2020-10-10 593 瀏覽
二世祖 💛大角咀💛-高質大熱聚會餐廳💛 無論環境氣氛、食物質素都一流!最適合約會或者朋友聚會💛 雖然位置唔算太方便,但都好多人去,所以如果去嘅話記得要book定檯啦😉 雖然明知lunch time 會平啲,但由於lunch冇得訂枱,而我同朋友們都懶得等位,所以最後都係食dinner🤣-🔍 原條鰻魚蛋包飯 $158🌟大力推介🌟 勁吸睛鰻魚蛋包飯🤩 原條鰻魚大大條,絕不孤寒!滑蛋份量勁足,食落去又香又滑,口感豐富,而且蛋包飯入面飯亦都有鰻魚汁,係可惜飯嘅份量再多啲就更加好了🤪 但由於好足料,所以淨係食鰻魚同滑蛋都足夠!😍 可以話係睇得又食得🤩-🔍 芝士辣肉腸pizza 🍕 $118辣肉腸pizza勁足料!😋 睇相都見到成塊Pizza都鋪滿晒辣肉腸,密密麻麻超級足🤪 有密集恐懼證嘅朋友就要留意啦😳 而且相對其他嘢食亦比較經濟👍🏻-🔍 扁皮鴨醬鴨肉意大利飯 $178係好特別嘅意大利飯,因為成日食意大利飯都係忌廉汁或者茄汁類,配搭片皮鴨將可以話係好特別嘅驚喜😛 不過佢意大利飯嘅飯比較硬身,雖然我哋今次已經叫咗佢煮得軟身啲,但食落去都係覺得偏硬,所以就睇返個人口味,鍾意食咩口感去選擇啦~-🔍 三級
二世祖 💛大角咀💛
🔍 原條鰻魚蛋包飯 $158

🔍 芝士辣肉腸pizza 🍕 $118

🔍 扁皮鴨醬鴨肉意大利飯 $178

🔍 三級風暴薯條 🍟 $108
係好吸引嘅薯條🤩 首先佢嘅外型已經好得意🥳 仲要一上菜嘅時候已經聞到勁香嘅炸薯味🥰 新鮮即炸,外皮勁脆,仲有三款醬俾你選擇,個人就最鍾意三文魚子醬😍 薯條熱辣辣再配合啖啖三文魚子,口感豐富!
三級風暴薯條 🍟

食物質素:8/10
環境氣氛:9/10
回頭指數:8/10
📍二世祖 (大角咀)
大角咀福全街18號地舖
三級風暴薯條 🍟
  • 三級風暴薯條
2020-06-24 4733 瀏覽
依間工業風餐廳相信大家都唔陌生因為都相當出名,小編都覺得嘢食飲品幾出色,尤其佢個招牌72.5%特濃朱古力!餐廳有多款輕食主菜甜品,例如意大利飯意粉窩夫蛋糕,好適合聚餐環境裝修氣氛亦好好,不過相當多人,大家記得一定要預先bk位!💛黃店認證:門口及店內擺放文宣;10.1罷市;ig明確表示立場支持抗爭運動。.👓原條鰻魚蛋包飯 $158鰻魚好大條,淋上鰻魚燒汁味道都唔算好鹹,唔可以好高要求咁話條鰻魚肉質彈牙,肉質淋唔韌唔腥。蛋包飯係白飯底配上炒滑蛋,沈上木魚。整體成個飯係好食嘅 ,食到有陣炭燒味。評分:8.5/10👓片皮鴨醬鴨肉意大利飯 $178純粹係忌廉汁飯加左啲片皮鴨甜醬,味道唔太夾有少少奇怪。片皮鴨係足料嘅,片皮鴨肉絲帶少少皮,口感係淋身唔肥膩。但兩者味道真係唔夾好似完全分開咗上下兩個層次。評分:6/10👓大啡菇牛肝菌黑松露天使麵配芝士脆片 $148採用忌廉汁底醬汁亦比較多所以整體較creamy少滯,味道鹹咗少少,香黑松露但食落唔算好明顯反而比較重忌廉味,有半舊大啡菇和塊淋淋地真係純粹芝士味嘅芝士脆片。有菇菌,同真係好幼身嘅天使麵。評分:7/10👓二世祖特色沙律(三文魚/巴馬火腿) $9
👓原條鰻魚蛋包飯 $158
評分:8.5/10
👓片皮鴨醬鴨肉意大利飯 $178
評分:6/10
👓大啡菇牛肝菌黑松露天使麵配芝士脆片 $148
評分:7/10
👓二世祖特色沙律(三文魚/巴馬火腿) $98
今次揀咗三文魚,大約有四大塊三文魚,三文魚冇特別醬汁醃料例如香草醬,沙律主要用柚子醬汁不過唔算太多汁好濕。沙律份量都大碟,沙律菜好新鮮配上車厘茄,灑上芝士粉。
評分:7.5/10
👓二世祖特濃朱古力 凍 $48
店舖招牌飲品72.5%特濃朱古力!全人手製作朱古力漿再用日本鮮奶沖製然後冷藏4小時。
好濃郁唔太甜,有少少黑朱古力嘅甘苦味,口感香醇順滑,質感雖然唔算好稠同厚身但真係好香朱古力味係好飲!
凍朱古力雖然唔算十分冰凍,但佢係成支雪凍而唔係加冰溝淡,整體略勝熱朱古力。
評分:8.5/10
👓二世祖特濃朱古力 熱 $48
熱朱古力質感較稀同冇咁濃郁朱古力味,整體較為普通似平時出面就咁飲到嘅熱朱古力。
評分:7.5/10
2020-10-21 0 瀏覽
OpenRice 見10之有9都點呢個樽裝朱古力,果然名不虛傳,朱古力濃厚甜滑,份量夠兩杯,跟餐加$24真係必叫!朋友叫左凍latte,原來仲正過個朱古力!espresso 份量最少有1.5 shot, 溝咁大杯奶都飲到好濃香咖啡味,又係加$24,唔點唔得🤣🤣主食係超厚牛肉burger,burger唔洗講夠juicy 味道層次豐富,薯條都炸得唔錯👍🏿蕃茄冬蔭公雞肉意大利粉,burger比較heavy就叫左個甜甜酸酸嘅意粉,食落又唔錯bor!
朱古力

