2024-05-07 164 瀏覽
呢間嘢之前係唔差,如果係個男人整嘢食。但今日得嗰阿姨喺到,整得勁難食⋯⋯啲鴨胸肉勁大浸雪味!咬咗一啖想lur 翻出嚟⋯⋯食唔到。⋯⋯杯嘢飲⋯又勁淡⋯我以往都係嗌開抺莉綠茶,之前浸味唔係咁⋯⋯今日翻工嗰阿姨好唔掂⋯⋯如果大家睇到係男員工(定唔知係老闆)先好入去食,女員工就不了⋯⋯之前呢間嘢係唔差,今日完全係難食!成個餐$38(早餐價),都唔平,嘢飲加大,加多$2,八達通俾錢要額外收多$1,total都$41⋯⋯但就俾呢啲食物質素人⋯⋯
煙鴨胸肉刀削麵
2024-05-07
10 分鐘 (外賣自取)
$40 (早餐)
2021-08-30 700 瀏覽
下午茶好抵食$34,鹽酥雞翼刀削麵包野飲。碗刀削麵已經有半隻滷蛋,腸肉同少少菜。滷蛋正常,但腸仔應該番炸過,偏淋身。至於個topping,有三隻鹽酥雞翼+三角形薯餅👍🏻超抵食😉味道都唔錯配一杯台式奶茶,飽哂店員非常友善,有禮貌。下午茶時間比較清閒,地方乾淨,坐得舒服👍🏻
下午茶好抵食$34,鹽酥雞翼刀削麵包野飲。

配一杯台式奶茶,飽哂

2021-04-23 678 瀏覽
鹽酥雞脆嫩新鮮,多汁,微辣調味。主食為芝士豬扒肉燥飯,飲品為香芋珍珠,首先講吓杯飲品,點餐時無嗌到少冰,一飲落去微暖,入面啲粉無搞勻,啖啖粉,飲到尾已經無味無冰,玲珠無𡁻口。到個飯,賣相唔差,份量充足,炸香腸脆卜卜,但拌飯椰菜聞落去有陣「縮味」,叫職員跟跟,佢就話可能夏天擺得耐變咗,收走咗啲菜之後就無補比我,不了了之。肉燥比較濃郁,濃得嚟有陣焦味。芝士豬扒最正路,新鮮多汁,芝士仲要流出,酥脆,夠吉列!
2021-04-23
8 分鐘 (堂食)
  • 芝士豬扒肉燥飯(走菜)