2021-10-27 28 瀏覽
唔知大家有冇食過一鍋堂,對於我同埋身邊嘅朋友來講,因為我堂都算我哋經常食嘅火鍋餐廳,有時行街諗唔到食咩都會諗起佢,以前好難等位㗎得荃灣同埋旺角分店,但系自從葵芳開咗之後,荃灣分店少咗好多人! (希望講完唔好之後好多人同我爭啦🙈)其實荃灣分店都系新開嘅,一樣喺大鴻輝但系搬咗唔同樓層。所以裝修同埋間隔都好新好靚今次主要想講嘅係:見到宣傳海報寫荃灣店限定有同金寶湯合作新推出嘅湯底—周打蜆忌廉湯 原本都驚個湯會唔會太杰,但係見佢期間限定就試吓啦,結果真係有啲驚喜,佢唔係杰嘅湯嚟 不過又好香嘅忌廉湯味😍 唔錯!下次可以再encore!(希望呢個湯唔好咁快完啦)

周打蜆忌廉湯
2021-09-11
10 分鐘 (堂食)
周打蜆忌廉湯
2021-10-24 1044 瀏覽
天氣轉涼我們立刻動身吃火鍋一鍋堂地方衛生,有蔬菜專用雪櫃自取時更新鮮感覺自助區有些很特別中式,台式食物款式比較大眾化牛肉我們選了B餐 湯底當然要2款,藥膳和麻辣藥膳有川芎白芍天麻黨蔘味道好香好養生味道麻辣湯喜歡它,不過辣但麻味好勁,滾牛肉一流,很過癮!感覺花椒很多食物未到先去自助區混醬,材料很豐富不錯我分別取了些冷盤麻辣豬手仔 - 不太辣很爽脆凍蝦 - 很新鮮彈牙,蝦頭還有膏,非常驚喜秋葵沙律 - 爽脆麻辣三寶(鴨血,豆腐,豬皮)鴨血好好味!除了基本火鍋食物,個人必吃的有:美國安格斯牛肉 - 軟綿綿 封門柳片 - 爽脆 牛脷心托片 - 爽口紐西蘭羊肉片- 滑溜田雞 - 超大隻 花膠 - 超大塊又厚新鮮蜆 - 隻隻鮮甜飽滿西班牙殼飼豬肉片 - 軟綿綿鱔片- 啖啖肉沒骨 我們完全選了極多,還有健康的鮮淮山、響鈴、木耳、油麥菜、羽衣金蘭飲品很多選擇,我們比較喜歡自家製的薄荷烏龍茶,烏龍香味好濃.其之蝶豆花茶也不錯,淡淡蜜糖味解熱氣個人在不浪費情況下,已經吃不下甜品……餐廳有軟雪糕機,而且有些爆爆珠,椰果,甜醬可以添加
天氣轉涼我們立刻動身吃火鍋
一鍋堂地方衛生,有蔬菜專用雪櫃