• 二世祖特濃朱古力
相對連鎖店,我其實比較中意發掘小店。Easy Joe位於大角咀福全街,係旺角站行大概十分鐘,位置唔算太方便!經朋友介紹,今日襯假期午市黎試吓先!(lunchtime無訂枱服務,晚市有)😉.舖頭裝修行簡約工業風,今日係星期六既lunchtime,排隊既人比較多,所以我地都等左大概半個鐘!最後店員安排左近門口既高枱櫈位置俾我哋! .📌原條鰻魚蛋包飯($158)勁吸睛打卡一流📸既原條鰻魚蛋包飯😍店舖選用超大條日本海鰻,無乜骨啖啖肉,肉質挺身嫩滑,份量十足!上面嘅滑蛋份量勁足,用左5隻日本雞蛋製造,嫩滑,蛋香味又濃。加上大量木魚片,雖然木魚片偏咸左少少,但個底用翻普通白飯,中和翻個味道👍🏾.📌經典芝士洋蔥牛肉漢堡🍔配炸薯條 🍟($108)一上枱已經聞到好香炸薯條味,新鮮熱辣🤤Burger既配料有芝士🧀、洋蔥🧅、漢堡扒🐃、生菜🥬、蕃茄🍅 個包加左牛油🧈去烘,食落真係脆口😱 外脆內軟!牛肉比較失望,六成熟左右,好juicy,但無咩牛肉味!芝士灸燒過,食落好香芝士味!但洋蔥食落太生,無乜點食!.跟lunch set 可以半價升級📌凍72.5% 二世祖特濃朱古力🍫(跟餐半價 $24) 上枱時有隻玻璃杯
📌原條鰻魚蛋包飯($158)

勁吸睛打卡一流📸既原條鰻魚蛋包飯😍
📌經典芝士洋蔥牛肉漢堡🍔配炸薯條 🍟($108)

一上枱已經聞到好香炸薯條味,新鮮熱辣🤤
跟lunch set 可以半價升級
📌凍72.5% 二世祖特濃朱古力🍫(跟餐半價 $24)

