒肉來得失色,不過不失。香煎德州牛柳 $180反而一道香煎牛柳有驚喜,不但煎得香氣四溢,肉吃下去也是柔軟而充滿脂香味,份量更來得不少,這道是推薦之一。宮廷醬烤肉伴饅頭 $98宮廷醬其實就是甜酸醬,調味做得不錯,甜酸很平衡,用鬆軟的饅頭來蘸著吃正好。一塊烤五花腩上肥下瘦頗是均勻,但算是偏肥膩的一味菜。碧翠炒龍躉球 $398碧翠原來是西芹,本身我不太愛吃,但限於菜單上沒有多少蔬菜的菜色選擇,只有叫了這道。龍躉球是滑,但吃得出放多了點粉來處

冰燒三層肉 $120

蜜汁叉燒 $120

香煎德州牛柳 $180

宮廷醬烤肉伴饅頭 $98

碧翠炒龍躉球 $398
碧翠原來是西芹,本身我不太愛吃,但限於菜單上沒有多少蔬菜的菜色選擇,只有叫了這道。龍躉球是滑,但吃得出放多了點粉來處理,其他配菜都炒得OK。特別叫侍應取來蝦醬來蘸點,想不到成了巧妙一著,發現這裏的蝦醬十分香濃,比平常吃到的要高一個層次。

楊枝金露、紅蓮燉萬壽果 $32
飯後甜品各叫了一款,楊枝金露普通,可能不是芒果當造時節;燉品滋潤清甜,冬天時候吃暖意十足。

食物和服務方面都算是滿意,但始終不滿環境安排,過於狹逼。粵菜來說,利苑是不錯,價格尚算合理。可是以星級作標準的話,綜合來算只是僅僅達標,特別是2018新名單上有多家中菜追趕。若利苑不改善一下環境,可能離被逐出星級之列不遠矣。
2089 瀏覽
2017-08-13 5439 瀏覽
女友今日又想飲茶,所以我地揾左利苑試試佢,見到好似係米芝蓮一星,睇吓係咪咁勁。唔知幾時開始,飲茶飲茶,除左食物,我對茶樓既茶要求越黎越高。我地叫左壽眉,清得黎我覺得有少少花香,炎熱既夏天,飲佢好解渴。最緊要係佢好順滑,回甘,一啲都唔澀。叫左最基本定會叫既: 蝦餃、燒賣、鳳爪。。。# 蝦餃 ******** 細細粒,一籠四粒,個皮好煙un,入面啲蝦細細隻,夠鮮甜而且爽口彈牙。 食蝦餃最緊要點咩醬汁? 一定係辣油! 正。# 燒賣 ********都係細細粒好精緻,無肥肉,細鮮,質素好高,不過鍾意大大件有口感既朋友未必夠喉啦,因為真係有啲“的色”。# 流沙包 ********** 熱辣辣蒸出黎,極度流心! 好香濃既蛋黃奶皇未,我比10粒星佢都唔過份!# 叉燒包 ********平時我麻麻叉燒包,最驚入面啲叉燒多粉漿 / 太甜 / 肥肉。。。 利苑既叉燒包,完全無呢3大問題! 鬆軟既包, 入面係軟滑清甜既瘦叉燒,好好食! 結果,我地2個人食左兩籠叉燒包。。。。 (細細個架咋啲包, 一啲都唔誇張架)# 麻辣抄手 ***失望。無麻,亦唔夠辣,有少少酸既汁,個抄手入面有蝦,補返少少分數比佢。。。

叫左最基本定會叫既: 蝦餃、燒賣、鳳爪。。。

# 蝦餃 ********

# 燒賣 ********

# 流沙包 **********

# 叉燒包 ********

# 麻辣抄手 ***

# 鳳爪 ******
中規中矩, 個醬夠味,香濃,最緊要唔油! 最怕飲茶鳳爪碟底成擔油。佢呢個鳳爪碟底無乜油架,鳳爪可以再蒸冧少少,不過都不錯既。

# 奶皇千層糕 ********
正。 好鍾意佢個texture,好軟綿,但又有口感,中間有啲“沙沙地”既感覺,唔知你知唔知我講乜,係好特別架! 本身以為佢中間有奶皇好creamy,初初有啲失望,但係食落你係會鍾意呢種特別既質感架! 清清地,甜甜地,好正。