自取時更新鮮感覺
自助區有些很特別中式,台式

食物款式比較大眾化
牛肉我們選了B餐
湯底當然要2款,藥膳和麻辣

藥膳和麻辣

藥膳有川芎白芍天麻黨蔘

味道好香好養生味道

食物未到先去自助區混醬,材料很豐富不錯

我分別取了些冷盤

凍蝦秋葵

麻辣豬手仔 - 不太辣很爽脆
凍蝦 - 很新鮮彈牙,蝦頭還有膏,非常驚喜
秋葵沙律 - 爽脆
麻辣三寶(鴨血,豆腐,豬皮)
鴨血好好味!
麻辣鴨血

除了基本火鍋食物,個人必吃的有:
美國安格斯牛肉 - 軟綿綿

花膠

新鮮蜆 - 隻隻鮮甜飽滿
西班牙殼飼豬肉片 - 軟綿綿
鱔片- 啖啖肉沒骨

其之蝶豆花茶也不錯,淡淡蜜糖味解熱氣

個人在不浪費情況下,已經吃不下甜品……
餐廳有軟雪糕機,而且有些爆爆珠,椰果,甜醬可以添加

紐西蘭羊肉片
紐西蘭羊肉片
冬粉
3K
2021-10-23 72 瀏覽
天氣涼左又係時候打邊爐,其實夏天都成日打,不過涼天打就更開心,哈哈。朋友話去一鍋堂,哎喲…唔講唔知搬左樓層,全新裝修過嘅新店感覺濶落左,自助區都多左野食揀。等左一陣就安排入座,用qr code落單夠方便,紅色呢包係便攜餐具,叫一鍋堂同金寶湯合作嘅新湯底就有得送。食物未到就出去拎醬料飲品先啦,飲品有一般汽水,紙包茶外,仲有呢啲自家樽裝茶,有四款口味,個人鍾意薄荷烏龍茶,無糖同茶味清香。湯底到啦~叫左周打蜆湯底,荃灣店限定嘛梗係試下啦,金寶湯黎喎飲落就係罐頭湯嘅味,仲有唔少蜆係入面好鮮,未打邊爐前先飲一碗,哈哈。封門柳影落麻麻地,但食落好重牛味又多牛脂,好味喎。安格斯唔使講梗係正啦,厚薄啱啱好,入口嫩滑。有驚喜嘅牛舌,估唔到咁有牛味,咬落仲好有口感,呢款encore得最多。白鱔片無腥味好新鮮。其他配料~有紫芯淮山同竹笙呀~仲有羽衣甘藍同紅芯蘿蔔,正!呢個黃金炸魚皮勁正,多鹹蛋黃又脆,店員不停refill就知佢幾受歡迎。其他仲有沙律,炆牛腩,炒飯,泡菜等,選擇甚多。比較遜色就係甜品,得雪糕機嘅軟雪糕,今日係雲呢拿味。今晚食呢個係B餐黎,美國牛級數$238一位,食物選擇多,上菜快無漏單,而且比

封門柳影落麻麻地,但食落好重牛味又多牛脂,好味喎。
安格斯唔使講梗係正啦,厚薄啱啱好,入口嫩滑。
白鱔片無腥味好新鮮。
其他配料~有紫芯淮山同竹笙呀~
仲有羽衣甘藍同紅芯蘿蔔,正!
其他仲有沙律,炆牛腩,炒飯,泡菜等,選擇甚多。
比較遜色就係甜品,得雪糕機嘅軟雪糕,今日係雲呢拿味。

今晚食呢個係B餐黎,美國牛級數$238一位,食物選擇多,上菜快無漏單,而且比足份量,叫幾多碟就黎幾多碟,都好抵食吖,下星期又黎打邊爐先。
2021-10-18
店員的time management非常出色 一夠120分鐘立刻馬上幫手熄爐推車仔黎收枱 不論係枱上未落得切既牛肉 定係煲上岩岩煮好傳說中的招牌胡椒麵一口也未能嘗到就被店員無情地收走 想講兩個大人黎食已經唔係好傾計 食野都快 但係花膠鴨血一類唔係一放落湯淥一淥就食得 食物方面 叫左$288/人既C餐肉類無葵芳店咁新鮮 牛胸爽有雪味 其實食物不予置評 因為都食唔到啲咩 err唐生菜有菜味lo午餐肉無好似樓下牛大人咁煎一煎先上 蝦睇落新鮮食落唔係霉不過都唔彈牙熱食麻辣鴨血豆腐豬皮好食 但係店員冇refill鴨血 如果帶小朋友同老人家黎食預左食唔切啦 chur得既後生仔你哋加油比心機啦 你地得既