上枱時有隻玻璃杯仔,啱哂打卡📸用!
朱古力漿每日用1小時全人手製,製成嘅朱古力會冷藏4小時,再用日本明治特濃4.3鮮奶沖製,濃度達72.5%,飲落濃郁順滑,仲保留小小黑朱古力既甘苦味,唔會得個甜字!另外因為佢係成枝放入雪櫃雪凍,而唔係加冰落個朱古力度,所以唔會越飲越淡,每一啖都好似第一啖甘香濃,兩個人share一枝剛剛好😍👍🏾
P.s. 如果你係食開80-90%苦朱古力,
呢個朱古力對你黎講就可能會太甜!
總括黎講,食物質素唔錯,
午市餐牌每個月會更新一次。可以一試😉👍🏾
2020-10-18 0 瀏覽
今日終於得閒可以黎Easy Joe, 因為實在排太奈la今日有d 時間就黎排下。原來,排隊真係有原因,因為真係好好食💛餐廳內既外牆壁畫都好有心意,大家都可以慢慢發掘店員服務都好貼心*二世祖朱古力 - 入口濃郁、順滑,濃烈既朱古力入口衝擊舌頭一點也不過甜* 士多啤利奶昔 - 有小小果粒,亦好香奶味,不會太"傑"*原條鰻魚蛋包飯 - 鰻魚無骨配鰻魚汁恰到好處!再加上佢個蛋有用牛奶去炒,帶有更深一層既口感建議鰻魚同蛋同飯一齊食* 黑松露原隻虎蝦忌廉意大利意 - 虎蝦燒到岩岩好,肉質爽彈意粉彈牙!黑松露汁好濃郁,不過有D 膩, 如果一個人食會有D 吃不消!總括而言,如果唔係咁多人排隊,我都會成日去食💛好似Dinner 可以Book 位我會推薦朱古力同鰻魚飯,真係要一試
今日終於得閒可以黎Easy Joe, 因為實在排太奈la
💛餐廳內既外牆壁畫都好有心意,大家都可以慢慢發掘
店員服務都好貼心

一點也不過甜

士多啤士奶昔

* 士多啤利奶昔 - 有小小果粒,亦好香奶味,不會太"傑"

*原條鰻魚蛋包飯 - 鰻魚無骨配鰻魚汁
恰到好處!再加上佢個蛋有用牛奶去炒,帶有更深一層既口感
建議鰻魚同蛋同飯一齊食

大蝦黑松露意粉

總括而言,如果唔係咁多人排隊,我都會成日去食
💛好似Dinner 可以Book 位

我會推薦朱古力同鰻魚飯,真係要一試

士多啤士奶昔
大蝦黑松露意粉
2020-10-17 74 瀏覽
成日聽人講好出名 所以又刻意過黎平日既lunch 寫明係即叫即整 好怕會遲返公司。。早左少少去 除左我 仲有另一位客人早到去等開門十二點準時有員工去拉起道閘門面就係咁啦 玻璃上面有句Let’s chill like a easy joe入到餐廳 直望最入既位置都有呢句二世祖係我細個嗰陣形容好食懶飛富二代既詞語( ´▽`)而家呢一代唔知仲有冇呢個詞呢?我都好似好耐冇聽過呢個term好啦 因為限聚令既原故 枱同枱之間都有個易拉架隔住一般餐廳都用白色或透明膠板所以呢道比較特別 又似襯返個場易拉架都比較靈活 可以二人枱四人枱拼湊店員帶我埋左枱就放低左一個紙袋唔係用黎放口罩 係放用過既紙巾幾好喎!好少見餐廳會有呢種保護執枱員工既措施 兩個人叫左兩份食物同兩杯野飲落單前店員都有再提醒係涼拌天氣未至於變到好涼 所以都ok既( ´▽`)上枱又真係唔係好凍 係平時水機出常溫水既溫度焦糖合桃正 唔軟身 甜甜地虎蝦仁 本身諗住叫得蝦仁都係細細舊但佢比想像中大件 個蝦肉質感都係結實既係意粉凍姐 個蝦上枱仲暖既望落去有啲似炒意 不過唔油都唔乾身有個豉油汁底 唔係就咁生抽或壽司豉油佢係甜甜地既 而個色水都係接近茶
成日聽人講好出名 所以又刻意過黎
平日既lunch 寫明係即叫即整 好怕會遲返公司。。
早左少少去 除左我 仲有另一位客人早到去等開門
十二點準時有員工去拉起道閘

