一年一度公司周年event,要招呼一百幾十人,今年book左荃灣一間宴會廳,提前Order左伴百味一站式到會服務🎈伴百味主打自家海鮮魚缸出品🦞既火鍋、層層蒸氣鍋、無煙BBQ🍢一次過滿足晒同事們3個願望👏🏻個個都食得好開心!老闆同一班同事對呢次安排讚不絕口😝由於係場地租用,夠鐘就要交返個場🫠所以我地約定左佢地event完之前黎回收全部爐具同餐具。🚛送餐哥哥好準時黎到,同埋好有禮貌👍🏻我地係食飽飽乜都唔洗做🥂🍻🍹咁大班人一齊食,梗有d人唔食牛同某啲食物😌為免浪費,我地一早比Google form同事✅再搵伴百味度身訂造既預訂餐單!當日流程十分暢順,一早就有餐廳既小姐聯絡我地物流既安排。所有嘢全部準時到達,所有食物真空保鮮包裝,低溫送到之外,仲幫我地set好曬位置🤪火鍋蒸氣鍋最緊要就係海鮮夠鮮!🦞龍蝦、🦐蝦、🦀蟹,打開包裝個時仲郁緊😎D同事勁興奮!大家好滿意既就係佢地自家魚缸出品既海鮮🦞大隻鮮甜多肉!🐮主打美國安格斯(好多款)🐷無激素豬啖啖肉🐔超級滑好正一百幾十人既自訂餐單當中太多款,未能盡錄🤣有興趣可以去佢地社交平台 /App度睇📲📲📲「伴百味ADITI」**上年聖誕節🎄同有時放工係公司開

老闆同一班同事對呢次安排讚不絕口😝

由於係場地租用,夠鐘就要交返個場🫠
所以我地約定左佢地event完之前黎回收
全部爐具同餐具。

大家好滿意既就係佢地自家魚缸出品既海鮮🦞大隻鮮甜多肉!
🐮主打美國安格斯(好多款)
🐷無激素豬啖啖肉
🐔超級滑好正

**上年聖誕節🎄同有時放工係公司開會gathering 已經Order過幾次佢地到會到公司聚會,除左送餐回收服務,環保♻️餐具筷子匙羹碟都妥善真空包裝好,拆開真空袋就開得餐!超方便~最岩我地呢d懶懶豬🤣

今次到會服務都算大型,安排左廚師同一班人俾我地(當然要額外收費啦),總括無論食物質素、時間、客服服務都到位👍🏻讚~

2022-08-08
紀念日
  • 美國安格斯Prime手切牛頸脊
  • 西澳龍蝦
  • 伴百味手打四寶丸
  • 鮮鮑魚(洗得好乾淨)
  • 深海龍躉片
冬天咁凍真係連踏出家門都懶呀😌😜 今次訂咗伴百味 @aditi.com.hk 的粥底火鍋,連爐具、湯底、配料甚至餐具都送到府上! 全部洗乾淨哂,乜都唔使整,坐定定就有得食! 🤩 佢地仲主打環保♻️,唔會用即棄餐具,食完會有專人嚟收翻啲爐具和餐具,乜都唔使洗!💃👯叫幾多家人朋友嚟屋企食都唔怕~😎👍佢地提供既餐飲仲有粥底蒸氣鍋、燒烤、火鍋、餸菜包、燉湯、糖水、連午/晚市套餐都有,好多選擇,夠晒方便!🤩🐮🐷🦐和牛海鮮2-3人蒸氣鍋套餐 -「珍珠米干貝粥底」1️⃣🥩和牛海鮮🦐: 大海蝦、大連鮑魚、美國安格斯封門柳200g、無激素豬梅肉200g,海鮮新鮮彈牙,肉質有彈性👍 有封門牛柳真係幾驚喜,油花分佈平均,又唔會好多肥肉!😋 豬梅肉肉質嫩滑,原來肉類蒸咗都好好食!😍2️⃣雜錦拼盤:芝士豆腐口感鬆軟,滲出淡淡的芝士香,🐙墨魚丸加咗墨汁整成,口感爽彈!😎 仲有百福豆腐、新鮮爽脆牛栢葉、豆卜👍3️⃣素花盤:鮮冬菇、秀珍菇、金菇、紅蘿蔔片、白蘿蔔片、粟米,新鮮!👍4️⃣新鮮蔬菜籃:唐生菜、菜心、菠菜,都好新鮮!👍追加: ▪️🐟新鮮白鱔片 ($108): 肉質嫩滑有彈性,又無咩魚骨,加埋佢俾嘅蒜蓉蒸,好鮮味!😍👍▪️特級靚花

🐮🐷🦐和牛海鮮2-3人蒸氣鍋套餐 -「珍珠米干貝粥底」

4️⃣新鮮蔬菜籃:唐生菜、菜心、菠菜,都好新鮮!👍

追加:

▪️特級靚花膠 ($128/8條): 原條花膠搭配咗薑片俾大家蒸嚟食,可以去腥味,滿滿骨膠原,質感爽滑!😎

▪️🐟脆鯇魚片 ($38): 大大片又無咩魚骨,肉質嫩滑!