熱食麻辣鴨血豆腐豬皮好食 但係店員冇refill鴨血

2021-10-22
3 分鐘 (堂食)
2021-10-21 42 瀏覽
一直聽到好多朋友都話呢間好食,但成日都因為太多人所以冇黎到。原來佢都開多左分店,今日lunch時間黎walk in都有位,終於試到一直想試嘅邊爐😆湯底有成15款,我就揀左胡椒豬肚湯。湯底都幾多豬肚,味道就唔算好濃,有淡淡胡椒味。呢到大部分食物都係用QR code落單,有少部分熟食/菜/丸類就可以係common area自己拎牛都有好多款,有牛舌、牛仔粒等等。我主要都係叫左美國安格斯牛板腱美國安格斯牛肉,安格斯食落較滑,比較鐘意佢!呢到仲有我最愛嘅竹笙🤩特別推介黑松露墨魚滑,睇圖好似細細粒,黎到個size都有兩粒丸咁大,一份大約兩粒,撈勻佢再淥,黑松露味夠晒濃,墨魚滑打得好滑又彈牙,推薦🌟🌟飲品有好多自家製款,有薄荷烏龍🌿、冰糖檸檬🍋、洛神花茶同蝶豆花茶。全部都幾好飲。個人就比較鍾意冰糖檸檬,雖然帶有少少甘苦味,但係味道較清,解渴又滋潤😌最後食埋個雪糕,但係雪糕一唧出黎有少生水,扣左分建議大家預先裝佢個app訂坐,食完野可以儲埋分,儲夠分仲可以換和牛!另外裝app已經有一張coupon可以免費換領一罐自家製冰糖燉檸檬🍋,又食又拎🤣

最後食埋個雪糕,但係雪糕一唧出黎有少生水,扣左分

2021-10-19 56 瀏覽
入秋時令,天氣轉涼,又是食火鍋的好時候。想起火鍋,便自然想起「一鍋堂」。今天來到荃灣「大鴻輝」的「一鍋堂」,原來「一鍋堂」己經搬上19樓,真是“更上一層樓”。新舖景觀比前更開揚,地方更寬敞。十五款湯底任選,我選了“養生藥膳湯”。材料豐富,有杞子、黨參、當歸、紅棗、蒜頭、京蔥、薑片等,有益氣補血,健脾暖胃的功效。由於用QR CODE 點餐,快捷方便,一目了然。我趁這個空檔時間,到自助熟食區取食物和飲品。熟食區的豬耳、鴨血、泡菜等亦相當惹味,值得一試。火鍋材料一般以肉類為主,今次我多點幾款海鮮類食材。生猛海蝦新鮮肉爽,大大塊花膠口感爽滑,非常入味。BB八爪魚、白鱔片和帆立貝都鮮甜彈牙。鮮蝦雲吞、流心丸也特別美味。蔬菜吧的新鮮蔬菜選擇十分多,有唐生葉、油麥菜、芥蘭苗、羽衣甘藍......等。飲品方面,必選自家製的洛神花茶,酸甜口感,幫助消化。最後還有自助雪糕作為餐後甜品。搬遷後的「一鍋堂」依然能保持一貫水準。

飲品方面,必選自家製的洛神花茶,酸甜口感,幫助消化。

2021-10-18 702 瀏覽
天氣涼咗好多,咁舒服嘅天氣又係打邊爐嘅時候😄一鍋堂呢個100分鐘午市放題($188/位)之前食過覺得唔錯,就再去食,今次都係揀咗B餐。我哋揀咗蕃茄牛柳粒湯底,蕃茄味都幾濃,而且牛味都幾香。我哋電子發單點晒食物就出咗去熟食區拎少少嘢食先。嗰度有個檸檬陳皮魚蛋幾好食,同埋仲有黃金炸魚皮,厚薄適中,脆卜卜,無論就咁食或者浸一浸湯都超級好味。我哋叫咗好多款肉,有美國安格斯牛肉、美國安格斯牛板健、封門柳、紐西蘭羊肉卷、麻辣雞柳。肉方面我哋最鍾意食牛,美國安格斯牛肉最正,肉質有口感得來唔會韌,牛味濃洧。丸類方面,流心魚蛋必食,咸蛋黃甘香甘香,一咬開魚蛋真係爆漿。另外手打丸都好好食,粒粒細細粒,好的骰,可以食多幾款,其中有個孜然味好濃郁嘅豬肉丸同埋麻辣牛丸,都好爽口彈牙。雲吞都唔錯,真材實料,真係有原隻鮮蝦。蟹籽手打蝦滑同埋黑松露墨魚滑都好食,蝦滑爽口,墨魚滑彈牙。手打潮州魚蛋好爽滑,又香魚味,正!其實仲有好多款嘢食都好好食,例如蜂巢豆腐、鴨血、水魷魚、魚腐、各款蔬菜等等,食晒呢啲,我哋其實已經超級飽,但係我哋都食埋個軟雪糕,食完甜品真係超級滿足。
我哋揀咗蕃茄牛柳粒湯底,蕃茄味都幾濃,而且牛味都幾香。

