點餐後5分鐘先講無菠蘿油帳單上落單時間係同夥計落單後10分鐘,中間女侍應唔知做緊咩。明明只係叫肉丁公仔麵,帳單落單時間過左20分鐘都未到。到左個肉丁公仔麵,但係餐入面個火腿俺列又未到。叫個女侍應催下佢又話搵人跟跟,但係講完就剩係企係到。要我望住佢先不情不願去跟單。口頭落單時間到上齊也是成半個鐘,離Q曬譜。而且係等過陣見到基本上每一檯都係等左好耐,落錯單。最離譜係有個食客攞杯凍檸茶叫侍應落翻糖,個侍應問佢落奶定落糖
點餐後5分鐘先講無菠蘿油
明明只係叫肉丁公仔麵,帳單落單時間過左20分鐘都未到。
口頭落單時間到上齊也是成半個鐘,離Q曬譜。
2025-05-18 181 瀏覽
原本想去的店子排了很長的人龍,見到隔離開左間新茶餐廳,在出名的名店旁開店,應該實力不差,一於一試試外面熱辣辣,入到店内冷氣都幾涼,簡單茶記裝修,座位唔多。店員好快手比menu,快快手落order咖喱班腩飯$40(下午茶)凍飲加$3班腩即炸熱辣辣4件都算大,外脆內軟加上香濃咖喱汁(有洋蔥和青椒)的配合,帶上蔬菜的糖味和辣味,好星洲炒米$38(下午茶)凍飲加$3可能我們先食左咖喱班腩飯先,味蕾已被咖喱味影響,之後再食星洲炒米,感覺好似較淡味,炒米炒得ok,內裏配料都多,味道亦可食物整體質數都好好餐廳環境光猛整潔店員服務快及殷勤值得再encore

外面熱辣辣,入到店内冷氣都幾涼,簡單茶記裝修,座位唔多。
店員好快手比menu,

快快手落order

咖喱班腩飯👍🏻
星洲炒米
  • 咖喱班腩飯
2025-05-08 59 瀏覽
小小店舖,兩夫婦合作,聴東哥說,他原本在九龍東做大牌檔,宜家創業,乾炒牛河,小炒王,菠蘿咕嚕肉,雞煲,鼓油王炒麵,$88晚飯套餐,平靚正,又夠鑊氣,街坊生意,必試👍👍👍
2025-05-07