▪️🦑一級鮮魷 ($38): 好新鮮,肉質有彈性!😋

最後食埋粥底就劃上完美嘅句號啦!😌 粥底吸收哂所有海鮮和肉類嘅精華,再加入瑤柱、南瓜粒、芋頭粒、粟米和珍珠米熬製而成,食落好鮮甜又綿滑! 😙

我叫呢個分量都足夠5-6人食,大家都覺得幾滿意!😌😝👍

📣用我嘅專屬優惠碼:Ms.Special

凡惠顧享蒸氣鍋、火鍋無煙、無煙BBQ套餐,就可獲贈大連鮑魚4隻及神秘禮物1份!🤩🤩
2021-10-31
  • 海鮮蒸氣鍋
同朋友喺屋企開party,叫外賣又冇咩新意,醒起呢間伴百味有無煙bbq,有齊嘢食、醬汁、爐具同餐具,只要喺app到預約揀好時間,就會有專人送哂d嘢上黎,食完仲會有專人上黎收返哂d爐具餐具,唔使洗勁方便,輕輕鬆鬆就可以喺屋企bbq。叫咗個無煙bbq四人餐,用嘅係韓國既Daewoo無煙燒烤爐,燒落的確係冇咩油煙,只有少量燒烤味,同平時煮嘢食差唔多,唔會搞到屋企勁大陣油煙味。火力亦都足夠,唔洗等太耐就有得食。個餐包咗杜洛克黑豚肉眼扒、美國安格斯prime牛板腱、美國安格斯肥牛粒、西班牙無激素豬梅肉片、一口芝士豆腐串、雞肉腸、白牛仔腸、海蝦、炭燒雞肉串、素花菇盤同埋蔬菜籃,都算豐富,4個人夠食。而且所有食物已經預先洗哂切好,再入落膠袋密封,完全唔洗事先準備,一黎就食得。黑豚肉眼肉味香濃,燒完充滿油香。牛板腱夠稔身,牛味濃郁。海蝦新鮮,肉質彈牙。依家做緊優惠仲送咗4隻大連鮑魚,鮑魚鮮甜,口感爽彈。份量方面都好充足。以後想bbq又多一個選擇,隨時隨地可以喺屋企同朋友開住party燒都得。唔使出街更方便。詳情可以download佢地個app了解下呀。。伴百味 。。

詳情可以download佢地個app了解下呀

伴百味

外賣送餐
大滿足新鮮海鮮同靚牛肉🥩連爐連煲直送上門!-田中以為送上門嘅嘢食,已經係懶人極致,點知原來可以送埋碗碟上門,食完直接上門回收返,唔知咁算唔算在家Staycation。-🦞龍頭火鍋 - 海陸空2人火鍋套餐 ($638)套餐包括深海龍躉頭腩、新鮮大連鮑魚、鮮活大扇貝、美國Prime極佳級牛板腱、牛仔腸、蔬菜拼盤同稻庭烏冬。1️⃣就算得兩個人,都可以一次過試齊唔同海鮮同牛肉,例如手掌咁大嘅新鮮扇貝,令人驚喜。2️⃣而牛肉方面亦唔係普通肥牛,牛板腱油花平均,肉質細嫩而肉香。3️⃣而湯底方面,牛皇鍋湯底加入各種海鮮,再加入粟米蕃茄等蔬菜後,熬得極鮮甜,淥烏冬真係一流。🦐海蝦、白鱔、波士頓龍蝦,田中仲加左呢幾款海鮮,其中海蝦同龍蝦都有膏,肉質爽滑,鮮甜到極。-🗺連煲連爐送上門,仲有專人回收返~
大滿足新鮮海鮮同靚牛肉🥩連爐連煲直送上門!
🦞龍頭火鍋 - 海陸空2人火鍋套餐 ($638)

🗺連煲連爐送上門,仲有專人回收返~
  • 龍頭火鍋 - 海陸空2人火鍋套餐