雲吞都唔錯,真材實料,真係有原隻鮮蝦。

蟹籽手打蝦滑同埋黑松露墨魚滑都好食,蝦滑爽口,墨魚滑彈牙。
手打潮州魚蛋好爽滑,又香魚味,正!

午餐
2021-10-18 52 瀏覽
咁多人推介一鍋堂,我地下午又去湊下熱鬧先🥰我地揀了B餐 $178+$20追加仼食海鮮,可以食100分鐘,基本上時間都好夠。岀面有沙律前菜,蔬菜,各式丸類,涼茶汽水比你揀👍🏼采用QR code 下單,超方便,上菜速度快亦唔會拖單漏單,讚!我地揀左養生藥膳湯,料都多,好香藥材味,秋天最啱補下身😍鹹蛋黃醒魚皮好正,脆口。麻辣鴨血豬皮鴨血好軟滑,豬皮索左麻辣汁都好正。肉類有美國安格斯牛肉,美國安格斯精選牛板腱,封門柳,紐西蘭羊卷肉,西班牙栗飼豬。我地主打牛,薄切,油花均勻,淥兩淥就食得,牛味濃,質素都唔錯。如果鐘意帶嚼勁,牛脷心托就啱晒,牛味都重。蟹籽手打蝦🦐🦐滑首先將蟹籽和蝦滑拌匀,蝦滑彈牙之餘仲有脆卜卜嘅口感。手打三寶丸新鮮手打起足膠,細細粒可以慳位試其他😙鮮蝦雲吞皮薄,餡料新鮮,蝦肉好爽彈🥰海鮮有生猛海蝦,白鱔片,魚雲,花膠,蜆等等,都幾新鮮花膠好大件又厚,淥耐少少再淋啲,女仔最愛,可補充下骨膠原。脆骨腩呢個必食之選,魚肉好新鮮爽口,新鮮魚雲差唔多有整個魚頭比你,回本必選😳蜆鮮嫩大隻,開口就食得,小心淥過龍變韌。稻庭烏冬係靚烏冬,質感煙韌,質地很索湯,入晒味,唔落豉油都好食。最後食埋個雪
咁多人推介一鍋堂,我地下午又去湊下熱鬧先🥰
岀面有沙律前菜,蔬菜,各式丸類,涼茶汽水比你揀👍🏼