門面就係咁啦 玻璃上面有句
Let’s chill like a easy joe

入到餐廳 直望最入既位置都有呢句
二世祖係我細個嗰陣形容好食懶飛富二代既詞語( ´▽`)
而家呢一代唔知仲有冇呢個詞呢?
我都好似好耐冇聽過呢個term

幾好喎!好少見餐廳會有呢種保護執枱員工既措施

兩個人叫左兩份食物同兩杯野飲
海鹽焦糖合桃虎蝦仁涼拌柚子豉油意粉

落單前店員都有再提醒係涼拌
天氣未至於變到好涼 所以都ok既( ´▽`)
上枱又真係唔係好凍 係平時水機出常溫水既溫度
望落去有啲似炒意 不過唔油都唔乾身
有個豉油汁底 唔係就咁生抽或壽司豉油
佢係甜甜地既 而個色水都係接近茶色
柚子豉油感覺上都幾清新
整體黎講係好食既 都討好既( ´▽`)
蒜香青口香草忌廉燉飯

另一個係友人喺facebook見到話好靚既燉飯
賣相黎講 首先白色底既飯唔用白色碟要讚
青口有刻意擺法
不過個人覺得睇落好漏( ´▽`)
到食落口 咦原來唔係嗰回事
冇忌廉嗰種膩 係比較重草青味
佢個香草忌廉反而忌廉冇乜creamy 搶出黎
食落都係好清新既草味。。唔算鹹同唔甜
蒜真係落哂青口道 同個飯無關
純粹個人口味問題
個人覺得唔太吸引唔太鍾意隻草味

雖然話朱古力奶最出名 但其實我唔飲朱古力( ´▽`)
叫左杯latte 配隻羹仔有啲別緻哈哈哈
飲落去同JCO差唔多味
應該係因為大家都用明治奶?
個花好靚 個杯好大隻 應該有12-16oz?

其實啲野飲都好大杯
叫左杯mocha 都係好大杯
最後友人係飲唔完
本身覺得飲品半價 作為lunch都真係貴
不過原來咁大杯 咁都唔錯既其實

2020-10-16
海鹽焦糖合桃虎蝦仁涼拌柚子豉油意粉
2020-10-16 0 瀏覽
早前終於同朋友去咗《二世祖》食Lunch, 經過對上一次摸門釘之後, 已經緊記住呢度係逢星期一唔開的!雖然呢度嘅位置比較吊腳,但亦冇阻呢班小黃人嚟支持!平日嘅Lunch 都座無虛席!我哋分別點咗一份二世祖Pizza 同黑松露原隻虎蝦意大利粉!朋友就飲咖啡,而我本來想飲招牌特飲二世祖特濃朱古力,可惜當日已經賣晒,咁唯有試住特濃宇治抹茶白朱古力奶先啦!呢度啲嘢食同嘢飲都真係幾有水準喎!Pizza 足料又香黑松露味,而碟意大利粉嘅汁又夠Creamy! 仲有我個支抹茶白朱古力奶唔單止夠滑仲好夠凍添!好滿足嘅一餐!💛💛💛

2020-10-16 1 瀏覽
大角咀與旺角之間有一間Cafe,都好多人排住隊等位去㗎 !Menu都幾多選擇😆 如果咁啱下次經過都會想再去食多次嘅😉➖溫泉蛋煙三文魚忌廉扁意粉 $128少失望🤏我朋友唔食得菇菌類 會敏感,專登問店員依個意粉有冇菇,店員答「冇」,最後上到枱原來有大量菇🌚...費事麻煩店員唯有我哋自己挑走啲菇出嚟,我幫手食咗佢😅都真係幾普通,太多cream,勁漏!🤰味道就係忌廉味,完。😂➖原條鰻魚蛋包飯 $158份量好勁,滑蛋都好多!仲要原條鰻魚,焗得啱啱好,唔會扯唔開,兩個人share食絕對夠!➖抹茶鮮奶$42其實想飲玻璃樽仔嗰款,但好似唔覺眼有得嗌,所以叫咗抹茶鮮奶,飲得出抹茶味好濃郁亦帶點甘苦😋👍 熱一定好飲過凍,因為香啲🍵

