2002-04-16 21 瀏覽
Yes, I've the same experience, besides worst service, they have many cockroaches too, beware and just don't visit there again.
2002-02-25 10 瀏覽
Dine with my girlfriend there at last Sat night, service was so bad!!! Waiteress in very rude manner after I told her to change my steak due to over cooked. In these days all restaurants are pleased customers like super VIPs, however this one treats you worst than tai-pai-don. Expensive menu + 10% service change for lousy service, won't go there anymore.
2001-12-12 6 瀏覽
Steak taste just like rubber, service is even worst. McDonland and Cafe de Coral are much better in $$$ value + service, this so-called steak house don't know how to cook steaks and served customers. Won't waste my money there again.
2001-09-02 2 瀏覽
餐前麵包同potato skin好好味,相反d沙律就差d...叫左個日式網燒肉眼,唔錯~仲有個茄汁菠菜幼蛋麵都好好味...個火焰雪山其他冇乜特別呀...d waiter就黑口黑面......反胃呀><
叫左個日式網燒肉眼,唔錯~
仲有個茄汁菠菜幼蛋麵都好好味...
個火焰雪山其他冇乜特別呀...
d waiter就黑口黑面......反胃呀><
(非會員)
一般美式餐廳, 食物中規中矩, 燒牛肉及燒排骨沒有失望! 服務方面, 女(waitress) 唔錯, 雖然o個晚是星期六, 見佢地忙到不得了. 都好有笑容又快手.但是o個幾個男(waiter) 都唔知佢做乜??.態度又唔好, 叫佢, 佢都唔想應我. 有一個瘦的仲衰, 著件西裝, 以為佢是經理, 想同佢投訴, 點知仲激氣,叫佢埋o黎! 望下我地就算!! 真是激氣. 做亞頭都衰, 想間餐廳好都幾難!!!
2001-08-27 3 瀏覽
食物ok 但係貴到死!服務好得過火,你郁一郁D waiter 都睇你有咩需要,有D唔自然
2001-08-03 6 瀏覽
我今日去左呢間餐廳呀! (2/8)d o野食一般啦!!勁搞笑可能我個時間無咩人啦d service 勁好不停咁斟水我食o左一個鐘都斟o左8 次水呀!!
我今日去左呢間餐廳呀! (2/8)
d o野食一般啦!!
勁搞笑
可能我個時間無咩人啦
d service 勁好
不停咁斟水
我食o左一個鐘
都斟o左8 次水呀!!
2001-06-23 7 瀏覽
真係o架,對呢類美式餐廳唔好有太高要求要大杯酒大塊肉呢處俾到你,但要精緻D, 講功夫D o既菜式呢處就冇呢度D 燒牛肉唔錯,但講真,呢家o野都好難整得難食
真係o架,對呢類美式餐廳唔好有太高要求
要大杯酒大塊肉呢處俾到你,但要精緻D, 講功夫D o既
菜式呢處就冇
呢度D 燒牛肉唔錯,但講真,呢家o野都好難整得難食
2001-06-13 11 瀏覽
我是星期日去的(6月10日),這間餐廳唔係唔好食,但如果給我揀,我會揀返Tony Roma's 或者Shooter 52,雖然大家價錢都差不多,但後兩間的食物大碟d 。D Service 都幾好,碗湯有條好細的頭髮,立即幫我換。
2001-02-15 10 瀏覽
情人節去食飯,叫o左情人節套餐, 要780蚊,食物都ok,,但呢個價錢食呢d 野就幾唔抵勒,,只不過係fillet steak 同lobster,,份量唔多,不過係呢個日子就算啦!!佢d碟都唔係好乾淨,,,,,,,仲有就服務態度勁差啦,,,,我地一食完都未叫埋單就話o甘快拎張單埋o黎,,,,,直情趕客啦........,,而且多謝都無句,,,真係好無禮貌呀....下次都未必會再去喇!!!!!!!!!!!!