我地揀左養生藥膳湯,料都多,好香藥材味,秋天最啱補下身😍
鹹蛋黃醒魚皮好正,脆口。
麻辣鴨血豬皮
鴨血好軟滑,豬皮索左麻辣汁都好正。

如果鐘意帶嚼勁,牛脷心托就啱晒,牛味都重。

蟹籽手打蝦🦐🦐滑
首先將蟹籽和蝦滑拌匀,蝦滑彈牙之餘仲有脆卜卜嘅口感。

手打三寶丸
新鮮手打起足膠,細細粒可以慳位試其他😙

鮮蝦雲吞
皮薄,餡料新鮮,蝦肉好爽彈🥰

海鮮有生猛海蝦,白鱔片,魚雲,花膠,蜆等等,都幾新鮮

花膠
好大件又厚,淥耐少少再淋啲,女仔最愛,可補充下骨膠原。

脆骨腩
呢個必食之選,魚肉好新鮮爽口,

新鮮魚雲
差唔多有整個魚頭比你,回本必選😳

鮮嫩大隻,開口就食得,小心淥過龍變韌。

稻庭烏冬
係靚烏冬,質感煙韌,質地很索湯,入晒味,唔落豉油都好食。

最後食埋個雪糕,好似冇第一次食咁好食,但總括來說,性價比還是頗高的😙
2021-10-13 98 瀏覽
荃灣大鴻輝聚集左眾多間火鍋放題,當中我最鍾意係一鍋堂,無論食物種類及質素,一向保持水準,係任飲任食火鍋之中我嘅no 1,尤其係荃灣呢間分店,可以居高臨下,望住無敵風景嚟打邊爐,非常舒服。 今次揀咗個B餐,我哋係牛魔王,見到已經包咗安格斯牛肉、封門柳⋯⋯好夠食啦!佢用手機order,每樣野細細份,咁就可以試齊唔同嘅火鍋食物,有新鮮蝦、白鱔、脆骨鯇魚腩、花膠、竹笙⋯⋯其實我好欣賞佢哋出面自助嘅熟食小食櫃,台式麻辣鴨血三寶當然係最正,但係有一煲濃湯安格斯牛肉係我全晚最欣賞的,因為味道好香濃,牛腩炆得好入味好林。我出出入入攞咗幾轉嚟食。佢嘅果皮魚蛋都好味。我至like出邊自己攞飲品,飲品種類非常多,我唔好甜野,最鍾意佢有好多款自家製嘅冷泡茶。唔使飲汽水飲到一肚汽,食唔到野。仲有小朋友最鍾意嘅自助雪糕機。

仲有小朋友最鍾意嘅自助雪糕機。

2021-10-11
  • 牛肉
  • 麻辣鴨血
  • 濃湯炆安格斯牛腩
2021-10-11 51 瀏覽
近日天氣開始轉涼,於是乎約朋友到荃灣打邊爐,去到餐廳不需要等位就可以入座。我們叫了試了金寶湯的番茄羅勒湯底,湯底加上幾件新鮮番茄,味道帶有忌廉味。之後我們叫了牛肉和海鮮。海鮮方面,蝦新鮮而且味道鮮甜。牛肉方面,個人覺得牛利心托和安格斯牛肉的牛肉味道比較濃烈,而安格斯牛肉肉質幼嫩。最後我們叫了很多牛肉食。值得一提的是餐廳雖然不是偏僻,但我同朋友的數據網絡都收得很差,幸好餐廳有免費提供Wi-Fi才能夠順利下單。整體而言,食材新鮮而且味道都一流。

之後我們叫了牛肉和海鮮。海鮮方面,蝦新鮮而且味道鮮甜。

整體而言,食材新鮮而且味道都一流。
2021-10-11
2021-10-10 66 瀏覽
呢間邊爐勁多野食,揀咗$188/位嘅放題,加$20/位有海鮮任食 。 一入座就先揀湯底,有多達15款湯底。揀咗養生藥膳湯底,湯底唔會太濃味,清清地幾好。揀咗湯底之後,就用QR code落單。嘢食好快就送到,相當有效率。出邊自助區亦都有多款飲品、蔬菜、丸類及熟食等等。鍾意食牛嘅我覺得呢度牛嘅種類都幾多款,有安格斯牛肉、雪花紋幾靚,牛味唔錯!封門柳肉質較鮮色,肉質口感厚啲~ 豬肉肉質都唔錯,羊肉羊味較重。海鮮有海蜆、海蝦、帶子、韓式八爪魚等等。味道都唔錯。我覺得蝦滑、手打墨魚丸、炸魚皮魚、皮餃都好食😋 飲品有紙包飲品、罐裝飲品及唔同嘅茶,講咗冰糖燉檸檬幾特別,酸酸地好開胃。100分鐘基本上相當足夠,最後仲可以出邊拎埋食完雪糕食!