# 蜜汁燒排骨 *****
仲以為會好大碟,原來只有兩條骨,切左粒,略嫌不夠甜。。。。

飲完茶坐左好耐,環境幾好。不過兩點黎到,三點 last order ,無得慢慢再嗌多啲野食。 價錢,兩個人食左386蚊,都算貴貴地。

• 奶皇千層糕
  • 蝦餃
  • 叉燒包
  • 流沙包
呢餐「利苑」中秋午餐我們叫得蠻凶狠的!它出品一向有水準,選擇多,再花心的我都能滿足到。這反而令人選擇困難,選大路的,吃得多又怕悶,新出品又眼花繚亂,最後埋單食咗 $2,200! 「粟米煲豬橫脷瘦肉」$246 利苑老火湯向來出色,價錢雖不平,湯水卻鮮甜清徹如脫俗美女,食材精華都融於湯中,沒有半點油膩。在 IFC 分店經常沽清的啦,旺角店還好,晚市最好都是要訂。 「煎蒽花蝦米腸」$38,看似蘿蔔糕,實情是本來圓柱體的煎腸粉。 由於扁平的形狀優勢,橫切面夠大,令焦脆範圍增加,兩邊黃金脆面平均,又保留腸粉的滑,做法聰明。而且沾醬的面積亦多了,吃得更惹味啊。 「石窩西班牙炒飯」$158 這個石窩飯較少被提及,其實我蠻喜歡,飯的主要佐料是甘筍、洋蔥和肉絲,味道不辣的,也不太有西班牙風味,不過以石頭窩熱辣辣上枱,飯焦程度調節得剛好,而且多蔬菜少肉汁,是好,好,吃! 「蜜汁叉燒」$118,呢味唔使講,蜜汁縈繞着半肥瘦叉燒,同時兼顧味道和肉質要求,晚市又是最好要預訂啊。 其他部分點心隨影,都是我喜歡的,「陳皮牛肉」$32 「咸水角」$34 甜美,熱烘烘的「蘿蔔絲酥餅」$36 「蓬萊素

