2025-07-07
而家啟徳園咁多Event,當然就要了解埋附近邊到有得搵食,而當中最方便又最舒服首選隔離嘅Airside 啦。今日就試咗呢間喺正C出口一出就到嘅三點三冰室。我哋今次一行三個人就試咗:#經典小食-雪糕西多士超好食。就咁食熱辣辣西多士已經夠好食,加埋半融凍冰冰雪糕,咁邪惡點可以唔食?#香燒羊架鐵板餐配薯蓉本身好怕羊架大騷味。但呢到,完全無呢個問題,整得夠熟得黎又唔會太韌,仲要唔要三大件,加勁大舊薯蓉,真係一定食到你滿足。#西冷牛扒鐵板餐配薯條同羊架一樣,熟度剛好,又保留到佢嘅Juicy,食得出好新鮮,讚!#小食-秘制辣雞翼(6隻)雞翼好冧勁入味,配飯一流,而且辣得勁過癮,啱哂好辣嘅朋友。#海鮮粉絲煲份量足,勁大碗,勁多料,無論菜定湯都好鮮味,又係必食推介!食咁多野當然都要飲下野。呢到有好多經典飲料,美祿暴龍,龍鳳檸樂,紅豆冰,黑牛,狂牛,仲有新式野好似薄荷梳打⋯真係任君選擇。呢到唔單只夠大間多位,坐得闊落舒服,仲要價值合理又大份,真係值得再嚟!
我哋今次一行三個人就試咗:
#經典小食-雪糕西多士
#香燒羊架鐵板餐配薯蓉
#西冷牛扒鐵板餐配薯條
#小食-秘制辣雞翼(6隻)
雞翼好冧勁入味,配飯一流,而且辣得勁過癮,啱哂好辣嘅朋友。
#海鮮粉絲煲
份量足,勁大碗,勁多料,無論菜定湯都好鮮味,又係必食推介!