2012-03-12
前幾天與幾位朋友相約出來聚會,因為我們BK了位,所以唔洗等位。店面其實雖細但設備都幾齊全。我們入到去坐無耐,已經見到個疑似店主的女人在罵個WAITER同埋客人,我們坐多幾耐,個女人就罵幾耐。還罵那個客人好一直出出入入廚房追加食物。我覺得個WAITER服務非常好,可惜那女人還照罵他,好像在罵佢唔應該咁好服務態度咁好人咁。有點被個女人嚇親我們。雖然食物係唔錯同埋D款色特別,茶漬飯及冷麵幾特別同埋幾好食。仲有個焗薯都不錯, 我就揀了肉醬烚薯, 薯身好綿熱辣辣~正但D服務態度勁差!!!(我指個女人)埋單時個WAITER好聲好氣問我們加唔加入會員,我們只係呆左一陣O者,個WAITER再加以解釋。個女人就罵個WAITER唔洗咁有耐性解釋俾D客人知,仲話問一次就夠,唔好再問第二次。申請就申請,唔申請就馬上收佢幾十蚊服務費!!態度極之惡劣所以,如果大家不介意服務態度,純粹吃東西之類,可以選擇這一間其實。但切勿分開上單,要一次過落ORDER,否則會被女人罵。
店面其實雖細但設備都幾齊全。
有點被個女人嚇親我們。
申請就申請,唔申請就馬上收佢幾十蚊服務費!!態度極之惡劣
但切勿分開上單,要一次過落ORDER,否則會被女人罵。