「粟米煲豬橫脷瘦肉」$246

「石窩西班牙炒飯」$158

其他部分點心隨影,都是我喜歡的,「陳皮牛肉」$32

「咸水角」$34

甜美,熱烘烘的「蘿蔔絲酥餅」$36

「蓬萊素鵝」$56

惹味的「魚香茄子肉鬆炆鴛鴦米」$118

「薑汁炒芥蘭」$206

加埋一些無入鏡的食物,以上有沒有為你收窄點菜範圍?以煎腸粉為例,小改變大改善,可説就是最佳形容詞。

2016-09-22
  • 蘿蔔絲酥餅
  • 魚香茄子肉鬆炆鴛鴦米
  • 蜜汁叉燒
  • 石窩西班牙炒飯
  • 煎蒽花蝦米腸
  • 粟米煲豬橫脷瘦肉
2017-06-06 6687 瀏覽
雖然利苑酒家屬集團式經營,但是其實收費不算非常貴,還有套餐供應,多款食品,無論名堂,或是賣相都挺吸引。前菜拍青瓜,味道好,酸酸甜甜,確是手拍青瓜,明顯青瓜凹凹凸凸,質感特佳。腐皮卷比較普通,中間的餡料是冬菇,本人不太吃冬菇。但是還算是夠熱,以免腐皮涼了會比較油膩。炸子雞同樣質素平平,雞的外皮不算非常之香脆,內裏的雞肉也沒有味道,極之普通的一點。反而西芹炒蝦球非常之出色,西芹完全沒有更沒有衣。蝦球亦都非常之大隻,煎後非常香脆,爽口彈牙,蝦肉的鮮味濃郁突出。泡飯亦是非常之好吃,滾熱的湯汁,泡飯內有蝦粒菜粒,臨尾再臨上脆米,令到泡飯的口感軟硬相隔,不亦樂乎,就連平日不愛吃泡飯的我也爭著吃多碗🤘🏿冬瓜盅的味道非常鮮甜,通常一般的酒樓,無論是小菜又或者燉湯,從廚房拿到出來,都應冷掉,但是這個冬瓜盅的冬瓜,一不小心可能燙傷舌頭。避風塘加菲蟹,炸蒜粒、椒鹽粒、洋蔥,香氣成日。雖然這種蟹的肉不多,但是軟骨亦炸得非常之香脆,以至可以一同食用。奉送的糖水是咋喳,用料還算多,甜味十足,常常來的芋頭亦都覺得非常之軟林,但是其實我不太喜歡吃芋頭。這間酒樓的阿姐,服務態度非常良好,問你有沒有什麼心水,也會推介什麼

炸子雞同樣質素平平
西芹炒蝦球非常之出色
,西芹完全沒有更沒有衣。蝦球亦都非常之大隻
,煎後非常香脆
,爽口彈牙,蝦肉的鮮味濃郁突出。

,不亦樂乎,就連平日不愛吃泡飯的我也爭著吃多碗🤘🏿

冬瓜盅的味道非常鮮甜

,以至可以一同食用。

奉送的糖水

這間酒樓的阿姐,服務態度非常良好,問你有沒有什麼心水,也會推介什麼餐比較適合,甚至乎將套餐內其中一款菜式,轉一轉亦可,靈活應變,態度友善,賓至如歸。
2017-03-22 4567 瀏覽
在旺角這個心臟地帶,一間食肆能經歷風霜仍然䇄立不倒,並非易事!旺角這間歷史悠久的利苑洒家,之所以能夠歷久不衰,相信除了是因為食物質素一直保持水準之外,員工的細心及服務態度也讓人感到十分舒服......上菜不急不慢,讓客人可以慢慢品嚐食物的味道,並且傾心吐意地交流;從這一點細節上的觀察,便能明白此集團的經營及管理有其獨特的一面。也許這點,正好解釋為何利苑酒家可以在這繁囂的鬧區中一枝獨秀!

• 泡飯
  • 扁皮鴨
2017-01-03 5352 瀏覽
老同学由"米国肥来"嘀!😀😀😀我們可要好好的開怀暢談丶聚舊丶暢遊地樂樂才對呀!來到了港島的旺角區洗衣街的"利苑酒家"用膳一樂的!😀😀我當然知道"利苑酒家"是有些最特別的午市套餐的啦!😎😀😀😀上了2位用的"川貝靈芝燉鱷魚",價錢2位可是要248圓的呀!湯可是為極清甜甜的,反而,我們感覺要是能濃郁些味儿的,那可應是最好的呀!🙄因為,此湯的價錢可真有些昂貴的呀!☺️理應再應濃郁点的味道,才為劃得來的呀!😀其餘的点心,也是稍稍不像以前那麼的好吃了嘀喲!😊
其餘的点心,也是稍稍不像以前那麼的好吃了嘀喲!😊