溫泉蛋煙三文魚忌廉扁意粉 $128

原條鰻魚蛋包飯 $158

抹茶鮮奶$42
終於試到二世祖喇😍·•特濃宇治抹茶白朱古力奶。真係算好濃,因為加咗白朱古力所以係有d甜,不過都蓋唔過抹茶味,真係好香濃🤤雖然佢係凍既不過佢無加冰唔會影響到個濃度😆•二世祖特濃朱古力。超級濃,鍾意飲朱古力既你唔好錯過!無加冰,原樽上所以一樣keep到濃厚既朱古力味😋由甜品寫起因為好靚☺️•二世祖超級窩夫配豆腐雪糕($88)。我覺得窩夫唔夠脆,但佢2款醬好有驚喜,抹茶蛋黃醬,雖然蛋黃味唔係好出但抹茶味好出色,配窩夫好好味😋而杯仔既係士多啤梨乳酪mousse,唔會好甜又夠特別,配豆腐雪糕都好出色,唔會溶得好快而且超有豆腐味👍🏼•大啡菇牛肝菌黑松露天使麵配芝士脆片($148)。黑松露超香,個汁少少竭身,我鍾意呀🤤,芝士脆片記得撈埋意粉一齊食,唔係就會太鹹喇!•墨汁芝士軟殻蟹燒煙三文魚海鮮薄餅($148)。黑媽媽好過引,軟殻蟹🤤🤤•原條鰻魚蛋包飯($158)。真係好大條,完全揾唔到d飯😂個蛋整得好滑,好味呀😋
終於試到二世祖喇😍

墨汁芝士軟殻蟹燒煙三文魚海鮮薄餅
  • 二世祖超級窩夫配雪糕
  • 山楂玫瑰烏龍茶
2020-10-10 72 瀏覽
其實我呢日一啲都唔肚餓,只不過難得星期六經過見到竟然唔使排隊😯,所以就入咗去食😌.叫咗呢個海鹽焦糖合桃虎🦐蝦仁涼拌柚子豉油意粉🍝,涼拌柚子🍊望落感覺冇咁滯,但係單睇過名已經覺得個味道十分複雜😅,又海鹽又焦糖又柚子又豉油,本住一試嘅心態,膽粗粗叫嚟試吓,出嚟嘅效果柚子同豉油味都夾😋,有啲日本style 🇯🇵,不過個合桃就唔係好襯😆.飲品叫咗特濃宇治抹茶白朱古力奶🥛,其實我本人唔係太鍾意白朱古力,因為驚太甜🙊,但係見佢係期間限定,加上我作為一個抹茶控所以都叫嚟試吓啦,出嚟都唔會太甜,但係就有抹茶嘅回甘味,唔錯,值得一試😋👍🏻
2020-10-07 129 瀏覽
泰式香酥軟殼蟹闊麵🦀️$148-🌶️🌶️超級辣超級辣超級辣🌶️🌶️之但係辣得黎勁惹味,個醬汁完全有避風塘感覺。配菜有三色椒同番茄仔🍅入面可以見到勁多辣椒核,所以真係辣!食到先好叫呀!個軟殼蟹超級大隻🦀️同炸得酥脆唔油膩😍特色炸雞翼-蜜糖芥末🍗$78-呢個雞翼都好推薦大家叫!蜜糖🍯味十足,個芥末味居然係Wasabi果種芥末💚味,食落好開胃同好惹味,點食都唔會覺得油膩😍6️⃣隻大大隻juicy好正!片皮鴨刈包🐥$78-北京烤鴨味肉偏肥少少,充滿甜醬味。大量青瓜絲🥒、京蔥絲同少少生菜🥬。個包質地食落似饅頭,一凍左就痴住哂係碟到。但整體味道好ok👌🏻啖啖蟹肉沙律配烤薄餅🥗$68-一大碗蟹肉絲🦀️、青瓜絲🥒、mix埋應該係明太子同蟹子再撈沙律醬,留意翻係凍食的,食落好fresh,個烤薄餅都好脆好夾。重點係個醬份量係驚人點極都有😍
泰式香酥軟殼蟹闊麵🦀️$148

• 特色炸雞翼-蜜糖芥末
  • 片皮鴨刈包
  • 啖啖蟹肉沙律配烤薄餅
2020-10-05 108 瀏覽
Book左4位,食個半鐘唔係問題,成餐飯本來氣氛各樣都ok, 最掃興就係啲服務, 你最後20分鐘唔比我再落order都算,ok既,我都無睇時間,我都係講咗句好似上一個order都係兩三分鐘前,之後佢竟然check完同我講唔係呀你個order係幾點鐘落㗎,已經燥燥地,我話咁你地唔會問下客人仲有無野落或者講聲last order? 佢係答我:我哋唔會同客人講幾時last order,然後後面再追加一堆說話去解釋我哋已經講咗幾多點鐘要交枱,點點點,我已經冇心情聽,我塊面黑到d朋友都無講野,佢仲要講咩唔使咁嬲...what? 唔俾落order都算,仲要追住你唔放係咁講然後果20分鐘d侍應不停過嚟提你仲有幾耐交枱,放低張單同你講仲有幾多分鐘,幾多分鐘之後我會過嚟收單,果20分鐘前前後後大大話話,我最少聽左三次,成件事其實講一句;唔好意思,我哋會反映返應該唔會搞到咁差,最後趕我地交枱趕到朋友想反枱😂如果重視服務嘅人,我完全唔建議呢間餐廳,最普通落單還可以...不過我諗我都短時間唔會再去