豬肉肉質都唔錯,羊肉羊味較重。
海鮮有海蜆、海蝦、帶子、韓式八爪魚等等。味道都唔錯。

我覺得蝦滑、手打墨魚丸、炸魚皮魚、皮餃都好食😋
2021-10-10 905 瀏覽
今日又想吃火鍋! 近期吃火鍋多會去葵芳"一鍋堂"大鴻輝中心的荃灣店自搬遷到十九樓後末有去過,今日一於去試新店! 先訂了位,今次選了的時段是下午五時。 準時入座感受到內部全新的裝修比之前更開揚光亮,大部份是卡位尤其坐在一列透視街景的玻璃窗旁座位真是特別心曠神怡! 入座前先揀好湯底和套餐類別~ 與好友二人都愛吃肉當然選了個多肉的~B套餐 .特選安格斯牛 用餐時間; 120分鍾Q R Code落單夠快㨗!冇甩漏!上次試過金寶湯底今次在15款特色湯底中選了每日用60斤豬骨熬製的~豬骨湯底。蔬菜,冷熱飲品,熟食,丸類食物區~擺放保持一貫的整潔衛生。到外面取完醬料和熟食,飲料等,剛落單的火鍋料已經放滿一枱,真有效率啊 !套餐內所有豬,牛,羊肉款款色澤鮮紅,令人食指大動!安格斯牛肉,封門柳肉味濃郁越嚼越有味!西班牙豚肉甘香爽口不 肥膩。手切白鱔片,脆骨腩,鯇魚頭,魚片,鮮蝦……樣樣都非常新鮮!鮮蝦啖啖肉爽口彈牙!脆骨腩滿口油香!真回味!不要錯過的~足八吋長蟹柳!手打蝦滑,墨魚滑,陳皮魚蛋……流心丸!我至愛!沙沙的咸蛋黃流心,口感真令人回味! encore!再encore!各款自家
今日又想吃火鍋
近期吃火鍋多會去葵芳"一鍋堂"
先訂了位,今次選了的時段是下午五時。

入座前先揀好湯底和套餐類別~
與好友二人都愛吃肉當然選了個多肉的~
B套餐 .特選安格斯牛
用餐時間; 120分鍾
Q R Code落單夠快㨗!冇甩漏!
蔬菜,冷熱飲品,熟食,丸類食物區~
擺放保持一貫的整潔衛生。

套餐內所有豬,牛,羊肉款款色澤鮮紅,令人食指大動!

安格斯牛肉,封門柳肉味濃郁越嚼越有味!
西班牙豚肉甘香爽口不 肥膩。

手切白鱔片,脆骨腩,鯇魚頭,魚片,鮮蝦……樣樣都非常新鮮!
鮮蝦啖啖肉爽口彈牙!脆骨腩滿口油香!真回味!

不要錯過的~足八吋長蟹柳!
手打蝦滑,墨魚滑,陳皮魚蛋……

流心丸!我至愛!

各款自家製凉茶和 罐裝飲品任飲。

五點這時段來吃火鍋,給我多了一份舒適的感覺……
原因~在平日的日子上班一族食客未到,入座率約70%,所以吃得特別舒服暢快!
大滿足!
下次也會選擇這個時段。
員工服務也很有水準,真的,我給一百分!