2016-12-12 3818 瀏覽
不知是否因為客人少,服務員服務質素很差,說話不斷對著客人打嗝,才九點半就開始想趕客,劈劈啪啪收餐具,同茶餐廳無異。這樣的服務可以配上米芝蓮星級?導致對食物的滋味都無感了!
2016-09-20 7369 瀏覽
長輩一早計劃好長假期出門,故今年特意揀選喺中秋前夕與肥肥家族一同於旺角「利苑酒家」迎月賀中秋。「利苑」旺角分店共兩層高,地下為接待處。上層樓梯口可見多個又大又潔亮o既魚缸,感覺氣派十足。餐廳面積雖然冇細佬認識o既灣仔分店咁寬廣,不過裝潢一樣咁雅致,廂房尤其舒適,服務實屬優質。好客o既長輩一早已訂下菜單,齋睇經已令人流哂口水,食後更會令人回味無窮!人一到齊,即起四碟江南小品前菜。由於XO仔於席上輩份極低,部份相片只能偷影得來,菜式好多都唔完整,還望大家見諒。江南小品之金蒜拍青瓜:青瓜前菜爽脆惹味,清新又開胃。江南小品之冰燒三層肉:冰燒三層肉外皮香脆鬆化,肉質爽厚彈牙,完美無瑕。江南小品之五香牛展:薄薄o既牛展香濃入味,簡單可口。正當各人仍在讚美四小碟之際,服務生隨即呈上勁量級o既靚翅供賓客鑒賞,震撼非常!清宮明火雞煲翅:晶瑩幼滑o既翅品以濃郁o既雞湯燉肴,甜濃潤澤,且毫不油膩。每人額外仲有多碗靚湯可以自行添加,盡顯主人家細心體貼之情。清蒸海花英斑:花英斑雖則極之厚身,但因蒸煮o既時間掌握得好好,魚肉能達到鮮嫩無比,皮層亦分外軟滑美味。鴿蛋竹笙燴燕窩:竹笙燕窩卷爽軟脆嫩,清香淳樸。座上幾位
,感覺氣派十足。
江南小品之滷水滑豆腐
江南小品之金蒜拍青瓜青瓜前菜爽脆惹味,清新又開胃。
江南小品之金蒜拍青瓜
江南小品之冰燒三層肉冰燒三層肉外皮香脆鬆化,肉質爽厚彈牙,完美無瑕
江南小品之冰燒三層肉
江南小品之五香牛展:薄薄o既牛展香濃入味,簡單可口。
江南小品之五香牛展
清宮明火雞煲翅
清宮明火雞煲:晶瑩幼滑o既翅品以濃郁o既雞湯燉肴,甜濃潤澤
,且毫不油膩。
清宮明火雞煲翅
每人額外仲有多碗靚湯可以自行添加,盡顯主人家細心體貼之情
清宮明火雞煲翅
清蒸海花英斑花英斑雖則極之厚身,但因蒸煮o既時間掌握得好好,魚肉能達到鮮嫩無比,皮層亦分外軟滑美味。
清蒸海花英斑
鴿蛋竹笙燴燕窩竹笙燕窩卷爽軟脆嫩,清香淳樸。座上幾位食家只係略嫌旁邊兩隻白鴿蛋因未經炸煮過而未能營造出最香滑o既效果;聽落真係好有說服力,細佬又免費上咗一課
鴿蛋竹笙燴燕窩
油鹽焗奄仔蟹:淨睇相都可見奄仔蟹o既蟹膏飽滿豐沛,食落當然係不得了啦!
油鹽焗奄仔蟹
不需點上任何醬汁,奄仔蟹已夠鮮嫩甜美
,無得彈呀!
油鹽焗奄仔蟹
秘製鹽焗雞鹽焗雞味濃而不膩,就連雞胸肉都一樣皮香肉滑。
秘製鹽焗雞
苦瓜通菜煲通菜本身好脆口,混入咗苦瓜炒煮則令其味道更為甘香,組合新穎得黎意外地好夾。
苦瓜通菜煲
龜苓膏:食完多味豐盛o既佳餚,甜品再黎一碗滑嘟嘟o既凍龜苓膏,清熱滋潤,食後清涼又舒暢。
龜苓膏
旺角鬧市中o既「利苑酒家」環境不失雅麗,服務優良,而且講求衛生。小肥可以韜光於迎月當日與一眾長輩品嚐到一系列高質美味o既傳統粵菜,實感榮幸萬分,口福不淺
2016-09-14
江南小品之金蒜拍青瓜