2001-02-03 4 瀏覽
你們應該即時向經理作出投訴,無論那間餐館平or 貴,作為一位服務生就必須要以禮待客,何況那兒收費不便宜。而且對待那些不禮貌的服務生,我們也不須與他們理論太多,因我們是來享受的,不是來教人如何做o野的,所以小妹認為遇到不客氣的對待,應即時交給餐廳的主管處理,免阻撓我們吃東西的雅興。

2001-01-04 10 瀏覽
  「三藩市牛扒屋」聞名已久,除夕當晚難得一試。當晚除了供應平日餐牌內的食物外,更有一個special的「節日晚餐」,$398一位,有齊頭盤、湯、主菜、甜品及茶。  我就覺得餐牌內的食物價錢都算貴,一個main course steak閒閒都二百幾,大部份更加係三百幾蚊。而頭盤就多數百多元,所以由頭盤食到甜品,每人閒閒地都要成五百蚊(當然咁樣o既份量可能多過頭)。所以都係叫o左個「節日晚餐」。  頭盤有「大蝦咯嗲」同「焗釀田螺」,二擇其一。大蝦好彈牙、鮮甜,蘸汁後酸酸甜甜,開胃醒神。田螺味道唔錯,不過田螺同磨菇就唔係好夾,最好試下用第二種磨菇代替。  湯有「龍蝦湯」同「魚翅海鮮湯」擇。龍蝦湯好味、夠濃,仲有半隻迷你龍蝦,正!另外一款湯就普通D,似係普通海鮮忌廉湯,不過加o左D「魚翅」。  主菜亦只係不過不失,無甚驚喜。「大蝦牛扒」o既大蝦無大蝦咯嗲咁好,牛扒亦無傳聞中咁好食,反而覺得outback steak house o既肉眼扒好味好多。「xx魚柳併亞拉斯加蟹腳」o既魚柳比較o鞋口,但魚味都唔差。  甜品當然食出名o既「火焰雪山」,味道果然唔錯,外層夠軟滑,雪糕又比一般餐廳o既好食
  甜品當然食出名o既「火焰雪山」,味道果然唔錯,外層夠軟滑,雪糕又比一般餐廳o既好食!名乎其實好玩又好食!
  而咖啡亦出乎意料地好,夠香濃,面頭薄薄o既泡沫亦恰到好處,證明咖啡不被過度壓榨。呢度o既環境亦好好,好幽靜,不過都係果句﹕「貴o左少少」。
2000-12-14 1 瀏覽
我以前食亞士里道果間,我覺得態度同食物都好,但係當佢搬o左去海港城之後我試過一次我就決定以後唔會再幫襯!o個次我同幾個大學同學去食dinner ,唔知係咪我地個樣唔夠富貴,佢地d 態度就一定都唔殷勤,仲黑口黑面。我地叫o左個seafood combo 同steak ,d steak 都ok,不過個combo 就似中式o個d 蒸海鮮囉。最氣頂都係叫火焰雪山,一來佢已經比錯o左第二隻味我地啦,仲要呼一聲幫我地吹熄埋!一來唔多衛生,二來我地梗係想自己吹啦!咁我地見佢吹好自然就「嘩」o左一聲,點知比個waiter 寸喎。最後我地好唔滿意,就專登比一毫子tips 佢地,佢waiter 居然寸到話我地漏o左o野!!好彩我地都話返佢d service 係值咁多,我地唔係漏o野!真係形象差到極點呀,請我都唔會再去!

真係形象差到極點呀,請我都唔會再去!
2000-09-08 13 瀏覽
拍拖必到之處,暗淡o既燈光底下,加上一支燭光,直情殺死人。美食當前,加上可以坐於望到seaview o既檯上,求婚都得呀。講番出品,牛扒人人話好,我就不作多講,其他食物我認為海鮮幼麵同蟹肉大蝦麵都好食,麵條唔會太乾,汁料香濃,燒排骨都係水準之作,但比起Tony Roma 仍爭一點,不過佢o既配菜茄汁豆就好正啊,唔係罐頭貨。甜品當然食火焰雪糕啦,當睇表演都好,但味道只是一般,無乜特別。唯一美中不足o既就係杯refill o既檸檬茶,味道好似係加水o既雀檸。至於服務就好殷勤,但就無乜笑容,搞到氣氛好鬼嚴肅。
2000-08-07 6 瀏覽
The food is of quality but is too expensive. However, the dining environment is quite good.