120分鍾用餐很足夠,因爲掃Code落單快而準!運作流暢!
埋單每位連加一才 $ 218
想吃火鍋時沒理由不想起他呢~
2021-10-07
2021-10-10 31 瀏覽
自從吃過葵芳的一鍋堂,一直念念不忘,於是再約到了荃灣的止癢一下🤣大鴻輝19樓全層,位置方便坐位又大又闊。今次點了$238的套餐,大部分的食物都可以吃到。15款湯底,發現同金寶湯合作,下次要試試,今次要食辣。安格斯牛板腱和封門柳,肉重牛味,幾秒就食得!海蝦,大蜆,肉厚,白鱔片膠質重。炸魚皮脆仆仆,非常香口。泡椒雞腳,辣得過癮。手包雲吞,粒粒飽滿。新鮮冷泡茶,自製燉檸檬,洛神花茶非常解膩。大部份食材都採用了與一些高級的單點邊爐嘅材料一樣,而且未試過漏單,讚👍人均250算很不錯吧!

大鴻輝19樓全層,位置方便坐位又大又闊。

今次點了$238的套餐,大部分的食物都可以吃到。
15款湯底,發現同金寶湯合作,下次要試試,今次要食辣。

安格斯牛板腱和封門柳,肉重牛味,幾秒就食得!

海蝦,大蜆,肉厚,白鱔片膠質重。

炸魚皮脆仆仆,非常香口。

泡椒雞腳,辣得過癮。
手包雲吞,粒粒飽滿。
新鮮冷泡茶,自製燉檸檬,洛神花茶非常解膩。

人均250算很不錯吧!
2021-10-09 58 瀏覽
一鍋堂既booking長期好full,去之前真係要預早啲book!今次去荃灣分店,係大鴻輝19樓~入到去先簡要咩套餐,晚市B餐就每位$238加一,120分鐘放題。簡埋湯底就入得去啦,今次見有同金寶湯合作既湯底,諗住試一試,蕃茄羅勒湯仲要係荃灣限定湯底,所以簡左佢😎呢個湯底蕃茄味好濃郁,最正係啲野食索曬啲湯,唔洗點豉油都已經好有味😆當個湯未滾既時候,就要把握時間出去攞野食😂 出面啲菜、丸、冷盤小食、調味料、飲品都係全自助,唔想飲汽水既話,佢都有其他健康既飲品選擇~呢三款牛如果要按好味程度封排序,我會簡安格斯牛>封門柳>牛脷心托😆😛佢地啲牛唔會切到紙咁薄,又好滑,脂肪同肉比例得宜,encore左好多🙈食咁多肉,都面要食番啲蔬菜類平衡一下🤣點野食都係用qr code落單,好方便~最重要係食物質素好好,上野食速度好快,所以我地基本上都無停手,食到好飽🤣🤣
今次去荃灣分店,係大鴻輝19樓~

食咁多肉,都面要食番啲蔬菜類平衡一下🤣

點野食都係用qr code落單,好方便~
2021-10-09 35 瀏覽
早排食過「一鍋堂」覺得好抵食,又豐富,今日同埋男神去荃灣再食🤩雖然可以食2小時,但係時間過得好快🔔「美國安格斯牛板健」「美國安格斯牛肉」有質素喔😍 可以狂叫之選👍🏻👍🏻👍🏻「花膠」大大塊,而且厚身🤩「脆肉鯇魚」脆口 ,新鮮😌「海鮮-蜆」中size 😋剛好「海鮮-蝦」大隻「炸魚皮」推介🤩🤩🤩因為係咸蛋黃味,而且脆口❤️「飲品區」「蔬菜區」幾個雪櫃展示🤩 而且種類好多好多 👍🏻👍🏻🤣🤣備註:🔺地方整潔,光猛👍🏻讓我放心🔺時間好快過,忘記食雪糕😣 下次要記得

雖然可以食2小時,但係時間過得好快🔔

「花膠」大大塊,而且厚身🤩
「脆肉鯇魚」脆口 ,新鮮😌
「海鮮-蜆」中size 😋剛好
「海鮮-蝦」大隻
「炸魚皮」推介🤩🤩🤩因為係咸蛋黃味,而且脆口❤️

備註:
🔺地方整潔,光猛👍🏻讓我放心
🔺時間好快過,忘記食雪糕😣 下次要記得