2010-10-14
1750左右衝入去趕食LAST ORDER下午茶~~~因為今日實在太想食小籠包, 所以就決定食個early dinner 我地每人order左一個$30麵set, 再order左1份$10小籠包~~~ 無錯, 的確係$10小籠包, 1900前order!!! 擔擔麵, 麵o既辣度唔錯, 幾o岩口味, 但個麵o既質感就太lum啦~~~ 一d口感都冇~ 點攪嫁??? 唉~~~ 好失望!!!菜肉雲吞麵, d麵一樣都係毫無口感, lum pat pat~~~ d湯又淡而無味, 菜肉雲吞又細粒, 點攪again??? 係唔係因為下午茶時段所以將貨就價呢???$10小籠包就居然唔錯, 個皮唔算太厚, 而且入面都有d肉汁, $10真係超級抵食~~~ 不過基本上我係唔會再o黎, 因為實在太不濟啦~~~ 以為食到平野好開心, 可惜個質素居然係咁......umm..............