2020-10-04
  • 二世祖特濃朱古力
  • 朱古力心太軟配雪糕
  • 原條鰻魚蛋包飯
2020-10-04 105 瀏覽
平時好少去開大角咀個邊 但比餐廳吸引咗揸車過嚟試下 果然一啲都冇失望💛用樽仔裝住嘅抹茶白朱古力牛奶好濃好怕咧溝水好浠 味道好rich 開頭仲擔心白朱古力會好甜 點知愈飲愈想飲 另外叫咗杯熱飲係嘅Baileys咖啡朱古力 好靚 仲拉埋花 都係濃得黎唔會好甜 帶小小酒香 值得一試到野食方面 提一提佢啲碟好靚 本menu 都幾有心思 疫情關係要裝分隔版 佢嘅分隔版都落咗少少心思 叫左2樣野食Pizza 既餅底夠薄夠脆 三文魚生熟程度啱啱好 最驚喜係隻軟殼蟹 又多汁又有肉 好好味好鮮甜 而黑色墨汁係冇味既 個啡菇天使麵個啡菇好juicy 天使麵幼身但又唔會好淋 一夾就斷 嗰塊薄脆係由芝士整嘅 好夠鹹香

另外叫咗杯熱飲係嘅Baileys咖啡朱古力
好靚 仲拉埋花 都係濃得黎唔會好甜 帶小小酒香 值得一試

個啡菇天使麵個啡菇好juicy
2020-10-03 129 瀏覽
男朋友話想飲呢度嘅朱古力,所以黎咗晚市~一共叫咗4樣野:1)二世祖特濃朱古力(凍):好濃好有朱古力味~有啲似溶咗嘅朱古力雪糕,但係更香可可味~如果鍾意朱古力一定會喜歡!我個人唔係太好朱古力,所以覺得濃同甜咗啲🤔2)片皮鴨義大利飯fusion菜式~男朋友覺得啲片皮鴨好好食,我覺得個醬都唔錯,但係就唔係好傳統嘅片皮鴨,無乜脆皮同埋有啲厚嘅皮🙈飯都好食不過好重奶油,會有啲濟!3)避風塘味炸雞翼一上菜就聞到超香避風塘味~食落第一啖男朋友已經覺得好鹹,我就覺得有啲鹹但係我食到~不過去到最後兩隻真係實在太鹹,鹹到苦同埋條脷都痺痺地><就食唔落了4)抹茶心太軟加豆腐雪糕好香抹茶味!心太軟都外脆內軟好正~配雪糕中和下啲甜味都幾好~不過食到最後都係覺得啲抹茶流心有啲太甜😶總結都可以一試嘅餐廳!特別如果你鍾意朱古力嘅話~不過定價都比出面cafe高小小🙈
男朋友話想飲呢度嘅朱古力,所以黎咗晚市~

一共叫咗4樣野:

抹茶心太軟
2020-10-02
抹茶心太軟
2020-10-02 94 瀏覽
本來想點出名嘅waffles 可惜晚市先有加上幫襯時間臨近落場 所以可以選擇的食物唔多😥所以兩個人簡單點咗一個墨魚意粉同pizza首先意粉敗筆位係凍!(但menu無寫佢係凍食😫)調味都好淡 只係食到少少好似薑蓉的味道 呢個意粉好失望😖不過是日pizza🍕又值得加分😬餅底好香脆 topping 配料有肉有蔬菜配合得好好 少少辣但都易入口 芝士多得嚟又唔膩🤩整體嚟講還可以 但我都會想比多次機會去試晚市的菜式😣 始終午市選擇有限 pizza 係高度推介✌🏼-
本來想點出名嘅waffles 可惜晚市先有
加上幫襯時間臨近落場 所以可以選擇的食物唔多😥